browney3s Reputație: 49 Postat Mai 31, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Mai 31, 2020 La 11 e ok? Tot cu amândouă sau doar cu mine? 😅ðŸ˜Daca tot ai intrebat.. dc nu amandoua?😊Dupa-amiaza nu se poate? Gen 16? Stau prost cu timpul liber luni:( Link spre comentariu
rrsa13 Reputație: 40 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Astăzi lucrați? Link spre comentariu
rrsa13 Reputație: 40 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Astăzi lucrați? Link spre comentariu
robi29 Reputație: -3154 Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Te-ai retras, Mara? Te-am sunat ieri de cateva ori si ai avut telefonul inchis. Mai revii? 1 4 Link spre comentariu
adrian220649 Reputație: 52 Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 De ce nu o suni pe colega ei,Karla? Link spre comentariu
robi29 Reputație: -3154 Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 De ce nu o suni pe colega ei,Karla?Pentru ca la acel moment o voiam pe Mara. Nici nu stiu daca, Karla are alt numar de telefon si care ar fi acela. 0790.... A fost inchis atunci cand am sunat eu :) 2 4 Link spre comentariu
nicotina Reputație: 290 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 6, 2020 Acum merge sa suni...dar nu răspunde nimeni. Sunt eu prea matinal? 😊 Link spre comentariu
jonasquinn Reputație: 271 Postat Iunie 7, 2020 Oras:Undeva in Tartar Oras:Undeva in Tartar Partajează Postat Iunie 7, 2020 Acum vreo 2 sapt am bifat o pe Mara. Programat cu o zi nainte, dis de dimineata sun cu o ora mai devreme ca sa n am vreo surpriza neplacuta, imi raspunde Mara, imi da adresa si purcedem la drum.Locatie pe calea bucuresti, usor de ajuns, singurul incovenient, liftul 😂 Ajung la ea, ma incanta ce vad dupa usa (in tanga si sanii aia obraznici deja ma scanau) si ma pofteste politicos inauntru.Fizic,atitudine,vis, ne intretinem putin apoi trecem la actiune. Venisem croit pentru un 3some dar cum colega inca dormea, desi Mara mi a zis ca se duce s o trezeasca am zis ca i ok si asa. Am luat un numar. Actiunea : Maruta e unsa cu toate alifiile, mangaieri, saruturi pe corp, fk, checked, stie sa te introduca n atmosfera ca mai apoi sa te poti introduce singur in dansa 😂😂😂 desi la cum arata nu cred ca e nevoie de preludiu. Oralul bine executat, tente de deep, ruperi de ritm, privire perverse, fara atentie la bijuteriile coroanei, in consecinta o notez cu un 7.5 -8Daca l face deep si o teabaguie ca la carte ar merge direct de un 9.Vedem pe viitor Normalul a inceput cu ea deasupra, stie sa joace n penis, se implica, da contre, are initiativa, schimba pozitii, demential fundul ala la doggy.Nota : 8 M a finalizat din oral dupa mai bn de 30 min de rodeo. Door to door 40 min, o experienta placuta pentru mine, mai ales la prima intrevedere. Locatie : 7Telefon : 0790549515Preturi : 150/250 Per total pentru mine e de 8 si e clar de revenit, orasul duce lipsa de asa ceva 👌 Toate bune si scule tari ! 👌 2 Link spre comentariu
jonasquinn Reputație: 271 Postat Iunie 7, 2020 Oras:Undeva in Tartar Oras:Undeva in Tartar Partajează Postat Iunie 7, 2020 Acum merge sa suni...dar nu răspunde nimeni. Sunt eu prea matinal? 😊 Nu cred, eu am fost in jur de ora 9 si n am avut probleme 😂 E destul de matinala, aparent, colega parea mai greu pe trezire 😂😂😂 Insista 👌 Link spre comentariu
91hhh91 Reputație: 54 Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Degeaba suni nu mai este in Craiova Link spre comentariu
mihaicostin8 Reputație: -200 Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 O nesimtita... 1 Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Iunie 9, 2020 Partajează Postat Iunie 9, 2020 Bună dragilor, noi ne încercăm norocul pe litoral luna asta, dar eu cu siguranță revin acasă 😠unde mă simt cel mai bine și îmi merge cel mai bine 🙈🙈🙈 Vă pup ! 3 Link spre comentariu
geo1970 Reputație: 365 Postat Iunie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Craiova,Ramnicu Valcea Telefon: [email protected] Oras:Craiova,Ramnicu Valcea Partajează Postat Iunie 10, 2020 Bună dragilor, noi ne încercăm norocul pe litoral luna asta, dar eu cu siguranță revin acasă unde mă simt cel mai bine și îmi merge cel mai bine Vă pup !Succes ! Link spre comentariu
gaby_s Reputație: 45 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Succes și va așteptăm,sau te asteptam...... Link spre comentariu
kappone1 Reputație: 10 Postat Iunie 10, 2020 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 10, 2020 fetelor, aveti grija pe litoral, sunt foarte multi pesti rapitori 1 Link spre comentariu
jack777 Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Ce zona a litoralului mai precis?😊 Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 Bună dragilor !!! Am revenit, singurică tura asta.. momentan fac doar deplasări, abea miercuri mii se eliberează locația, la Ramada ! Vă pupăcesc! Și vă aștept la programări!! ❤❤❤ 2 Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 fetelor, aveti grija pe litoral, sunt foarte multi pesti rapitoriPe capul lor sa fie 😂😂😂 m-am intors acasă, mă simt mai in siguranță! â˜ºï¸ Link spre comentariu
robi29 Reputație: -3154 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 Bună dragilor !!! Am revenit, singurică tura asta.. momentan fac doar deplasări, abea miercuri mii se eliberează locația, la Ramada ! Vă pupăcesc! Și vă aștept la programări!! ❤❤❤Bine ai revenit, frumoasa fata! 1 5 Link spre comentariu
jonasquinn Reputație: 271 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Undeva in Tartar Oras:Undeva in Tartar Partajează Postat Iunie 22, 2020 Bună dragilor !!! Am revenit, singurică tura asta.. momentan fac doar deplasări, abea miercuri mii se eliberează locația, la Ramada ! Vă pupăcesc! Și vă aștept la programări!! â¤â¤â¤ Pe fosta colega o mai aduci dupa ce ti se elibereza locatia ? ðŸ˜ðŸ˜‚😂😂Sau a ramas tot cu trezitul tarziu ? 😂Aproape ca mi pare rau ca nu te am lasat s o trezesti in dimineata aia 😂 Asa o sa ramana un vesnic mister 😂😠Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 Bine ai revenit, frumoasa fata!Se pare că oriunde m-aș duce, tot aici îmi găsesc locul 😅⤠1 Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 Pe fosta colega o mai aduci dupa ce ti se elibereza locatia ? ðŸ˜ðŸ˜‚😂😂Sau a ramas tot cu trezitul tarziu ? 😂Aproape ca mi pare rau ca nu te am lasat s o trezesti in dimineata aia 😂 Asa o sa ramana un vesnic mister 😂😠Tocmai asta e și ideea.. suntem prietene bune, dar pe plan profesional nu ne completăm, atât la program cât și la servicii și stil de muncă! 🤷â€â™€ï¸ Eu totuși nu renunț la voi 😠sper că nici voi la mine 🙈⤠1 Link spre comentariu
jonasquinn Reputație: 271 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Undeva in Tartar Oras:Undeva in Tartar Partajează Postat Iunie 22, 2020 Tocmai asta e și ideea.. suntem prietene bune, dar pe plan profesional nu ne completăm, atât la program cât și la servicii și stil de muncă! 🤷â€â™€ï¸ Eu totuși nu renunț la voi 😠sper că nici voi la mine 🙈⤠Nicio sansa 😠Link spre comentariu
robi29 Reputație: -3154 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 Tocmai asta e și ideea.. suntem prietene bune, dar pe plan profesional nu ne completăm, atât la program cât și la servicii și stil de muncă! 🤷â€â™€ï¸ Eu totuși nu renunț la voi 😠sper că nici voi la mine 🙈â¤Eu unu', abia astept sa-ti fac o vizita, dat fiind faptul ca in trecut nu am reusit sa ne sincronizam. Sunt convins ca nu vei stii cine sunt, avand in vedere cat timp a trecut, dar e tocmai bine, ca o sa te testez :P. P.S. Poate nu ar strica sa ne inciti putin, avand in vedere ca pe topicul din Constanta ai fost destul de activa cu foto. P.S.S. Eu te prefer singura in locatie. Capitolul discretie creste considerabil :) 1 5 Link spre comentariu
krnaxx Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 Poze last minute 😅 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum