sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Bang&Olufsen e o porcarie daneza, care utilizeaza tehnologie de la Philips.Platesti pentru design, atata tot. Cat despre Digi 4K, nu am vazut, insa nu cred, ca au transmisii in 4K, poate FHD. Iar 8K nu are rost.E ca si cum ti-ai cumpara Ferrari, dar drumurile sunt satesti.Nu este content 8K pe piata.Ai-de PLM ospătarul atotștiutor,boschetarul copy paste,fratele siamez a lui Miky77........Ba molusca afumata,la tine in Thailanda te urci pe coteț ca sa prinzi semnal la tel.si net Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Ospatarul lucreaza part job ca merchandiser in sectiunea Electronice =))) 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Acum am vazut, ce a scris sconcsul. Filme in 8K. Nu-l opriti.Incurajati-l sa continue. Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 23, 2019 cum ramane cu Feteasca aia de la masa 2 ? 1 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Acum am vazut, ce a scris sconcsul. Filme in 8K. Nu-l opriti.Incurajati-l sa continue.Unde am zis basinoasa mica ca se transmit la tv filme la rezolutie 8k?Cand te faci de căcat si nu mai ai argumente o dai diversiuni PSD-iste Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 23, 2019 tote filmele din umtimii 6-7 sunt 4k,chiar 8k. Am inteles eu gresit.Credeam, ca ai scris "toate filmele din ultimii 6-7 sunt 4k, chiar 8k.", ceea ce este fals, dar nu pot sa ma pronunt cu privire la "tote filmele din umtimii 6-7", astea or fi 4k sau chiar 8k. Asta daca "k" vine de la keapa. Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Am inteles eu gresit.Credeam, ca ai scris "toate filmele din ultimii 6-7 sunt 4k, chiar 8k.", ceea ce este fals, dar nu pot sa ma pronunt cu privire la "tote filmele din umtimii 6-7", astea or fi 4k sau chiar 8k. Asta daca "k" vine de la keapa.Am spus ca sunt filme la rezoluție 8k,de exemplu A Space OdisseyEste chiar si o televiziune care emite in 8k in Japonia,judetul Vaslui,satul Thailanda.Cand esti prost,esti prost.PUNCT 1 Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 https://www.bbc.com/news/technology-46403539 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2019 https://www.bbc.com/news/technology-46403539Arata-i asta ospătarului care trăiește in lumea a 3-a cu tv alb negru. Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Incredibil, nu se lasa.Saracule, una e filmatul original in 8K, alta e remastered. Nici macar 4K nu este disponibil la scara larga. Tu ai cel mult un jaf de TV UHD, fara HDR, la Maxim 5-700 euro. PS.NHK vizionez de ani buni, stai bland si nu te obraznici. Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Arata-i asta ospătarului care trăiește in lumea a 3-a cu tv alb negru.mai retardat si prost ca ospatarul asta amarastean nu am mai vazut planeta =)))))))) 1 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Incredibil, nu se lasa.Saracule, una e filmatul original in 8K, alta e remastered.Nici macar 4K nu este disponibil la scara larga. Tu ai cel mult un jaf de TV UHD, fara HDR, la Maxim 5-700 euro. PS.NHK vizionez de ani buni, stai bland si nu te obraznici.Ospătare da-ne lovitura de gratie si pune o poza cu tv-ul tau,dar sa se vada si luxul din casa ta si ne închizi gura la toți.Pune poza acum nu peste câteva zile.La cat de disperat ești sa pozezi in mare magnat esti in stare sa livrezi pizza pe la barosani si sa le pozezi casa pe ascuns cum faci cu haleala din restaurant. 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Vreau un televizor "d-ala smecher, fir'chei", asta a fost. Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Pe mine ma depășește,care-i treaba cu Thailanda oameni buni? Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 23, 2019 https://nimfomane.com/forum/topic/111820-the-big-mango/page-1Multumesc frumos! Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Ospătare da-ne lovitura de gratie si pune o poza cu tv-ul tau,dar sa se vada si luxul din casa ta si ne închizi gura la toți.Pune poza acum nu peste câteva zile.La cat de disperat ești sa pozezi in mare magnat esti in stare sa livrezi pizza pe la barosani si sa le pozezi casa pe ascuns cum faci cu haleala din restaurant. Vreau un televizor "d-ala smecher, fir'chei", asta a fost.Doar atat ai putut meleonare? :laugh2Când esti un biet ospătar,este ușor sa faci poze pe furiș cu mâncarea clienților când se duc la WC,dar nu poți sa le intri in casa.Nasol,foarte nasol. 1 Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2019 :) Vorbești de lucruri sfinte! Nici în cele mai frumoase vise ale mele nu cred că mă apropii de așa ceva,e Dumnezeu pe Pământ!!!"Mama și Tata lor" La noi sunt aproape necunoscuți insa.Ei , nici chiar asa.Nicu Ceausescu avea acasa TVC , video si linie audio Bang& Olufsen.Prin 2009-2010 , Philips Led backlight 102-123 cm de la Technomarket Vitantis erau cele mai calitative.Finete imagine , culori naturale , alb / negru , redare piele crainica in direct.Puse langa Sony, JVC, Toshiba , Sharp ,Panasonic , Samsung ,LG , Hitachi , calitatea imaginii practic se evidentia din prima.Pret cam 9.000 Lei....cand au fost reduse la 4.500 Lei , au disparut in cateva zileAr mai fi Loewe Opta , nu le-am testat.Dar B&O , in stand la Paris , plus linia audio , erau o revelatie....Incomparabile....Da , judec subiectiv dar calitatea era prea evidenta ☺Era si pe la Mariott un magazin B&O... Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Ei , nici chiar asa.Nicu Ceausescu avea acasa TVC , video si linie audio Bang& Olufsen.Prin 2009-2010 , Philips Led backlight 102-123 cm de la Technomarket Vitantis erau cele mai calitative.Finete imagine , culori naturale , alb / negru , redare piele crainica in direct.Puse langa Sony, JVC, Toshiba , Sharp ,Panasonic , Samsung ,LG , Hitachi , calitatea imaginii practic se evidentia din prima.Pret cam 9.000 Lei....cand au fost reduse la 4.500 Lei , au disparut in cateva zileAr mai fi Loewe Opta , nu le-am testat.Dar B&O , in stand la Paris , plus linia audio , erau o revelatie....Incomparabile....Da , judec subiectiv dar calitatea era prea evidenta ☺Era si pe la Mariott un magazin B&O...Multumesc frumos pentru informații! Întâlnirea mea cu ei a fost inedita... Eram fan convins bose ...pana într-o zi când am auzit absolut intamplator cum suna B&O... Am rămas masca,zic: ce dracului firma mai este și asta de n-am auzit de ea și reda atât de fidel sunetul? M-am apucat de citit sa ma lămuresc...foarte incantat pana am ajuns la prețuri :D 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 24, 2019 B&O traieste cu amenintarea falimentului de vreo 3 ani.Nu stiu, cine le cumpara produsele, probabil in afara Scandinaviei, aici sunt la niste preturi cel putin impertinente, eufemistic spus. Platesti design-ul, atata tot si asta se potriveste la marea majoritate a produselor din Scandinavia.Nu neg calitatea, dar sa dai pe o lampa 2500 € sau pe un scaun, faimosul ou al lui Jacobsen, vreo 6500 €, e prea mult. La imagine nu poti sa spui, ca se pot bate cu baietii mari, insa la sunet sunt artisti. 1 1 Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Aprilie 24, 2019 https://shop.martinshifi.co.uk/products/b-w-nautilus Da, ați citit corect. 55.000 de lire sterline perechea. Restul manufacturierilor de boxe, sunt ptr B&W cam ce-s mașinile Trabant, comparate cu Koenigsegg sau Bugatti V etc... Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Are logica,seamănă cu trompa lui Eustachio,concepute că și urechea umana,dar designul și prețul sunt cam nașpa... :) https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/40/Ear-anatomy-text-small-en.svg/1200px-Ear-anatomy-text-small-en.svg.png Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 24, 2019 B&O traieste cu amenintarea falimentului de vreo 3 ani.Nu stiu, cine le cumpara produsele, probabil in afara Scandinaviei, aici sunt la niste preturi cel putin impertinente, eufemistic spus. Platesti design-ul, atata tot si asta se potriveste la marea majoritate a produselor din Scandinavia.Nu neg calitatea, dar sa dai pe o lampa 2500 € sau pe un scaun, faimosul ou al lui Jacobsen, vreo 6500 €, e prea mult. La imagine nu poti sa spui, ca se pot bate cu baietii mari, insa la sunet sunt artisti. Enorm!!! Ai dreptate. :( Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2019 A cata oaraaa baaaa, se pleaca de la o discutie logica, normala si de principiu, despre normalitate si decentza, in tara pesedea-bananiera, staulul/statul romulanilor analfabetzi, care folosesc un sapun/shampon/gel de dush pe un an intreg-stolu de ciori, cardu gaste, bancu de pejti si restul turmei de ciobani ghilobani, pasta de dintzi si periutza de dintzi doar in anii bisecti...si iar ma fortzatzi/ trebuie sa va iau totzi si tuturor, mortzii, vii si copiii in pula ??? Daca nu exista netul, 90% dintre voi mureatzi dreaq sa va ieie, sclavi si anonimi, mortzi de foame in balega la curu vacii, cu cortu/covitiru la margine de drum, sau axfisiatzi de basini si fasole, cate 5-6 bosketari/e in 15m2 de kibrituri/puscarii comuniste in libertate. ...cacat inceput a fi intins pe paine si mancat cu pofta de catre 3 distrusi lifeless rezidentzi nonstop si de baza ai forumului/hazanalei, bosss analfabetism, infractiuni, circ si tiganie, secondat de securist-curistu sclerozat-aka **spam editat**u bosketar de picon, si parnaie pipilica-orfanu-avortat de la gara de nord...plecand de la un amarat de (F)HD 1920p si chiar 1080p, care este/sunt extra suficientzi in momentu de fatza si chiar pentru urmatorii multzi ani pe viitor, pentru traficul oferit de providerii(fomistii) de net si teveu, ajungandu-se ca toootzi imbecilii cocoshatzi da foame, dar cu 3 ero pe luna de net(daca nu-l fura de la vecini si p-asta) si un jeg de telefon/tableta device de maxim 200 de coco(de furat sau sh cu ecranu crapat) au ajuns sa vorbeasca iar despre bani, sisteme haudio si valoare, fix si exact apucaturile si comportamentul deviant ce se gaseste in aproape orice diganostic de boala mentala grava: baniii, miliardele, valoarea, branduri exlusiviste, megalomania, grandomania, mitomania, fitzele, figurile pe caltaboshu gol si pasiunile/pervesiunile de cat mai mult sex si cat mai bolnav-deviat si deviant...cand 99% dintre ei, s-ar sinucide a dooa zi fara teveu si net, care isi umfla caltaboshu si potolesc ulceru perforat, cu mamaliga, parizer si apa de la robinet. Datzi-va doo palme(ca sa nu va dau iar in plm), treziti-va, luatzi-va tratamentul psihiatric cu apa de la robinet(daca avetzi/platit factura), indoitzi cu un clotz de mamaliga/chifla sa nu crapatzi dreaq de ulcer si asteptatzi in plm, cu pula lu saint pedro in cur/gura, viza pentru lumea de apoi, ca pa lumea asta, nu va mai facetzi oameni/bine. Bine ca au dat net la liber in puscarii, balamuc, cimitire si azilele de batrani sclerozati... ca doar bosketarii sonatzi si gainarii recidivisti, mai au puterea sa manance atata cacat nosnstop de atatzia ani, putere/energie, d-aia de om nebun sau disperat de foame, care repet, este data doar de dementza grava si de foamea cat casa a infractorilor, care doar din asta traiesc. Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 24, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Vorbesti mult fara esenta, adica mult si prost pe intelesul matale 2 Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Vorbesti mult fara esenta, adica mult si prost pe intelesul matale Mai date draq de clonă proasta Link spre comentariu
Postări Recomandate