Sari la conținut

Romania spune NU homosexualilor, feministelor si transexualilor

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Că toți sunt făcuți din același căcat, e clar. Problema e că unii au făcut mult mai multe rele decât alții, iar din punctul meu de vedere, adevărata ciumă e aia roșie, adică PSD-ul. Printre altele, au creat condțiile celorlalți să le continue "opera" .

Marș, fă, otreapă comunistă!

Serios ? Si cum au creat conditiile ? Si in ce au constat conditiile create ? Esti in stare mah sa raspunzi ? Bineinteles, ca de obicei, nu vei fi in stare. Si asta pentru ca sunt aceleasi petarde, aceleasi fumigene, aceleasi minciuni pe care , de mult, nu le mai crede nimeni. Dar atata poti: dezinformare, minciuna, diversiune - arsenalul unui neostalinist, demn urmas al lui Beria. Cu absolut nimic nu esti in stare sa prezinti vreun argument, vreo explicatie, nimic, nimic.Bleah !

Bai zevzecule, nu spune nimeni ca nu au furat si de la PSD, mai ales sub denumirile anterioare (FDSN, PDSR). Dar nu se compara cu ce a ciordit matrozul chior despre care taci ca mortu-n papusoi. Bolovane, stii ce-i cu dosarul asta  664/P/2016 ? Aici e lovitura, bolovane. Habar n-ai. Stii ce s-a facut in dosarul asta de 2 ani ? NIMIC. Intelegi de ce ? Nu-ntelegi ca esti mult prea tantalau. Vezi, de-aia nu esti credibil, mincinos patentat.

De Bechtel io am zis pe alt topic, plagiatorule. Si preiei ca un talhar. Habar n-aveai ca asta a fost pretul pentru intrarea in NATO. Talharule ! Hi, hi

Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Cine crede că muiunea europeana și statele muiste ale americii ne vrea binele, tare naivi mai sunt.

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Cine crede că muiunea europeana și statele muiste ale americii ne vrea binele, tare naivi mai sunt.

Nici noi nu ne vrem binele

• Like 5
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Borhot ;)

Știam ca doar asta ai în cap, da' nu credeam ca te și lauzi.

:)

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Serios ? Si cum au creat conditiile ? Si in ce au constat conditiile create ? Esti in stare mah sa raspunzi ? Bineinteles, ca de obicei, nu vei fi in stare. Si asta pentru ca sunt aceleasi petarde, aceleasi fumigene, aceleasi minciuni pe care , de mult, nu le mai crede nimeni. Dar atata poti: dezinformare, minciuna, diversiune - arsenalul unui neostalinist, demn urmas al lui Beria. Cu absolut nimic nu esti in stare sa prezinti vreun argument, vreo explicatie, nimic, nimic.Bleah !

Bai zevzecule, nu spune nimeni ca nu au furat si de la PSD, mai ales sub denumirile anterioare (FDSN, PDSR). Dar nu se compara cu ce a ciordit matrozul chior despre care taci ca mortu-n papusoi. Bolovane, stii ce-i cu dosarul asta  664/P/2016 ? Aici e lovitura, bolovane. Habar n-ai. Stii ce s-a facut in dosarul asta de 2 ani ? NIMIC. Intelegi de ce ? Nu-ntelegi ca esti mult prea tantalau. Vezi, de-aia nu esti credibil, mincinos patentat.

De Bechtel io am zis pe alt topic, plagiatorule. Si preiei ca un talhar. Habar n-aveai ca asta a fost pretul pentru intrarea in NATO. Talharule ! Hi, hi

Ești spălată pe căcatul ăla, îți ține loc de creier! Ești penibilă, murăruro!!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Romania mai bine ar spune NU coruptiei generalizate, hotiei, semidoctilor etc.

ridicăm miza, de la suta lu' Ceaușescu la suta de euro. Sa vezi șoc :)
  • Like 1
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

ridicăm miza, de la suta lu' Ceaușescu la suta de euro. Sa vezi șoc :)

Nu uita care a fost principala masura de cand a venit hasmterul cu dinti stricati

Postat

Nu uita care a fost principala masura de cand a venit hasmterul cu dinti stricati

suta de lei, normal.

Suta de euro, șoc.

Vizitator futbineditat
Postat

.

Sa le trag la muie! Pe buletinul de vot te intreaba asa: Esti de acord cu schimbarea constitutiei? Nu puteau sa intrebe cum era firesc :slap2  Evident neurmarind stirile am fost indus in eroare :)) Nici pe net nu am gasit nimic... Esti de acord ca homosexualii sa adopte copiii? Asa trebuia sa sune intrebarea in opinia mea.

Postat

Sa le trag la muie! Pe buletinul de vot te intreaba asa: Esti de acord cu schimbarea constitutiei? Nu puteau sa intrebe cum era firesc :slap2  Evident neurmarind stirile am fost indus in eroare :)) Nici pe net nu am gasit nimic... Esti de acord ca homosexualii sa adopte copiii? Asa trebuia sa sune intrebarea in opinia mea.

Am pus și eu problema asta pe alt topic. Formularea aceea este cea din lege, e drept, dar nimic nu împiedica adăugarea unei fraze explicite care să înlăture confuziile.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:n-am locatie
  • Oras:n-am locatie
Postat

sa da ceva la voturile astea ? minim un rib eye steak altfel nici nu ma imbrac sa ies din casa

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ești spălată pe căcatul ăla, îți ține loc de creier! Ești penibilă, murăruro!!

Exact cum am anticipat. Sau cum o arzi tu 'telectual - Q.E.D.

Tu si ceilalti tembeli  va dati de ceasul mortii ca ar fi furat Dragnea din banii copiilor (o prostie cat casa) da' nu ziceti nimic de Basescu si ai ai lui care au furat din imprumurul de la FMI.  DNA-ul lui Kovesi n-a avut incotro, a deschis dosarul pentru ca sunt dovezi clare cu privire la lipsa unui miliard de euro. Da' n-a mai facut nimic.

Hastagrezistentii nu zic nici ei nimic. Ciolanis la fel. Procurorul general taica Lazar idem.

Mai noteaza o data bolovane - 40%.

Postat

A luat sublerul si a masurat-o pe ma-ta-n pizda

• Oras:Oaxaca
  • Oras:Oaxaca
Postat

sa da ceva la voturile astea ? minim un rib eye steak altfel nici nu ma imbrac sa ies din casa

nu te mai primesc aia la OSHO?

• Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

5.72% prezenta la vot dupa prima zi.La Antena 3 e doliu  :laugh2 .Baa da ce palme au luat astia =)))

• Like 2
Postat

Feminismul nu e sinonim cu Lesbianismul

Feministele sunt alea grase, ne-epilate care imbraca pantaloni largi si cred in puterea suprematiei femeii asupra barbatului, nicidecum in egalitate in public, in privat isi ineaca amarul in borcanul cu nutella, in devinitiv niste munti tristi de grasime

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Cand a venit Basescu mi-a placut de ala cum statea,citea o carte il durea in pl nici nu l-a bagat in seama pe Base care a venit ca milogu sa dea mana.Astia asa merita ba!Ma bucur ca se mai gasesc 2-3 din in cand sa le mai dea peste nas.

Thug life. Pizdosi rau ambii. Cu coaie.

A se observa si cacatii care iau pozitia de drepti in fata lui el lider maximo. Mortii lor de libidinosi.

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...