Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 10, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 10, 2014 "Fa" sa-i spui lui ma-ta care te-a invatat sa vorbesti asa!Poti sa-i spui si tu,''BA'' , ''MA'' ,etc,nu se cade sa-i jignesti mama,zic si io,nu dau cu paru' 3 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Poti sa-i spui si tu,''BA'' , ''MA'' ,etc,nu se cade sa-i jignesti mama,zic si io,nu dau cu paru' Stiu ca nu e frumos, dar atata timp cat spune ca injur... i-am dat dreptate, poftim, poate acum se simte mai bine... Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Te las pe tine, asta a dat-o in limbaj de la taraba...Ma atrage inteligenta, nu prostia. Pe tine te atrage vodka, sclavii, datu' in bobi si plansul pe la alte mese. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 10, 2014 Shaworma, se pare cai inteles gresit. Nu practicile tale, care-ti provoaca placere deranjeaza pe majoritatea membrilor. E alegerea ta, si cum spui, daca e consensual ( desi, a profita de foamea cuiva pentru a face d'alea e cam de porc) nimeni nu prea are ce comenta. Problema e apologia pe care o faci, insistent, de tip picatura chinezeasca, poate-poate s-o mari clubul. Dar clubul ramane extrem de restrains, dupa cum vezi. Si, evident, cum nu este de acord cineva cu tine, incepi razboiul si devii agresiv si jignesti. Aici e marea ta problema. Fute nene cum vrei, umilestele, pisa-te pe ele daca accepta de foame, de placere etc. dar nu mai incerca sa faci prozeliti sau sa ne explicit cat de misto este. Si, mai usor cu jignirile, pentru ca apoi, culegi furtuna.Astept sa ma faci in toate felurile Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Pe tine te atrage vodka, sclavii, datu' in bobi si plansul pe la alte mese. Ce le stii tu pe toate ca un catzel mare!Cine te-a dresat asa de bine? Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat August 10, 2014 Dezorganizare totala frate... oly - cu mare placere. te sun eu daca n-am pm pana atunci. picon - o las asa. 2 Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Fă, nu am stapan si nici nu depind de sclavi, ca tine. Pe tine te-a educat cineva sa ajungi prostituata sau a fost alegerea ta? Banuiesc ca de foame si ca nu te a dus mintea la altceva mai bun. Apropo, ai facultatea terminata? Ca te ai contrazis....Recunosc, esti tare. Ai lesina de foame, dar te tii tare. Absolut din cauza la vodka. Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Is pe tel, totusi fac un thread misto, sa ne organizam Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Mai citeste inca o data ce am scris si poate o sa intelegi ce am vrut sa spun...Dar nu cred, ai prea multa scoala... Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Trebuie sa beau 2-3 sticle de vodka sa te inteleg si sa fim la acelasi nivel. Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 La ora asta sunt prea treaza, tu ma intelegi doar cand sunt "beata moarta"... Am destui neuroni de omorat ca sa fim la acelasi nivel... Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Ar trebui sa intri in politica. Curva esti, driblezi intrebarile, futi in cur si iei muie... Ps: Vezi ca ne am mutat. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 10, 2014 Dezorganizare totala frate... oly - cu mare placere. te sun eu daca n-am pm pana atunci. Suna-ma pe fix. PLM, ce bine ca gravitatia este lege si nu poate fi incalcata decat in conditii extreme, altfel am zbura fiecare cum ne taie capul 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 10, 2014 ce frumooooos , pariez ca si cainelui ala i-ai da o mwie si l-ai bate peste bot pana ii da sangele 2 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat August 10, 2014 Ce sa am cu bietul catel? Tie in schimb...nu ti-as da la muie, in rest, lasam imaginatia sa zboare. 1 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 10, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 10, 2014 Eu citind acest thread am aflat ca Extrovertitu' e Euflo.Plm, nu mai pot tine pasul. Florine, te salut! Restul, continuați, ca e pentru o cauza nobilă. 3 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat August 10, 2014 Ceva bun tot a iesit. Il salut si eu ca-l tot cautam si nu-l gaseam. euflo a fost singurul care a reusit sa ma faca sa pufnesc in ras necontrolat in mod constant 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 10, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 10, 2014 Vezi ca Shaworma e in RDS Suna-ma pe fix. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 10, 2014 Sunt convins ca face to face este un papa lapte. Se simte de la 2.000 km ca este un soarece de internet:)))In 99% din cazuri asa se intampla, tari in gura in fata monitorului dar cand sunt fata in fata se fac ca ploua:))) 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 10, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 10, 2014 Se simte de la 2.000 kmBucuresti-Doha=4184 km Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 10, 2014 Partajează Postat August 10, 2014 Sunt convins ca face to face este un papa lapte. Se simte de la 2.000 km ca este un soarece de internet:)))In 99% din cazuri asa se intampla, tari in gura in fata monitorului dar cand sunt fata in fata se fac ca ploua:)))OLYta,ti-am mai spus ca numa' cei prosti nu se indoiesc de nimic,dar tii neaparat sa stergi orice urma de indoiala. 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 10, 2014 Esti amuzant. Radem toti de tine 1 Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 10, 2014 Partajează Postat August 10, 2014 Iti sta bine sezand bland la picior. Link spre comentariu
Lomeo. Reputație: 133 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Shawormistule,vezi ca ala pare a Bichon,nicidecum a pechinez DOMNILOR( Shaworma si Oly),fac apel la calm....la un ci-co,garantat v-ati imbratisa si cu siguranta toate aceste divergente gratuite vor fi trecute la rubrica diverse Pace voua! Si pana la urma olica ce e? Pechinez sau bichon? 2 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 10, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 10, 2014 Si pana la urma olica ce e? Pechinez sau bichon? Ma depasesc 'fenomenele' chinologice..... am avut doar Beagle la viata mea Sunt adulti cu pedigree,ei se cearta,ei se impaca.....sanatosi sa fie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum