nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 27, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iunie 27, 2013 nea @nelutule "mia culpa" fratioare.Stai linistit "securistule", mi-am dat seama ca a fost o "arogantza" din partea ta. Sa fii iubit! Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 27, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Iunie 27, 2013 sa mai destindem atmosfera... ) Link spre comentariu
ARTAGOSU`` Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2013 Oras:seychelles Oras:seychelles Partajează Postat Iunie 27, 2013 nea @nelutule "mia culpa" fratioare.Ti-au mancat camilele capu` si vederea in clar full HD dedicatiune specialmente de la mine pentru tine vyypusseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......... Link spre comentariu
ARTAGOSU`` Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2013 Oras:seychelles Oras:seychelles Partajează Postat Iunie 27, 2013 Pisicuts,avand in vedere si luand in consideratiune faptul ca-ti fac trafic zi de zi si ceas de ceas...mie cam ce premiu te lasa inimioara sa-mi acorzi???Avand in vedere ca n-am sa mai recenzez neam,in vecii vecilor,amin...as dori o DIS-functie mai mare ca a lui COCONESCU`...ROGU-TE FRUMOS!!! Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 27, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iunie 27, 2013 Artagosule,inca nu s-a inventat functie pe care o meriti tu.Dar promit ca nascocesc eu una si o sa i-o sugerez pisicului. Pana atunci insa multumeste-te cu cea de maistru si bucura-te ca nu esti sculer-matritzer sau fierar-betonist. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 4, 2013 M-am razgandit... nu postez ceea ce voiam. Link spre comentariu
petrinjel Reputație: 327 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iulie 4, 2013 Stimata conducere, As dori sa-l propun pe confratele s0ldja (https://nimfomane.com/forum/user/79394-s0ldja/) spre promovare, intr-o luna de la inregistrare are 3 recenzii si peste 50 de puncte acumulate, plus ca din recenziile lui m-am ghidat pe mine si pe multi altii spre o alta abordare a anumitor fetite, avand o contributie strict in domeniul recenziilor, fara bullshit-uri si offtopic. Stima! Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 4, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2013 Si din verde ce sa il facem? Link spre comentariu
petrinjel Reputație: 327 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iulie 4, 2013 In curand devine incolor Link spre comentariu
Bosssu Reputație: 405 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iulie 4, 2013 Cassy nu trebuia sa editezi mesajul ca oricum cred ca a fost vazut, Petrinjel doar ce a facut 3 luni, si nu cred ca staful s-a suparat vreodata daca au fost propusi anumiti membri la promovare, noi propunem dar decizia tot a lor este, nu cred ca ne ia nimeni capul daca postam un mesaj de sustinere pentru anumiti membri care credem noi ca ar merita promovati pentru aportul pe care il aduc comunitatiii. Unii au fost promovati la propunerile noastre, altii poate trebuie sa mai astepte, si este foarte bine dupa parerea mea daca mai postam cate un post pentru analizarea unui membru, ca nici ei nu pot tine evidenta la toti membriii.Dau un exemplu trecerea de la curvar la serious contribuitor, la cati membri sunt incolori, sigur se mai pot scapa cativa din vizor pentru promovare, asa si la celelalte functii.Stiu ca doar ce a facut 3 luni azi, pe viitor sper ca staful sa-l aibe in vizor. https://nimfomane.com/forum/user/71348-petrinjel/ Stima, Bosssu! Link spre comentariu
fred pulosu Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Partajează Postat Iulie 4, 2013 Si din verde ce sa il facem?Scuze dar va spun eu ce...............culoarea rosie dar sa si presteze . rosu nu a fost niciodata............... zambiti ca viata e frumoasa Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Iulie 4, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2013 Asa este Bosssu. Chiar ne bucuram daca avem propuneri pertinente si argumentate cum a fost cea de aici Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iulie 4, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat Iulie 4, 2013 eu din cand in cand am trimis report cu persoane care trebuiau promovate la SC care in scurt timp s-au rezolvat. asa ca merge si varianta asta Link spre comentariu
Bosssu Reputație: 405 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iulie 12, 2013 https://nimfomane.com/forum/user/24732-alexandru69/ Rog staful sa analizeze acest membru, care a fost recomandat si de maestrul Apuci.Are foarte multe recenziii si o vechime de cel putin 1 an jumatate pe site. Sper ca staful sa mai isi arunce privirea si catre aceasta munca a promovarilor, ca trebuie sa fim corecti cu cei care sunt activi pe site, atat prin recenziii, cat si prin activitatea lor de pe forum. Sper sa ramaneti corecti cum ati fost si pana acum in aceasta privinta.Si cred ca mai sunt multi altii pe care staful trebuie sa ii aibe in vizor, nu cred ca este corect ca un membru S.C. ca acesta sa fie in aceeasi oala cu unul care intra mai rar, nici nu este prea activ, nici prin recenziii, nici prin activitate, sa aibe aceeasi functie. Dar voi aveti puterea suprema, noi doar propunem, voi decideti daca prin analiza voastra, anumiti membri merita urcati in functie.Sper ca usor usor staful sa aibe in vizor si munca asta, ca inainte erati foarte activi in privinta asta, si acum cam a fost uitata, la propunerile care le-au facut anumiti membri, meritam si noi macar un raspuns, afirmativ sau negativ. Cu respect, Bosssu! Link spre comentariu
bronx Reputație: 41 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 12, 2013 Orice topic trebuie sa degenereze intr-o discutie despre ce-a fost candva? Scurt, propuneti, review, promovat sau ba. Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 12, 2013 Bronx,Pisicuts,am si eu o mare rugaminte.....avand in vedere activitatea mea la DG,puteti sa-mi schimbati si mie verdele asta intr-un verde mai placut ochilor....ca de exemplu,verde de paris....daca se poate dau un pepsi si-o shaorma cu de toate....am zis!!! P.S nu glumesc Link spre comentariu
Bosssu Reputație: 405 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iulie 12, 2013 Nu asta a fost intentia mea, sa va tot bat capul de trecut, daca s-a inteles altceva, imi cer scuze, eu doar am vrut sa scot in evidenta, ca staful a cam uitat de aceasta munca, si printr-un nou staff, odata si cu venirea noului supermoderator, ar trebui usor usor, ca sa reluati si munca asta, sa rasplatiti useriii, care muncesc, si sunt cu mult peste altiii care nu-s asa activi.Mergem inainte, cu ce este in prezent, nu voi mai aduce in discutie de trecut, ce a fost, a fost, si speram sa ne bucucam de un prezent chiar mai bun decat ce a fost in trecut. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iulie 12, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 12, 2013 multumim pt propuneri si mai asteptam si altelele analizam pe fiecare Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 12, 2013 multumim pt propuneri si mai asteptam si altelele analizam pe fiecare Sper ca si pe-a mea,daaaaaaaaaaaa??? Link spre comentariu
omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Partajează Postat Iulie 12, 2013 Daca nu ma propune nimeni, atunci o fuck eu. Vreau inapoi medalia de troll dar sa fie trollul de aur !!!! Link spre comentariu
Bosssu Reputație: 405 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iulie 12, 2013 Multumim stafului pentru corectitudine, felicitari noului VIP de promovare Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Iulie 12, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2013 Multumesc mult, intotdeauna am incercat sa fiu oboectiv, am mai luat-o pe aratura si poate ca aveam dreptate. Nu asta conteaza, promovari, culoare, etc., important este sa fim uniti si sa lasam deoparte orice ranchiuna . Daca mi-am luat-o, cand mi-am luat-o, a fost pe bune, asta este. Respectele mele Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Iulie 12, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 12, 2013 Multumesc mult, intotdeauna am incercat sa fiu oboectiv, am mai luat-o pe aratura si poate ca aveam dreptate. Nu asta conteaza, promovari, culoare, etc., important este sa fim uniti si sa lasam deoparte orice ranchiuna . Daca mi-am luat-o, cand mi-am luat-o, a fost pe bune, asta este. Respectele mele http://www.youtube.com/watch?v=tXO2QtjixaM Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iulie 13, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2013 Felicitari alexandru69! Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Sofisticatule,mai lasa bre baiatu' un pic,sa mai creasca... Regulamentul zice asa: minim 5 recenzii,minim 15 puncte,minim 2 luni vechime. Jery se incadreaza doar la numarul de puncte..sa-i uram succes la fomei in continuare! Link spre comentariu
Postări Recomandate