peitho Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Octombrie 8, 2018 Cert este ca s a cam dus pe pula bor. La o asemenea prezenta ii putem canta prohodul. Ultrafericitu ramane singur in parohie, mortii lui de jigodie coclita. oooo, referendumu pentru redefinirea familiei - o halca - din care atat politichia cat si boru credeau ca vor manca pe saturate. nu stiu daca sa ma mir sau sa ma bucur: ca astia nu mai sunt in stare sa produca gogosi vandabile sau oare (?) ca romanii s-au desteptat? neah, just kidding, adevarul crud e altul!...grosu tarii ar fi venit, doar ca n-a inteles ce intreaba intrebarea :) 3
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2018 Postat Octombrie 8, 2018 oooo, referendumu pentru redefinirea familiei - o halca - din care atat politichia cat si boru credeau ca vor manca pe saturate. nu stiu daca sa ma mir sau sa ma bucur: ca astia nu mai sunt in stare sa produca gogosi vandabile sau oare (?) ca romanii s-au desteptat? neah, just kidding, adevarul crud e altul!...grosu tarii ar fi venit, doar ca n-a inteles ce intreaba intrebarea :) Io cred ca grosul țării era la nunți, cu sotul/soția, copchii. :))) 1
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 8, 2018 Io crek ia durut în pulă dă rezultat. Cât ziceați că a costat? 40 dă muilioane? 3
peitho Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Octombrie 8, 2018 borule, dragutule, ce-ar fi sa-ti iubesti - cum si predici - semenii?fie ei bulanjii, lesbiene, zoofili sau alte lighioane sexuale?! ca vb lui gizas: daca-i iubiti pe cei ai vostri, ce lucru deosebit faceti? oare nu fac asta si paganii? * citat aprox din memorie :)))))))) 3
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2018 Postat Octombrie 8, 2018 Io crek ia durut în pulă dă rezultat.Cât ziceați că a costat? 40 dă muilioane?43 cică.Cine o fi fost pe combinație? 1
peitho Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Octombrie 8, 2018 nu se poate! vreau un alt referendum! :)))))) referendum la referendum! pai, nu-i rusine ca o tara majoritar ortodoxa (cu traditie pana la athos si kiev inapoi) sa-si fi dat cu stangul in dreptul, ce mai...si-a dat singura craci! din cauza unei (scapari) de exprimare nefericita? :) 3
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 8, 2018 oooo, referendumu pentru redefinirea familiei - o halca - din care atat politichia cat si boru credeau ca vor manca pe saturate. nu stiu daca sa ma mir sau sa ma bucur: ca astia nu mai sunt in stare sa produca gogosi vandabile sau oare (?) ca romanii s-au desteptat? neah, just kidding, adevarul crud e altul!...grosu tarii ar fi venit, doar ca n-a inteles ce intreaba intrebarea :) Nu coaie, s a dus pe pula boru. Futu i in gura. Nu pot pronunta bor fara sa i injur. O sa moara si ultimii batatori de matanii si vampiri comunisti si aia e. Mor si cacatii ultrafericiti. Nu pentru ca s a desteptat pulimea, ci pentru ca distractiile sunt altele in secolul asta. Suptul sutanei e gata. 5
mumuki Reputație: 48 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Postat Octombrie 8, 2018 sa-mi suga pula toti ortodocsii care au fost la referendum si sa le fut in gura nevestele si amantele 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 8, 2018 Nu coaie, s a dus pe pula boru. Futu i in gura. Nu pot pronunta bor fara sa i injur. O sa moara si ultimii batatori de matanii si vampiri comunisti si aia e. Mor si cacatii ultrafericiti. Nu pentru ca s a desteptat pulimea, ci pentru ca distractiile sunt altele in secolul asta. Suptul sutanei e gata. :waytogo sa-mi suga pula toti ortodocsii care au fost la referendum si sa le fut in gura nevestele si amanteleNu stricam bunatate de puli de mahalagiaoice. :2808.gif 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 8, 2018 40 mil euro s-au dus pe apa sambetei. 1
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 8, 2018 ce s-a intamplat in weekend-ul asta cu politica in timp ce in centru vechi era sa arda cluburile ? 2
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 8, 2018 aia isi da foc pt 80k de euro si voi va cacati pe voi pentru 40 de milioane de euro 2
peitho Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Octombrie 8, 2018 propun cur cu beul pe/ca steag, iar ca imn national ceva de bulanjeala, ca vb aia...ne tragem din traian si decebal, deci pan la urma am recunoscut, facand arc peste timp, ca suntem fructul dragostei dintre doi pularai.
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2018 Duminica mergem la vot sa le-o dam poponarilor , feministelor si transexualilor peste bot! Nu le convine ca tara asta e 88% crestin ortodoxa si conservatoare in gandire, sa plece dracu in Canada sau in Franta sa se futa acolo intre ei si cu altii si sa adopte copii pe care sa-i molesteze. Sau sa se futa in liniste in mediul lor intim, nu sa se sarute pe strada in public si fara parade gay in vazul copiilor. Valabil si pentru feministele lesiene....m-am saturat de curve feministe.Sa plece in vest daca nu le convine ca sunt vizitate numai de "tarani nespalati si melteni traditionalisti" sau asa cum ne zic ele. Toata Europa Estica este impotriva homosexualitatii si feminismului nazistSame-sex marriage - Wikipedia In Romania, 75% dintre cei chestionati se opun casatoriilor de acelasi sex. Dar tu, ce cauti pe un forum de curvasareala, daca tii dreapta credinta ? Sau unii fac si predica reguli bisericesti iar altii trebuie sa le respecte ? Toti cetatenii unei tari trebuie sa fie egali in drepturi si libertati. Nu sunt nici eu de acord ca batutii de soarta cu deviatii cromozomiale sa faca parada in chiloti tanga pe strada, dar este treaba lor si dreptul lor sa faca ce vor cu gaoaza lor, sa se iubeasca cu cine le place. Nu cred ca tara asta se afla pe muchie de cutit din cauza homosexualilor si a lesbienelor. 5
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2018 ce s-a intamplat in weekend-ul asta cu politica in timp ce in centru vechi era sa arda cluburile ? Ii doare in pula pe politicieni ca ard ca sobolanii sclavii care ii voteaza si pe spinarea carora fac ei averi. 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2018 borule, dragutule, ce-ar fi sa-ti iubesti - cum si predici - semenii?fie ei bulanjii, lesbiene, zoofili sau alte lighioane sexuale?! ca vb lui gizas: daca-i iubiti pe cei ai vostri, ce lucru deosebit faceti? oare nu fac asta si paganii? * citat aprox din memorie :)))))))) Iubesc banii, mai da-i dracu. Cred ca si chiloti din aur isi fac impopotonatii aia preafericiti. Niste farisei si niste mafioti. A iesit Basescu si a spus ca Biserica este cea care a calarit dintotdeauna clasa politica, nu viceversa. BOR face politica si afaceri de lux. Cu ce ajuta BOR familia traditionala ? Da de pomana copiilor care mor de foame, face locuinte pentru saraci ? Nu. Vedem cum popii violeaza copii sau se fut in cur prin manastiri, cum santajeaza pe enoriasi ca nu ii mai spovedeste daca nu se duc la vot. Mi-e scarba ! 6
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 8, 2018 sa-mi suga pula toti ortodocsii care au fost la referendum si sa le fut in gura nevestele si amanteleNevestele, ca nevestele, dar până la amante, da? 1 3
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2018 FURCA, COASA SI TOPORUL: DOAR ASA SALVAM POPORUL. De propria inconstienta, comoditate, rautate sau prostie, nimeni nu il poate salva. 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2018 DE CE VORBIM DESPRE ACEASTA "TEMA" SI NU VORBIM DESPRE: - ELIMINAREA TVA-ULUI; - ELIMINAREA ACCIZELOR LA CARBURANTI/ENERGIE; - RECALCULAREA CASS DUPA 4 (SAU 6!?) ANI DE COTIZAT AIUREA ETC.?! SI MULTE ALTE TEME REALE CARE NE PERICLITEAZA SUPRAVIETUIREA, AVAND IN VEDERE SI SEZONUL RECE... DE CE NU S-A FACUT NICI O UMBRA DE OPOZITIE CONTRA FISCALITATII SI UMFLARII EXPONENTIALE A APARATULUI DE STAT ("SERVICII", STRUCTURI, BIROCRATIE IN GENERAL)?! THE WINTER IS COMING... Fiindca ii doare in pula pe guvernanti de problemele reale ale tarii. Sclavii au doar drept de munca, nu drept la un trai decent, la spitale decente ... https://observator.tv/social/jumatate-dintre-romani-nu-isi-pot-plati-intretinerea-si-curentul-269613.html HOME SOCIAL Jumătate dintre români nu îşi pot plăti întreţinerea şi curentul, iar unul din zece români nu îşi permite o maşină de spălatPublicat pe 26.09.2018 la 14:25 Jumătate dintre români nu îşi pot plăti întreţinerea şi curentul, iar unul din zece români nu îşi permite o maşină de spălat Jumătate dintre români nu îşi pot plăti întreţinerea şi curentul, iar unul din zece români nu îşi permite o maşină de spălat, arată ultimele date publicate de nstitutul Naţional de Statistică.Conform raportului INS, 68,3% dintre gospodăriile din Romania îşi plătesc la timp datoriile, în vreme ce 31.7% nu pot achita cheltuielile. 50% dintre români nu îşi pot plăti întreţinerea (apă, gaz, căldura), 51% nu îşi plătesc energia electrică şi abonamentul radio, 36,3% nu îşi pot plăti abonamentul la telefon, 7,2% nu îşi pot plăti ratele (altele faţă de cele pentru achiziţia unei locuinţe). 3
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2018 Postat Octombrie 8, 2018 După ăștia, și azi soarele se învârtea în jurul pământului.Deci despre ce vorbim? 2
peitho Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Octombrie 9, 2018 Iubesc banii, mai da-i dracu. Cred ca si chiloti din aur isi fac impopotonatii aia preafericiti. Niste farisei si niste mafioti. A iesit Basescu si a spus ca Biserica este cea care a calarit dintotdeauna clasa politica, nu viceversa. BOR face politica si afaceri de lux. Cu ce ajuta BOR familia traditionala ? Da de pomana copiilor care mor de foame, face locuinte pentru saraci ? Nu. Vedem cum popii violeaza copii sau se fut in cur prin manastiri, cum santajeaza pe enoriasi ca nu ii mai spovedeste daca nu se duc la vot. Mi-e scarba ! siana, incepe sa-mi placa de tine...:) 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2018 După ăștia, și azi soarele se învârtea în jurul pământului.Deci despre ce vorbim? Nu le vine sa creada ca au luat muie, dupa ce au fost obisnuiti doar sa dea.
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2018
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2018
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2018 Postat Octombrie 9, 2018 Iubesc banii, mai da-i dracu. Cred ca si chiloti din aur isi fac impopotonatii aia preafericiti. Niste farisei si niste mafioti. A iesit Basescu si a spus ca Biserica este cea care a calarit dintotdeauna clasa politica, nu viceversa. BOR face politica si afaceri de lux. Cu ce ajuta BOR familia traditionala ? Da de pomana copiilor care mor de foame, face locuinte pentru saraci ? Nu. Vedem cum popii violeaza copii sau se fut in cur prin manastiri, cum santajeaza pe enoriasi ca nu ii mai spovedeste daca nu se duc la vot. Mi-e scarba !Astia au fost de a lungul istoriei cei mai mari banditi,care au coalizat cu puterea indiferent de coloratura politica......o parte din ei,nu trebuie sa generalizam...usor-usor,oamenii o sa si piarda interesul si papistasii nu se vor mai bucura de privilegii...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum