Sari la conținut

Top trans Afrodita 0736046778

Postări Recomandate

Postat
Acum 22 ore, lucianpop a spus:

Salut! Stie cineva, mai activeaza superbitatea asta?

Văd ca nu mai are anunț pe publi24;”superbitatea” de Afrodita sau”Ingrid”;de ce nu încerci sa o vizitezi,și sa o cunosti pe Romina,văd ca încă activeaza in București.

Dat fiind ca locuiește mai mult in Italia,prea mult timp nu o stea in România….

• Like 1
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat
1 oră în urmă, falconetty a spus:

Văd ca nu mai are anunț pe publi24;”superbitatea” de Afrodita sau”Ingrid”;de ce nu încerci sa o vizitezi,și sa o cunosti pe Romina,văd ca încă activeaza in București.

Dat fiind ca locuiește mai mult in Italia,prea mult timp nu o stea in România….

Era mai pe gustul meu, dar ma încred în sfatul tău și asa am sa fac.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cea mai frumoasa fata trans din Romania. Pacat ca da de cate un tembel si-i face probleme, da na, daca e sa te gandesti si pe strada dai de tot felu de gunoaie de oameni... Esti superba Afro! poate te intorci sau macar faci un onlyfans...

• Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat
22 hours ago, dan2019 said:

Mai activează? 

Prin Germania momentan. 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 7 ore, cristipe a spus:

Anunt in Iasi. Poate confirma ca e real?

O am pe insta, este real anuntul!

• Oras:Sibiu/Brasov
Postat

Eu nu o recomand. Arata bine, nimic de zis, însa atitudinea lasa de dorit. Pe graba si foarte rece, distanta. Nu merita 300 ron pt o finalizare. Am fost luna trecuta la ea.

Postat
Acum 15 ore, markus15 a spus:

a mai fost cineva recent? am vazut ca are anunt pe cj

Eu am fost in martie. Nu recomand. Ca si servicii te grabeste, nu socializeaza plus ca o fin este 300 lei. Nu merita!

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Eu am sunat-o mi-a dat adresa și când am ajuns la adresa nu a mai răspuns la telefon...un nesimtit

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

O sa las si eu o recenzie scurta aici, concis fara bla bla. Am vizitat-o pe Afrodita recent, putin ezitant din cauza ultimelor review-uri, dar ma bucur ca am facut-o!

Arata foarte bine, s-a comportat excelent, no bullshit, cu respect, la obiect. Servicii absolut ireprosabile. A fost o prezenta foarte placuta de la intrare la iesire si overall o experienta super misto! 

Recomand deci, 100%! Eu sigur voi repeta.

Detalii legate de pret, locatie etc le aflati de la ea…

• Like 1
  • Haha 1
  • Confuz 1
Postat
16 hours ago, larmmmm said:

O sa las si eu o recenzie scurta aici, concis fara bla bla. Am vizitat-o pe Afrodita recent, putin ezitant din cauza ultimelor review-uri, dar ma bucur ca am facut-o!

Arata foarte bine, s-a comportat excelent, no bullshit, cu respect, la obiect. Servicii absolut ireprosabile. A fost o prezenta foarte placuta de la intrare la iesire si overall o experienta super misto! 

Recomand deci, 100%! Eu sigur voi repeta.

Detalii legate de pret, locatie etc le aflati de la ea…

Pai in ce oras ai vizitat o?

Postat

Am fost la Afrodita.Arată bine la corp dar atitudinea lasă de dorit,nu merită 300 lei finalizarea.

Aspect:9

Înaltă,silicoane,piele albă,drăguță la față.

On:8

O suge bine,fără atenție la ouă.

Ap:8

Se fute ok dar a văzut ca nu termin s-a oprit din acțiune și mi-a spus ca îmi face laba că sa finalizez,normal ca am refuzat,am pus-o sa continue cu oralul pana am decartat.

Atitudine:6

Este genul de transexuala care este pe graba și scopul ei este sa finalizezi cât mai repede.Este penibil sa vrei sa-mi faci laba pe 300 de lei.

Igiena ok.

Nu recomand sub nici o forma,fast fuck original.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.