afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 29, 2019 Good luck darling Follow your heart but take your brain with you!!
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 29, 2019 Iertaține dragii mei pt mica noastră ieșire nea luat valu!! Mai avem și noi nevoie de o mică ceartă😘😘
unkle Reputație: 6 Postat Mai 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2019 Doar o sugestie; pozele cu bani si masini, lauda de tip "valoarea mea", invectivele si certurile indeparteaza o anumita categorie de potentiali clienti care, culmea, ar avea buzunare destul de largi. 1
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 30, 2019 Asta știu și eu Doar că eu nu mă laud asta e diferența mă laud cu clienții care mă iubesc și îmi oferă niste cadouri Clienți care ma vizitează de ani de zile Pentru că eu sunt unică și naturală Iar frumusetea mia dato Dumnezeu această frumusete este ceva ce nimeni nu o poate cumpăra Și desigur creieru pt că eu fața de altele nu îmi folosesc doar curu Ah și inca ceva nu am nevoie de clienți cu buzunarul larg Mă multumesc cu ai mei pe care îi am Dacă vroiam client cu buzunarul larg mă măritam si aveam tot ce vroia pizda mea Și inca un amanunt marți aterizez în tara!!
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 30, 2019 Poftim fără operații Și cu operații 😂😂😂 Cam asa o să deveniți și voi
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 30, 2019 Morr😂😂😂nici dracu nu vă mai fute așa 😂😂😂
endarun Reputație: 86 Postat Mai 30, 2019 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Mai 30, 2019 La iasi vii?
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 31, 2019 De marți mă găsiți în Bucuresti Locație ultra centrală Națiuniile unite 1
andy_marin Reputație: 69 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Lasi un numar de telefon?
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 31, 2019 Ani: 22 JahreOrientare: transsexualăÎnălțime: 1.79 mSăni: 75 c, Typ: osteurooaKF: 36Greutate: 64 kgIntim: epilată totalPăr: roșcată, lung, dreaptăOchi: verziCuloarea coepului: albă Tattoos Limbi vorbite : Deutsch, Englisch, Ungarisch romănă la perfecțiune si puțina spaniolă Fumătoare Servicii:Anal A/P OralA/P D**p Thr**t pănă în 24 cmSpan. / Servicii doar pentru : bărbați *no ladiesÎmbrătisări, săruturi DS aktivDS passivZA passiv și aktivă FA / An*l-Massag aktivFA / An*l-Massag passivGB aktiv KB aktivKB passiv (ejaculare corp ochelari etc**Mast./ Duschservice StripteaseRSPicioare *39 / SchuherotikVerbalerorikNylonerotikÎntalnire doar cu TerminMassaj: erot. MassajHEBody-to-Body-MassageTot corpul Intim-MassagenFetisch / Softbizarr: Dom. Biz.-jocuriFetisch-joculețeLack sau LederWSFS NS aktivNs passiv FF aktiv Dotare:19x4 strong Vă pun la dispoziție" aparat pentru clisma Prosoape curate Apă de gură și gumă de mestecat Serviciile de calitate .. Hostess ***** Deplasări ***** Dinner***** Și etc
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 31, 2019 Ah da număr de tefon:+40736046778 Miss: Afrodita Goddess of love,beauty and sexuality Program se discută telefonic Nu mesaje nu numere private!!
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Mai 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 31, 2019 Incă germania pănă marți.Marți aterizez în bucuresti
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iunie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 1, 2019 Vaș ruga dragii mei să nu mă sunați pănă marți pănă ce nu ajung pe numărul de romănia pt că nu vă raspund Nu fac programări înainte cu 4 zile whatsaapul e deschisă acolo da putem comunica
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iunie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 1, 2019 I'm still nr1🥰
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iunie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 2, 2019 Se pare că de data asta voi sta pănă in septembrie în țară 🥰🥰🥰 1
parolistul Reputație: 178 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 Minunat daca stai mai mult in tara. Imi doresc sa te vizitez si sunt sigur ca ne vom intalni.
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iunie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 3, 2019 Da de data asta am timp pentru toți.. Am mesaje pe whatssap de la persoane care mă urmăresc de ani de zile dar niciodată nu au reusit să mă întălnească din cauză că nu prea am stat în țară. So gentelman's be ready De data asta niciunu nu scapă nesatisfăcut din măiniile unei zeițe adevărate!! De luna viitoare veți putea plăti si cu card de credit voi avea si p.o.s.!!! Cum vam zis hostess****Dinner***** Hotel***** Club**** Cliențiilor fideli pe care îi am niciodată nu îi taxez cănd ieșim la o cină sau întrun club !!!
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 La inceputul threadului aveai 19x6 acum 19x4 ..... 2cm s au pierdut pe drum intre timp
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iunie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 3, 2019 Hey cred că a fost o greseală cea cu 19x6 ... Acum am văzut și eu!! Ceea reală este x4....se vede în poze X4 sau x 5 nu știu nici eu cu exactitate
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iunie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 3, 2019 Next question!
endarun Reputație: 86 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Iunie 3, 2019 Poate ajungi in Iasi cu ocazia asta :D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum