johnholmes Reputație: 4731 Postat August 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2014 cred ca a jucat cu manusi....ca nu cara dupa el chiar atat de mult spirt in port-bagaj!
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2014 Eu l-am vazut prin 2000 la Cazino Plazza in Bucuresti. ( nu stiu daca mai exista si acum ) . Dar dupa ce punea mana pe clanta, cerea o sticla si se spala pe mani. Acum tinand cont ca era la cazino si totul era mocca ma gandesc ca n-a facut economie. 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat August 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2014 omu' era suferind....sa a suferit de multe afectiuni in viata lui. asa ca draga bratule.....sa nu crezi niciodata ca nu se poate si mai rau decat cu fructe si tutun~!!
bratud Reputație: 44 Postat August 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2014 Cu fructele te contrazic. Acum sint la putere. Acum vreo doua zile asteptam pe cineva si am intrat intr-o bodega sa beau o cafea pana venea persoana. Si cum de obicei bodegile sint full de pacanele si de nebuni care isi baga banii, am asistat uimit la un mic spectacol. Nebunul nostru....deja nu-i mai ajungea un aparat. Juca la doua simultan....normal ca fructe. Partea amuzanta ( pentru mine ) e ca setase cumva aparatele sa joace singure si el doar le supraveghea. Sa mor de-am inteles care-i placerea sa stai si sa te uiti pe banii tai. Normal ca a bagat vreo 200, doar cat am stau eu pe acolo. Si l-am lasat cum l-am gasit....pe treaba. Sper ca s-a scos. Acum la subiect. Cica, se spune ca suma viciilor e constanta. Poi daca nici nu mai fumezi, nu joci la pacanele, nu-ti mai ramane decat sa fii curvar si un degustator desavarsit. Acum doar n-o sa renunti la curvasareala ca sa devii betiv. Uite, acum ca stau sa ma gandesc, eu chiar nu mai am vicii.. Bine, nu atat de multe... La ruleta nu mai joc din timpul studentiei (acum 5 ani), pacanelele nu m-au atras niciodata, tigarile nici atat, curvele de curand... deci raman fotbalul si bauturile fine (bere, vin, rom..d-astea ) Iti dai seama daca ma las si de curve?
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2014 Fotbalul nu e un viciu. E fenomen Daca nu crezi intreaba-l pe Platini sau Blater si-ti spun ei cam cat au castigat pe tema asta. Si eu am zis ca ma las de carnita de porc, dar tot mai scap cateodata.
johnholmes Reputație: 4731 Postat August 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2014 un smeker intr-un jeep mare, negru, impunator...opreste la semafor. se apropie un amarat si ii bate in geam. omu' ruleaza cu sictir geamu' si il intreaba zeflemitor: - zi mah!!- sefu, trait-i-ar tot neamu'...da-mi si mie un ban ca sunt amarat!- nu-ti dau ma ca tu ai sa-i bei~!!- barsoane...manca-ti-as gura, am ciroza...nu mai beau da' ani de zile!- daca nu bei ai sa-i fumezi!- patroane, doar ce am iesit din spital de la palazu cu tbc!- atunci inseamna ca ai sa-ti futi.- directore, am nevasta si 5 copkii acasa...n-am io cum sa fut nimic!- cum adica amaratule, tu nu bei, nu fumezi si nu futi?- nu jupane, ma jur pe ochii mei!- vrei sa faci 100 de euro?- aaaah...ce na-s face ptr banii astia!!!- bine...urca'n masina si hai cu mine. nenorocitul se urca in masina, smekeru' demareaza in tromba, ajunge acasa, deschide garaju' cu telecomanda, il ia pa amarastean dupa el si urca pe tereasa se la ultimul etaj cu vedere frontala spre mare unde sotia lui statea picior peste picior la un cocktail. evident cu stupoare la sesizarea amaratului intreaba: - ce-i cu prapaditu' asta aici???- nevasta, stiu ca am avut multe scandaluri in ultima vreme, stiu ca esti suparata pe mine cu bagabonteala mea din ultimul timp, dar am vrut sa iti arat si tie...sa te convingi si tu cu ochii tai....cum arata un barbat fara vicii~!!! 2
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat August 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2014 un smeker intr-un jeep mare, negru, impunator...opreste la semafor. se apropie un amarat si ii bate in geam. omu' ruleaza cu sictir geamu' si il intreaba zeflemitor: - zi mah!!- sefu, trait-i-ar tot neamu'...da-mi si mie un ban ca sunt amarat!- nu-ti dau ma ca tu ai sa-i bei~!!- barsoane...manca-ti-as gura, am ciroza...nu mai beau da' ani de zile!- daca nu bei ai sa-i fumezi!- patroane, doar ce am iesit din spital de la palazu cu tbc!- atunci inseamna ca ai sa-ti futi.- directore, am nevasta si 5 copkii acasa...n-am io cum sa fut nimic!- cum adica amaratule, tu nu bei, nu fumezi si nu futi?- nu jupane, ma jur pe ochii mei!- vrei sa faci 100 de euro?- aaaah...ce na-s face ptr banii astia!!!- bine...urca'n masina si hai cu mine. nenorocitul se urca in masina, smekeru' demareaza in tromba, ajunge acasa, deschide garaju' cu telecomanda, il ia pa amarastean dupa el si urca pe tereasa se la ultimul etaj cu vedere frontala spre mare unde sotia lui statea picior peste picior la un cocktail. evident cu stupoare la sesizarea amaratului intreaba: - ce-i cu prapaditu' asta aici???- nevasta, stiu ca am avut multe scandaluri in ultima vreme, stiu ca esti suparata pe mine cu bagabonteala mea din ultimul timp, dar am vrut sa iti arat si tie...sa te convingi si tu cu ochii tai....cum arata un barbat fara vicii~!!! tare de tot asta ... Cu bune cu rele rar un caracter ca Saceanu .... un adevarat om .
bratud Reputație: 44 Postat August 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2014 Fotbalul nu e un viciu. E fenomen Daca nu crezi intreaba-l pe Platini sau Blater si-ti spun ei cam cat au castigat pe tema asta. Si eu am zis ca ma las de carnita de porc, dar tot mai scap cateodata. E un viciu cat timp cheltui banii pe el. Cei 2 sunt un fel de popii si bisericile - conduc fotbalul ca pe o afacere.
bratud Reputație: 44 Postat August 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2014 tare de tot asta ... Cu bune cu rele rar un caracter ca Saceanu .... un adevarat om .Lasa-ne, frate, in pace cu Saceanu. Vai ce mare om a fost. Cu scuzele de rigoare pt un om ce s-a prapadit, a fost un interlop. Punct. Il pot urma alte cateva sute de mii de "interlopi" din Romania alaturi de cocalari, manelisti, politiceni, prosti si toate zoaiele tarii. Am spus! Cum spunea marele parinte Arsenie: frica este un pacat de moarte, stai drept. 1
crissu Reputație: 4142 Postat August 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2014 Imi place pantera roz de la avatarul tau...
johnholmes Reputație: 4731 Postat August 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2014 frica este un pacat de moarte, stai drept. de acord cu tine...si mie imi e frica de moarte cand ala mic nu o sa mai stea drept~!!! 1
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat August 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2014 Lasa-ne, frate, in pace cu Saceanu. Vai ce mare om a fost. Cu scuzele de rigoare pt un om ce s-a prapadit, a fost un interlop. Punct. Il pot urma alte cateva sute de mii de "interlopi" din Romania alaturi de cocalari, manelisti, politiceni, prosti si toate zoaiele tarii. Am spus! Cum spunea marele parinte Arsenie: frica este un pacat de moarte, stai drept. Nu te intreb daca l-ai cunoscut (nu ma refer sa il vezi ) daca o facei nu vorbeai asa despre el . Interlop ? Greu cuvant .
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2014 Imi place pantera roz de la avatarul tau... Care dintre ele ? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 29, 2014 Nu te intreb daca l-ai cunoscut (nu ma refer sa il vezi ) daca o facei nu vorbeai asa despre el . Interlop ? Greu cuvant . Ghost, pe bune ca a fost un interlop. Nu l-am cunoascut direct pe el, dar il cunosteam chiar foarte bine pe seful meu din vremea aia. si multe, multe interese comune mai aveau.
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat August 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2014 Ghost, pe bune ca a fost un interlop. Nu l-am cunoascut direct pe el, dar il cunosteam chiar foarte bine pe seful meu din vremea aia. si multe, multe interese comune mai aveau. ) ca omu era smecher si facea bani si din piatra seaca e clar . Interlop suna un pic prea urat si undeva ca o jignire . Acum orice pusti de 15 ani care da o palma este interlop . Eu am trait intr-o era cand respectul era litera de lege . Acum din pacate respectul a devenit mai rar ca un wiskey veritabil . Bun si pentru ca o respect pe Anda si ii beau oricand pot din pasarica ei dulce hai sa ne mutam pe chatul general . 1
bratud Reputație: 44 Postat August 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2014 Imi place pantera roz de la avatarul tau...Mersi frumos! Acum ce fac, ca nu esti acasa? )
bratud Reputație: 44 Postat August 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2014 Nu te intreb daca l-ai cunoscut (nu ma refer sa il vezi ) daca o facei nu vorbeai asa despre el . Interlop ? Greu cuvant .In anturajul nostru se anturase si unul din nepotii lui. O ardeam pe la ruleta Astra din Tomis, vis a vis de posta. Povestile circula. Poate sunt doar povesti.. Dar voi chiar mai credeti in povesti?! Treziti-va oameni buni! )
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat August 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 29, 2014 In anturajul nostru se anturase si unul din nepotii lui. O ardeam pe la ruleta Astra din Tomis, vis a vis de posta. Povestile circula. Poate sunt doar povesti.. Dar voi chiar mai credeti in povesti?! Treziti-va oameni buni! ) Nu vreau sa dau multe detalii ( ca este lume prea curioasa aici pe site ) dar iti spun ca multe povesti sunt reale . Ismail a avut scoala vietii in el . Dar ma abtin de la alte comentarii . In schimb ar fi frumos sa vorbim despre o persoane pe care am cunoscut-o decat din povesti .
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 27, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 27, 2014 Azi m-am reintalnit cu vechea mea prietena, Anda.Cuvintele nu isi mai au rostul. Experienta asa cum m-a obisnuit, nota 10+ (Priceless) 4 3
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Octombrie 1, 2014 Si eu am mai facut o revenire, saptamana trecută la Anda, unde pot spune ca am simtit un salt calitativ, fata de prima întâlnire, cam din orice punct de vedere. Locatia, ca si cealaltă excelează, te faci sa te simți relaxat, atitudine si fețișoara parca au o tenta mai matura ( a mai șters putin din caracterul adolescentin) - lucru ce mie imi place. Un plus mare in cazul meu la oral (bine, am renunțat si la condom, acum). Alte lucruri nu cred ca ar fi se spus, decat că este un "must" (engl.). Toate cele bune si daca mai stiti, spuneti-mi si mie! 3
alphonse Reputație: 105 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2014 Puteti sa imi spuneti daca obisnuieste sa isi tina telefonul inchis,sau s-a retras? Multumesc anticipat
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2014 Fata asta are momente cand o doare )) metaforic si probabil se concentreaza asupra prietenului familiei si pe noi ne uita . Dar insista crede-ma se merita.
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Octombrie 3, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Octombrie 3, 2014 Cand am fost eu zilele trecute spunea ca urmeaza sa intre in acea perioada a lunii. Cu siguranta asta e motivul telefonului inchis.
alphonse Reputație: 105 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2014 Multumesc pt info!
alphonse Reputație: 105 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2014 Mama fratilor scuzati off topic,dar de 3 zile sun si nimic )) Si nu am mai fost la ea sa zic ca sunt pe blacklist.Asa de greu raspunde ) ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum