Vizitator radu04400 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2021 Postat Aprilie 1, 2021 On 3/31/2021 at 5:02 AM, radu04400 said: Hey draga imi mai esti ca si Adriana ! Daca nu vine ea la Suceava, ai veni tu ? Sau amandoua ? Nu ma supar sa fiu cu voi doua odata On 3/31/2021 at 1:54 PM, tsafrodita said: Hello boy Adriana e în tm are lucrătură în Gură :)) Oricum luna asta voi face un turneu ::) Deci vii in Suceava in aprilie ?:*
calipso_99 Reputație: 3 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2021 La 12.01.2021 la 16:51, tsafrodita a spus: În memoria lui amber Femeie trans prietenă și colegă Dumnezeu sa te odihnească!! Ai fost cea mai bună prietenă pe care am avut-o!! Vă rog fetelor aprindeți o lumânare! Nu se poate....am cunoscut.o , am stat cu ea nopti intregi, un om extraordinar... imi pare foarte rău ...
calipso_99 Reputație: 3 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2021 La 15.01.2021 la 20:19, tsafrodita a spus: Iubire acum 4 zile a murit Nu știu ca are tumoare Da ea este ! Duminică are priveghiul voi sta 4 ore cel puțin Iar luni va fi incinerata ! Și cenușa va fi trimisă în Austria la sorasa ! Parintii ei , nu erau din voluntari ? Parca asa tin minte... doamne cate amintiri am cu ea... sa nu se inteleaga gresit nu despre sex este vorba , ea era ceva nou ptr mine , tot timpul zambea , niciodata nu ...vorbea de rău , ma scotea mereu din starile mele alea nasoale... îi placea viata , ma suna ma duceam o luam de pe Rosseti si stateam toata noaptea cu ea, nu te plictiseai cu ea ... imi pare rau ca nu este inmormantata , m.as fi dus sa.mai vb cu ea ...
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2021 Postat Aprilie 2, 2021 Acum 7 ore, calipso_99 a spus: Parintii ei , nu erau din voluntari ? Parca asa tin minte... doamne cate amintiri am cu ea... sa nu se inteleaga gresit nu despre sex este vorba , ea era ceva nou ptr mine , tot timpul zambea , niciodata nu ...vorbea de rău , ma scotea mereu din starile mele alea nasoale... îi placea viata , ma suna ma duceam o luam de pe Rosseti si stateam toata noaptea cu ea, nu te plictiseai cu ea ... imi pare rau ca nu este inmormantata , m.as fi dus sa.mai vb cu ea ... Hei da ea era
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2021 Postat Aprilie 2, 2021 Acum 9 ore, radu04400 a spus: Deci vii in Suceava in aprilie ?:* I hope so boy ❤
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2021 Postat Aprilie 2, 2021 La 01.04.2021 la 1:24, big fut a spus: Hai la mare! Măcar să dea puțin căldura iubițel sexul fără bălăceală în Marea neagră e ca femeia trans fără cuc :)) adică nu merge 😂 Cred că e a 2 oară săptămănă această cănd visez că m-am operat ::)) huoo răssss de vis😂
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 Disponibilă în Bucale ❤❤ Rog protestatarii să nu vină beți :)) ci excitații:)) 😁❤❤❤❤
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 Jos arafat jos arafat 😂😂😂
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 Dragii mei Azi este Paștele catoliciilor deci aveți voie să vă deplasați păna în ora 02 :)) !
andreiph Reputație: -1 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 1 oră în urmă, tsafrodita a spus: Jos arafat jos arafat 😂😂😂 Sa ti.o suga arafat 😛
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 Acum 17 minute, andreiph a spus: Sa ti.o suga arafat 😛 E arab îi place să o sugă el 😂😂😂
Vizitator radu04400 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 On 4/2/2021 at 12:09 PM, tsafrodita said: I hope so boy ❤ Hmm ! Nice darling ! I waiting to fuck u like a beast :*
bunlatot Reputație: 15 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 4, 2021 Acum 17 ore, tsafrodita a spus: Hai cu orgia iubita mea😍
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 Acum 23 ore, radu04400 a spus: Hmm ! Nice darling ! I waiting to fuck u like a beast Fuck that Bitchhhhhh❤❤
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 Acum 10 ore, bunlatot a spus: Hai cu orgia iubita mea😍 În curănd iubițel !
georgemihai1 Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 Ce faci băiețel? Ți ai revenit sau tot băieți babardesti? Afroditule, mare poponar ești...de a dreptul deviat. Regina României:)
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 Acum 2 minute, georgemihai1 a spus: Ce faci băiețel? Ți ai revenit sau tot băieți babardesti? Afroditule, mare poponar ești...de a dreptul deviat. Regina României:) Nu cerși pulă moca Că nu îți dau 😂❤❤❤❤❤ Măcar recunoști că sunt o regină❤❤
georgemihai1 Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 Cocoșel, ziua în care merg eu la transsexuali e ziua când planeta s-a oprit s-au is atâta de beat încât sa nu realizez ce fac când aleg un anunț și merg sa dau o muie:)). Dar îmi place sa te iau la pula, la figurat ca altfel îți vin idei 🤣🤣😅😅😅
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 Acum 1 minut, georgemihai1 a spus: Cocoșel, ziua în care merg eu la transsexuali e ziua când planeta s-a oprit s-au is atâta de beat încât sa nu realizez ce fac când aleg un anunț și merg sa dau o muie:)). Dar îmi place sa te iau la pula, la figurat ca altfel îți vin idei 🤣🤣😅😅😅 Iar ți-ai făcut mă cont 😂 Weed ce dracu o reluăm de la început ❤❤
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 Vino și ia-mă la pulă și în pulă te rog ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Vezi că planeta sa oprit e covid E timpul să vii să mă bați cu pulaaaaaaaaaaa
georgemihai1 Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 Da coaieee, mi-am făcut cont sa te mai fut la cap. Recunoște ca m-ai suge toată ziua dacă ai putea 🤣🤣🤣
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 Chiar acum, georgemihai1 a spus: Da coaieee, mi-am făcut cont sa te mai fut la cap. Recunoște ca m-ai suge toată ziua dacă ai putea 🤣🤣🤣 Daaaaa daaaaaaaaaaaaaaa daaaaaaa Pula este sfântă pentru mineeee! Știi că îmi place când sunt fututaaaaaaaaaaaa
alexa00 Reputație: 327 Postat Aprilie 4, 2021 Telefon: 0726868005 Oras:București, timpuri noi Telefon: 0726868005 Oras:București, timpuri noi Postat Aprilie 4, 2021 5 minutes ago, tsafrodita said: Vino și ia-mă la pulă și în pulă te rog ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Vezi că planeta sa oprit e covid E timpul să vii să mă bați cu pulaaaaaaaaaaa Morrrr reginooo cu tineeee, nu exista asa ceva ❤❤❤ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum