krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Bună dragilor !!! Ce ziceți de o revenire în forță după o lungă perioadă de pauză? 1 Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Bună dragilor !!! Ce ziceți de o revenire în forță după o lungă perioadă de pauză? Link spre comentariu
ursu28 Reputație: 15 Postat Mai 16, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 16, 2020 Buna buna la toată lumea, și in special un mare lui #Robi și bineînțeles și celorlalți care mă cunosc și cărora am reușit sa le satisfac plăcerile trupești Dragilor ținând cont că V-am anunțat ca o nu o sa mai accesez pe teritoriul românesc totuși forumul mi-a rămas într-un colț in telefon și intru foarte des sa vă mai citesc peripețiile.Vreau sa clarific un mic amănunt deși nu este neaparat nevoie ... țin sa specific ca eu din momentul in care am părăsit locația de la trenul pierdut nu am mai avut nicio legătura cu domnișoara de acolo, însă ma miră prostia omenească pentru ca dragilor majoritatea știți ca sunt din zonă și dacă chiar ar fii după spusele dânsei nu cred că ar fii continuat să tot vină pe la noi și sa își facă treaba liniștită ! Va pot asigura că cel puțin din partea mea nu a deranjat-o nimeni și nici nu as îndrăzni. ( consider ca am un topic destul de drăguț și nu as vrea sa îl stricăm ) In fine, toate ca toate mă bucur ca mă faceți sa rad de fiecare dată când mai citesc câte o recenzie “năzdrăvană “ și Mai omor din timp dimineața la cafea ! Ce să va mai zic Spor in continuare la ce știți voi mai bine sa faceți !! Va las și o mică amintire recentă cu mine.. doar de pofta așa .. ❤❤❤ 66AB25C6-BC20-446D-9747-6A2756E0D19A.jpeg 581EAE1C-0BE9-4C8D-AFCD-4AB28B31B141.jpegwow :blushing2 esti foarte frumoasa si cu siguranta o sa fim bucurosi ca reincepi activitatea, poate reusesc si eu sa ajung la tine Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 wow :blushing2 esti foarte frumoasa si cu siguranta o sa fim bucurosi ca reincepi activitatea, poate reusesc si eu sa ajung la tine Cu drag ! Ne vedem de vineri, locația se află pe calea bucurești vizavi de florăria de la rond 😊 o să am și o colegă super dragă mie ! Un mix între o blondă și o brunetă pentru cei mai curioși 🔞🔞🔞 1 Link spre comentariu
ursu28 Reputație: 15 Postat Mai 16, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 16, 2020 Cu drag ! Ne vedem de vineri, locația se află pe calea bucurești vizavi de florăria de la rond o să am și o colegă super dragă mie ! Un mix între o blondă și o brunetă pentru cei mai curioși Poti sa-mi zici te rog la ce numar de telefon te gasesc ?Multumesc Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Poti sa-mi zici te rog la ce numar de telefon te gasesc ?Multumesc Momentan nu am încă un număr pentru voi, imediat ce ajung in craiova vă las toate detaliile 💋 1 Link spre comentariu
robi29 Reputație: -3154 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Bună dragilor !!! Ce ziceți de o revenire în forță după o lungă perioadă de pauză?De cand te astept... 1 5 Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 De cand te astept... A trecut ceva vreme.. 😅😠Link spre comentariu
robi29 Reputație: -3154 Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 A trecut ceva vreme.. 😅ðŸ˜Pupicul ala promis acum ceva vreme, mai e valabil? 😠1 5 Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Pupicul ala promis acum ceva vreme, mai e valabil? 😠Daaaaa ðŸ“ðŸ“📠1 Link spre comentariu
gaby_s Reputație: 45 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Buna.Hai incepi și tu de azi,sa incepem săptămâna frumos?Eu sunt mai matinal așa.....Cum te contactez? Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Buna.Hai incepi și tu de azi,sa incepem săptămâna frumos?Eu sunt mai matinal așa.....Cum te contactez?Bună bună, ne vedem de vineri 💋 Nu reușesc mai devreme.. Link spre comentariu
robi29 Reputație: -3154 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Bună bună, ne vedem de vineri 💋 Nu reușesc mai devreme..Mara, tot la fel de buna ai ramas? 1 5 Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Mara, tot la fel de buna ai ramas?Mă chinui să atașez cateva poze și nu mai știu cum 😅 mă ajuți putin ? Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Ce folosesc multe pe forum: https://imgur.com/Am înțeles, s-au mai schimbat chestii pe aici observ .. Stai sa văd dacă mai descurc cu site-ul acela .Mersi frumos ! 💋 Link spre comentariu
jonasquinn Reputație: 271 Postat Mai 18, 2020 Oras:Undeva in Tartar Oras:Undeva in Tartar Partajează Postat Mai 18, 2020 Cu drag ! Ne vedem de vineri, locația se află pe calea bucurești vizavi de florăria de la rond 😊 o să am și o colegă super dragă mie ! Un mix între o blondă și o brunetă pentru cei mai curioși 🔞🔞🔞Bine ai revenit si sa fie cu noroc !O lista cu servicii updatata, se poate ? 😉Daca se poate niste detalii cu servicii, preturi, chiar linkuri cu poze ale colegei 😉 Show lesbi faceti ? Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Bine ai revenit si sa fie cu noroc !O lista cu servicii updatata, se poate ? 😉Daca se poate niste detalii cu servicii, preturi, chiar linkuri cu poze ale colegei 😉 Show lesbi faceti ? Bună, când o să mă întâlnesc cu ea o să stăm de vorbă să ne punem de comun acord asupra serviciilor și prețurile, în așa fel încât să mergem amândouă la același nivel 😊 Cu siguranță show Lesbi o să fieeee și nu doar atât!! 💋 Din păcate nu pot să atașez poze pentru că nu am site-ul plătit, dar urmează, imediat ce ajunge colega la mine revin cu toate detaliile necesare. 1 Link spre comentariu
jonasquinn Reputație: 271 Postat Mai 18, 2020 Oras:Undeva in Tartar Oras:Undeva in Tartar Partajează Postat Mai 18, 2020 Bună, când o să mă întâlnesc cu ea o să stăm de vorbă să ne punem de comun acord asupra serviciilor și prețurile, în așa fel încât să mergem amândouă la același nivel 😊 Cu siguranță show Lesbi o să fieeee și nu doar atât!! 💋 Din păcate nu pot să atașez poze pentru că nu am site-ul plătit, dar urmează, imediat ce ajunge colega la mine revin cu toate detaliile necesare. Super !Imi plac amenintarile astea 👌Astept sa le pui si in practica 😉 Revenire cu forte proaspete ! Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Super !Imi plac amenintarile astea 👌Astept sa le pui si in practica 😉 Revenire cu forte proaspete ! Așa sunt eu mai obraznică de fel 😈😂 Link spre comentariu
gaby_s Reputație: 45 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Ești și Dominatoare pe lîngă obraznica? Link spre comentariu
robi29 Reputație: -3154 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Mă chinui să atașez cateva poze și nu mai știu cum 😅 mă ajuți putin ?Scuze! Acum am vazut rugamintea ta, dar ti-a raspuns raspuns colegul intre timp :) 1 5 Link spre comentariu
alex123654 Reputație: 16 Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Niște preturi ne zici? FK faceți? O sa fie coada vineri Link spre comentariu
adrian adr Reputație: 0 Postat Mai 20, 2020 Partajează Postat Mai 20, 2020 Pana la urma mai primim si noi niste poze, nr de telefon si alte detalii despre servicii si preturi nu te alta dar sunt nerabdator sa te vizitez😠Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 20, 2020 Partajează Postat Mai 20, 2020 Pana la urma mai primim si noi niste poze, nr de telefon si alte detalii despre servicii si preturi nu te alta dar sunt nerabdator sa te vizitez😠Am revenit cu pozeleee ðŸ˜Mâine după ora 12 începem programul, revin cu numărul de telefon și dăm start progrmarilor 😘 Mara. Karla. 3 Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Mai 20, 2020 Partajează Postat Mai 20, 2020 Prețurile vor fii următoarele 150 Ron - 30min (oral neprptejat în funcție de igienă - normal - atingeri - mai multe poziții) 250 Ron - 1h (oral neprptejat în funcție de igienă - normal - atingeri - mai multe poziții - 2 finalizări + masaj de relaxare - duș împreună ) 300 Ron -30min SHOW LESBI CU SÄ‚RUTAT LIMBI ATINGERI SENZUALE 100% SHOW - 1 FINALIZARE Vă așteptăm la progrmari, mâine dimineață revin cu numărul de telefon! 💋💋💋 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum