Sari la conținut

Postări Recomandate

Aida merita toate felicitările. Este dezinhibată, joviala, atenta la ce iti doresti, ba chiar vrea sa iti ofere ceva in Plus.

S-au mutat pe Magheru, locația Ok, baia ok-ut, Aida -super ok.programare cu 3,4 ore mai devreme, confirmată cu 30 de minute inainte

Anal -9,5

Oral -9,5

Normal -9,5

Deschiderea catre client -10.

O ora cu de toate 450 lei.

Esti servit cu apa, bomboane, jucării... tot ce iti doresti.

Daca mai e nevoie de alte detalii sa imi spuneti si revin.

Am atasat si o poza reală din locație de la vizită

post-278141-0-64300100-1541255197_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pussy Heaven
  • Oras:Pussy Heaven

Seara buna,

Am tot incercat sa imi fac timp sa scriu Aidei o recenzie, dar radarul imi da batai de cap in ultima perioada.

Pe Aida am vizitat-o de 2 ori si ambele vizite au fost memorabile pentru mine(mai ales a doua).

Locatie centrala,apartament foarte ok pentru futing,etc.

Aida,genul de femeie pe care iti doresti sa o iei acasa.Miniona,par scurtut,ochi dementiali.Lipicioasa,dezinhibata,vorbareata si cu multa initiativa in pat. Prima data a fost mai light dar a doua vizita ma futut de ma rupt (eu care sunt mare fan oral cu DT si alte salive gen Andreea DT).

Ca actiune nu vreau sa intru prea mult in detalii dar a fost ceva gen : oral,eu pe la spate,oral,ea peste mine,oral,..toate astea presarate cu FK la greu :)

Nu imi place sa dau note dar hai :

Aida : 9

Oral : 9

Normal : 10+

Anal : 10+

GFE : lvl 9000

Aida te puuuuup, si ne revedem curand.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti

Va salut.

Aida , o surpriza foarte placuta, care pe mine personal m-a incantat.

Programarea efectuata din timp si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate.

Locatia - se stie , pe Magheru , in aceeasi locatie cu Andreea. Curat , intim , baie curata , dotata cu geluri de dus din belsug - nota 8.

Aida , mi-a placut din prima, vesela , joviala, foarte prietenoasa si pusa pe glume.

Dupa dusul meu de improspatare, actiunea a inceput foarte interesant, FK in picioare, pasional, apoi foarte usor Aida s-a lasat in jos , saruturi pe piept , care au coborât din ce in ce mai jos . Aida s-a lasat pe vine si a început un oral nepro excelent : umed , supt pula cu presiune, a si reușit de cateva ori un DT complet pana la baza pulii - foarte frumos.

Dupa acest oral superb , foarte excitat fiind , i-am zis ca vreau s-o fut direct in cur.

Zis si facut.

Am montat un pre pe pula , Aida s-a pozitionat in pozitia caprita si am intrat usor in curisorul ei micut si rotund. Usor - usor , am accelerat ritmul si am inceput s-o mitraliez frenetic , astfel încât dupa cateva minute de pompat , am finalizat glorios in prez. Aida a parut un pic dezamagita ca am terminat prea repede pentru gustul ei , dar pe de alta parte s-a declarat satisfacuta la cat de bine am futut-o in cur 😊.

Trebuie sa recunosc ca ii place.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect Aida - 8.50 , miniona , frumusica foc la fata , sani micuti, dar fermi si naturali, picioare ferme , cur rotund, ochi superbi, carne incredibil de tare pe ea.

Oral - 9 , bun, nepro, dedicat , presiune pe pula, umed , momente reusite de DT

Normal - data viitoare 😊

Anal - 10 , un anal excelent, fut bun in cur , de anduranta, cu contre , duce bine de tot + curata impecabil.

GFE - 10 , cum am descris mai sus + FK implicat.

Igiena - 10 , chiar daca de data asta am sarit peste cunni , fata era super curata , cremuita si mirosea frumos , a curat si fresh.

Am achitat la final 250 de RON pentru o finalizare, timp aprox 35 minute fara pic de graba.

Personal, o recomand cu încredere si voi reveni pentru varianta de o ora.

Sunt convins ca mai are multe de oferit.

O zi buna va doresc !

• Like 9
Link spre comentariu

Va salut.

Aida , o surpriza foarte placuta, care pe mine personal m-a incantat.

Programarea efectuata din timp si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate.

Locatia - se stie , pe Magheru , in aceeasi locatie cu Andreea. Curat , intim , baie curata , dotata cu geluri de dus din belsug - nota 8.

Aida , mi-a placut din prima, vesela , joviala, foarte prietenoasa si pusa pe glume.

Dupa dusul meu de improspatare, actiunea a inceput foarte interesant, FK in picioare, pasional, apoi foarte usor Aida s-a lasat in jos , saruturi pe piept , care au coborât din ce in ce mai jos . Aida s-a lasat pe vine si a început un oral nepro excelent : umed , supt pula cu presiune, a si reușit de cateva ori un DT complet pana la baza pulii - foarte frumos.

Dupa acest oral superb , foarte excitat fiind , i-am zis ca vreau s-o fut direct in cur.

Zis si facut.

Am montat un pre pe pula , Aida s-a pozitionat in pozitia caprita si am intrat usor in curisorul ei micut si rotund. Usor - usor , am accelerat ritmul si am inceput s-o mitraliez frenetic , astfel încât dupa cateva minute de pompat , am finalizat glorios in prez. Aida a parut un pic dezamagita ca am terminat prea repede pentru gustul ei , dar pe de alta parte s-a declarat satisfacuta la cat de bine am futut-o in cur .

Trebuie sa recunosc ca ii place.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect Aida - 8.50 , miniona , frumusica foc la fata , sani micuti, dar fermi si naturali, picioare ferme , cur rotund, ochi superbi, carne incredibil de tare pe ea.

Oral - 9 , bun, nepro, dedicat , presiune pe pula, umed , momente reusite de DT

Normal - data viitoare

Anal - 10 , un anal excelent, fut bun in cur , de anduranta, cu contre , duce bine de tot + curata impecabil.

GFE - 10 , cum am descris mai sus + FK implicat.

Igiena - 10 , chiar daca de data asta am sarit peste cunni , fata era super curata , cremuita si mirosea frumos , a curat si fresh.

Am achitat la final 250 de RON pentru o finalizare, timp aprox 35 minute fara pic de graba.

Personal, o recomand cu încredere si voi reveni pentru varianta de o ora.

Sunt convins ca mai are multe de oferit.

O zi buna va doresc !

Salut,

Multumim pentru informatiile transmise.

Spune-mi te rog de ce ai acordat nota 8,5 la aspectul escoreti daca o descrii ca fiind: frumusica rau la fata, fund rotund, carnea tare,, ochii superbi.

Multumesc snticipat pt raspuns

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Este o chestie de gusturi. Eu asa am acordat nota ,strict parerea mea. Nu vreau sa ma laud ( nu sunt genul si nu e frumos in primul rand fata de Aida si apoi in general ) ca am futut si fete mai deosebite ca si fizic. Aida este o fata frumoasa. Dar atitudinea ei este primordiala. Daca nu ma crezi , mergi si convinge-te singur.Sunt convins ca nu vei regreta.

• Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...