askingalexander Reputație: 28 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2019 O experiență interesantă și o fată deosebit de frumoasă. Am ales o oră, dar nu am fost atent când a spus prețul, așa că nu am avut suficient dar domnișoară a fost o drăguță și a făcut am compromis, în loc să mă trimită la plimbare cum meritam. Programare: telefonic pentru cei noi, cu 30 de minute înainte. (mie nu-mi place, dar fie)Locație: locația era curată, mi s-a oferit prosop curat și tot ce era nevoie. Mi-a oferit ceva de băut, dar am refuzat politicos.Aspect: O roșcată înaltă, slabă, cu forme și cu niște ochi albaștri superbi. Mai să nu-ți dai seama că a fost cândva băiat până să nu vezi "monstrul". (10/10 - aspect extrem de feminin)GFE: Discuții destul de interesante și o fire plăcută, dar nu a fost foarte multă chimie între noi și de aici lipsa de sărutări. (6.5/10)ON: Suge cu pasiune și se pricepe, atunci când o face. (8/10 - cam puțin ca durată, mare păcat)HJ: O, wow, se pricepe maxim. (10/10)AP: Nu am încercat, dar are un fund superb. Experiența sexuală nu a fost cea mai reușită, dar experiența per total a fost plăcută, aș mai încerca dar ar rămâne mai mult pe aici. Recomand să încercați. 1
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Îți mulțumesc pentru recenzie.. Sper ca data viitoare să avem mai mult timp la dispoziție ca să petrecem împreună... În sfărsit după al 12-lea client de pe situl nimfomane cineva a făcut o recenzie coeerentă și exactă așa cum se face și în afară!!
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Pardon am uitat un mic detaliu. Am ochi verzi😊😊😊💖
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Recenzii cumpărate ...și copiate de la mine.. Îmi vine să vomit ce sa ajuns din acest forum Și mai și spurcați cuvăntul zeită idiotiilor... Chiar sunteți bolnavi pentru o muie de 100 de lei .. Niște porci
askingalexander Reputație: 28 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2019 Pardon am uitat un mic detaliu. Am ochi verziI-am vazut albastri de la lumina, poate mai ma uit o data pana pleci.
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 💖💖 no problem te mai aștept cu mare drag😊😊 Băieții programul continuă Zeița frumuseții singura zeiță adevărată ( nu wc cum sunt altele ) Vă asteaptă💖
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Mmmm that's a big one senorita💖🤣 2 1
alexamar Reputație: 1 Postat Septembrie 14, 2019 Postat Septembrie 14, 2019 Esti f frumoasa m ai convins am sa trec pe la tine ,am mai fost la cineva care se da mare diva Si am plecat dezamagit nu vreau sa intru an amanunte
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 No problem ... De Afrodita nimeni dar nimeni nu rămăne dezamăgit.. Pe forumu asta multe se dau cea ce nu sunt 🤣🤣
claudion Reputație: 61 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2019 Hei Afrodita, poți fi și uneori pasivă? Că aș veni la tine să petrec clipe de neuitat ❤️
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Da bby pot să fiu și pasivă😊😊
claudion Reputație: 61 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2019 Hei Afrodita, poți fi și uneori pasivă? Că aș veni la tine să petrec clipe de neuitat ❤️Doar pasivă uneori* Asta am vrut să zic
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Da pot no problem...
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Of off....continuăm 3
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 14, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Septembrie 14, 2019 Fata 😂😂😂😂 ma amuz cu tine sa mor🤣🤣 Acum câteva ore in poza de sus erai cu unghiile turcuoaz,in ultima poza postata acum sunt roșii, daca ma tot mă copii ,făo cu talent😂😂😂😂😂 ca se prinde lumea nebuno că sunt poze vechi, ea notițe de la lore😄😄😄😘 te poop 1
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Eu cred că tu mă copiezi... Și cu recenziile tale false🤣🤣 Asa că shut up... .. Asa că futăte pe 150 de lei divo 3 ore🤣 Ps:am fost la unghii azi 1
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Uite îți place căt de calmă țiam votbit fără să te înjur🤣🤣 Știu miracol So respect your elders ... Că nu te-am băgat în seamă!
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 14, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Septembrie 14, 2019 Hahaha pai nici nu ai cum să-mi vorbești alt fel, ca nu-ti permit eu draga mea 😆😆😆ðŸ˜ðŸ˜¶Uite îți dovedesc ca degeaba te dai mare cu pozele vechi,uite dovadă, data publicării 😂😂😂😂 așa ca fii deșteaptă!!! Ai folosit aceiași poză😂😂😂
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Eu nu pot da cine te crezi sfănta maria.. Aoleoo sau vrei să mă ameninți cum ai facut cu altele că vii cu pesti peste mine🤣🤣 Fă doar gura e de tine atăt in rest esti 0 barat.... Te lauzi pe aici în colo și doar minciunuI.. Băiii fetițo să îti intre in cap pe Aftodita nu o poți amenința credemă.... Cu nimik eu am fost ca tine..dar tu ca mn nai sa fii never ever 1
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Asa că jet de pe contul meu... Te intitulezi cea ce nu esti.. Și mai spurci cuvăntul zeiță.. Ps: zeiță nu este wc-ul cliențillor oops
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 14, 2019 Bai chip cioplit esuat care nu ai viata personala decat cand mergi sa iti pui peruca in cap hahahahhah in rest inghiti sloboz 24/7 si tu mai esti mă de copiat care umblai la doctori sa te faca ca pe DEEA LOLO 😂😂😂😂 tu care esti un fake din cap pana in picioare ai tupeu bai SIFILITICULE ðŸ˜ðŸ˜‚😂😂😂😂 ce dracu sa copiezi de la tine ciuma bubonica ce ești 😂😂😂😂😂 nu vezi draq ce fata ai... Tramvai esuat ce esti 😂😂😂😂 Stai in banca ta sa nu cazi in nas bolnavule
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 14, 2019 Da ti in mortii ma tii DELETE analfabetu dracului "ea notițe" "eream" nu mai suge pula gunoiule marș in ma ta la FARA FRECVENTA.... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Septembrie 14, 2019 eu zic ca nu e cazul de ceartă sau altceva...e loc pentru toată lumea cum era aia, make sex not war :))
arianabitch Reputație: 33 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Iancului Oras:Iancului Postat Septembrie 14, 2019 Rezolva ti gatu ala mare si lat de barbat.... Gleznele alea de fotbalist... Maxilaru ala.. Tot barbat te vezi.. Te poti taia cat vrei ca esti tot MEN.... dacă iti fut un pahar in gura din nou te indrept futu ti rasa ma tii de moldovean analfabet de la cuca macaii 😂😂😂😂😂 STRAMBULE.... cate operatii ti ai facut si tot nefericit esti ai o viata de cacat ca si tine si nu accepți ca NIMENI NU TE VREA, NIMENI NU TE PLACE PENTRU CA AI UN CARACTER INFECT BULANGIU NEFINISAT CE ESTI 😂
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 14, 2019 Invidia și Gelozia au apărut din cauza singurătății... Nu are cum sa latre una ca ea la mine care nu are familie nu are prieteni nu are prietene stă doar în minciuni suna lumea și înjură și amenință se împrietenește cu tine mâine te bârfește de te ia mama dracu cumpără recenzii și scade din preț crezând că dacă lasă din preț nimeni nu se mai fute de ea țeapă ai luat o mare țeapă ... Fetița eu am umblat peste tot în lumea asta și cunosc foarte foarte multă lume de la îi mai săraci până îi mai bogați dar eu față de tine am un caracter și pe mine mă iubește foarte multă lume și nu pentru sex ca pe tine Îți dau muie și am plecat așa că închideți gura aia spurcată și învață să îți definești caracterul dacă tot te numești divă
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum