furian Reputație: 10 Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Mai stai şi tu o săptămână să te prind şi eu, sau măcar pleacă luni ca să te prind duminica... de vreo 2 ani tot nu reuşesc să te prind... când nu am bani disponbili eşti în ţară şi lucrezi, când am bani disponibili eşti plecată luni de zile... Te rog eu mai stai măcar duminică să te prind şi eu. Link spre comentariu
buurnss Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Partajează Postat Iulie 21, 2019 Mda, dar cine stie cat mai dureaza iar pana te intorci... Link spre comentariu
efoamedebani Reputație: 9 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 21, 2019 Pacat ca a plecat. A fost una dintre cele mai cool persoane intalnite in acest mediu. O astept sa revina. PS: sper ca nu mai fumezi :) Link spre comentariu
daniel7777 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Hi hast du ein schönes bild für mich? LG daniel Link spre comentariu
daniel7777 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Hi binn aus nbg möchte dich gerne besuchen kommen, melde dich bitte bei mir wenn möglich mit einen schönen Fotos damit ich weiß was mich erwartet.. Lg Daniel Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 22, 2019 Hey mein schatz schreib mir einfach per whatsaap... Normalweise schik ich kein xx photos.... Du kannst hier xxx photos anshauen ich hab genug . Wenn du mir anschreibst dann sag mir bescheid wer du bist! Link spre comentariu
daniel7777 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Ok.bis wieviel uhr bist du heute absnd zu erreichen?? Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 22, 2019 Jeden tag ab 10 uhr morgens bis 00 oder 02 uhr abends!! Komm drauf an wie viele termine ich habe!! Link spre comentariu
daniel7777 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Hi noch WA h?? Link spre comentariu
daniel7777 Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Noch wach meinte ich Link spre comentariu
daniel7777 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Hi alles gut bei dir? Bin gestern noch lang wach geblieben dachte du meldest dich villeicht. Link spre comentariu
daniel7777 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Wie siht es heute bei dir aus kann ich spontan vorbeikommen oder lieber mit Termin kann allerdings erst spät Abend.. Link spre comentariu
daniel7777 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Was für ein Schrott....Warum werden Worte die ich schreibe verdreht?? Das ergibt keinen Sinn.Also nochmal ich wollte wissen ob ich vorbeikommen kann spontan ohne Termin, allerdings erst heute Abend. LG Daniel Link spre comentariu
love69sd Reputație: 171 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Ba frate... de cateva luni ma bate gandul sa incerc si eu cu ts, te astept tine, si de cate ori intru, mereu se intampla ceva... ori nu esti in ro, ori nu mai faci, ori trebuie sa pleci...Sunt nou aici,abia am aflat de site'u astam,dar te asigur ca de ai sa incerci o sa fie o experienta de neuitat,eu am vizitat-o in decembrie anul trecut,e o frumusete rara,fff feminina Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 23, 2019 Dragii mei se pare că în 3 săpt mă reîntorc în Ro.. . ÃŽn 3 zile am reușit să fac imposibilul😊 Am multe mesaje frumoase de la voi și mă bucur pentru accest lucru... Un client fidel de al meu mia dat un cadou ff frumos ...asa că pe la sfărsitul lui septembrie ne mărim implanturile trec pe xxl.... Fața rămăne la fel demn de o zeita nu mă desfigurez ca altele 🤣... Fetelor nu vă dați ce nu sunteți (unele) .tot cărpe ați rămas și veți rămăne... Link spre comentariu
love69sd Reputație: 171 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Dragii mei se pare că în 3 săpt mă reîntorc în Ro.. . În 3 zile am reușit să fac imposibilul Am multe mesaje frumoase de la voi și mă bucur pentru accest lucru... Un client fidel de al meu mia dat un cadou ff frumos ...asa că pe la sfărsitul lui septembrie ne mărim implanturile trec pe xxl.... Fața rămăne la fel demn de o zeita nu mă desfigurez ca altele ... Fetelor nu vă dați ce nu sunteți (unele) .tot cărpe ați rămas și veți rămăne...O,da,sper sa ajung sa te vizitez iar,mi-a placut fff mult experienta cu tine de anul trecut :D Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 23, 2019 Vă/te astept cu mare drag!! Link spre comentariu
osulamare Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Esti in tara încă? Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 25, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 Sunt în germania!! Jesus 38 de grade!! Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Iulie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2019 Sunt în germania!! Jesus 38 de grade!!Deci! Astazi te-ai dezbracat de caldura Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 25, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 25, 2019 Nu mam dezbrăcat de frig!! Îmi căutam blana dar no găsisem.. Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Iulie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 30, 2019 Domnii mei îmi vine să plăng cănd mă găndesc că are pizda în loc de pulă😠Link spre comentariu
adriana1 Reputație: 4 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Cei frumos și lui Dumnezeu ii place 😱😂😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat August 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat August 1, 2019 Dragii Romăni din străinatate de Duminică mă găsiți în cea mai bogată oras din Germania... Műnchen... Locație obersendling Machtlfinger ubahn Prețurile încep de la 100 de euro 30 de min... Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat August 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat August 2, 2019 După Műnchen ne revedem la Bucale dragii mei💖💖💖 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum