mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 21, 2019 1
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 22, 2019 picon cum ti-l imaginezi tu pe v-ships cand ii citesti postarile lui de pe forum ??cum l-ai descrie fizic si mental ?? 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 22, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 22, 2019 Picon i-ar face un pic...educație de bună purtare, de pe o "clona". :) 1 2
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Aprilie 23, 2019 nu sunt genul care se uita la ceas - sedinta este de obicei de 60 min stiu bine ceea ce fac si sper sa ajungi si tu la aceeasi concluzie cu mine cand spun ca timpul petrecut cu mine va fi de exceptiesa zicem considera-ma o amintire placuta ce cred oricare din voi ar trebui sa si-o faca cadou macar o data...eu zic sa te convingi sa clarificam impreuna daca este asa sau nu eu cred ca o sa-ti placa...daca nici noi nu ne laudam/macam cacat, atunci cine deaq sa o mai faca, pestii si gaborii, **spam editat**ii ca picon, oly, doctor parnaie, gelu pisat show, kaizer parizer, colericu, lopixi, deceiveri, katrani, bolovani, the(ca)cat si restul boshorogilor impotentzi limbisto-curisti ??? :thinking Din ciclu fift(h)y plm, care 15 milioane de rrromulani nici romana nu o cunosc, pot presupune ca 50 de corturi, carutze, coviltire, ciori, daca alte date nu am...so... baaai, tanti/nenea/ciorex, asta ca sa nu mai zica muistii clonatzi, rasclonatzi si multiclonatzi ca sa sunt egoist, o sa-tzi dau tot neamu ma-tii, mortzii vii si copiii tututor, adica, ca sa exemplific ca suntem in plm in saptamana mare, adica cum ar veni, decat sa dai banii pe pomeni, lumanari, tamie, colive, mere orez si copane, plus la muistii aia **spam editat**i in fustitze negre ce fut baietzei in cur, ca sa inteleaga totzi imbecilii si imbecilele, so, baga-si-ar saint pedro si barbosu cel mare, manca-mi-ar ambii pula, mai exact totzi muistii si muistele care probavaduiesc/mamanca cacat/o sug in cur cu biserica si religia/religiile pulii mele, sa ra revin/desenz ca ie multzi imbecile/e suferinzi de ADHD p-acilea, care doar emoticoane si analfabet/agramat doo randuri pot citi/intelege, adica sa-si bage ambii muisti de la si da dupa poarta raiului pula/pulile in ma-ta/mamele, familiile, mortzii, vii si copiii vostri...baaa cand si cat pula mea nu o sa intelegetzi odata, doar zdrentzele si pestii cer bani ca muistii de popki si vin cu vrajeala d-asta stricata ??? Niciodata, nicaieri in lumea asta(exceptand antartica si polu nord, plus ex URSS- alte proaste ca si rrromancele analfabete zburate din shatre/coviltire ori fugite in papushoi de la coada vacii, toate 100% pestite si de muistii din militzie, aia din imobiliare si de pesti/ori yuby bosketari aurolaci, la fel ca si ele), femeile, chiar si curvele din baruri, nu cersesc cum cersitzi voi bani, ca tiganii la notre dame, baga-mi-as pula si infectia aia arsa facuta din jaf, crime si talharii/furaciuni la nivel monodial, un adevarat patrimoniu mondial realizat din talharii, furaciuni, razboaie si crime, plm, si in sufletul tiganilor, care si-au mai pierdut un loc de cersit, sa revin, plm ca ie numa suferinzi de ADHD p-acilea, baaa, repeeet, chiar si ultimile curve din lume, incepand cu africa, asia si america centr/sud/latina, au totusi prestantza, mandria lor, se duc si aleg clientzii/papagalii/prostii pe care ii vor pizdele lor, si indiferent de tzoale/bani, sa stitzi ca primii aleshi nu-s mortaciuni, momai si fosile gen piconi, pipilici, obsegaozari, mareani, nashi, trolei, colerici, katrani, doctori parnaie, kaizeri parizeri, lopixi, deceiveri, talibani, bolovani, the(ca)catzi, amelii, obiectivi-lentile, si restul formolatzilor putrezitzi in kilotzi. :D Presupunand prin absurd, ca macar 1% dintre zdrenzele penale/ebola cu vagin pa doo picioare d-acile, chiar ati fi reale si nu ar scrie tot muistii de pe conturile voastre, in afara ca 90% dintre voi in realitate suntezi tiganci borate ori taranci de la coada vacii, same, majoritatea nespalate si oparite la cur, cu branza, bube si negi pe la pizde, ce pasiune, fantezii si erotism mai credetzi ca putetzi starni unui barbat sanatos la cap, ca banii aia adevaratzi, constantzi, facutzi pe bune si pe termen lung tot pe la noi/ei se invart mereu, si nu la dorei, cornei, care mai fura o becea, vand la fer veki un calorifer da fonta sau mai dau vro' tzeapa pa taxiu, ori ca odata la 3-5 ani, ii loveste norocu si realizarea in veatza, de le pune saint pedro pula pe cap/crestet cu szloboz pa oki si castiga si ei 5 mulioane la pacanele, rulete si alte pariuri, cand voi suntezi mai de scarba si mai de scuipat pa oki decat tiganii/tigancile cersetoare din cimitir/gara de nord sau aia care atarna pe langa terase, ca sa nu pomenesc de india, ca acolo, ie panica/calamitate rau, resident evil si walking dead cu cersetorii pa strase/ulitze de pamant, sa moara masa decat cu butelii d-alea mari de flit/gaze de gandaci, gen terminator/predator mai putand scapa de ei. :D https://www.youtube.com/watch?v=HzTlB-TjAzM
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 23, 2019 Din ciclu fift(h)y plm, care 15 milioane de rrromulani nici romana nu o cunosc, pot presupune ca 50 de corturi, carutze, coviltire, ciori, daca alte date nu am...so... baaai, tanti/nenea/ciorex, asta ca sa nu mai zica muistii clonatzi, rasclonatzi si multiclonatzi ca sa sunt egoist, o sa-tzi dau tot neamu ma-tii, mortzii vii si copiii tututor, adica, ca sa exemplific ca suntem in plm in saptamana mare, adica cum ar veni, decat sa dai banii pe pomeni, lumanari, tamie, colive, mere orez si copane, plus la muistii aia **spam editat**i in fustitze negre ce fut baietzei in cur, ca sa inteleaga totzi imbecilii si imbecilele, so, baga-si-ar saint pedro si barbosu cel mare, manca-mi-ar ambii pula, mai exact totzi muistii si muistele care probavaduiesc/mamanca cacat/o sug in cur cu biserica si religia/religiile pulii mele, sa ra revin/desenz ca ie multzi imbecile/e suferinzi de ADHD p-acilea, care doar emoticoane si analfabet/agramat doo randuri pot citi/intelege, adica sa-si bage ambii muisti de la si da dupa poarta raiului pula/pulile in ma-ta/mamele, familiile, mortzii, vii si copiii vostri...baaa cand si cat pula mea nu o sa intelegetzi odata, doar zdrentzele si pestii cer bani ca muistii de popki si vin cu vrajeala d-asta stricata ??? Niciodata, nicaieri in lumea asta(exceptand antartica si polu nord, plus ex URSS- alte proaste ca si rrromancele analfabete zburate din shatre/coviltire ori fugite in papushoi de la coada vacii, toate 100% pestite si de muistii din militzie, aia din imobiliare si de pesti/ori yuby bosketari aurolaci, la fel ca si ele), femeile, chiar si curvele din baruri, nu cersesc cum cersitzi voi bani, ca tiganii la notre dame, baga-mi-as pula si infectia aia arsa facuta din jaf, crime si talharii/furaciuni la nivel monodial, un adevarat patrimoniu mondial realizat din talharii, furaciuni, razboaie si crime, plm, si in sufletul tiganilor, care si-au mai pierdut un loc de cersit, sa revin, plm ca ie numa suferinzi de ADHD p-acilea, baaa, repeeet, chiar si ultimile curve din lume, incepand cu africa, asia si america centr/sud/latina, au totusi prestantza, mandria lor, se duc si aleg clientzii/papagalii/prostii pe care ii vor pizdele lor, si indiferent de tzoale/bani, sa stitzi ca primii aleshi nu-s mortaciuni, momai si fosile gen piconi, pipilici, obsegaozari, mareani, nashi, trolei, colerici, katrani, doctori parnaie, kaizeri parizeri, lopixi, deceiveri, talibani, bolovani, the(ca)catzi, amelii, obiectivi-lentile, si restul formolatzilor putrezitzi in kilotzi. :D No bine, bai, "antartica" :), da' parca era bai cu aia care se trezesc devreme si se uita pe forum; tu ce "tamia" mea cauti pe-aici la 5 fara 10 dimineata? :) (nu te grabi cu raspunsul, ca pana-l termini de redactat/paginat si spargi si tastatura asta, oi fi de mult plecat la lucru; ne auzim diseara sau maine ;)) 3 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2019 Postat Aprilie 23, 2019 picon cum ti-l imaginezi tu pe v-ships cand ii citesti postarile lui de pe forum ??cum l-ai descrie fizic si mental ?? Pot sa spun eu ? Pot ? Te rog. Bine, spun chiar daca nu vrei. Eu am asa mi-l imaginez, in zilele lui bune, cand este stabil emotional. https://www.youtube.com/watch?v=FK-ggnZvjKQ 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 23, 2019 picon cum ti-l imaginezi tu pe v-ships cand ii citesti postarile lui de pe forum ??cum l-ai descrie fizic si mental ??Ca pe un omuleț mic de staură, slab, tastând cu furie, chinuind tastatura cu ochii ieșiți din orbite, cu părul vâlvoi, cu scuipat ce se scurge din colțul gurii, într-un maieu jegos, cu pete de transpirație, cafea și muștar de Tecuci și blugi la fel de soioiși. Totul se petrece într-o garsonieră sordidă, jegoasă, cu pereți plini cu postere cu femei goale ce acoperă scorojeala, un pat deșelat cu așternuturi la fel de soioiase, ici-colo cu pete gălbui și maronii și mai ales, cu porțiuni scrobite. Pe măsuță, o grămadă de flacoane cu pastile, nu e greu de ghicit de care fel. Picon i-ar face un pic...educație de bună purtare, de pe o "clona". :)Culcă-te! 1 2
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Aprilie 23, 2019 Ca pe un omuleț mic de staură, slab, tastând cu furie, chinuind tastatura cu ochii ieșiți din orbite, cu părul vâlvoi, cu scuipat ce se scurge din colțul gurii, într-un maieu jegos, cu pete de transpirație, cafea și muștar de Tecuci și blugi la fel de soioiși. Totul se petrece într-o garsonieră sordidă, jegoasă, cu pereți plini cu postere cu femei goale ce acoperă scorojeala, un pat deșelat cu așternuturi la fel de soioiase, ici-colo cu pete gălbui și maronii și mai ales, cu porțiuni scrobite. Pe măsuță, o grămadă de flacoane cu pastile, nu e greu de ghicit de care fel. Iar n-ai ghicit, sa-mi bag pula in okii, rinikii, fikatzii, praporu si restul ramashitzelor ma-tii, sa-i iau crucea si coliva-n pula, ca da oase si ulcele m-am saturat, doar livingul are vro 40 m2, canapea tripla, plus una dubla, plus fotoliu da reje, masutza are vro 2 metri, patula de la doritorul meu este de 200X220 cm, full hd am lipsa doar in baie, si in viatza mea nu am avut poze/postere pa peretzi, ci doar tablouri pictate...alta intrebare, baga-mi-as pula in sufletu tau, si in oasele lu tac-tu, ca oricum nu o sa ti-l pomeneasca nimeni, asa ca sa zici merisi ca-mi bag io pula in oasele/skeletul lui. Daca vrei sa-tzi mai faci vise/fantezii si ce pula mea in gat mai iti doresti sa ti-o dau, sau ce fiere si frustrari mai ai tu de varsat p-acilea, ce halucinatzii mai ai tu in cap cu hruba/bordeiu/coliba/cortu unde locuiesc, calculeaza de la juma de milion de coco in sus, si abia apoi poti sa te apuci de scenarii, ca unii dintre noi lucreaza da vro dooj de ani, de la dooj de ani, nu pa pensie de urmas/ajutor social ci de la 2-3 mii de coco in sus. :D Baaa muie bolsevica, io n-am luat pomana si bani de la nimeni, nici macar casa ma muistule, io le-am daramat casa alor mei, ca sa fac una cat 3, ma comusitule franco-pula mea, securist si futut in cur care esti...tocmai d-aia, ca n-am furat un leu in viatza mea si nu am facut niciun compromis, mi-am permis in real, imi permit in real si mai ales imi permit aici in kerhanaua/haznaua asta virtuala sa va iau totzi mortzii, vii si copiii in pula, ma sclavilor, comunisti limbisto-curisti, si nu ma refer doar la boshorogi terminatzi definitiv ca tine, ci si la tineret, educatzi de nenorocitzi ca tine, multi-plm-national-corporatist, generatzia de has(is)-tag, la fel de sclava si de imbecila, ca si voi dinozaurii, doar cu ceva mai multa aderentza la prezent-tehnologie, dar tot imbecila. :D Doar din termopanele de la bordei, iti cumpar apartamentul ala japca supt de ma-ta si cu cur si cu gura de la pcr si sa te mai si vand si pe tine pentru organe, dar esti prea distrus, ce se mai poate folosi din tine este(sunt), doar gaura gurului si gura, sa te futa unii in ele pana crapi dreaq de inima dau de ciroza, dar nu ma risc, ca stiu sigur de la 3 fete ca tie chiar iti place sa fii futut in cur si-n gura, asa ca nu-mi doresc sa-ti produc prlcere, inainte de a crapa odata, in mortzii ma-tii. :D Norocul meu a fost ca am avut parte de parintzi super chill si inteleptzi, care au avut incredere totala in mine si in rationamentul meu, mi-au dat libertate totala si care nu mi-au comentat/contestat niciodata deciziile pe care le-am luat in viatza, depasindu-i mental, logic si rational, cu argumente inca din vremea liceului, spunandu-le ca mai bine isi vad si isi fac griji ei de viatza lor, decat a mea. :D Traiesc de dooj de ani, printre straini cand plec la munca, sunt platit de unele dintre cele mai mari firme la nivel mondial, si nu pe pomana de stat, ci fix, doar si exclusiv pe competenta mea si la valoarea mea, asa ca nicioadata si nici chiar 10-15 milioane de cleptoman-mitomane, lepre ordinare, limbisti si pupincuristi, de dobitoci/sclavi traitzi in mizeria asta de societate si mentalitate penal-criminala pentru sufletul, mentalul si spritul uman, care a reusit in mare masura da distruga intreaga natie, cu cateva exceptii, care se mai chinuie pe aici in tara sa schimbe ceva si a milioaneleor care si-au luat deja campii si tolba in spate fugind afara, nu or sa-mi schimbe opinia....pentru imbecilul ala roz-bombon ce se cred bosss, admin si plm....nici macar pula nu mi-o mai stric pe el, nici pe sarmalele si nici pe drobu'/ardeii lui umplutzi, e prea prost, cocalar si handicapt pentru europa si pentru secolul asta, sa-si faca site in africa/rusia, poate mai gaseste vro dooj maimutze si p-acolo, in afara ciorilor, gaborilor si restul infractorilor fututzi in cur de p-acilea.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 23, 2019 Iar n-ai ghicit, sa-mi bag pula in okii, rinikii, fikatzii, praporu si restul ramashitzelor ma-tii, sa-i iau crucea si coliva-n pula, ca da oase si ulcele m-am saturat, doar livingul are vro 40 m2, canapea tripla, plus una dubla, plus fotoliu da reje, masutza are vro 2 metri, patula de la doritorul meu este de 200X220 cm, full hd am lipsa doar in baie, si in viatza mea nu am avut poze/postere pa peretzi, ci doar tablouri pictate...alta intrebare, baga-mi-as pula in sufletu tau, si in oasele lu tac-tu, ca oricum nu o sa ti-l pomeneasca nimeni, asa ca sa zici merisi ca-mi bag io pula in oasele/skeletul lui.Basinoasa mica,lua-ti-as full hd-ul in pula in timp ce tu imi dai limbi in cur.Ba Miky full HD si canapea tripla,sunt 6-7 ani de când au apărut TV 4K si de anul asta 8K.Lua-mi-ai scârba in gura FULL HD. 1
viorica vasilica Reputație: 38 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Victory Square Oras:Victory Square Postat Aprilie 23, 2019 http://www.avetexfurniture.com/images/products/9/4209/mw-rbdred2-b.jpg
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Postat Aprilie 23, 2019 Basinoasa mica,lua-ti-as full hd-ul in pula in timp ce tu imi dai limbi in cur.Ba Miky full HD si canapea tripla,sunt 6-7 ani de când au apărut TV 4K si de anul asta 8K.Lua-mi-ai scârba in gura FULL HD. Ii mai explicam unui imbecil inca de acu' vro 3 ani ca 4K si catzi pula mea de k, sunt fix pula si degeaba in rrrromanistan pentru inca vreo 10 ani din urmatorii, chiar daca semnalu de afara este 4 k si teveul la fel, netu si muistii din firmele catv, va fut in cur pe totzi pe banii vostri, dar plm, 2 ani de scoala, 4 de scoala de corectzie, 20 de puscarie, 5 de cersit, 5 de furaciuni, 5 de dormit in canale la gara de nord, cantina saracilor, metaxa cu pepsi, orez cu ratza si paine, te apropii si tu de o viatza de om in pula mea, de imbecil nascut sclav vara voia ta, doar ca te-a carat o musca din pula tu tactu la ma-ta in pizda, e destul de scurt ca sa intelega toti imbecilii, asistatzii sociali, gainarii, tablagii, puscariasii, aurolacii si restul fututzilor/ruptzilor in cur ? ...daca nu erai orfan de gara de nord, fii sigur ca-mi rupeam pula si-n ma-ta... https://www.youtube.com/watch?v=PRmIMyJaPO0
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 23, 2019 Iar n-ai ghicit, sa-mi bag pula in okii, rinikii, fikatzii, praporu si restul ramashitzelor ma-tii, sa-i iau crucea si coliva-n pula, ca da oase si ulcele m-am saturat, doar livingul are vro 40 m2, canapea tripla, plus una dubla, plus fotoliu da reje, masutza are vro 2 metri, patula de la doritorul meu este de 200X220 cm, full hd am lipsa doar in baie, si in viatza mea nu am avut poze/postere pa peretzi, ci doar tablouri pictate...alta intrebare, baga-mi-as pula in sufletu tau, si in oasele lu tac-tu, ca oricum nu o sa ti-l pomeneasca nimeni, asa ca sa zici merisi ca-mi bag io pula in oasele/skeletul lui. Daca vrei sa-tzi mai faci vise/fantezii si ce pula mea in gat mai iti doresti sa ti-o dau, sau ce fiere si frustrari mai ai tu de varsat p-acilea, ce halucinatzii mai ai tu in cap cu hruba/bordeiu/coliba/cortu unde locuiesc, calculeaza de la juma de milion de coco in sus, si abia apoi poti sa te apuci de scenarii, ca unii dintre noi lucreaza da vro dooj de ani, de la dooj de ani, nu pa pensie de urmas/ajutor social ci de la 2-3 mii de coco in sus. :D Baaa muie bolsevica, io n-am luat pomana si bani de la nimeni, nici macar casa ma muistule, io le-am daramat casa alor mei, ca sa fac una cat 3, ma comusitule franco-pula mea, securist si futut in cur care esti...tocmai d-aia, ca n-am furat un leu in viatza mea si nu am facut niciun compromis, mi-am permis in real, imi permit in real si mai ales imi permit aici in kerhanaua/haznaua asta virtuala sa va iau totzi mortzii, vii si copiii in pula, ma sclavilor, comunisti limbisto-curisti, si nu ma refer doar la boshorogi terminatzi definitiv ca tine, ci si la tineret, educatzi de nenorocitzi ca tine, multi-plm-national-corporatist, generatzia de has(is)-tag, la fel de sclava si de imbecila, ca si voi dinozaurii, doar cu ceva mai multa aderentza la prezent-tehnologie, dar tot imbecila. :D Doar din termopanele de la bordei, iti cumpar apartamentul ala japca supt de ma-ta si cu cur si cu gura de la pcr si sa te mai si vand si pe tine pentru organe, dar esti prea distrus, ce se mai poate folosi din tine este(sunt), doar gaura gurului si gura, sa te futa unii in ele pana crapi dreaq de inima dau de ciroza, dar nu ma risc, ca stiu sigur de la 3 fete ca tie chiar iti place sa fii futut in cur si-n gura, asa ca nu-mi doresc sa-ti produc prlcere, inainte de a crapa odata, in mortzii ma-tii. :D Norocul meu a fost ca am avut parte de parintzi super chill si inteleptzi, care au avut incredere totala in mine si in rationamentul meu, mi-au dat libertate totala si care nu mi-au comentat/contestat niciodata deciziile pe care le-am luat in viatza, depasindu-i mental, logic si rational, cu argumente inca din vremea liceului, spunandu-le ca mai bine isi vad si isi fac griji ei de viatza lor, decat a mea. :D Traiesc de dooj de ani, printre straini cand plec la munca, sunt platit de unele dintre cele mai mari firme la nivel mondial, si nu pe pomana de stat, ci fix, doar si exclusiv pe competenta mea si la valoarea mea, asa ca nicioadata si nici chiar 10-15 milioane de cleptoman-mitomane, lepre ordinare, limbisti si pupincuristi, de dobitoci/sclavi traitzi in mizeria asta de societate si mentalitate penal-criminala pentru sufletul, mentalul si spritul uman, care a reusit in mare masura da distruga intreaga natie, cu cateva exceptii, care se mai chinuie pe aici in tara sa schimbe ceva si a milioaneleor care si-au luat deja campii si tolba in spate fugind afara, nu or sa-mi schimbe opinia....pentru imbecilul ala roz-bombon ce se cred bosss, admin si plm....nici macar pula nu mi-o mai stric pe el, nici pe sarmalele si nici pe drobu'/ardeii lui umplutzi, e prea prost, cocalar si handicapt pentru europa si pentru secolul asta, sa-si faca site in africa/rusia, poate mai gaseste vro dooj maimutze si p-acolo, in afara ciorilor, gaborilor si restul infractorilor fututzi in cur de p-acilea. https://www.youtube.com/watch?v=APWhx97QvxEHai, că am ghicit! Cine se scuză se acuză. La fel și cine se justifică și explică. Prost te-a mai făcut! 1 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 23, 2019 Ii mai explicam unui imbecil inca de acu' vro 3 ani ca 4K si catzi pula mea de k, sunt fix pula si degeaba in rrrromanistan pentru inca vreo 10 ani din urmatorii, chiar daca semnalu de afara este 4 k si teveul la fel, netu si muistii din firmele catv, va fut in cur pe totzi pe banii vostri, dar plm, 2 ani de scoala, 4 de scoala de corectzie, 20 de puscarie, 5 de cersit, 5 de furaciuni, 5 de dormit in canale la gara de nord, cantina saracilor, metaxa cu pepsi, orez cu ratza si paine, te apropii si tu de o viatza de om in pula mea, de imbecil nascut sclav vara voia ta, doar ca te-a carat o musca din pula tu tactu la ma-ta in pizda, e destul de scurt ca sa intelega toti imbecilii, asistatzii sociali, gainarii, tablagii, puscariasii, aurolacii si restul fututzilor/ruptzilor in cur ? ...daca nu erai orfan de gara de nord, fii sigur ca-mi rupeam pula si-n ma-ta... Ba Miky full HD,când ești prost si vorbești prea mult,usor usor te dai singur de gol ca esti o molusca basinoasa de apa dulce,o mascota pe plaja la Eforie Sud,un marinar cu maimuta Miky pe umar care face poze cu turistii,vanzator de porumb fiert,namol si pufarine.......Minca-mi-ai scârba Full HD!PSpeleu. Sun televiziuni care emit 4k,tote filmele din umtimii 6-7 sunt 4k,chiar 8k.PSmecleu. Sa-i sugi chilotii plini de cacat a lui Carla,aurolaca din Berceni. 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 23, 2019 Postat Aprilie 23, 2019 Ba Miky full HD,când ești prost si vorbești prea mult,usor usor te dai singur de gol ca esti o molusca basinoasa de apa dulce,o mascota pe plaja la Eforie Sud,un marinar cu maimuta Miky pe umar care face poze cu turistii,vanzator de porumb fiert,namol si pufarine.......Minca-mi-ai scârba Full HD!PSpeleu. Sun televiziuni care emit 4k,tote filmele din umtimii 6-7 sunt 4k,chiar 8k.PSmecleu. Sa-i sugi chilotii plini de cacat a lui Carla,aurolaca din Berceni. lolmosule mai bine te duci in mortii tei la siana pa toping ca rezolutiile nu e da tine =)) auzi la el toate filmele 8k =))
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 23, 2019 lol
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 23, 2019 te draq de prost
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 23, 2019 Asta așa este ... La magazin ți-l prezintă cu imagini filmate pe blue-ray cu 16k,full,mega,giga HD ... Normal că ramai masca...Când ajungi acasă și pui semnal din receiver (HD cică) vezi toți pixelii de pe lume... Degeaba e capabil daca semnalul este varza,că nu te uiți numai la filme și poze din vacanță,sau să-l ții pe post de monitor. Acum 5-6 ani când am luat "pocnitoarea" l-am pus pe "consilierul de vânzări" din magazin să-mi pună imaginea de pe cablu sau receiver nu filmulețele lor de prezentare. Greu dar s-a conformat... Am stat și am analizat vreo ora imaginea de pe zeci de televizoare până am ales cu greu unul. Cred că m-a înjurat bietul baiat de toți Dumnezeii... Ca remarca personală,cu cat este "scula" mai performanta cu atât este mai sensibila la mizeria de semnal primită de la "operator",pentru că ei la ora actuala sunt buni pentru plasma că și calitate a semnalului. Caracteristicile lor tehnice, pe care le tot promovează mare in afise(cele care le convin,desigur) mă lasă rece,in orice domeniu! Pe mine mă interesează sa vad cum se descurca practic în utilizare normala,eventual citesc recenzii înainte și mă documentez. În fine,eu nu sunt un consumator normal,așa că opinia mea este strict personală și nu se aplica majorității. În plus sunt născut pe vremea când lucrurile se reparau nu se schimbau după vreme și moda. În concluzie daca vrei sa te uiți strict la tv cauți ceva mai light pentru că nu are rost altceva deocamdată,daca insa vrei sa vezi mai mult filme de pe dvd,blue-ray,laptop,ai boala jocurilor,x-box,computere și alte nebunii,atunci da, merită! Nu vorbesc de preturi,caracteristici,noutate,samd,ci să alegi un obiect adaptat nevoilor și exigentelor tale care sa te satisfacă pentru o perioada cat mai mare de timp. Bafta tuturor!
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 23, 2019 Asta așa este ... La magazin ți-l prezintă cu imagini filmate pe blue-ray cu 16k,full,mega,giga HD ... Normal că ramai masca...Când ajungi acasă și pui semnal din receiver (HD cică) vezi toți pixelii de pe lume...Degeaba e capabil daca semnalul este varza,că nu te uiți numai la filme și poze din vacanță,sau să-l ții pe post de monitor. Acum 5-6 ani când am luat "pocnitoarea" l-am pus pe "consilierul de vânzări" din magazin să-mi pună imaginea de pe cablu sau receiver nu filmulețele lor de prezentare. Greu dar s-a conformat... Am stat și am analizat vreo ora imaginea de pe zeci de televizoare până am ales cu greu unul. Cred că m-a înjurat bietul baiat de toți Dumnezeii... Ca remarca personală,cu cat este "scula" mai performanta cu atât este mai sensibila la mizeria de semnal primită de la "operator",pentru că ei la ora actuala sunt buni pentru plasma că și calitate a semnalului. Caracteristicile lor tehnice, pe care le tot promovează mare in afise(cele care le convin,desigur) mă lasă rece,in orice domeniu! Pe mine mă interesează sa vad cum se descurca practic în utilizare normala,eventual citesc recenzii înainte și mă documentez. În fine,eu nu sunt un consumator normal,așa că opinia mea este strict personală și nu se aplica majorității. În plus sunt născut pe vremea când lucrurile se reparau nu se schimbau după vreme și moda. În concluzie daca vrei sa te uiți strict la tv cauți ceva mai light pentru că nu are rost altceva deocamdată,daca insa vrei sa vezi mai mult filme de pe dvd,blue-ray,laptop,ai boala jocurilor,x-box,computere și alte nebunii,atunci da, merită! Nu vorbesc de preturi,caracteristici,noutate,samd,ci să alegi un obiect adaptat nevoilor și exigentelor tale care sa te satisfacă pentru o perioada cat mai mare de timp. Bafta tuturor!Tinere,poti vedea 4k pe Digi4k,Netflix,HBO GO..........depinde de abonament si operator............Marinarul de canalizare cu ligeanul de pe casa nu poate vedea 4k 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 23, 2019 =))))
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 23, 2019 Iar n-ai ghicit, sa-mi bag pula in okii, rinikii, fikatzii, praporu si restul ramashitzelor ma-tii, sa-i iau crucea si coliva-n pula, ca da oase si ulcele m-am saturat, doar livingul are vro 40 m2, canapea tripla, plus una dubla, plus fotoliu da reje, masutza are vro 2 metri, patula de la doritorul meu este de 200X220 cm, full hd am lipsa doar in baie, si in viatza mea nu am avut poze/postere pa peretzi, ci doar tablouri pictate...alta intrebare, baga-mi-as pula in sufletu tau, si in oasele lu tac-tu, ca oricum nu o sa ti-l pomeneasca nimeni, asa ca sa zici merisi ca-mi bag io pula in oasele/skeletul lui. Daca vrei sa-tzi mai faci vise/fantezii si ce pula mea in gat mai iti doresti sa ti-o dau, sau ce fiere si frustrari mai ai tu de varsat p-acilea, ce halucinatzii mai ai tu in cap cu hruba/bordeiu/coliba/cortu unde locuiesc, calculeaza de la juma de milion de coco in sus, si abia apoi poti sa te apuci de scenarii, ca unii dintre noi lucreaza da vro dooj de ani, de la dooj de ani, nu pa pensie de urmas/ajutor social ci de la 2-3 mii de coco in sus. :D Baaa muie bolsevica, io n-am luat pomana si bani de la nimeni, nici macar casa ma muistule, io le-am daramat casa alor mei, ca sa fac una cat 3, ma comusitule franco-pula mea, securist si futut in cur care esti...tocmai d-aia, ca n-am furat un leu in viatza mea si nu am facut niciun compromis, mi-am permis in real, imi permit in real si mai ales imi permit aici in kerhanaua/haznaua asta virtuala sa va iau totzi mortzii, vii si copiii in pula, ma sclavilor, comunisti limbisto-curisti, si nu ma refer doar la boshorogi terminatzi definitiv ca tine, ci si la tineret, educatzi de nenorocitzi ca tine, multi-plm-national-corporatist, generatzia de has(is)-tag, la fel de sclava si de imbecila, ca si voi dinozaurii, doar cu ceva mai multa aderentza la prezent-tehnologie, dar tot imbecila. :D Doar din termopanele de la bordei, iti cumpar apartamentul ala japca supt de ma-ta si cu cur si cu gura de la pcr si sa te mai si vand si pe tine pentru organe, dar esti prea distrus, ce se mai poate folosi din tine este(sunt), doar gaura gurului si gura, sa te futa unii in ele pana crapi dreaq de inima dau de ciroza, dar nu ma risc, ca stiu sigur de la 3 fete ca tie chiar iti place sa fii futut in cur si-n gura, asa ca nu-mi doresc sa-ti produc prlcere, inainte de a crapa odata, in mortzii ma-tii. :D Norocul meu a fost ca am avut parte de parintzi super chill si inteleptzi, care au avut incredere totala in mine si in rationamentul meu, mi-au dat libertate totala si care nu mi-au comentat/contestat niciodata deciziile pe care le-am luat in viatza, depasindu-i mental, logic si rational, cu argumente inca din vremea liceului, spunandu-le ca mai bine isi vad si isi fac griji ei de viatza lor, decat a mea. :D Traiesc de dooj de ani, printre straini cand plec la munca, sunt platit de unele dintre cele mai mari firme la nivel mondial, si nu pe pomana de stat, ci fix, doar si exclusiv pe competenta mea si la valoarea mea, asa ca nicioadata si nici chiar 10-15 milioane de cleptoman-mitomane, lepre ordinare, limbisti si pupincuristi, de dobitoci/sclavi traitzi in mizeria asta de societate si mentalitate penal-criminala pentru sufletul, mentalul si spritul uman, care a reusit in mare masura da distruga intreaga natie, cu cateva exceptii, care se mai chinuie pe aici in tara sa schimbe ceva si a milioaneleor care si-au luat deja campii si tolba in spate fugind afara, nu or sa-mi schimbe opinia....pentru imbecilul ala roz-bombon ce se cred bosss, admin si plm....nici macar pula nu mi-o mai stric pe el, nici pe sarmalele si nici pe drobu'/ardeii lui umplutzi, e prea prost, cocalar si handicapt pentru europa si pentru secolul asta, sa-si faca site in africa/rusia, poate mai gaseste vro dooj maimutze si p-acolo, in afara ciorilor, gaborilor si restul infractorilor fututzi in cur de p-acilea. :)))))) 2
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 23, 2019 Tinere,poti vedea 4k pe Digi4k,Netflix,HBO GO..........depinde de abonament si operator............Marinarul de canalizare cu ligeanul de pe casa nu poate vedea 4khttps://m.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/digi-4k-prima-televiziune-4k-din-romania-gata-de-start-1037270 Este abia la inceput 4k (in teste)și nu toate emisiunile sunt 4k,doar uneori... Adica ca in anii 80-90 când era transmisia "parțial color" daca vă amintiți. Aveai "telecolor" dar tot mai mult alb/negru vizionai.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 23, 2019 https://m.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/digi-4k-prima-televiziune-4k-din-romania-gata-de-start-1037270 Este abia la inceput 4k (in teste)și nu toate emisiunile sunt 4k,doar uneori... Adica ca in anii 80-90 când era transmisia "parțial color" daca vă amintiți. Aveai "telecolor" dar tot mai mult alb/negru vizionai.Boss,articolul este vechi de juma' de an,Hai sa nu ne facem de căcat dându-ne mari cunoscatori citind articole pe net.Eu am Digi4k si emite la rezolutie 4k totul.Si încă ceva,diferența este vizibila. 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 23, 2019 Postat Aprilie 23, 2019 ma mir ca nu mi-ai dat ban, la 3 warn vine si banu de obicei =))nu e panicama banezi diseara da ? ca expira SP-u azi si maine fac alt cont CA DAIA SUNT SMECHER SI-MI BAG PULA IN CATEL SI IN AIA CARE ARE ZECI DA CONTURI
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 23, 2019 Tinere,poti vedea 4k pe Digi4k,Netflix,HBO GO..........depinde de abonament si operator............Marinarul de canalizare cu ligeanul de pe casa nu poate vedea 4kPrinde bulgarii. 2 2
Postări Recomandate