Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 Acum 1 oră, vasilegheorghita00769 a spus: Nu mai e ce a fost. I s a urcat la cap are niste filme aiurea rau. Daca faci ceva ce nu I convine ei sau nu e parte din “fantesia” pe care o traieste in capusorul ei, incepe cu fite dalea ca nu fac asta ca hai asa ca etc. facea pe desteapta ca nu mi se scoala mie ca ca vezi doamne m am masturbat inainte sa vin la ea, dar cand te comporti de parca stai cu forta acolo si nu stii cum sa faci clientu sa plece mai repede, cum sa ma excit? Asta e treaba ta draga mea, sa ma faci sa ma simt bine, si nu prea ti a mai iesit. 😅 poi daca nu ti sa sculat nu era normal ca ti-ai facut laba inainte? Nu o faceam pe desteapta erau fapte:) nu stau sa intru in discutii aiurea cu tine nu a fost prima data cand ai fost la mine! asa ca scuzama te rog sa ma ierti pe mine ca nu ti se scoala tie pula!!
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iunie 15, 2022 Acum 1 oră, vasilegheorghita00769 a spus: Nu mai e ce a fost. I s a urcat la cap are niste filme aiurea rau. Daca faci ceva ce nu I convine ei sau nu e parte din “fantesia” pe care o traieste in capusorul ei, incepe cu fite dalea ca nu fac asta ca hai asa ca etc. facea pe desteapta ca nu mi se scoala mie ca ca vezi doamne m am masturbat inainte sa vin la ea, dar cand te comporti de parca stai cu forta acolo si nu stii cum sa faci clientu sa plece mai repede, cum sa ma excit? Asta e treaba ta draga mea, sa ma faci sa ma simt bine, si nu prea ti a mai iesit. Probabil au suparat-o unii retardați. Las' că mă duc să îi fac anilingus și să îi alint poponeața aceea superbă și îi trece supărarea. O limbă în cur salvează situația întotdeauna 😛 1
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 Acum 2 minute, Pagubitul a spus: Probabil au suparat-o unii retardați. Las' că mă duc să îi fac anilingus și să îi alint poponeața aceea superbă și îi trece supărarea. O limbă în cur salvează situația întotdeauna 😛 Nu am cont roșu ca sa postez ce mi-au lăsat baietii dupa vizitele la mine dar de dragul lui am so fac! Nu stau sa sug o pula moarta 50 de minute ! Si 2 la mana daca eu am probleme jos imediat fug si le zic altor fete vaaai da Afroditei nu mai functioneaza! Stimate domn care a lasat ultima recenzie a fost in acelas zi cu tine cum dracu cu el nu am avut arfe🤣🤣 Si nu e vreun tanar muscolos asa ca idee!!
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iunie 15, 2022 Ei, parcă noi nu avem pulă, nu știm cu e 😛. De exemplu, eu eram prea contemplativ când am dat peste dragostea mea de pe forum 😍, voiam să o cunosc, nu să fac sex, dar m-a pus la muncă imediat, draga de ea, de mi-a ieșit pe nas la propriu ( și are cu ce, e bine dotată chiar dacă nu se laudă) ❤️. Îți plac musculoșii? Definiți sau mai bizoni, așa? 1
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 Nu mai stau să dau explicații și alte rahaturi nimănui... Arfe aveți voi nicidecum eu o să am arfe pe la 40 de ani cănd o să ajung milfă si voi avea în cont cel puțin 2 mil de euro atunci poate Pana atunci sunt o fata normala oarecare care se fute! Eu nu vă cer recenzii să imi scrieți in fața mea Pe fiecare client il invit in Bucătărie la un suc țigară etc.. Le dau la toti prosoape curate lenjerii curate si etc ... Vezi ca sunteti tratati de mine mai bine cum ii tratez pe nemții . Si să nu uităm ce preturi sunt acolo asa ca arfele voi le aveți ca vau obișnuit travestitele prost !! Și wc publice!
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iunie 15, 2022 Poate așa sunt unii, nu i-a obișnuit nimeni. Nu toți sunt buni da' i-a stricat anturajul. Distracție plăcută! ❤️
ionelafa Reputație: 17 Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 7 minutes ago, tsafrodita said: Pe fiecare client il invit in Bucătărie la un suc țigară etc.. Bine bine... dar mai vii prin tara? La Constanta pe cand?
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 Acum 8 minute, ionelafa a spus: Bine bine... dar mai vii prin tara? La Constanta pe cand? Am să mai vin am plecat din cauza regimului hotelier unu că nu prea găsesti si 2 ce am găsit era vaai de capul lor !
tiberius7 Reputație: 50 Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 Afrodita e o ts cu super bun simt și buna de pl în draci, astia de comentați aiurea și nu vi se scoala peleul sunteți obișnuiți cu peruci și ciorapi în sutien 😂 va plac barbateii 1 1 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iunie 15, 2022 Acum 51 minute, tiberius7 a spus: Afrodita e o ts cu super bun simt și buna de pl în draci, astia de comentați aiurea și nu vi se scoala peleul sunteți obișnuiți cu peruci și ciorapi în sutien 😂 va plac barbateii Sau pur și simplu nu se mai scoală peleul. Poluarea, deh.
Andrei9104 Reputație: 4 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2022 Si eu am fost la afrodita cu doua zile inainte, am ramas impresionat de cum arata in realitate, e foarte feminina si frumoasa, inalta, un fund cum unele fete si ar dori si o scula cum multi baieti si ar dori ! Pe mine m a terminat rapid, la cum arata e greu sa tii mult 😁, atitudinea ei e chiar decenta, mie mi a placut si as mai merge de multe ori la ea 2
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Mersi pentru vizită și recenzie❤️ Disponibilă în București dragii mei 250 fin 500 ora Locația acelasi de 4 ani zepter zona liniștită ascunsă cu locuri de parcări ❤️
zerrcore Reputație: 852 Postat Iunie 16, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iunie 16, 2022 Acum 3 ore, tsafrodita a spus: Mersi pentru vizită și recenzie❤️ Disponibilă în București dragii mei 250 fin 500 ora Locația acelasi de 4 ani zepter zona liniștită ascunsă cu locuri de parcări ❤️ Sa întors regina din Palestina … cât stai in buc ??? Nu vii la Paris ??? Ca e pustiu … românce ieftine … cu aere pariziene Zzz da un semn … sa va fac un tur de oraș ca mai stau puțin și ma întorc in ro cu forte proaspete , nășicul is back 🔝🔜🔛
peter47 Reputație: 1 Postat Iunie 16, 2022 Telefon: 0724857010 Oras:constanta Telefon: 0724857010 Oras:constanta Postat Iunie 16, 2022 Buna. Cand ajungi in Constanta? Mi ar face placer sa te sug si sa ma futi …..imi place sa inghit sperma...astept un raspuns pe peter47...ms te pup😘
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Acum 1 oră, zerrcore a spus: Sa întors regina din Palestina … cât stai in buc ??? Nu vii la Paris ??? Ca e pustiu … românce ieftine … cu aere pariziene Zzz da un semn … sa va fac un tur de oraș ca mai stau puțin și ma întorc in ro cu forte proaspete , nășicul is back 🔝🔜🔛 Nu vin nasule , am fost de 4 ori 😂 ma gandeam ca ma inviti la nice sau cannes mai stau aici la bucale 😂 ca e bine si pe aici
zerrcore Reputație: 852 Postat Iunie 16, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iunie 16, 2022 La Monaco in 2 săptămâni !!!🥂🥂🥂 va astept
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iunie 17, 2022 Acum 17 ore, tsafrodita a spus: Nu vin nasule , am fost de 4 ori 😂 ma gandeam ca ma inviti la nice sau cannes mai stau aici la bucale 😂 ca e bine si pe aici Așa bine e pe aici sau vrei să prinzi Al Treilea Război Mondial pe glia străbună?
dan2019 Reputație: 62 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Iunie 17, 2022 La 16.06.2022 la 8:56, Andrei9104 a spus: Si eu am fost la afrodita cu doua zile inainte, am ramas impresionat de cum arata in realitate, e foarte feminina si frumoasa, inalta, un fund cum unele fete si ar dori si o scula cum multi baieti si ar dori ! Pe mine m a terminat rapid, la cum arata e greu sa tii mult 😁, atitudinea ei e chiar decenta, mie mi a placut si as mai merge de multe ori la ea La oral cum se descurca? Protejat sau neprotejat?
Andrei9104 Reputație: 4 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2022 13 hours ago, dan2019 said: La oral cum se descurca? Protejat sau neprotejat? Evident ca face un oral de 10. Protejat sau fara…depinde de tine, daca esti curat ca om si la pula bineinteles 😅
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iunie 18, 2022 Dacă are la ce, face. Prima oară, până vă cunoașteți, mai e cum mai e... Dar dacă știe că ai și tu limba bună și te ocupi de ea frumos, e alt nivel, altă viață 😏 Dacă nu ești curat cred că îți face semn spre ușă. Eu m-aș rade, deodoriza etc cu maaare atenție 😉
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 La oral neprotejat depinde de igiena și omul în sine:) deobicei mă decid mereu la fața locului! Disponibilă în Bucale intru în al 12-lea an de muncă cinstită:) alături de voi ! De 12 ani alături de voi🤣❤️😅
ionelafa Reputație: 17 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 On 6/15/2022 at 6:20 PM, tsafrodita said: Am să mai vin am plecat din cauza regimului hotelier unu că nu prea găsesti si 2 ce am găsit era vaai de capul lor ! Daca mi se parmite, dau un exemplu. Daca nu e voie, rog blocati postarea si scuze https://www.airbnb.com.ro/rooms/634681902619084286?guests=1&adults=1&s=13&unique_share_id=3f80b945-e9bd-4e79-af45-59354371fb9c
Andrei.1 Reputație: 31 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 Afrodita prin Ardeal nu vii? Esti o fata cum multe fete si-ar dori sa arate. Te pup jos. Abia astept sa te simt in mine 1
alexpoy98 Reputație: -1 Postat Iunie 22, 2022 Postat Iunie 22, 2022 On 6/15/2022 at 6:01 PM, tsafrodita said: Nu mai stau să dau explicații și alte rahaturi nimănui... Arfe aveți voi nicidecum eu o să am arfe pe la 40 de ani cănd o să ajung milfă si voi avea în cont cel puțin 2 mil de euro atunci poate Pana atunci sunt o fata normala oarecare care se fute! Eu nu vă cer recenzii să imi scrieți in fața mea Pe fiecare client il invit in Bucătărie la un suc țigară etc.. Le dau la toti prosoape curate lenjerii curate si etc ... Vezi ca sunteti tratati de mine mai bine cum ii tratez pe nemții . Si să nu uităm ce preturi sunt acolo asa ca arfele voi le aveți ca vau obișnuit travestitele prost !! Și wc publice! Bai asta Afroditul asta oare realizeaza ca e un amarat homosexual cu implant de silicon, care traieste din prostitutie si are figuri in cap de zici ca e actor la Hollywood? Amice , de care ori ai impresia ca esti cineva, aminteste-ti ca daca nu o sugi unor bosorogi, mori de foame . Asa, probail o sa mori doar de SIDA 1
alexpoy98 Reputație: -1 Postat Iunie 22, 2022 Postat Iunie 22, 2022 On 2/8/2022 at 4:27 PM, tsafrodita said: Înainte aș fii fâcut tam tam 🤣 Mam obișnuit că există și frustrați și inculți nu mă doare Dacă îl ține pula să facă un pariu cu mine să ieșim în stradă să oprim 10 bărbații oarecare si să îi intrebâm ce părere au despre mine nemachiată atunci îi dau ce vrea pula lui dacă pierde pariul să se pună in genunchi și să mă piș în gurita lui în timp ce iși cere scuze ! 🤣 hai să vedem dacă are săngele de turc în el 🤣🙈 Huooo leșin ma luat cu palpitați pe la lindic simt că îmi acptă pariul și că mă voi pișa în gurița lui🤣 auzi sunt si eu curios, tiganul asta nu a luat niciodata bataie? dar nu asa 2 - 3 palme? bataie din aia sa zaca cu paiul in gura o luna ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum