trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2015 sunt in ceatza complet Plm....de aia din privat zic 1
quasim Reputație: 2451 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Noiembrie 30, 2015 Mult noroc, @bety si succes in viata! Sper sa ii contrazici pe baietii care iti prezic revenirea! 1
bety88 Reputație: 613 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 30, 2015 Ai un motiv anume pentru care te-ai retras,sau asa pur si simplu?M am făcut lezby 3
picpoc rld Reputație: 155 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Noiembrie 30, 2015
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 1, 2015 s-a facut lesbianca
turbulente Reputație: 443 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 3, 2015 chiar o sa creadă cineva lucrul asta....???))
turbulente Reputație: 443 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 3, 2015 chiar o sa creadă cineva lucrul asta....???))
apocalipsus Reputație: 341 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:undeva Oras:undeva Postat Decembrie 13, 2015 Multă bafta Bety
zino Reputație: 235 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 14, 2015 Du-te bety.... Du-te!!! 1
caterpilar Reputație: 28 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 27, 2015 Tin sa va atrag atentia unui lucru exterm de important.Acum ceva vreme am facut o vizita domnisoarei Bety si v-am spus la vremea respectiva ca am avut un accident pe care nu l-am precizat, dar o sa o fac acum deoarece sunt foarte ingrijorat in primul rand pentru ca domnisoara sa retras subit si in al doilea rand pentru ca acum in perioada sarbatorilor am simtome asemanatoare virusului hiv.In timpul sexului normal domnisoarei i/a venit ciclul si cu toate ca aveam prezervativ, ia fiind deasupra sangele s/a scurs pe testicule.Sunt disperat deoarece in perioada sarbatorilor nu am unde sa-mi fac analizele.Ia ma asigurat de faptul ca este perfect sanatoasa ,dar daca poate sa-mi dea cineva detalii despre ea sau poate chiar tu Bety va rog sa o faceti.Multumesc anticipat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2015 Postat Decembrie 27, 2015 Tin sa va atrag atentia unui lucru exterm de important.Acum ceva vreme am facut o vizita domnisoarei Bety si v-am spus la vremea respectiva ca am avut un accident pe care nu l-am precizat, dar o sa o fac acum deoarece sunt foarte ingrijorat in primul rand pentru ca domnisoara sa retras subit si in al doilea rand pentru ca acum in perioada sarbatorilor am simtome asemanatoare virusului hiv.In timpul sexului normal domnisoarei i/a venit ciclul si cu toate ca aveam prezervativ, ia fiind deasupra sangele s/a scurs pe testicule.Sunt disperat deoarece in perioada sarbatorilor nu am unde sa-mi fac analizele.Ia ma asigurat de faptul ca este perfect sanatoasa ,dar daca poate sa-mi dea cineva detalii despre ea sau poate chiar tu Bety va rog sa o faceti.Multumesc anticipat.Omule, rezuma-te doar la ce e pozitiv!Stai linistit, nu ai nimic la ce te gandesti tu, nu cred ca in zona testicolelor tale ai avut vreo rana deschisa...
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2015 Postat Decembrie 27, 2015 Tin sa va atrag atentia unui lucru exterm de important.Acum ceva vreme am facut o vizita domnisoarei Bety si v-am spus la vremea respectiva ca am avut un accident pe care nu l-am precizat, dar o sa o fac acum deoarece sunt foarte ingrijorat in primul rand pentru ca domnisoara sa retras subit si in al doilea rand pentru ca acum in perioada sarbatorilor am simtome asemanatoare virusului hiv.In timpul sexului normal domnisoarei i/a venit ciclul si cu toate ca aveam prezervativ, ia fiind deasupra sangele s/a scurs pe testicule.Sunt disperat deoarece in perioada sarbatorilor nu am unde sa-mi fac analizele.Ia ma asigurat de faptul ca este perfect sanatoasa ,dar daca poate sa-mi dea cineva detalii despre ea sau poate chiar tu Bety va rog sa o faceti.Multumesc anticipat.Aveai vreo rană pe ouțe? Cum adică simptome asemănătoare HIV? Păi nu prea ai simptome...HIV se manifestă cam la șase luni după contact. Eu cred că te alarmezi degeaba. 3 1
caterpilar Reputație: 28 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 27, 2015 Nu știu dacă aveam rana dar eram proaspăt ras si am presupus ca sunt deschiși porii.
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 27, 2015 Nu știu dacă aveam rana dar eram proaspăt ras si am presupus ca sunt deschiși porii.I-ai dat limbi? ... in pizda, zic. 3
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 28, 2015 Tin sa va atrag atentia unui lucru exterm de important.Acum ceva vreme am facut o vizita domnisoarei Bety si v-am spus la vremea respectiva ca am avut un accident pe care nu l-am precizat, dar o sa o fac acum deoarece sunt foarte ingrijorat in primul rand pentru ca domnisoara sa retras subit si in al doilea rand pentru ca acum in perioada sarbatorilor am simtome asemanatoare virusului hiv.In timpul sexului normal domnisoarei i/a venit ciclul si cu toate ca aveam prezervativ, ia fiind deasupra sangele s/a scurs pe testicule.Sunt disperat deoarece in perioada sarbatorilor nu am unde sa-mi fac analizele.Ia ma asigurat de faptul ca este perfect sanatoasa ,dar daca poate sa-mi dea cineva detalii despre ea sau poate chiar tu Bety va rog sa o faceti.Multumesc anticipat. Nene, ești ... naiv, ca să folosesc un eufemism! 4 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2015 Nu e naiv deloc, este prost facut gramada. Auzi, are simptome hiv, mooor. =)) „In primele stadii ale infectiei, cel mai comun simptom este, de fapt, niciunul”, spune doctorul Michael Horberg, directorul centrului pentru HIV si SIDA Kaiser Permanente din Oakland (California, SUA). 5 13
laury Reputație: 24072 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 28, 2015 Tin sa va atrag atentia unui lucru exterm de important.Acum ceva vreme am facut o vizita domnisoarei Bety si v-am spus la vremea respectiva ca am avut un accident pe care nu l-am precizat, dar o sa o fac acum deoarece sunt foarte ingrijorat in primul rand pentru ca domnisoara sa retras subit si in al doilea rand pentru ca acum in perioada sarbatorilor am simtome asemanatoare virusului hiv.In timpul sexului normal domnisoarei i/a venit ciclul si cu toate ca aveam prezervativ, ia fiind deasupra sangele s/a scurs pe testicule.Sunt disperat deoarece in perioada sarbatorilor nu am unde sa-mi fac analizele.Ia ma asigurat de faptul ca este perfect sanatoasa ,dar daca poate sa-mi dea cineva detalii despre ea sau poate chiar tu Bety va rog sa o faceti.Multumesc anticipat.Cati ani ai omule? 4
caterpilar Reputație: 28 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 28, 2015 Nu e naiv deloc, este prost facut gramada. Auzi, are simptome hiv, mooor. =)) „In primele stadii ale infectiei, cel mai comun simptom este, de fapt, niciunul”, spune doctorul Michael Horberg, directorul centrului pentru HIV si SIDA Kaiser Permanente din Oakland (California, SUA).Contactul a avut loc acum 4 luni iar ca si simtome am o infectie in gat cu raguseala care persista de o saptamana si care in mod normal trecea in 2 3 zile si o stare generala proasta,insomnii,transpiratie abundenta ,ameteala,moleseala.Mentionez ca m-am doftoricit cu ce am stiut pana ieri cand am fost la urgenta si dupa ce mi-a facut toate analizele(nu pentru hiv)inclusiv o radiografie la plamani,ma gasit sanatos in afara de laringita din gat si ma bagat pe antibiotice.Deci nu sunt chiar paranoic.
caterpilar Reputație: 28 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 28, 2015 Cati ani ai omule?De ce ma intrebi,crezi ca virusul tine cont de varsta?
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 28, 2015 Contactul a avut loc acum 4 luni iar ca si simtome am o infectie in gat cu raguseala care persista de o saptamana si care in mod normal trecea in 2 3 zile si o stare generala proasta,insomnii,transpiratie abundenta ,ameteala,moleseala.Mentionez ca m-am doftoricit cu ce am stiut pana ieri cand am fost la urgenta si dupa ce mi-a facut toate analizele(nu pentru hiv)inclusiv o radiografie la plamani,ma gasit sanatos in afara de laringita din gat si ma bagat pe antibiotice.Deci nu sunt chiar paranoic.Nuuuuu... 4 2
caterpilar Reputație: 28 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 28, 2015 I-ai dat limbi? ... in pizda, zic.Nu iam dat limbi,nici FK.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2015 Postat Decembrie 28, 2015 Nu i-ai dat limbi, nu FK nu stii ce ai pierdut! Tu nu ai auzit de arta preludiului? limbi, FK = esenta
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2015 Postat Decembrie 28, 2015 Nu i-ai dat limbi, nu FK nu stii ce ai pierdut! Tu nu ai auzit de arta preludiului? limbi, FK = esenta Limbi şi FK cu o curvă? Vai de mine...Preludiul să-l faci cu nevasta sau iubita! 2 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2015 Contactul a avut loc acum 4 luni iar ca si simtome am o infectie in gat cu raguseala care persista de o saptamana si care in mod normal trecea in 2 3 zile si o stare generala proasta,insomnii,transpiratie abundenta ,ameteala,moleseala.Mentionez ca m-am doftoricit cu ce am stiut pana ieri cand am fost la urgenta si dupa ce mi-a facut toate analizele(nu pentru hiv)inclusiv o radiografie la plamani,ma gasit sanatos in afara de laringita din gat si ma bagat pe antibiotice.Deci nu sunt chiar paranoic. Ai belit belengherul...ai sa mori si din belengher bani de flori. PS. Mergi inapoi la medic si spune-i sa-ti faca alte analize ... la IQ de exemplu. Daca da cu minus, e de rau, tre' sa vorbesti cu popa. Sanatate. 8 13
laury Reputație: 24072 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 28, 2015 De ce ma intrebi,crezi ca virusul tine cont de varsta?Intrebam de varsta ca sa ma lamuresc: esti naiv, neinformat, nu vreau sa te jignesc sa spun "prost"...sau ai alte paranoi pe creier.Ai laringita fratioare dupa cum ai constatat si singur, ducandu-te la urgenta. Nu ai Hiv....decat in mintea ta.Pentru linistea ta, dupa sarbatori, iti recomand Synevo, unde sa iti faci toate analizele de sange, insemnand: hiv, chlamydia, hepatita c si b, sifilis. Apoi, cu rezultatele in mana, mai vorbim aici!Succesuri...vorba cuiva 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum