Sari la conținut

Mara 0764001391

Postări Recomandate

• Oras:Craiova

Salutare colegi , am un id nou dar sunt  de ceva vreme pe grup , neînregistrat . Astăzi am cunoscut-o și eu pe Mara și pot spune ca face un oral de vis , adânc , umed și cu deep !! Normalul a fost .. normal aș putea spune , nimic wow !!! Pt mine este de revenit !! Sper ca următoarea postare să fie vreo descoperire !! 

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Bună dragilor , de mâine imi schimb locația, in primul rând pentru mine, pentru ca nu sunt obișnuită in condiții de G7, si mai ales pentru voi ! 

Noua locație o sa fie pe Calea București la P4 blocul turn vizavi de florărie, cine știe am mai stat eu acolo acum ceva timp la etajul 11, locație mult mai centrală si de lux !!!! 

Azi ne vedem tot la G7 până la ora 20:00 ! Pupiciiiii ❤️

• Like 1
Link spre comentariu
1 hour ago, Mara2023 said:

Bună dimiiii !! 🌞😘

Disponibilă azi până la ora 22:00 ! 

Pupicei ❤️

ceau , daca iti platesc bolt-ul in avans, poti sa vi la mine :d?  

• Minus 1
Link spre comentariu

Hei dragilor, am si eu o rugăminte la băieții care mi-au salvat pozele de pe topic și le-au împrăștiat prin zona unde stau ai mei, știți voi unde, dacă vedeți sau vezi mesajul ăsta in afară de faptul că nu mă afectează si nu mă deranjează cu nimic că V-ați găsit voi subiect de discuție , luați in considerare faptul că sunt femeie in toată firea si mi-am asumat de la început ceea ce fac, cum si unde o fac !!!! 
Nu mai pun la socoteală faptul că gura voastră nu imi pune nici pâinea pe masă nici nu imi cumpără pamperși la copil !!! 

V-aș ruga să vă vedeți de viața voastră așa cum eu imi văd de a mea, iar dacă mai aveți nevoie de material de labă scrieți-mi privat, se achită și rămânem prieteni !!!! 

• Like 8
Link spre comentariu

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Acum 13 minute, Mara2023 a spus:

Hei dragilor, am si eu o rugăminte la băieții care mi-au salvat pozele de pe topic și le-au împrăștiat prin zona unde stau ai mei, știți voi unde, dacă vedeți sau vezi mesajul ăsta in afară de faptul că nu mă afectează si nu mă deranjează cu nimic că V-ați găsit voi subiect de discuție , luați in considerare faptul că sunt femeie in toată firea si mi-am asumat de la început ceea ce fac, cum si unde o fac !!!! 
Nu mai pun la socoteală faptul că gura voastră nu imi pune nici pâinea pe masă nici nu imi cumpără pamperși la copil !!! 

V-aș ruga să vă vedeți de viața voastră așa cum eu imi văd de a mea, iar dacă mai aveți nevoie de material de labă scrieți-mi privat, se achită și rămânem prieteni !!!! 

Corect bine zis !!!

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...