Sari la conținut

Anda 0731226487

Postări Recomandate

• Oras:Europe
  • Oras:Europe

Salutare forumisti.

Cum ma aflam prin tara in concediu am zis sa ma bucur de frumusetile patriei. Am contactat o pe Anda pe email si am stabilit intalnire cu cateva zile inainte. Intalnirea s a petrecut Duminica pe 23 decembrie de la ora 19.30, incall. Cu Anda ma stiu de ceva vreme deci contactul a fost facil si prompt. Ne am vazut de multe ori atat incall cat si outall si intre noi exista o chimie. Anda nu are nevoie de reclama si cine o cunoaste stie ce vreau sa spun. Anda m a asteptat intr o tinuta dorita de mine si ne am imbratisat ca doi vechi amanti. Am inceput in bucatarie la o tigara si un pepsi. Apartamentul e foarte ok curat aranjat. Baia cu tot ce trebuie geluri prosop super ok, papuci. In dormitor un pat mare si tv pe muzica. Anda o prezenta superba ca aspect si atitudine. Deja stim ce ne place fiecaruia si ne intelegem de minune in pat. Are o pussy delicioasa pe care am lins o de parca a doua zi se sfarsea lumea. Oralul oferit de ea a fost exact pe placul meu, saliva senzual, contact vizual, diferite artificii, atentie la testicule. Sexul s a consumat intr o singura pozitie, una preferata de mine, craci pe umeri la coltul patului. Stilul sexual preferat de Anda este cel care pe mine ma excita maxim, deci am mutat patul cativa centimetri si eram transpirati ca dupå maraton la sfarsit. Anda se dezlantuie si savureaza sexul daca o exciti cum trebuie. Eu personal nu doresc doar sex am nevoie si de o conexiune mentala pt o intalnire reusita de aceea am avut o intalnire de doua ore. Voi reveni la Anda cu placere de fiecare data cand doresc o companie de calitate si un sex de neuitat. Notele sunt maxime la toate capitolele. Cadoul a fost 800 ron pt doua ore extraordinare, meritat fiecare leut. Daca sunteti finuti si gentlemani veti avea parte de o intalnire superba.

Anda iti multumesc pt timpul petrecut impreuna si pt senzatiile oferite. Abia astept sa te revad.

• Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ie activa...presteaza...da nucu tăt publicu !!! ;)

Aaaa...si iti moi zic civa...creca ia nari nivoie di toping pi Nimfo. Creca daca o ântrebi pi ia...ar prefera sa naiba toping acilea !!! Da credema cind iti zic...pierderea nu ar fi a iei !!!

Cum o fi sa fi curva si sa nai nivoie di publisitate. Sa ai cleienti doar din reputatie ?!

;)

Link spre comentariu

Pe circuit inchis ar trebui sa sara de 500 ora , nu merge cu 2-300 ca nu prea iti ies banii la sfarsitul lunii. Doar daca o faci asa de placere sau in virtutea inertiei ceea ce nu prea cred.

e o vorba din batrani :

cainele moare de drumul lung si prostul de grija altuia .

stie ea mai bine ce face , cui face si la cat face.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna, vad ca unii imi poarta de grija😂😂

Inseamna ca nu sunt chiar asa "usor" de uitat!

Cred ca il priveste pe administrator daca sa mai am topic sau nu, zic si eu🤔🤔

Inca activez, dar ma ocup si cu altceva si timpul meu este limitat😊😊

O zi buna!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Din pacate nu pot spune pentru ca nu am un program fix😔😔😔

Doar telefonic... 😊😊😊

vad ca esti si matinala, cum imi place mie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...