bety88 Reputație: 613 Postat Martie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2015 Multumesc! Te mai astept pe la mine cu mult drag! Te pup Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Martie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2015 Poze noi de show impreuna cu prietena mea Andreea. Va sarutam si va asteptam pe la noi! hmmm....pare foarte interesant un threesome cu voi. Show-ul presupune implicarea activa a amandorura, va sarutati, lingeti intre voi?Care este pretul cu amandoua? PS. colega Andreea are si ea un topic aici? Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Martie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2015 Buna... Da, presupune implicarea activa a amandurora...asta insemnand show lesby real... Ne atingem, ne sarutam peste tot...Pretul este de 400 lei pt o ora.Andreea nu are topic aici.Te asteptam fierbinti sa te convingi.... Muah! 1 Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Martie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2015 Buna... Da, presupune implicarea activa a amandurora...asta insemnand show lesby real... Ne atingem, ne sarutam peste tot...Pretul este de 400 lei pt o ora.Andreea nu are topic aici.Te asteptam fierbinti sa te convingi.... Muah! 1 Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Martie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2015 Scuze, am postat de pe telefon si am dublat postul... Pupici Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Martie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2015 Te iertam acum...ca este fata buna ......Te asteptam cu noi pozeeeee Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Martie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 6, 2015 Te iertam acum...ca este fata buna ......Te asteptam cu noi pozeeeeeBuna. Curand voi face un set de poze noi. Link spre comentariu
Vizitator bogdan_bogd Reputație: 0 Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Buna Bety, as vrea sa-ti fac o vizita maine, te gasesc si in week-end? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 7, 2015 Cred ca daca ii dai un telefon afli. Curaj, nu musca, doar fute ! Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Martie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2015 Buna Bety, as vrea sa-ti fac o vizita maine, te gasesc si in week-end?Buna. Ma poti gasi astazi pana la ora 20:00.Pupici Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Martie 8, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Martie 8, 2015 La Multi Ani, Bety !!! Iti urez o primavara frumoasa. Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Martie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2015 La Multi Ani, Bety !!! Iti urez o primavara frumoasa.Multumesc dragul meu!😘 Link spre comentariu
arno Reputație: 8 Postat Martie 11, 2015 Oras:Buc. Oras:Buc. Partajează Postat Martie 11, 2015 Buna seara stimabililor , vin cu o recenzie la cateva zile dupa intalnirea cu cele doua domnisoare.Intalnire ce nu a iesit cu mai nimic in evidenta, poate sunt eu mai pretentios pentru o experienta threesomedar am avut parte de experiente threesome mult mai notabile. Daca ar fi sa mai repet ceva as alege sa me intalnesc doar cu Betty.Note : Locatie 7 pentru baie si pentru camera cu saltea pe jos.Fete. Betty9 Andreea 7 cu indulgenta neepilata corespunzator Oral Betty 9.5 Andreea 7 Normal Betty 9 Andreea 7Gfe 8.5CIM in meniuHalatul 400 ronTimp door to door aproximativ o ora. 3 Link spre comentariu
gang bang Reputație: 153 Postat Martie 13, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Martie 13, 2015 Poze noi de show impreuna cu prietena mea Andreea. Va sarutam si va asteptam pe la noi! Quod erat demonstrandum.Ca tot ma acuzai ca mint ca nu am fost , ca nu stii despre ce fata vorbesc... Link spre comentariu
neptune Reputație: 343 Postat Martie 15, 2015 Oras:Solar System Oras:Solar System Partajează Postat Martie 15, 2015 Betty si AndreeaUn duo interesantPentru un timp limitat trio cu tot cu mine.Precizare: Nu este o recenzie negativa, sunt constructiv de fel, am incercat sa evidentiez toate aspectele pozitive si negative. Lectura placuta. Interesat de contrastul generat de pozele de pe forum unde Betty apare micuta si subtirica iar Andreea inalta si masiva am decis sa organizez o intalnire in 3.Programare facuta prin PM si confirmata telefonic de Betty cu 30 de min inainte.Locatia cunoscuta si neschimbata, Octavian Goga dupa pasaj Marasesti aproape de intersectia cu Nerva Traian.Ajuns in locatie am fost intampinat de Beatrice dupa cum s-a recomndat. La prima vedere micuta si fragila cu parul prins la spate. Nu cred ca are mai mult de 45kg la ~1.60m. Am incercat mai tarziu sa facem schimb de experienta: eu sa aflu cum se mentine asa slaba ea sa afle de la mine cum se mai poate "suplimenta" cu cateva kilograme. Fata este inteligenta si atenta, prima impresie pozitiva.M-a invitat sa ma fac comod in camera de actiune in timp ce pe fond era se derula o muzica adecvata urmatoarelor minute. Bineinteles ca telefonul meu a inceput sa sune in disperare. Am rugat-o pe Betty sa opreasca muzica si sa fie liniste si fata s-a conformat rapid. Toata stima pentru cooperarea ei. Era radarul meu pe care a trebuit sa il linistesc ca sedinta in care am fost retinut dupa program mai dureaza un timp indelungat. Ca si cum nu ar fi de ajuns a urmat si un al doilea apel la care am dat reject si am "mutizat" telefonul cu totul. Ca doar nu venisem la fete ca sa le arat ca detin telefon mobil si cat de cautat sunt Si asta in loc sa intreprind alte actiuni mai palpitante.M-am scuzat pentru micul incident si am reluat ce faceam inainte, adica tocmai faceam cunostinta cu Betty si ma debarasam de hainele de pe mine. Fata m-a servit cu ceva racoritoare dar nu stiu cum se intampla si cum fac ca majoritatea bauturilor cu care sunt servit la fete raman aproape neatinse pe parcursul intrevederii.Cate putin despre locatie. Pare a fi apartamament decomandat de minim 2 camere, cea in care am intrat noi fiind oarecum in dreapta apartamentului, nu mai stiu exact a trecut mai bine de o saptamana de atunci. In interior nu prea multa lumina, mai exact in camera de actiune ceva in genul unei veioze si cam atat. Ma rog suficient cat sa ne vedem unii pe altii. O boxa pusa pe jos conectata la un player ce era plasat in alta camera. Campul de lupta era o saltea nu un pat conventional.Dupa dusul de refreshuiala am revenit in camera de lucru. Betty mi-a prezentat-o si pe Andreea.Cele 2 fete nu au cam nimic in comun dar se pot completa bine fizic pentru cineva amator sa incerce senzatii diferite in acelasi pachet. Andreea inalta 1.81m si bine facuta, matura in jur de 38 de ani, cam 70-72 de kg, sigura pe ea iar despre Betty v-am spus mai sus. Am avut chiar o senzatie interesanta, le-am spus si fetelor si anume ca sunt cu sotia in pat iar la actiune participa activ si fata noastra. Fara ca fetele sa faca ceva special inca, partenerul meu de jocuri erotice si sexuale a inceput sa creasca si sa se inalte probabil sa le vada mai bine pe fete. Le-am rugat sa se incalzeasca putin reciproc, sunt pervers imi place sa privesc de aproape. Fetele nu au zabovit prea mult si m-au invitat sa ma asez intre ele. Ne-am incalzit oral reciproc in toate variantele posibile: combinatii de 3 luate cate 2.Gustul pasaricilor ambelor fete este foarte bun si m-am infruptat pe indelete. Betty are o savarina extraordinara din care iti tot vine sa mananci pana ii termini toata crema. Tehnica de oral a fost buna, daca continuam mult timp asa probabil ca as fi descarcat deja munitia si nu mai aveam cu ce fute pe moment. Fetele astea te pacalesc repede daca te lasi dus de val, iti vine mai repede decat ai crede Dupa mai multa harjoneala de felul asta fetele mi-au montat cauciucul si am inceput sa le pentrez alternativ in mai multe pozitii iar finalizarea am facut-o in cacuciuc acesta fiind bine infipt in Betty.Dupa o pauza de igienizare am avut o mica discutie prieteneasca intrucat scapasem deja de o problema dar la orizont aparuse o alta. Desi iau mai totdeauna o ora am reusit destul de rar 2 finalizari preferand varianta unui preludiu prelungit cu cresterea gradata a excitatiei pana la momentul in care "ready for action" vine in mod firesc si nefortat.Doar ca dupa cum spuneam acum a fost ceva diferit, prezenta celor 2 fete m-a stimulat sa mai dau inca o tura. Am simtit o mica ezitare din partea fetelor dar au cooperat. Din nou toata stima pentru amandoua, Un mic drawback, in timpul actiunii dupa ce m-am incins corespunzator si am scos la suprafata bestia din mine si o penetram pe Betty pe la spate, ea m-a atentionat sa micsorez ritmul de actiune pentru ca avea ceva disconfort si pentru ca mi-a spus ca ii place un ritm mai lent. Nu am avut timpul necesar sa rasfoiesc in amanunt recenziile anterioare sa vad daca colegii au patit ceva similar. Nu am comentat, nu am vrut sa ii fac fetei neplaceri, incerc sa fie ceva placut pentru ambii parteneri, doar am fost usor umit ca nu mi s-a mai intamplat inainte la alte fete. Ii cer scuze pe aceasta cale daca am exagerat. Adevarul e ca fata asta are un fund mic si tare in care iti tot vine sa iti bagi si sa scoti in mod repetat si sa nu se mai termine. Nu era vorba despre anal ca sa fim bine intelesi.Dupa efort si multi kilojoules de energie consumata in mod similar primei ture am reusit sa finalizez a doua oara de data asta in CIM.Am mai stat putin la vorba cu fetele, am aflat ca Andreea nu e interesata sa aiba cont pe forum si nici prea multa publicitate, nu am insistat prea mult pe tema asta. Nu am nici nr ei de tel, probabil pentru cei interesati se poate ajunge la ea sunand-o pe Beatrice.Per total o experienta reusita din punctul meu de vedere, fetele s-au straduit sa ma multumeasca, am reusit da fac 2 finalizari, chestie rara pt mine. Am plecat golit cu totul de material genetic si complet epuizat-in sensul bun al cuvantului.Note acordateLocatie 8Aspectul fetelorBetty 8, ar mai merge cateva kilograme dispuse uniformAndreea 7, inalta, plinutaIgienaBetty 10Andreea 8, neepilataAtitudine si comportamentBetty 9Andreea 8GFE, desi futaiul a fost bun senzatia ca esti cu o buna prietena sau amanta a cam lipsit.Betty 6Andreea 5Oral, CIM inclus in meniuBetty 9Andreea 9NormalBetty 9Andreea 7 Investitie 200+200 lei/h timpul total a depasit o ora. Raport pret/calitate acceptabil dar nu stiu daca mai repet experienta threesome in aceeasi formatie.Concluzie finala.De revenit: incert, nu pot sa ma pronunt.De recomandat:Betty individual daAndreea individual depinde de gust 12 Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Martie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2015 Buna seara stimabililor , vin cu o recenzie la cateva zile dupa intalnirea cu cele doua domnisoare.Intalnire ce nu a iesit cu mai nimic in evidenta, poate sunt eu mai pretentios pentru o experienta threesomedar am avut parte de experiente threesome mult mai notabile. Daca ar fi sa mai repet ceva as alege sa me intalnesc doar cu Betty.Note : Locatie 7 pentru baie si pentru camera cu saltea pe jos.Fete. Betty9 Andreea 7 cu indulgenta neepilata corespunzator Oral Betty 9.5 Andreea 7 Normal Betty 9 Andreea 7Gfe 8.5CIM in meniuHalatul 400 ronTimp door to door aproximativ o ora. Buna. Iti multumim pentru recenzie si imi pare rau ca show ul nostru nu a fost la inaltimea asteptarilor tale. Ps. Andreea s a epilat! Hi hi hi 1 Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Martie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2015 Betty si AndreeaUn duo interesantPentru un timp limitat trio cu tot cu mine. Precizare: Nu este o recenzie negativa, sunt constructiv de fel, am incercat sa evidentiez toate aspectele pozitive si negative. Lectura placuta. Interesat de contrastul generat de pozele de pe forum unde Betty apare micuta si subtirica iar Andreea inalta si masiva am decis sa organizez o intalnire in 3.Programare facuta prin PM si confirmata telefonic de Betty cu 30 de min inainte.Locatia cunoscuta si neschimbata, Octavian Goga dupa pasaj Marasesti aproape de intersectia cu Nerva Traian.Ajuns in locatie am fost intampinat de Beatrice dupa cum s-a recomndat. La prima vedere micuta si fragila cu parul prins la spate. Nu cred ca are mai mult de 45kg la ~1.60m. Am incercat mai tarziu sa facem schimb de experienta: eu sa aflu cum se mentine asa slaba ea sa afle de la mine cum se mai poate "suplimenta" cu cateva kilograme. Fata este inteligenta si atenta, prima impresie pozitiva.M-a invitat sa ma fac comod in camera de actiune in timp ce pe fond era se derula o muzica adecvata urmatoarelor minute. Bineinteles ca telefonul meu a inceput sa sune in disperare. Am rugat-o pe Betty sa opreasca muzica si sa fie liniste si fata s-a conformat rapid. Toata stima pentru cooperarea ei. Era radarul meu pe care a trebuit sa il linistesc ca sedinta in care am fost retinut dupa program mai dureaza un timp indelungat. Ca si cum nu ar fi de ajuns a urmat si un al doilea apel la care am dat reject si am "mutizat" telefonul cu totul. Ca doar nu venisem la fete ca sa le arat ca detin telefon mobil si cat de cautat sunt Si asta in loc sa intreprind alte actiuni mai palpitante.M-am scuzat pentru micul incident si am reluat ce faceam inainte, adica tocmai faceam cunostinta cu Betty si ma debarasam de hainele de pe mine. Fata m-a servit cu ceva racoritoare dar nu stiu cum se intampla si cum fac ca majoritatea bauturilor cu care sunt servit la fete raman aproape neatinse pe parcursul intrevederii.Cate putin despre locatie. Pare a fi apartamament decomandat de minim 2 camere, cea in care am intrat noi fiind oarecum in dreapta apartamentului, nu mai stiu exact a trecut mai bine de o saptamana de atunci. In interior nu prea multa lumina, mai exact in camera de actiune ceva in genul unei veioze si cam atat. Ma rog suficient cat sa ne vedem unii pe altii. O boxa pusa pe jos conectata la un player ce era plasat in alta camera. Campul de lupta era o saltea nu un pat conventional.Dupa dusul de refreshuiala am revenit in camera de lucru. Betty mi-a prezentat-o si pe Andreea.Cele 2 fete nu au cam nimic in comun dar se pot completa bine fizic pentru cineva amator sa incerce senzatii diferite in acelasi pachet. Andreea inalta 1.81m si bine facuta, matura in jur de 38 de ani, cam 70-72 de kg, sigura pe ea iar despre Betty v-am spus mai sus. Am avut chiar o senzatie interesanta, le-am spus si fetelor si anume ca sunt cu sotia in pat iar la actiune participa activ si fata noastra. Fara ca fetele sa faca ceva special inca, partenerul meu de jocuri erotice si sexuale a inceput sa creasca si sa se inalte probabil sa le vada mai bine pe fete. Le-am rugat sa se incalzeasca putin reciproc, sunt pervers imi place sa privesc de aproape. Fetele nu au zabovit prea mult si m-au invitat sa ma asez intre ele. Ne-am incalzit oral reciproc in toate variantele posibile: combinatii de 3 luate cate 2.Gustul pasaricilor ambelor fete este foarte bun si m-am infruptat pe indelete. Betty are o savarina extraordinara din care iti tot vine sa mananci pana ii termini toata crema. Tehnica de oral a fost buna, daca continuam mult timp asa probabil ca as fi descarcat deja munitia si nu mai aveam cu ce fute pe moment. Fetele astea te pacalesc repede daca te lasi dus de val, iti vine mai repede decat ai crede Dupa mai multa harjoneala de felul asta fetele mi-au montat cauciucul si am inceput sa le pentrez alternativ in mai multe pozitii iar finalizarea am facut-o in cacuciuc acesta fiind bine infipt in Betty.Dupa o pauza de igienizare am avut o mica discutie prieteneasca intrucat scapasem deja de o problema dar la orizont aparuse o alta. Desi iau mai totdeauna o ora am reusit destul de rar 2 finalizari preferand varianta unui preludiu prelungit cu cresterea gradata a excitatiei pana la momentul in care "ready for action" vine in mod firesc si nefortat.Doar ca dupa cum spuneam acum a fost ceva diferit, prezenta celor 2 fete m-a stimulat sa mai dau inca o tura. Am simtit o mica ezitare din partea fetelor dar au cooperat. Din nou toata stima pentru amandoua, Un mic drawback, in timpul actiunii dupa ce m-am incins corespunzator si am scos la suprafata bestia din mine si o penetram pe Betty pe la spate, ea m-a atentionat sa micsorez ritmul de actiune pentru ca avea ceva disconfort si pentru ca mi-a spus ca ii place un ritm mai lent. Nu am avut timpul necesar sa rasfoiesc in amanunt recenziile anterioare sa vad daca colegii au patit ceva similar. Nu am comentat, nu am vrut sa ii fac fetei neplaceri, incerc sa fie ceva placut pentru ambii parteneri, doar am fost usor umit ca nu mi s-a mai intamplat inainte la alte fete. Ii cer scuze pe aceasta cale daca am exagerat. Adevarul e ca fata asta are un fund mic si tare in care iti tot vine sa iti bagi si sa scoti in mod repetat si sa nu se mai termine. Nu era vorba despre anal ca sa fim bine intelesi.Dupa efort si multi kilojoules de energie consumata in mod similar primei ture am reusit sa finalizez a doua oara de data asta in CIM.Am mai stat putin la vorba cu fetele, am aflat ca Andreea nu e interesata sa aiba cont pe forum si nici prea multa publicitate, nu am insistat prea mult pe tema asta. Nu am nici nr ei de tel, probabil pentru cei interesati se poate ajunge la ea sunand-o pe Beatrice.Per total o experienta reusita din punctul meu de vedere, fetele s-au straduit sa ma multumeasca, am reusit da fac 2 finalizari, chestie rara pt mine. Am plecat golit cu totul de material genetic si complet epuizat-in sensul bun al cuvantului. Note acordate Locatie 8 Aspectul fetelorBetty 8, ar mai merge cateva kilograme dispuse uniformAndreea 7, inalta, plinuta IgienaBetty 10Andreea 8, neepilata Atitudine si comportamentBetty 9Andreea 8 GFE, desi futaiul a fost bun senzatia ca esti cu o buna prietena sau amanta a cam lipsit.Betty 6Andreea 5 Oral, CIM inclus in meniuBetty 9Andreea 9 NormalBetty 9Andreea 7 Investitie 200+200 lei/h timpul total a depasit o ora. Raport pret/calitate acceptabil dar nu stiu daca mai repet experienta threesome in aceeasi formatie. Concluzie finala.De revenit: incert, nu pot sa ma pronunt.De recomandat:Betty individual daAndreea individual depinde de gustBuna. Iti multumim pentru vizita. Te pup si te mai astept! Link spre comentariu
niceguy Reputație: 198 Postat Martie 16, 2015 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Martie 16, 2015 Salutare. Am avut placerea si eu sa o cunosc pe domnisoara Bety astazi. Fata este miniona, slim draguta la fata si foarte amabila.Am sunat, m.am programat si in cateva minute eram in fata blocului. Locatia este usor de gasit,kiar si pt mine care nu sunt din Bucuresti, locuri de parcare fara probleme! Prea multe detalii nu pot oferi pentru ca am stat doar o finalizare datorita pacatosului de tel mobil.Aspect fata : 8Oral neprotejat cu CIM : 9 (a acordat atentie si bijuteriilor)Normal : a lipsit de data asta! Cadou : 150 lei. 2 Link spre comentariu
andreigeo7 Reputație: 15 Postat Martie 16, 2015 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Martie 16, 2015 Am ramas dator cu o recenzie de acum vreo luna. Scuze de intarziereProgramat la telefon, ajuns in 20 de min, usor de gasit, parcare cata vrei la ora aia tarzie.Urcat, Betty exact ca in descrierile de pana acum cam 155 si skinny cu sani potriviti draguta si zambareata, joviala si comunicativa.locatia decenta fara nimic spectaculos, curat.Actiunea a inceput cu un oral bun si cam la fel s-a si terminat....cam repede dar asta e vina mea.un dus, partea a 2-a tot cu un oral de inceput si normal care a fost bun si el, stramta se misca, geme un pic, tot ce trebuie.un dus de final, o tigara si cam atat.noteLocatia 9Fata 9,5Oral 9,5Normal 9GFE 9,5 fara Fk de comun acord ca sa zic asa De incheiere Betty e o tipa miniona, skinny arata bine cu 2 tatuaje discrete, are un zambet de miloane, vorbeste mult dar nu exagerat....de revenit 3 Link spre comentariu
bety88 Reputație: 613 Postat Martie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2015 Buna. Va multumesc pentru vizita. Va pup dulce! Link spre comentariu
lesirhimself Reputație: 3 Postat Martie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2015 OK. Întreb si eu: dacă eu ca client civilizat stabilesc un timp pt întâlnire, întreb in mod direct dacă e nevoie sa confirm când timpul se apropie, sa nu avem surprize( cică nu), confirm totuși când ma urc in taxi, ajung la adresa la ora exactă., sun, aștept cuminte , sun din nou etc..... Deci... Dacă toate astea: nu am dreptul sa m-a oftic ca am stat ca prostul in strada fără ca zâna Betty măcar sa ma avertizeze ca s-a răzgândit, are o chestie, șamd ? Bine înțeles ca se va activa si ne va posta o poveste minunata ca o scuza..... Părerea mea, pe care cred ca mai mulți o împart, e ca deși pizda in dotare e buna (știu ca am fost pe acolo) , dacă Betty nu se poarta cu respect fata de clienți si nu poate respecta o programare, atunci nu are ce cauta in "Top". Am I right? 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2015 OK. Întreb si eu: dacă eu ca client civilizat stabilesc un timp pt întâlnire, întreb in mod direct dacă e nevoie sa confirm când timpul se apropie, sa nu avem surprize( cică nu), confirm totuși când ma urc in taxi, ajung la adresa la ora exactă., sun, aștept cuminte , sun din nou etc..... Deci... Dacă toate astea: nu am dreptul sa m-a oftic ca am stat ca prostul in strada fără ca zâna Betty măcar sa ma avertizeze ca s-a răzgândit, are o chestie, șamd ?Bine înțeles ca se va activa si ne va posta o poveste minunata ca o scuza..... Părerea mea, pe care cred ca mai mulți o împart, e ca deși pizda in dotare e buna (știu ca am fost pe acolo) , dacă Betty nu se poarta cu respect fata de clienți si nu poate respecta o programare, atunci nu are ce cauta in "Top". Am I right? Ai mai fost pe acolo?? Ai mai fost si la alte fete?!?! Ciudat, eu m-am uitat si nu am vazut nicio recenzie Aaaaaa, nu am vazut fiindca tu NU ai facut nicio recenzie desi ai vizitat cateva fete. In acest caz, eu personal, ma bucur ca ti-ai luat teapa. Cand ti-a fost bine si totul a iesit ok nu ai avut bunul simt sa scrii cateva cuvinte pe topicul fetei, la prima teapa ai venit sa te vaiti ca pizdele. Bine ti-a facut, bravo Betty!!! 4 Link spre comentariu
lesirhimself Reputație: 3 Postat Martie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2015 Sorina, Faptul sa va solidarizati este lăudabil. Ceea ce tu nu înțelegi pe de alta parte sunt următoarele lucruri: 1. Nu ai nici o idee câte recenzi pozitive am scris! Pentru a nu îmi afecta relația cu cele pe care le-am recenzat si care ma cunosc si la care îmi face plăcere sa ma reîntorc, inafara de contul meu principal, l-am creat si pe acesta, pe care il folosesc strict pentru a semnala deviații de comportament, fără ca sa trebuiască sa dau socoteala 2. Nu poți contesta faptul in sine: un client civilizat (return customer! ) a propus o întâlnire, Betty a acceptat-o fără proteste si fără condiții ("da, dar mi-ai băgat recenzie?") , eu m-am prezentat la timpul si locul respectiv conform înțelegerii, si Betty mi-a dat teapa. Pentru cei cu care Eu ma solidarizez, sper ca sa fie un caz singular. Dar dacă se va mai întâmpla si cineva va luat teapa in același fel in viitor, sper ca aceasta recenzie sa ne fie folositoare in a identifica un comportament care nu trebuie încurajat. O zi buna. 1 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2015 Apreciez raspunsul tau insa parca nu te-as crede pe cuvant, vezi tu, eu nu cred oamenii lasi care nu au curaj sa spuna DIRECT si de pe contul lor (ala cu muuuuuulte recenzii) ce au de zis... nu stiu ce sa zic despre faptul ca ai doua conturi, din cate stiam eu, regulamentul NU permite asta. In alta ordine de idei, sa intelegem de aici ca tu nu esti suficient de BARBAT sa iti asumi cele scrise de tine si ai simtit nevoia sa-ti mai faci un cont de pe care poti spune ce ai chef...fata nu se prinde, te primeste in continuare si viata este frumoasa.Normal si regulamentar ar fi sa iti fie banat acest cont si, daca ai ceva de spus, sa spui asumandu-ti, nu ascunzandu-te. Tie iti place cum suna?!?! Mie nu Mai oameni buni, sunteti BARBATI sau nu?!?! Ce dracu... fara a generaliza, eu va spun ca in ultimul timp acest forum se umple de ... baietei, nicidecum de barbati. 4 Link spre comentariu
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Iesirhimself, sunt mari sanse sa ti se fi intamplat asta:"cel dinaintea ta a mai vrut o ora si e client fidel al lui Bety, ea s-a gandit ca banii lui sunt deja pe masa...tu poate nu vi..."treci peste, sun-o explicai, si mai incearca nu e un capat de tara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum