gyorgye69 Reputație: 4019 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2018 Las' ca te prind eu... cum iti place... 1
incepator12 Reputație: 75 Postat Octombrie 16, 2018 Postat Octombrie 16, 2018 Era...limbuta aidei lipita de...steluta mea :PMda.. din nou: păcat că nu sunt fată. Sau.. că nu eram în locul tău.Se pare că e mai jos de „steluta ta„, chiar cu muuultt 1 1
andreea0763238890 Reputație: 8154 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2018 :) 5
aida27 Reputație: 94 Postat Octombrie 19, 2018 Autor Postat Octombrie 19, 2018 Numarul este 0755.194.178 :*
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Octombrie 19, 2018 Am fost și eu zilele trecute la Aida când încă stătea pe burebista, acum s.a mutat pe Nicolae Bălcescu, i.am cunoscut și colegele, pe Andreea o știu de.o viața:), am stat in bucătărie la o tigara cu toții apoi m.am retras in camera cu Aida, dupa care am mers la duș împreună, ne.am săpunit bine, ne.am retras din nou în camera unde s.a dat cu ulei pe corp și a început să se frece de mine, fk, pupaturi pe tot corpul, la cunnilingus se cam gâdilă, primesc un oral bun, adânc , cu multa saliva, face și cim, la normal montează un Durex roșu și mă călărește in toate felurile, apoi se pune capra și o întreb dacă o pot baga și.n fund, îmi spune că pt 50 in plus, accept și așa și termin, stramt, bun, curat, cu multi tremurici. Note oral normal anal 9 aspect 8.5, la fata e foarte interesanta, dantura mișto și un strass pe incisivul lateral. Igiena super, locație la fel, condiții bune de cuib nepescarit cu 4 pizde bune. Halat la plecare 200 plus 50 analul, timp peste 40 de minute cu toată vrajeala aferentă și corespunzătoare unei vizite reușite la fete bune de futut. 10 13
magiun Reputație: 455 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Octombrie 20, 2018 Am fost și eu zilele trecute la Aida când încă stătea pe burebista, acum s.a mutat pe Nicolae Bălcescu, i.am cunoscut și colegele, pe Andreea o știu de.o viața:), am stat in bucătărie la o tigara cu toții apoi m.am retras in camera cu Aida, dupa care am mers la duș împreună, ne.am săpunit bine, ne.am retras din nou în camera unde s.a dat cu ulei pe corp și a început să se frece de mine, fk, pupaturi pe tot corpul, la cunnilingus se cam gâdilă, primesc un oral bun, adânc , cu multa saliva, face și cim, la normal montează un Durex roșu și mă călărește in toate felurile, apoi se pune capra și o întreb dacă o pot baga și.n fund, îmi spune că pt 50 in plus, accept și așa și termin, stramt, bun, curat, cu multi tremurici. Note oral normal anal 9 aspect 8.5, la fata e foarte interesanta, dantura mișto și un strass pe incisivul lateral. Igiena super, locație la fel, condiții bune de cuib nepescarit cu 4 pizde bune. Halat la plecare 200 plus 50 analul, timp peste 40 de minute cu toată vrajeala aferentă și corespunzătoare unei vizite reușite la fete bune de futut....pe Amalia ai vazut o
aida27 Reputație: 94 Postat Octombrie 22, 2018 Autor Postat Octombrie 22, 2018 Disponibila pana la 22:00 :*
aida27 Reputație: 94 Postat Octombrie 23, 2018 Autor Postat Octombrie 23, 2018 Program pana la 00:00 numarul de contact este 0755.194.178 :*
aida27 Reputație: 94 Postat Octombrie 23, 2018 Autor Postat Octombrie 23, 2018 Show lesby impreuna cu Andreea, colega mea 😘😘😘 1
aida27 Reputație: 94 Postat Octombrie 23, 2018 Autor Postat Octombrie 23, 2018 Show lesby impreuna cu Andreea, colega mea 600 fin, 1000 h :* :* :*
istrate96 Reputație: 459 Postat Octombrie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Octombrie 23, 2018 Show lesby impreuna cu Andreea, colega mea 1
aida27 Reputație: 94 Postat Octombrie 24, 2018 Autor Postat Octombrie 24, 2018 :* :*:* bon appetit 💋💋💋
ardeiiute007 Reputație: 2 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 25, 2018 Bună Aida...La cuplu te bagi? Pret? Mulțumesc.
aida27 Reputație: 94 Postat Octombrie 25, 2018 Autor Postat Octombrie 25, 2018 ma bag si la cuplu : M&F , F&F , M&M pretul este de 800 ron cu ambi parteneri pe ora ce este extra nebunie 50 ron undeva la 900 ron ron tot meniu cu 2 parteneri
crissti98 Reputație: 5469 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Octombrie 26, 2018 Pe scurt: wow!….Pe lung: wooow!….Mai cuprinzator (aviz important: sunt vorba lunga, si-acu’ nu mi-e somn! Sariti direct la final): Fost si eu ieri (daca ne luam dupa ora) la AidaConform prezentarii, trebuie sa te astepti la “…o miniona naturala, jucausa..cu un simt al umorului dezvoltat...in cautarea domnilor cu fantezii neimplinite! Punctul meu forte este sexul anal, iar ca servicii ofer sex oral neprotejat cu fin orala,corporala,faciala,sex normal protejat,Fk! …”. Multe prezentari incep asa, dar cand ajungi acolo, parca iti ia cineva playboiul (sau FHM-ul, voi alegeti) din mana si-ti pune sub ochi si in minte vre-un ziar cu stiri bisericesti...booring….si fake.In cazul de fata, n-o fi ea chiar miniona, d-aia XXS, dar la restul prezentarii e chiar “modesta” :bow Sa o luam cu inceputul; dupa cateva rateuri cu sms/wsp/tel la “cunostinte” mai vechi care nu erau disponibile, si la cateva “prospaturi” care n-au gasit timp sa zica nici da nici ba, fac o ultima incercare la titulara. Recunosc, la 'shto, ca dupa ultimele (si primele) recenzii am zis ca o fi coada pe cateva zile.Surprise, primesc raspuns ca “sigur ca da” si, culmea, chiar de la ora pe care o trecusem ca fiind cea mai convenabila. Rezolv rapid treburile, bag viteza si, cu cateva minute inainte de ora Z, ajung pe Balcescu; dupe cum am citit eu, hogeacul placerilor e destul de populat, asa ca baiat bun cum sunt, zic: hai sa iau la demoazele o sticla de vin ros’, pentru sufletelu’ lor sau al altora. Cum ma minunam eu despre ce dreaq sa iau, tarr telefonu’! :350x Whirlpool, cu al saselea simt…. Ea! “buna, ce faci? Hai nu vii?”Spun eu motivul poticnelii in drum spre rai, si incep sa recit ce vad pe raft….Nah, ti-ai gasit! “Las-o dreaq de prosteala! Ia-mi bobo!” :cry2 …conformat, ce sa-i faci, dar i-am spus-o si o repet: data viitoare sa faci bine sa iei vinu’, ca io la bbw nu vin :dodgy: Incarcat, trec pragul si, de-aici …vartej! Experimentat la tigara si chat umorul declarat (are, clar), dezinvoltura si naturaletea Aidei, si dat timp atosferei cu led-uri rosii sa ma patrunda, dupa traficul “superb”, si ameteala de pe bulivar…Aida, ati vazut-o si pe de-a-ntregul si pe parti in pozele de pe topic, e o tipa placuta si, fara a fi vreo frumusete rapitoare te atrage. Iubitorii si cautatorii de sani intre care sa te pierzi, nu vor fi foarte fericiti, titulara fiind posesoarea unei perechi de marime medie spre mica dar care, daca n-ai ceva cazmale in dotare, umplu destul de bine causul palmelor (mie unuia mi-au fost buni si ca marime, si perfecti pentru masat) Ok, trebe’ mentionat si fundul, sexy, rotund si numa’ bun de mangaiat. Tin sa mentionez ca inca nu e plin de fitze, acum ca e vedeta :hooray (pai, a ajuns si in poza de profil, nu?) asa ca va fi incantat daca sariti pe el imediat cum ajungeti.Dar, am zis “vartej!”….fratilor, degaja fatuca o energie si o pofta de futut ce n-ai vazut! Tigara si chat-ul au fost cerinta mea, sa intru “in the mood” dar de-aici m-a luat ea in primire….ma cer la dush, hop si ea cu mine. Tzac-Pac, dus asistat (eu am mai sugerat si la altele, care nu aveau scris la oferta, ca mi-ar place, dar am fost refuzat, ca-s baiat mare si clar stiu sa ma spal! Nu?)…de la ea l-am primit, si chiar m-a verificat daca m-a spalat bine...cu un test de ON :clap2Odata trecut testul, si hotarat ca am gust bun (a durat ceva, dar nah...n-am grabit-o, sa se convinga fata, temeinic), trecut in camera, si continuat cu verificarile….cre’ ca doar in crestetul capului nu a ajuns cu ele :P in rest am fost supt, pupat, lins, suflat, mangaiat si gustat pe peste tot, in timp ce mi-au fost oferiti ba sanii, ba tanti pasa, ba vecina de deasupra, la mangaiat, framantat, si ce mi-a mai trecut prin cap….Eu m-am relaxat, ca deh, era bine, dar ea…o alimenta “motorashu’ pofticios": acu' era la picioare, apoi la oua, usor-usor la piept...hop il lua pe gigel, si pe scurt si pe deep, si pe uscat si pe scuipat…un dinte, macar, sa ne mai taie din avant mie si lui gigel…draci! numai buze si limba :( de ala micu', saracu’, era sa faca ruptura de muschi de cat se intinsese. Noroc ca este bloc cu tavanul inalt, ca altfel cine stie ce pagube faceam (nah, ziceam si eu asa, sa vad daca ma credeti…)Totusi vazand eu ca gigel mai sta un pic si explodeaza, am propus sa trecem la “…punctul forte”; ca daca mai treceam si pe la celalalt, nush daca mai ajungeam. Asa ca, montat pelerina, si trecut la treaba….adica la anal. Nu pot spune, parafrazand un scriitor, ca “nu stiu altele cum sunt…”, ca stiu...dar ce-i al ei e pus deoparte :138x . Vezi, simti, cum o umple placerea….se infige, se muleaza, se unduieste, se zbate si te vrea…se mangaie, te mangaie…te lauda, “te-njura” daca te lasi pe tanjeala, te stoarce, te obliga sa dai tot din tine...ceea ce, cuminte, am si facut :DTras un pic rasuflarea, luat o mica pauza sa-mi ajunga pulsul macar la 120 si sa pot sta pe picioare fara ajutor, si plecat la dush….singur? :refoz ….duracell cu mine! :gifs_ojos Tzac-Pac cu mine-n dush! Zici ca uitase, si o luam de la inceput…sapunit (ma rog, gel-uit) cu nadejde, si :shocked ON! Nu va speriati, ca povestirea nu continua….timpul era pe sfarsite si treburile domniei ma chemau in alta parte…cu regret i-am luat tetina, ne-am sters, imbracat (eu) si dat afara (tot eu) dupa ce am mai beneficiat de ceva pupici-pici-pici in spatele portii raiului…. Aprecieri de final:Aida, alintata aici “Iepurashul Duracell”: 10Igiena: clar 10, doar a facut 2 dushuri numai cu mine.ON: wow, ca m-a luat pe tot, nu numai pe elNP: skip, de frica :ras AP: placerea si pofta copiilor care mananca o prajitura e o copie palida in comparatie cu placerea pe care ti-o arata ea...zici ca esti al mai al dreaq la capitolu' astaLocatie: ce sa zic, o nebunie in culori; bashka, eu, daca nu ma ducea de mana nu mai gaseam iesirea. Oricum geluri ca pe raft la magazine, curat, central Cado': 450/1hDe recomandat? Rememorand, ma gandeam sa o sun chiar acum… Somn usor….sau, Buna Dimineata! PS Nu ma injurati doar pe mine…ea m-a rugat “fa-mi si mie o recenzieeeee….pls,pls,pls….”Nu-s atat de “strong” sa o refuz… 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum