serena Reputație: 3 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 1, 2018 Care mergeti la referendum si ce votati? :)
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 1, 2018 Uitandu-te in jos pe pagina de Discutii Generale, pe o distanta intre un lat si (cel mult) un lung de p*..enis (vorba unui clasic in viata, din pacate retras) mai in jos, mai erau cel putin inca 3 (trei) topicuri cu titlul sugestiv, unde se dezbate subiectul... 3
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Eu de felul meu sunt mai franc, chiar daca am avut multe de pierdut in viata, de multe ori, pana acum. Da, merg si votez DA. Nu deschid acum subiecte cum e cu Codul Civil, daca se pupa cu Constitutia sau nu si nici cu incalecatul gay-lor si infiatul copiilor heterosexualilor, pentru ca sunt ineptii si nu are rost sa le discutam. Nu am nimic cu **spam editat**itatile, lesbienele le ador, probabil ca as putea sa accept si gay-ii, dar nu ca si regula generala de organizare in normele unui stat, pentru ca si-asa natalitatea in Romania este din ce in ce mai mica. Probabil ca - daca va trece, eu sper ca da - acest Referendum nu va schimba prea multe, dar macar, ideologic, ca si principiu de baza pentru fundamentul unei societati, statuat in Constitutie, va mai da o sansa pentru un posibil viitor al Romaniei si al Romanilor pentru urmatorii 50-100 de ani (macar). Si nu pentru o Romanie Mioritica, ci pentru o Romanie moderna.Ce m-a dezamagit a fost atitudinea bisericii. Este evident ca este prima care trebuie sa se implice in sustinerea Referendum-ului, dar nu asa la modul marlanesc si aservit politicului precum am vazut in ultima vreme, tinand cont ca are si ea pochi curvari, **spam editat**i si homo cu duiumul. Spre dezamagirea mea, vad ca preotii adevarati sunt din ce in ce mai putini...
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 1, 2018 Nu mergem 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2018 Noi mergem la curve. 4 5
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Dacă era pentru mai multe neveste, da.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Octombrie 1, 2018 Dacă era pentru mai multe neveste, da. :slap2 ... e luni, te inteleg... nu stii ce napasta e cu atatea soacre 2
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 :slap2 ... e luni, te inteleg... nu stii ce napasta e cu atatea soacrele luam și pe ele de nevastă :)))))
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Octombrie 1, 2018 le luam și pe ele de nevastă :))))) cred ca sectiunea cu masochisti e undeva mai pe la subsolul paginii :laugh2 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 cred ca sectiunea cu masochisti e undeva mai pe la subsolul paginii :laugh2alo... The Abomination :)))
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Octombrie 1, 2018 alo... The Abomination :)))abomination, neabominattion, eu nu te vad bine cu atatea muieri in carca... pana si tu ai niste limite ale suportabilitatii :laugh2 1
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 abomination, neabominattion, eu nu te vad bine cu atatea muieri in carca... pana si tu ai niste limite ale suportabilitatii :laugh2cu toată modestia, eram în delegație, doi gagii, când se umplea apartamentul de cel puțin 12 femei, le împărțeam, curățenie, spălat, gătit....
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2018 Lasatz bulanii să face ce vrea! 5
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Io votez de la 4 neveste, minim. Să mai am loc de una, cine știe ce mai apare.
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 1, 2018 Eu vreau 10 barbati c-o nevasta buna-buna.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 1, 2018 Daca racai un pic ortodoxu' la suprafata apare musulmanul turcit... 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 1, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 1, 2018 Nu mergemFatalaii boicotează! :)Tu ești bipolar, indecis sexual, ori...mai degrabă doi într-unul (cont virtual) PSSugi pula, da' nu p'a mea! ;)
zelmer1700w Reputație: 30 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:nesemnificativ Oras:nesemnificativ Postat Octombrie 2, 2018 stampila pe DA vreau insa sa va intreb,de ce la acest referendum nu se mai scaneaza CI?oare asa vor putea vota si mortii?
zelmer1700w Reputație: 30 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:nesemnificativ Oras:nesemnificativ Postat Octombrie 2, 2018 @romuzica,bisericile crestine au facut si fac front comun pentru modificarea art48 din Constitutie,pai ,altfel cum strangeau peste 3 mil de semnaturi Coalitia pentru Familie? in trecut bisericile crestine (aici neincluzand BOR-ul)au incercat un demers ,dar fara succes!
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Octombrie 2, 2018 Decat sa merg la vot,prefer să dau o muie:) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 http://puterearomanilor.ro/decizie-istorica-in-romania-curtea-constitutionala-spune-ca-un-cuplu-de-acelasi-sex-e-considerat-familie/
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 O sa merg sa votez MUIE DRAGNEA....sa ma pis pe ei cu tot cu referendumul lor...asa am mai votat si 300 parlamentari si sunt vreo 5-600 sute !!!
richard1 Reputație: 22 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 2, 2018 Boicot!?! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 Nu ma duc sa votez referendumul este o pierdere de vreme si o diversiune pentru prosti imbecili si redusi mintal.Eu niciodata nu ma bucur cand sunt atacate **spam editat**itati sexuale pentru ca defapt totul este o diversiune ordinara.Nu va bucurati cand sunt discriminati prin lege altii urmatorii putem fi chiar noi cei de pe nimfomane.Nu cred ca unora de pe acest site care nu au iubite sau sotii si nici nu ii intereseaza agatatul vrajeala i-ar conveni sa fie etichetat nebun violator sau idiot sau sa i se ureze(sa faci sida gonoree etc) ca nu vrei sa fii "barbat adevarat" si astfel preferi damele de companie in locul agatatului.In loc sa facem bascalie unii de altii aiurea ar trebui sa ne unim sa fim uniti.Credeti ce vreti dar asta este adevarul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum