falconetty Reputație: 102 Postat Septembrie 29, 2023 Postat Septembrie 29, 2023 Acum 22 ore, lucianpop a spus: Salut! Stie cineva, mai activeaza superbitatea asta? Văd ca nu mai are anunț pe publi24;”superbitatea” de Afrodita sau”Ingrid”;de ce nu încerci sa o vizitezi,și sa o cunosti pe Romina,văd ca încă activeaza in București. Dat fiind ca locuiește mai mult in Italia,prea mult timp nu o stea in România…. 1
lucianpop Reputație: 3 Postat Septembrie 29, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 29, 2023 1 oră în urmă, falconetty a spus: Văd ca nu mai are anunț pe publi24;”superbitatea” de Afrodita sau”Ingrid”;de ce nu încerci sa o vizitezi,și sa o cunosti pe Romina,văd ca încă activeaza in București. Dat fiind ca locuiește mai mult in Italia,prea mult timp nu o stea in România…. Era mai pe gustul meu, dar ma încred în sfatul tău și asa am sa fac. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2023 Postat Octombrie 9, 2023 Cea mai frumoasa fata trans din Romania. Pacat ca da de cate un tembel si-i face probleme, da na, daca e sa te gandesti si pe strada dai de tot felu de gunoaie de oameni... Esti superba Afro! poate te intorci sau macar faci un onlyfans...
dan2019 Reputație: 62 Postat Octombrie 18 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 18 Mai activează?
Membru Premium povesti Reputație: 159 Postat Octombrie 19 Oras:Constanța Oras:Constanța Membru Premium Postat Octombrie 19 22 hours ago, dan2019 said: Mai activează? Prin Germania momentan.
dunhill897 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6 Postat Noiembrie 6 Am văzut anunțul pe publi24. Oare este din nou în București? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/ts-afrodita-roscata-hot-conf-web/40747hif887e7331d21fd3e0f00gdf6g.html
manivela Reputație: 9 Postat Decembrie 18 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 18 apare pe brasov dar cu alt nr 🤔 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/ts-afrodita-show-web-recenzi-nimfomane/i50629de5g89703623fi5e8h719236i8.html
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum