picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 Auzi ba Picoaie, ia mai lasa-ma dreak cu idiotul asta, tovarasul tau. O sa-l injur si o sa-l spurc pe unde-l prind. Cum indrazneste cacareaza asta lesinata sa ma-njure, fara sa-i spun nimic ? Iar te faci ca nu stii despre ce-i vorba .Idiotul asta care umbla aiurea pe forum si se ia de alti useri cu tot felul de tampenii si minciuni. Doar atat face, daca n-ai avea nicio treaba cu el, nu l-ai lua in brate. Asa ca, mucles !E treaba lui, ce-mi spui mie, pizdă plângăcioasă! :laugh2 Tu oricum, de când ai apărut cu acest nick-name, numai de jigniri și înjurături te ții așa că ... mucles! 3
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 E treaba lui, ce-mi spui mie, pizdă plângăcioasă! :laugh2 Tu oricum, de când ai apărut cu acest nick-name, numai de jigniri și înjurături te ții așa că ... mucles!Pai ba boule te bagi pentru el. Habar n-ai ce faci, ce-ai domne, ai damblagit ?Iar minti, cersetorule, n-am avut treaba cu nimeni pana s-a bagat boul de @ ion de la raion. Si tu, bineinteles, doar sunteti acelasi grup organizat, tu'va rasa-n cur !
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 Pai ba boule te bagi pentru el. Habar n-ai ce faci, ce-ai domne, ai damblagit ?Iar minti, cersetorule, n-am avut treaba cu nimeni pana s-a bagat boul de @ ion de la raion. Si tu, bineinteles, doar sunteti acelasi grup organizat, tu'va rasa-n cur !Ei, cum dracu'! Grup organizat, să ne pișăm pe mârlani ca tine. :laugh2 Nu ai avut treabă cu nimeni, doar cu toată lumea, nervosule, care ești tu nervos! 3
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 * mă-tii, analfabetule! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ce ma ? Cu doi de i mah ? =)) =)) =)) Ba, chiar esti nestiutor ? Chiar asa agramat esti ? De necrezut cine da lectii de gramatica si lingvistica =)) =)) =)) Cu asta nene te-ai facut de nutella rau de tot ! Pfffff :slap2 Ia uite ce analfabet se da guru forumului !! Esti varza !
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Ei, cum dracu'! Grup organizat, să ne pișăm pe mârlani ca tine. :laugh2 Nu ai avut treabă cu nimeni, doar cu toată lumea, nervosule, care ești tu nervos! Iar minti, se vede limpede la profil, din postari. Mars in p.m. de mincinosul mincinosilor ! 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 :laugh2 :laugh2 Ce ma ? Cu doi de i mah ? =)) =)) =)) Ba, chiar esti nestiutor ? Chiar asa agramat esti ? De necrezut cine da lectii de gramatica si lingvistica =)) =)) =)) Cu asta nene te-ai facut de nutella rau de tot ! Pfffff :slap2 Ia uite ce analfabet se da guru forumului !! Esti varza ! diacritica « Eu simt, tu simţi, el simteCrearea multilingvismului. By Leonard Orban. » Mă-tiima-tii site:diacritica.wordpress.comConform DOOM, e mamă-tii / mamă-sii şi mă-tii / mă-sii. Cu câte doi i, indiferent de nenumăratele elucubraţii pe tema i-ului unic din mă-ti (şi care mi-aduc aminte de elucubraţiile ce justifică grafia vre-o, greşită, în loc de vreo).__________________Mă-tii, mă-sii. Maică-mii, maică-tii, maică-sii. Nevesti-mii, nevesti-sii. Dă-ți două palme și culcă-te, agramatule! Și nu mai face valuri, că e apa mică!Report this adReport this ad 3
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 diacritica « Eu simt, tu simţi, el simteCrearea multilingvismului. By Leonard Orban. »Mă-tiima-tii site:diacritica.wordpress.comConform DOOM, e mamă-tii / mamă-sii şi mă-tii / mă-sii. Cu câte doi i, indiferent de nenumăratele elucubraţii pe tema i-ului unic din mă-ti (şi care mi-aduc aminte de elucubraţiile ce justifică grafia vre-o, greşită, în loc de vreo).__________________Mă-tii, mă-sii. Maică-mii, maică-tii, maică-sii. Nevesti-mii, nevesti-sii. Dă-ți două palme și culcă-te, agramatule! Și nu mai face valuri, că e apa mică! Report this ad Report this ad Ete pula DOOM-ul. Uite aici „În combinaţie cu alte substantive care desemnează gradele de rudenie, posesivul este frecvent folosit conjunct: maică-sa, mă-sa; taică-su, tac-su, tat-su; soră-sa, sor-sa; frate-su, frat-su. Posesivele conjuncte modifică uneori forma substantivului, alteori suferă ele însele modificări fonetice. Comportamentul flexionar al acestor forme variază: (i) doar posesivul flexionează (noră-mii), (ii) doar substantivul flexionează (mâni-sa), (iii) ambele componente flexionează (nevesti-sii). Structurile sunt colocviale, populare, regionale, nerecomandate în limba literară.”(Academia Română, Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” – Gramatica limbii române I, Cuvântul, Ed. Academiei Române, 2005, p.239)
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 Ete pula DOOM-ul. Uite aici „În combinaţie cu alte substantive care desemnează gradele de rudenie, posesivul este frecvent folosit conjunct: maică-sa, mă-sa; taică-su, tac-su, tat-su; soră-sa, sor-sa; frate-su, frat-su. Posesivele conjuncte modifică uneori forma substantivului, alteori suferă ele însele modificări fonetice. Comportamentul flexionar al acestor forme variază: (i) doar posesivul flexionează (noră-mii), (ii) doar substantivul flexionează (mâni-sa), (iii) ambele componente flexionează (nevesti-sii). Structurile sunt colocviale, populare, regionale, nerecomandate în limba literară.”(Academia Română, Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” – Gramatica limbii române I, Cuvântul, Ed. Academiei Române, 2005, p.239)Ești iremediabil prost, puțoiule! Nu faci decât să-mi dai dreptate, retardatule! :laugh2Cere-te bă, afară! 3
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Ești iremediabil prost, puțoiule! Nu faci decât să-mi dai dreptate, retardatule! :laugh2Cere-te bă, afară!N-ai inteles nimic. Nu esti in stare sa faci diferenta intre pronume posesive. Prost esti tu ba pula bleaga, cu al tau "trebuiesc". Mars !
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 N-ai inteles nimic. Nu esti in stare sa faci diferenta intre pronume posesive. Prost esti tu ba pula bleaga, cu al tau "trebuiesc". Mars !Continui în prostie, puțoiule!Al cui gât? Al mă-tii. Cum să spui, bă, al "mă-ti"? https://hyperliteratura.ro/wp-content/uploads/2013/03/hyperliteratura-mortii-ma-tii.png 1 4
indragostitul Reputație: 666 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Aprilie 30, 2018 Ati futut si topingu' asta 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Lasa-i am zis :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Lectia. Astazi despre mancarea de peste, oaie si Sfantul Duh. Da, stiu , dar este alta mancare de pesteDaca nici amicul nostru comun nu cunoaste cum merge treaba , apai cine Foarte bine....cu indemanare , pricepere si rabdare e ca in viata , din mic te faci mare . Am sa-ti spun o mica poveste cu o ardeleanca din Sibiu , tot neaosa si in acelasi timp ochesa si tare frumoasa si isteataImi zice asa :" Mai dintr-o oita , am facut 2 oite , 3......si tot crestea ...pana a ajuns , constiincioasa si serioasa fiind ,la o turma de 150 de oite" la un moment dat spune , trebuie sa ma marit , ca nu mai pot avea grija de oite singura Si uite-asa ii gaseste baietul un derbedeu de la Capitala Se indragostise fata de el , dar bagabontul tot bagabont ....ce sa aiba grija de oite , ca asta era pus fix pe capatuiala in timp foarte scurt , eu nestiind asta Si ma intreaba fatuca ..."Mai ce sa fac , ca imi pierd oitele si in acelasi timp si sporul casei ? " Eu ii raspund " Lasa-l si fugi cat cat poti " ....m-a ascultat si de aceasta data , chiar daca m-am implicat total eronat in toata povestea lor de dragoste Finalul este unul fericit : fatuca si-a gasit pana la urma pe cine trebuia , s-a maritat si acum e bine mersi la casuta ei Exista si un talc in aceasta povestioara , daca te straduiesti s-o intelegi si nu ma indoiesc ca iti vei da seama care.Multa bafta :hihat 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Io as fi curios cum a facut dintr-o oita...doua oite...sau trei...sau zece....Io stiam ca dintr o oita si un berbec ( era sa zic...oier) ...ies mai multe oite :))Pai...no?? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Io as fi curios cum a facut dintr-o oita...doua oite...sau trei...sau zece....Io stiam ca dintr o oita si un berbec ( era sa zic...oier) ...ies mai multe oite :))Pai...no??Greșit!Oița și berbecuț!:)))
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 12, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 12, 2018 Daca va rog eu frumos, nu va certati in alta parte?... Slabe sanse in privinta asta... :) În altă parte se ceartă alții :))) :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 12, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 12, 2018 Al cui gât? Al mă-tii. L-ai înjurat sau mi se pare mie?
omul din padure Reputație: 498 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 L-ai înjurat sau mi se pare mie?Cate e vorba ?
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2018 L-ai înjurat sau mi se pare mie?Ca de obicei, ești prăjită! El a țnjurat, scriind greșit (gâtul mă-ti). Eu l-am corectat (gâtul mă-tii), el susținând în continuare că are dreptate. Citește mai sus, pe pagină, prăjit-o și nu te mai băga ca supozitorul!Culcă-te! 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 12, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 12, 2018 Ca de obicei, ești prăjită! El a țnjurat, scriind greșit (gâtul mă-ti). Eu l-am corectat (gâtul mă-tii), el susținând în continuare că are dreptate. Citește mai sus, pe pagină, prăjit-o și nu te mai băga ca supozitorul!Culcă-te!Tu s-ar putea sa ai o doza de naivitate un pic prea accentuata pentru varsta ta...Probabil ca avea dreptate despre gatul ma-tii si chiar ceream si eu o lamurire in urma repetatelor dati in care te-am vazut folosind acest cuvant. Nu ma intelege gresit si nu incerca sa ma acuzi de viclenie...eu doar incerc sa dibuiesc manifestarea ta "destul" de curioasa cand vine vorba de mame.
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 12, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 12, 2018 Cate e vorba ? Nu divulg, e secret profesional. 😄😈
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2018 Tu s-ar putea sa ai o doza de naivitate un pic prea accentuata pentru varsta ta...Probabil ca avea dreptate despre gatul ma-tii si chiar ceream si eu o lamurire in urma repetatelor dati in care te-am vazut folosind acest cuvant. Nu ma intelege gresit si nu incerca sa ma acuzi de viclenie...eu doar incerc sa dibuiesc manifestarea ta "destul" de curioasa cand vine vorba de mame.Te acuz doar de prostie cronică. Pentru o prostituată care practică această meserie, care riscă publicându-și sute de poze cu fața, mamă fiind. este greu să înțeleagă. Pentru orice om normal, părinții și copiii sunt intangibili. Când ai pierdut părinții de exemplu și cineva (în special o curvă) înjură cu referire la ei, ți se pare curios? Ordinaro! Acesta este motivul principal pentru care mă piș pe tine, pe unde te prind. altminteri, eu sunt aici, tu acolo, nu avem cum să ne intersectăm, nici vreun interes, de niciun fel. Până nu-ți vei cere scuze (fie și în P.M., dacă ai un exces de orgoliu), nu te voi ierta. Trebuie să suporți consecințele faptelor/spuselor tale! Te-ai lăbărțat prea mult, te-ai obrăznicit prea mult și ți-ai atras antipatia (cu câteva excepții nesemnificative) întregii comunități. Ai semănat, culegi furtună, așa că nu te mai văicări, ci ia măsuri și resetează-te! P.S. Culcă-te! 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 12, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 12, 2018 Te acuz doar de prostie cronică. Pentru o prostituată care practică această meserie, care riscă publicându-și sute de poze cu fața, mamă fiind. este greu să înțeleagă. Pentru orice om normal, părinții și copiii sunt intangibili. Când ai pierdut părinții de exemplu și cineva (în special o curvă) înjură cu referire la ei, ți se pare curios? Ordinaro! Acesta este motivul principal pentru care mă piș pe tine, pe unde te prind. altminteri, eu sunt aici, tu acolo, nu avem cum să ne intersectăm, nici vreun interes, de niciun fel. Până nu-ți vei cere scuze (fie și în P.M., dacă ai un exces de orgoliu), nu te voi ierta. Trebuie să suporți consecințele faptelor/spuselor tale! Te-ai lăbărțat prea mult, te-ai obrăznicit prea mult și ți-ai atras antipatia (cu câteva excepții nesemnificative) întregii comunități. Ai semănat, culegi furtună, așa că nu te mai văicări, ci ia măsuri și resetează-te! P.S. Culcă-te! Daca crezi ca imi pasa...e cazul deja sa te intrebi cat de prost esti tu.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2018 Daca crezi ca imi pasa...e cazul deja sa te intrebi cat de prost esti tu.Ete pula, nu-ți pasă! Fă, toși suntem proști, tu ești deșteaptă, este? E cazul să consulți un psihiatru. Trebuia să o faci demult! 2
primus Reputație: 59 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 Te acuz doar de prostie cronică. Pentru o prostituată care practică această meserie, care riscă publicându-și sute de poze cu fața, mamă fiind. este greu să înțeleagă. Pentru orice om normal, părinții și copiii sunt intangibili. Când ai pierdut părinții de exemplu și cineva (în special o curvă) înjură cu referire la ei, ți se pare curios? Ordinaro! Acesta este motivul principal pentru care mă piș pe tine, pe unde te prind. altminteri, eu sunt aici, tu acolo, nu avem cum să ne intersectăm, nici vreun interes, de niciun fel. Până nu-ți vei cere scuze (fie și în P.M., dacă ai un exces de orgoliu), nu te voi ierta. Trebuie să suporți consecințele faptelor/spuselor tale! Te-ai lăbărțat prea mult, te-ai obrăznicit prea mult și ți-ai atras antipatia (cu câteva excepții nesemnificative) întregii comunități. Ai semănat, culegi furtună, așa că nu te mai văicări, ci ia măsuri și resetează-te! P.S. Culcă-te!Te acuz doar de prostie cronică. Pentru o prostituată care practică această meserie, care riscă publicându-și sute de poze cu fața, mamă fiind. este greu să înțeleagă. Pentru orice om normal, părinții și copiii sunt intangibili. Când ai pierdut părinții de exemplu și cineva (în special o curvă) înjură cu referire la ei, ți se pare curios? Ordinaro! Acesta este motivul principal pentru care mă piș pe tine, pe unde te prind. altminteri, eu sunt aici, tu acolo, nu avem cum să ne intersectăm, nici vreun interes, de niciun fel. Până nu-ți vei cere scuze (fie și în P.M., dacă ai un exces de orgoliu), nu te voi ierta. Trebuie să suporți consecințele faptelor/spuselor tale! Te-ai lăbărțat prea mult, te-ai obrăznicit prea mult și ți-ai atras antipatia (cu câteva excepții nesemnificative) întregii comunități. Ai semănat, culegi furtună, așa că nu te mai văicări, ci ia măsuri și resetează-te! P.S. Culcă-te! poze cu fata ta.varsta ta reala. recenzii in care faci oral neprotejat.injuri pe orice topic.sunt la fel de cunoscute de comunitate.dar tot nu te resetezi pe modul pensionar pasnic si decent in exprimre.ca la tine nu e orgoliu.e defect de fabricatie.disonanta cognitiva si dementa senila.in cel mai bun caz 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum