Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm

Poti sa-i spui si tu,''BA'' , ''MA'' ,etc,nu se cade sa-i jignesti mama,zic si io,nu dau cu paru' :(

Stiu ca nu e frumos, dar atata timp cat spune ca injur... i-am dat dreptate, poftim, poate acum se simte mai bine... :D

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Shaworma, se pare cai inteles gresit. Nu practicile tale, care-ti provoaca placere deranjeaza pe majoritatea membrilor. E alegerea ta, si cum spui, daca e  consensual ( desi, a profita de foamea cuiva pentru a face d'alea e cam de porc) nimeni nu prea are ce comenta. Problema e apologia pe care o faci, insistent, de tip picatura chinezeasca, poate-poate s-o mari clubul. Dar clubul ramane extrem de restrains, dupa cum vezi. Si, evident, cum nu este de acord cineva cu tine, incepi razboiul si devii agresiv si jignesti. Aici e marea ta problema. Fute nene cum vrei, umilestele, pisa-te pe ele daca accepta de foame, de placere etc. dar nu mai incerca sa faci prozeliti sau sa ne explicit cat de misto este. Si, mai usor cu jignirile, pentru ca apoi, culegi furtuna.

Astept sa ma faci in toate felurile :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:B.
  • Oras:B.

Fă, nu am stapan si nici nu depind de sclavi, ca tine.

Pe tine te-a educat cineva sa ajungi prostituata sau a fost alegerea ta? Banuiesc ca de foame si ca nu te a dus mintea la altceva mai bun. Apropo, ai facultatea terminata? Ca te ai contrazis....

Recunosc, esti tare. Ai lesina de foame, dar te tii tare. Absolut din cauza la vodka.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti-Periferie

Dezorganizare totala frate...

oly - cu mare placere. te sun eu daca n-am pm pana atunci.

Suna-ma pe fix. 

PLM, ce bine ca gravitatia este lege si nu poate fi incalcata decat in conditii extreme, altfel am zbura fiecare cum ne taie capul :)

• Like 2
Link spre comentariu

Sunt convins ca face to face este un papa lapte. Se simte de la 2.000 km ca este un soarece de internet:)))In 99% din cazuri asa se intampla, tari in gura in fata monitorului dar cand sunt fata in fata se fac ca ploua:)))

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator takayama
Reputație: 0

Sunt convins ca face to face este un papa lapte. Se simte de la 2.000 km ca este un soarece de internet:)))In 99% din cazuri asa se intampla, tari in gura in fata monitorului dar cand sunt fata in fata se fac ca ploua:)))

OLYta,ti-am mai spus ca numa' cei prosti nu se indoiesc de nimic,dar tii neaparat sa stergi orice urma de indoiala.

• Like 1
Link spre comentariu

Shawormistule,vezi ca ala pare a Bichon,nicidecum a pechinez =))

DOMNILOR( Shaworma si Oly),fac apel la calm....la un ci-co,garantat v-ati imbratisa si cu siguranta toate aceste divergente gratuite vor fi trecute la rubrica diverse ;) :bow

Pace voua! :pope

Si pana la urma olica ce e? Pechinez sau bichon? :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...