Sari la conținut

Anda 0731226487

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

POZE NOI! :girly

Buna dragilor,am luat decizia sa fac cateva schimbari!

Datorita programului incarcat cum multi dintre voi stiu ca il am am hotarat sa schimb un pic "registrul"!

Pentru a asigura o calitate mai buna a serviciilor voi merge numai pe programari de minimum o ora ,iar tariful va fi 300 ron/1 h!

Voi merge si pe deplasari(in anumite conditii).mai multe detalii la 0731226487!

Va pup si va multumesc pentru intelegere!o vara cat mai frumoasa va doresc :hug1  :girly

post-71186-0-02759300-1495015363_thumb.jpg

post-71186-0-99372000-1495015368_thumb.jpg

post-71186-0-65644700-1495015375_thumb.jpg

• Like 11
Link spre comentariu
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all

POZE NOI! :girly

Buna dragilor,am luat decizia sa fac cateva schimbari!

Datorita programului incarcat cum multi dintre voi stiu ca il am am hotarat sa schimb un pic "registrul"!

Pentru a asigura o calitate mai buna a serviciilor voi merge numai pe programari de minimum o ora ,iar tariful va fi 300 ron/1 h!

Voi merge si pe deplasari(in anumite conditii).mai multe detalii la 0731226487!

Va pup si va multumesc pentru intelegere!o vara cat mai frumoasa va doresc :hug1  :girly

Pt 3 ore outcall care-i halatu bre?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Hai, mai baga vreo 2-3 postari, nu te rusina, baga mare ca sa reusesti sa enervezi absolut toti utilizatorii.

Ai mintea atat de scurta ca tre sa faci 5 postari ca sa exprimi tot ce ai in capu ala gol?

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Cum de ai reusit sa scrii toata ideea intr-o singura postare?

Asa-i ca ti-am pus neuronii la incercare si intr-un final ai reusit?

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium

talibanu e destul de inteligent , te asigur , fute fetele fara sa le puna zeci de intrebari inainte, sau mai concret , are singe-n pula si merge acolo unde i se scoala . punct.

Nu tre sa fii prea inteligent ca sa fuți, dar se pare ca omul e chiar sub acest nivel minim de inteligenta :)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Ca sunt si idioti pe aceasta platforma nu este de mirare. Ganditi cu ce aveti intre picioare si mai si defilati cu ea in gura.Stiam ca fetele fac CIM, nu si cei doi atacatori care se dau grozavi in spatele anonimatului. Eu sut vaduv si pot iesi la lumina cand vreau, dar voi doi ,subterani ca sobolanii. Daca sunteti asa de talentati, de ce nu va publicati operele sa le savureze si nevestele voastre? Daca va laudati ca sunteti asa de ..utaciosi, limitati-va la fete nu racolati masculi de pe acest sait, ca m-ati provocat si cred ca o sa dau de voi sa va f.. eu putin. Cu voi pot discuta cand va veti afisa certificatul autorizat de QI si veti obtine pesta 130. Altfel sunteti niste laba...,de la groapa de gunoi a societatii si nu mai raspund gangurelilor galanesti din spatele cortului.

• Like 1
Link spre comentariu

Iar tu, bai  linge pi..., vezi-ti de scula ta sa nu cumva sa ramii fara obiectul muncii. Nu mai linge la cur si pe cei pe care nu-i platesti si nu-i cunosti, deja pute calculatorul cand te scremi sa scoti cate un cac.. pe gura aia jegoasa. Nu ai facut tu lumea s-o judeci cand ti se scoala. interesul tau , ca si a celuilalt imbecil fricos, este sa scriem cat mai multi si sa ne informam reciproc spre binele tuturor, nu sa alungati pe cei ce nu sunt in gasca voastra pentru a linge numai voi, egoisti nenorociti. Nici cu tine nu o sa mai discut cacanarule,care esti tu si vrei sa fiti singuri cu toate fetele sa umble ele dupa voi. Vezi ca nu esti chiar atat de transparent cum crezi tu, lentila nenorocita, ai si ceva belele in spate de care ti-e cam frica dupa nenumaratele peripluri prin tara, ia aminte ca pot iesi usor la iveala, ori si tu te crezi buricul pamantului?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Salutare, de obicei scriu recenziile dupa mai multe zile de la vizitele efectuate, din considerente personale.La doua fete le-am spus ca inca nu recenzez, iar la cea care am fost saptamana trecuta, voi posta recenzia saptamana viitoare. Nu prea am timp sa intru pe site, deabia reusesc sa-mi fac timp pentru placeri extra, deoarece datorita profesiei , numai uneori, pana in ora 12 pot planifica placutele vizite. Oricum in ceva mai mult de o luna sa fac 9 vizite nu este prea rau. Va promit ca in momentul cand va pleca sotia mea la  cursul de o saptamana in Germania, voi vizita zilnic cate o bunaciune .

Ca sunt si idioti pe aceasta platforma nu este de mirare. Ganditi cu ce aveti intre picioare si mai si defilati cu ea in gura.Stiam ca fetele fac CIM, nu si cei doi atacatori care se dau grozavi in spatele anonimatului. Eu sut vaduv si pot iesi la lumina cand vreau, dar voi doi ,subterani ca sobolanii. Daca sunteti asa de talentati, de ce nu va publicati operele sa le savureze si nevestele voastre? Daca va laudati ca sunteti asa de ..utaciosi, limitati-va la fete nu racolati masculi de pe acest sait, ca m-ati provocat si cred ca o sa dau de voi sa va f.. eu putin. Cu voi pot discuta cand va veti afisa certificatul autorizat de QI si veti obtine pesta 130. Altfel sunteti niste laba...,de la groapa de gunoi a societatii si nu mai raspund gangurelilor galanesti din spatele cortului.

Variante:

1. nu știi ce înseamnă "văduv"

2. uiți ce spui

3. te caci pe tine

Alege. :)

Așa cum tu postezi unde vrei, ce vrei, toți au același drept.

Welcome to nimfomane! :) 

P.S.: Vezi ca certificatul este de IQ dar sa zicem ca merge si invers.

Acum înțeleg de ce te da Moldova pe 67 lei moldovenești... Asa ceva nu cumpărăm nici gratis.

• Like 2
Link spre comentariu

Pentru toata lumea, mi-am cerut scuze, am gresit, am platit , ma retrag de pe acest site. Va doresc tot binele din lume, mai ales fetelor care cu toate, meritati intradevar tot respectul pentru maiestria, arta si nu in ultimul rand, sacrificiul de care dati dovada. Sa va ajute Dumnezeu sa va realizati Planurile de viitor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...