sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2019 ma mir ca nu mi-ai dat ban, la 3 warn vine si banu de obicei =))nu e panicama banezi diseara da ? ca expira SP-u azi si maine fac alt cont CA DAIA SUNT SMECHER SI-MI BAG PULA IN CATEL SI IN AIA CARE ARE ZECI DA CONTURIMai bine ne sugi noua pula si iti facem cadou un SP pentru fiecare muie cu DEEP si CIM. 3 Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 lasa boss ca la banii mei ami permit un cont pe zi si pula i-o lasam lu ma-ta ca se plictiseste :Xsau poate nevasta.. copii, surorile.. pula mea gaura sa aiba Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2019 lolmosule mai bine te duci in mortii tei la siana pa toping ca rezolutiile nu e da tine =)) auzi la el toate filmele 8k =)) Boss,articolul este vechi de juma' de an,Hai sa nu ne facem de căcat dându-ne mari cunoscatori citind articole pe net.Eu am Digi4k si emite la rezolutie 4k totul.Si încă ceva,diferența este vizibila.... normal si legit, articole pa net si mancare la cantina saracilor, da cu realitatea cum stai ba bosketare, ai bani sa cobori sau macar sa urci o bordura ???... ca strada, o traversezi o data pe luna la ajutoru de shomaj. Da-l in mortzii lui da orfan prost, ca din cauza asta iar raman cu juma de coi stang plin, ca nu pot s-o fut pe ma-sa, daca nu stie nici prostu si nici pula mea de ea care-i ma-sa, ta-su fiind un bazoi da-la mare verde de cacat care a carat de pe undeva sloboz in pizda ma-sii, ca altfel i-o futeam si moarta, no problem, am trainning familial pa mana stanga si pe ma-sa lu picon, ca sa ma golesc definitiv, ca pa a lu picon am stricat doar un coi jumate, asta vede 8K, ca are glaukom, strabism, cataracta, pula mea si 4k(kakatzi pa oki) la prima tv sau la hazhaua 3.... abia se kinuie eurosportu si hbo-ul cu 2000 rezolutie la noi, digi inca se kaka pe ei cu digi4k, si muie asta din canale/peron gara de nord imi povesteste mie, cand imi lua laptopu foc de sa stric bunatate de vodka-martini, gheatza, lime-ul si maslinele pa el ca sa-l racesc dupa o ora, acu vreo 4 ani, prin america asia si nord europa de 4K adevarat d-ala de afara din tari civilizate, cand am pe el 8 mg ram si 6 placa video gforce, procesoru si placa video fiecare cu fanu' ei dedicat, i7-plm nuclee si rezolutie de 4 k ready inca de acum vreo 6 ani, da ce sa-i spui la prost, arunc 4 sony bravia de 120cm diagonala, cand costa cat garoniera lu ma-sa care la facut din flori si l-a abandonat pe aurolac, ca vrea el 4K, asta si cu prostu ala cu maseratti si alalalt cu icre de caras/maioneza/surimi/caviar pa chifla. Totzi prostii de uita la sarlatanu ala fomist de ghitza buhnici, casa facuta pe pomana si scule/aparatura primita moca/cadou pe promo/publicitate si prosti prostii, care isi baga in cur toate 4 k-urile de pe camere, deviceuri, drone, teveuri si plm, cand nu are provider de net sau catv ca sa-l sustina. Inca e un vis si o basina de strutz, pipilica puscarie, ratza si caramele de la cantina saracilor, picon vin la carafa si camasa pomana de la crucea rosie, sa visezi la 4K in mizeria asta de tara, nu o sa fie prea curand, ori itzi futzi procesoarele de la deviceuri, ori sacadeaza/pixeleaza, ori iti da muie provideru, indiferent ca de net sau de teve, ca ii futzi toata banda si ajunge sa se strice toata jukaria la intreg cartieru/satu de ciobani bostanari, mamaligari cu fasole scazuta, si cu cacat la cur care viseaza oleduri si 4K-oae-le mele pa oki. De ce mi-as schimba 4 sony bravia, doo de 120 diagonala, doo de 100, doo de 1920/1080p, doo de 1080/720p, toate cu recording, net si plm, doo de 300 Hz doo de 400Hz(informatzii pt imbecili-inseamna /se traduce prin videtza de raspuns, ca sa nu-tzi creaca focii cand incepi sa zapezi printre canale majoritatea FHD...asta ca zice pipilica ca digi are 4 k care nu merge, si nush cat provideri sunt mai buni si asigura semnal de calitate pa teve, fibra optica si plm decat rds-ul, cand e voloseste siriusul/diamantul cu lampi in canale la gara de nord pe post de veioza si calorifer ? Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2019 lasa boss ca la banii mei ami permit un cont pe zi si pula i-o lasam lu ma-ta ca se plictiseste :Xsau poate nevasta.. copii, surorile.. pula mea gaura sa aibaDespre banii tai stim din pozele postate de tine cu bloc notes-uri :laugh2Despre pula ta da 24 stim de la Symona si Tanya care au spus ca e maxim 12 cmAltceva? 3 Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Amu, o fi Marinaru' cum o fi, m-o baga si m-o scoate din toate cele & cu tot neamu meu :) Dar cam are dreptate. In Romania, transmisia 4K este la stadiul de germene inca. Da, exista filmele Blue Ray, filmele calitate 4K pe torrenti, dar ca si transmisie TV nu prea exista tembeliziuni care sa aiba logistica necesara transmisiei 4K. Daca ai cu ce (e vorba de cateva mii de $$$) poti sa-ti faci propriile filme 4K sau 8K (acolo vorbim de cateva zeci de mii de $$$ buni). 1 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Despre banii tai stim din pozele postate de tine cu bloc notes-uri :laugh2Despre pula ta da 24 stim de la Symona si Tanya care au spus ca e maxim 12 cmAltceva? au mai confirmat si alte fete pe topice ca are micro penis 2 Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Boss,articolul este vechi de juma' de an,Hai sa nu ne facem de căcat dându-ne mari cunoscatori citind articole pe net.Eu am Digi4k si emite la rezolutie 4k totul.Si încă ceva,diferența este vizibila.Nu mă dau cunoscător nici pe departe domnule,citesc și eu,știu că articolul este din noiembrie când au început testele,dar la cat de greu se mișcă totul aici,jumătate de an este mai nimic... Nu știam că emit totul în 4k,recunosc! Cred că este o îmbunătățire vizibilă și nu contest asta,dar intrebarea mea este cum poți verifica că standardul 4k adică 4096×2160 pixeli este respectat? Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Are omul chef , nu are , se trezeste pe cap cu ....V-ships si logoreea lui virtuala , in stil caustic-sarcastic-bombastic.Unique si fastastique!Recunosc ca esti insistent....cam insolent...dar esti si consistent?☺In sens real si palpabil ?Iti uzezi talentul polemistic in abracadabrante si obsesive refulari , noi si tu suntem reali si subiectivi....perfectibili si oarecum previzibili.Hai sa incerc sa ma reglez pe limbajul tau :Sanchi suflete , ai incercat sa imi capacesti un caft la gioale , pe faza virtuala , in rafala logoreica si temperamentala.Greu sa ma ridic / cobor la nivelul tau , tau , tauuuuu!Da , smekerii din portul Constanta au cel mai special limbaj de interlopi de teren....si sunt cei mai hart / hard , pe langa care mardeiasii de Colentina par niste amatori ☺Faza cu **spam editat** este....dementiala....ai stat tu la penisul meu / dosul meu sa simti ce si cum ?Iar varsta nu ne-o alegem....dar comportamentul da....Eu nu sunt problema ta....tu esti prins in lumea noastra si nu invers.Inclin sa cred uneori ca esti un program de computer...compilat din multele elucubratii fara finalitate de pe topice....Sclipirile de originalitate pe care le ai...le irosesti....Incerc sa te scuip da nu pot...ma bufneste rasul....Nu te pot lua in serios...foarte...ci putin , ca si condiment al irealitatii imediate.La inceput pareai simpatic....dar de mult timp ai un declic comportamental , extrem si pervers....Hai pa! 1 4 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Despre banii tai stim din pozele postate de tine cu bloc notes-uri :laugh2Despre pula ta da 24 stim de la Symona si Tanya care au spus ca e maxim 12 cmAltceva? de asta are boala pe ele, ca l-au facut de cacat au mai confirmat si alte fete pe topice ca are micro penis saracul var, acum inteleg de ce are boala pe unii de aici cu pula mare =))) 1 Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Da-l in mortzii lui da orfan prost, ca din cauza asta iar raman cu juma de coi stang plin, ca nu pot s-o fut pe ma-sa, daca nu stie nici prostu si nici pula mea de ea care-i ma-sa, ta-su fiind un bazoi da-la mare verde de cacat care a carat de pe undeva sloboz in pizda ma-sii, ca altfel i-o futeam si moarta, no problem, am trainning familial pa mana stanga si pe ma-sa lu picon, ca sa ma golesc definitiv, ca pa a lu picon am stricat doar un coi jumate, asta vede 8K, ca are glaukom, strabism, cataracta, pula mea si 4k(kakatzi pa oki) la prima tv sau la hazhaua 3.... abia se kinuie eurosportu si hbo-ul cu 2000 rezolutie la noi, digi inca se kaka pe ei cu digi4k, si muie asta din canale/peron gara de nord imi povesteste mie, cand imi lua laptopu foc de sa stric bunatate de vodka-martini, gheatza, lime-ul si maslinele pa el ca sa-l racesc dupa o ora, acu vreo 4 ani, prin america asia si nord europa de 4K adevarat d-ala de afara din tari civilizate, cand am pe el 8 mg ram si 6 placa video gforce, procesoru si placa video fiecare cu fanu' ei dedicat, i7-plm nuclee si rezolutie de 4 k ready inca de acum vreo 6 ani, da ce sa-i spui la prost, arunc 4 sony bravia de 120cm diagonala, cand costa cat garoniera lu ma-sa care la facut din flori si l-a abandonat pe aurolac, ca vrea el 4K, asta si cu prostu ala cu maseratti si alalalt cu icre de caras/maioneza/surimi/caviar pa chifla. Totzi prostii de uita la sarlatanu ala fomist de ghitza buhnici, casa facuta pe pomana si scule/aparatura primita moca/cadou pe promo/publicitate si prosti prostii, care isi baga in cur toate 4 k-urile de pe camere, deviceuri, drone, teveuri si plm, cand nu are provider de net sau catv ca sa-l sustina. Inca e un vis si o basina de strutz, pipilica puscarie, ratza si caramele de la cantina saracilor, picon vin la carafa si camasa pomana de la crucea rosie, sa visezi la 4K in mizeria asta de tara, nu o sa fie prea curand, ori itzi futzi procesoarele de la deviceuri, ori sacadeaza/pixeleaza, ori iti da muie provideru, indiferent ca de net sau de teve, ca ii futzi toata banda si ajunge sa se strice toata jukaria la intreg cartieru/satu de ciobani bostanari, mamaligari cu fasole scazuta, si cu cacat la cur care viseaza oleduri si 4K-oae-le mele pa oki. De ce mi-as schimba 4 sony bravia, doo de 120 diagonala, doo de 100, doo de 1920/1080p, doo de 1080/720p, toate cu recording, net si plm, doo de 300 Hz doo de 400Hz(informatzii pt imbecili-inseamna /se traduce prin videtza de raspuns, ca sa nu-tzi creaca focii cand incepi sa zapezi printre canale majoritatea FHD...asta ca zice pipilica ca digi are 4 k care nu merge, si nush cat provideri sunt mai buni si asigura semnal de calitate pa teve, fibra optica si plm decat rds-ul, cand e voloseste siriusul/diamantul cu lampi in canale la gara de nord pe post de veioza si calorifer ? https://www.youtube.com/watch?v=4NShHTzyXlAVships este foarte tehnic si conectat la noutati.Logic , de ce sa treci de la HD la UHD ?Cand revii la HD ti se va parea ca ai imagine....lipsita de calitate si detalii.Si apoi la normal si mai si.Apropo , TVC urile gen space shuttle pe care le ai , cum redau pielea crainicei in direct ?Ai grija cu saturatia culorilor , sa fie la 50% ca altfel....iti afecteaza ratiunea si aberezi pe aici.Daca vrei Rolls Royce al TVC , cauta( dupa ce iti revii la normal ) un TVC Bang&Olufsen....Sa te simti si mai bine....in lumea ta 1 4 Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Nu mă dau cunoscător nici pe departe domnule,citesc și eu,știu că articolul este din noiembrie când au început testele,dar la cat de greu se mișcă totul aici,jumătate de an este mai nimic... Nu știam că emit totul în 4k,recunosc! Cred că este o îmbunătățire vizibilă și nu contest asta,dar intrebarea mea este cum poți verifica că standardul 4k adică 4096×2160 pixeli este respectat?Putin imi pasa dacă standardul este respectat pana la ultimul pixel,diferența este vizibila iar prețul acceptabil.Mi-ar plăcea sa vad criticile astea si când este vorba de prețul prostituatelor,dar mi-e teama ca se lasă cu vărsare de sânge,pentru ca pizda este neprețuită pentru limburicii anali modificați genetic.PLM nu dam 100 euro in plus pentru un 4k ca nu meita,dar dam 100 euro pentru o muie cu servetel unei basituri nespălate si pline de ifose. 1 Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Putin imi pasa dacă standardul este respectat pana la ultimul pixel,diferența este vizibila iar prețul acceptabil.Mi-ar plăcea sa vad criticile astea si când este vorba de prețul prostituatelor,dar mi-e teama ca se lasă cu vărsare de sânge,pentru ca pizda este neprețuită pentru limburicii anali modificați genetic.PLM nu dam 100 euro in plus pentru un 4k ca nu meita,dar dam 100 euro pentru o muie cu servetel unei basituri nespălate si pline de ifose. Cu tot respectul domnule,dar calitatea serviciilor este dictată de consumatori,fiecare își cheltuie bănuții cum crede de cuviință. Nu critic decât faptul că ni se vând gogoși la preț de tort diplomat și asta nu din cauza dumitale sau a mea ci a involuției societății și omenirii per ansamblu,iar aici este o discuție lunga care nu-și are rostul. Legat de celălalt subiect,tarifele domnișoarelor,nu sunt în măsură să mă pronunț,mecanismul prețurilor funcționează și se reglează singur in funcție de cerere și ofertă și bineînțeles de salariile și veniturile cetateanului țării respective. La nivelul nostru putem sa acceptăm o oferta sau nu. Să ne bălăcărim aici între noi nu ajuta cu nimic! Ce ajuta într-adevăr sunt recenziile,notele,punctajele,deconspirarea recenziilor false,a profilelor false,etc. În funcție de asta se echilibrează și prețurile crescând în acelas timp calitatea serviciilor. O zi frumoasă va doresc! Link spre comentariu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 ba nu ii mai scrie ma lu ala ca e un distrus da n-are o chifla in stomac si face figuri ca nu poate sa futa pe 15 sute ora =)) Link spre comentariu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2019 ba nu ii mai scrie ma lu ala ca e un distrus da n-are o chifla in stomac si face figuri ca nu poate sa futa pe 15 sute ora =))Ofanule lasa istericalele si spune ceva de pula ta da 24 sa rada si fetele,Tanya si Symona. 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Aprilie 23, 2019 :)) Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 23, 2019 ba nu ii mai scrie ma lu ala ca e un distrus da n-are o chifla in stomac si face figuri ca nu poate sa futa pe 15 sute ora =)) :) Domnule, mulțumesc frumos,dar pentru mine nu este nici o problema,nu mă dor mâinile să scriu ce gândesc,ideea este că mai citesc și alții și dacă prin ce gândesc și exprim in cuvinte pot ajuta o singura persoana macar,eu mă declar mulțumit! Știu că sunt mulți care ar avea ceva de spus dar prefera sa țină pentru ei din diverse motive. Eu unul puteam să stau liniștit și fără profil,vedeam recenzii, discuții,numere de telefon,îmi vedeam de treaba. Am zis totuși,hai măi frate daca oamenii aceia îmi fac un bine și postează să nu fiu măgar și să profit doar de pe urma lor. Hai să-mi fac profil să pot împărtășii și eu cu ei experiențele mele. M-am chinuit câteva săptămâni până sa primesc mail-ul de confirmare. O fi fost o problema tehnica a site-ului ,nu știu,dar până la urmă am reușit. Asta este! Daca pot ajuta pe cineva o fac fara să mă gândesc prea mult,daca pot sa jignesc însă prin ce scriu mă gândesc de o mie de ori înainte. Până la urmă suntem aici să facem schimb de idei și informații care sa ne ușureze viața de zi cu zi. Toate cele bune îți doresc! 2 Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 23, 2019 ...un TVC Bang&Olufsen.... :) Vorbești de lucruri sfinte! Nici în cele mai frumoase vise ale mele nu cred că mă apropii de așa ceva,e Dumnezeu pe Pământ!!!"Mama și Tata lor" La noi sunt aproape necunoscuți insa. 1 Link spre comentariu
viorica vasilica Reputație: 38 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Victory Square Oras:Victory Square Partajează Postat Aprilie 23, 2019 :) Vorbești de lucruri sfinte! Nici în cele mai frumoase vise ale mele nu cred că mă apropii de așa ceva,e Dumnezeu pe Pământ!!!"Mama și Tata lor" La noi sunt aproape necunoscuți insa.am B&O 3D la Q7 Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 23, 2019 am B&O 3D la Q7Tare de tot!!! Felicitări pentru achiziție! :* Cat a fost prețul final daca nu sunt indiscret? Pe mine m-au luat cu răcori scorurile... :) Link spre comentariu
viorica vasilica Reputație: 38 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Victory Square Oras:Victory Square Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Tare de tot!!! Felicitări pentru achiziție! :* Cat a fost prețul final daca nu sunt indiscret? Pe mine m-au luat cu răcori scorurile... :)Q7 vechi de 8 ani - 15000 euro, nu stiu cat e sistemul audio dar se aude bine Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Q7 vechi de 8 ani - 15000 euro, nu stiu cat e sistemul audio dar se aude bine Mulțumesc frumos! Da,este o investiție serioasa! Cine știe...știe! Felicitări încă o dată! Link spre comentariu
viorica vasilica Reputație: 38 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Victory Square Oras:Victory Square Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Mulțumesc frumos! Da,este o investiție serioasa! Cine știe...știe! Felicitări încă o dată!mersi incearca si Harman Kardon 1 Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 23, 2019 mersi incearca si Harman Kardon Nu are nici o legătură... Sunt la ani lumina distanta... Totuși dacă aș avea vreodată atâția bani disponibili pentru ceva :P am alți gărgăuni in cap... https://www.bmw-motorrad.ro/ro/models/adventure/r1200gsadventure.html 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Bang&Olufsen e o porcarie daneza, care utilizeaza tehnologie de la Philips.Platesti pentru design, atata tot. Cat despre Digi 4K, nu am vazut, insa nu cred, ca au transmisii in 4K, poate FHD. Iar 8K nu are rost.E ca si cum ti-ai cumpara Ferrari, dar drumurile sunt satesti. Nu este content 8K pe piata. 2 1 Link spre comentariu
mechanical ingineer Reputație: 273 Postat Aprilie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Bang&Olufsen e o porcarie daneza, care utilizeaza tehnologie de la Philips.Platesti pentru design, atata tot. Cat despre Digi 4K, nu am vazut, insa nu cred, ca au transmisii in 4K, poate FHD. Iar 8K nu are rost.E ca si cum ti-ai cumpara Ferrari, dar drumurile sunt satesti. Nu este content 8K pe piata. Bravo! Scurt și la obiect! Este adevărat că au luat idei din multe părți dar s-au folosit de ele pentru a le dezvolta,au mers mai departe,ceea ce nu este rău.Au luat lucrurile bune pentru a le face și mai bune! Clientela lor este de nișă, B&O înseamnă calitate nu snobism.Eu pentru asta îi apreciez. "Iar 8K nu are rost.E ca si cum ti-ai cumpara Ferrari, dar drumurile sunt satesti." Exact!!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate