Sari la conținut

Anunt retragere moderator.

Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Multumiri Apuci pentru toata activitatea ta pe acest forum si sper sa ramai in continuare acelasi confrate pe care ne-am putut baza .Succes in continuare pe toate planurile.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Apuci,toata stima de la un "mitic". Forta sa fie cu tine!

• Like 1
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

Vad ca i s-a schimbat deja culoarea confratelui apuci. Sa inteleg ca i s-a gasit inlocuitor pe postul de moderator? Sau administratia considera ca se descurca in formula actuala?

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Daca am fi rai, ar trebui sa ne rugam ca fratelui Apuci sa nu-i mearga bine afacerea si sa se intoarca printre noi ca moderator. Dar cum nu suntem, ii uram multa bafta in noua afacere confratelui Apuci si, asa cum spunea Raffaello, sa faci cat mai multi bani pentru ca, virgula, cu o parte dintre ei sa contribui in continuare la bunul mers al forumului. Adica, sa ai bani de fetite si sa scri despre ele pe forum. Multe salutari de la Timisoara. Cu stima, Nelu.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Bafta multa sa ai Apuci...felicitari pentru activitatea de moderator .Sper ca sunt in asentimentul colegilor de pe sectiunea Cluj in special dar si a celorlalte orase, ca ai avut o activitate ireprosabila chiar si atunci cand ai dat sanctiuni . Fa-ti noua afacere cu acelasi profesionalism si nu vei avea cum sa dai gres .Poate.. intr-o zi... vom avea ocazia sa si bem ceva impreuna .

Respectul meu !  :hihat

• Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
Postat

păcat... toate cele bune în continuare!

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

Tin sa-i multumesc tuturor celor care au postat aici sau prin PM urarile de bine!

Pe bune...nici in vise nu m-am gandit ca, eram atat de apreciat ca si moderator.

Aveti tot respectul meu, si va doresc toate cele bune in continuare!

Ps: Folosesc acest prilej , ca sa il felicit pe......(observ ca nu e public inca, deci nu o sa divulg identitatea lui) noul moderator!

Postat

Multumim pentru tot, domnule Apuci. :hihat

Esti un veritabil exemplu pentru ceea ce inseamna decenta, intr-un spatiu in care aceasta notiune are un sens mult mai complex.

Mult noroc iti doresc!

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

Te salut, domnule Apuci. Nu zic ca te iubesc, inca imi plac femeile, dar ai toata stima mea. E de apreciat ce ai facut pe aici. :hihat

Bafta multa in tot ceea ce faci.

• Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur
Postat

Master Apuci pentru toata activitatea de moderator, stimă :hihat !!!

Succes pe orice cai noi vei dori sa apuci!

Postat

Multa stima APUCI , imi cer scuze ca eu abia azi am observat ca renunti la ,,jobul" de pe forum .Ma alatur si eu celorlalti confrati venind cu MULTUMIRILE BINE MERITATE atat pentru treaba facuta ca si moderator ,cat si pentru contributia de necontestat pentru comunitatea bihoreana in special .Si sa , o parere de rau ma incearca si pe mine pentru ca tre sa renunti , sper sa-ti mearga bine pe toate planurile , mult succes si din partea mea .., e bine totusi ca o sa fi in continuare cu noi .., keep in touch

• Oras:Romanica
  • Oras:Romanica
Postat

Reguli generale de functionare:

-Varsta minima pentru a accesa aceasta pagina este de 18 ani. 

-Conturile multiple nu sunt / sunt permise??? !!!

-Reclama este interzisa (ea se plateste)

-Trollingul excesiv sau atacurile repetate catre alti membrii sunt / nu sunt interzise???!!!

-Atacurile indreptate catre Randunica sau Siana sunt interzise si se pedepsesc cu warn sau cu ban permanent in functie de gravitate si in functie de decizia moderatorului.

In atentia motanului manelist:

Acest mesaj va fi postat pana cand unul din conturile last unicorn sau ramsay va fi banat.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...