Sari la conținut

Adunarile publice-interzise...ce parere aveti ???

Vizitator caproshu

Postări Recomandate

Pai cand sunt maratoane cine da ordinul de inchidere a circulatiei? Administratia drumurilor e la PMB in subordine

Nu există nicio instituţie cu denumirea de Administraţia drumurilor. In subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti există Administraţia Străzilor care nu are nicio legătură cu "închiderea circulaţiei".

Când sunt maratonuri  se stabilesc într-adevăr restricţii de circulaţie pe anumite artere dar nu de către Firea. Atunci de cine ? O sti oare cineva ?   :hmmm

• Minus 1
Link spre comentariu

NUUU...nici prin gand nu mi trece asa ceva...dar la orice actiune organizata de primaria capitalei,cine inchide circulatia ...rebu ??? :laugh2  :laugh2

Radet-ul.

Nene, te dai smecher da' eşti prostănac. Mai bine te-ai documenta şi pe urmă să deschizi gura. Altfel te umpli de ridicol.

Păi ce acţiune a organizat primăria capitalei ? Maratonul ? Citeşte şi pe urmă, eventual, arunci câte o ironie.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Radet-ul.

Nene, te dai smecher da' eşti prostănac. Mai bine te-ai documenta şi pe urmă să deschizi gura. Altfel te umpli de ridicol.

Păi ce acţiune a organizat primăria capitalei ? Maratonul ? Citeşte şi pe urmă, eventual, arunci câte o ironie.

Nu stiu cum poti jigni...ti am vb frumos,dar se pare ca aici pe site sunteti toti ingineri...sictir...

Link spre comentariu
Vizitator caproshu

Primaria capitalei mai organizeaza printe altele si Zilele Bucurestiului,Zile cu biciclete,samd...si atunci au loc RETRICTII de circulatie...asta e pt cei ce se dau,,ingineri''...

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Sau...adunarea pentru cei care au luat foc!

Sper ca vor avea furtun cu apa atunci...

• Like 20
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:F

maratonuri     :hmmm

https://s12emagst.akamaized.net/products/13218/13217046/images/res_bba903b79cf9b018c45bd0c342dfdd8c_full.jpg 

Si ca sa depasim nota umoristica, ca la mishteaux toti s'tem fruntasi, dar sa stim sa traim si sa invatam sa murim nu vrem... 

Sau...adunarea pentru cei care au luat foc!

Sper ca vor avea furtun cu apa atunci...

Degeaba apa, daca nu-i si sapun. 

http://revistaplafar.ro/igiena-la-romani-ca-acum-un-secol/

Acum 100 de ani, in saptamana igienei, jandarmii ii alergau pe tarani in incercarea de a-i obliga sa foloseasca sapunul, noteaza istoricul Ion Scurtu. Daca afirmatia ti se pare amuzanta, afla ca situatia nu s-a schimbat extraordinar de mult. Potrivit celui mai recent raport Eurostat, valabil pe anul 2009, 41% dintre romani locuiesc in case fara baie sau dus, ocupand o dezonoranta pozitie fruntasa in topul tarilor europene la acest capitol. Pe locul doi, la mare distanta, figureaza Letonia (18%), urmata, in tandem, de Lituania si Bulgaria, cu un procentaj de 16 la suta. In timp ce, in 17 state membre, proportia populatiei care are parte de astfel de conditii este mai mica de 1%. 

NE SPALAM TOT MAI RAR

[...] Grav este ca, din cauza crizei economice, romanii au taiat si mai mult din bugetul destinat igienei, in cursul anului trecut inregistrandu-se scaderi volumice la vanzarile de sapun de toaleta (12%), dar si deodorante si antiperspirante (23%). Apropo de ele, un sondaj de piata arata ca romanii folosesc 1,30 bucati pe cap de locuitor, sub media tarilor din Europa, unde se ajunge pana la 5,4 bucati pe an.

Din mamicutosenie si bebelusenie n-ar fi taiat, ca este cu "familia traditionala" si "scopul vietii". Intre timp, se vad si se simt rezultatele iar tragedia creste exponential (dupa cum mi-a marturisit ieri cineva care are experienta de cateva decenii in medicina de urgenta  :no2  ). 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Culcă-te fâ!

Va rog sa luati loc in fotoliul dvs de om cu nevoi speciale. 😞
  • Like 23
  • Minus 15
Link spre comentariu
Vizitator

Se presupune ca stii cine-i Keyser Soze. Daca asa e, schimba-ti nickname-ul. L-ai facut de ras.

are si clone, stai lin,  dar nu-l inspira, Kaizer Suje e cu glumele, clonele cu punctele =)))

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Da' cine pizda mă-tii te pune să  te uiţi la ce scrie Vis ? Du-te în gura mă-tii pe topicul moldovencei de peste Prut şi suge-i acolo ciorapii.

Caşalot libidinos care eşti !

Tu altfel decât să înuri, nu poți să te exprimi, bă, căcat cu ochi?

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Tu altfel decât să înuri, nu poți să te exprimi, bă, căcat cu ochi?

Puşcăriaşule, ai avut neobrăzarea să mă înjuri doar pentru că m-am luat absolut justificat de panarama aia de Tashared. Te-am prevenit jegosule că pentru asta o să te spurc non-stop pe unde te prind, o să te sparg la bot, o să te rup, o să te ologesc, o să-ţi crăp capul.

Aşa că marş în pizda mă-tii de-aici, caşalotule !

• Minus 1
Link spre comentariu

Puşcăriaşule, ai avut neobrăzarea să mă înjuri doar pentru că m-am luat absolut justificat de panarama aia de Tashared. Te-am prevenit jegosule că pentru asta o să te spurc non-stop pe unde te prind, o să te sparg la bot, o să te rup, o să te ologesc, o să-ţi crăp capul.

Aşa că marş în pizda mă-tii de-aici, caşalotule !

Nu te-am înjurat, debilule. Marș la ospiciu, bolnavule!

http://diez.md/wp-content/uploads/2018/07/spitalul-658x369.jpg

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu te-am înjurat, debilule. Marș la ospiciu, bolnavule!

http://diez.md/wp-content/uploads/2018/07/spitalul-658x369.jpg

Picon, esti un suflet frânt.
  • Like 15
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Du-te fă și culcă-te, drogato!

E prea disperat...nenea ăsta si complet inutil in societate.

• Like 20
  • Minus 15
Link spre comentariu

E prea disperat...nenea ăsta si complet inutil in societate.

"În puținele momente de luciditate

Mă gândesc că-i ideal să nu ai utilitate."

:waytogo 

Cred ca nici o fiinta constienta nu isi doreste sa fie "utila", adica sa fie o resursa, consumabil, pentru alta. Eventualele investitii facute in bunastarea altora, din altruism, isi pot gasi o explicatie in evolutie fara a cadea in teoria selectiei de grup.  :251x 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

... spuse o curvă de duzină!

Fă, tu vezi ce scrii?

De duzină esti tu...se pare!

...Si Nu stiu de ce fortezi omul sa te observe, vad cum te exprimi cu spume la gură, iar ceea ce spun eu întotdeauna e adevarat....indiscutabil.

Te supără adevarul, piccoane?!

In mod cert...

• Minus 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

"În puținele momente de luciditate[/size]Mă gândesc că-i ideal să nu ai utilitate."[/size] :waytogo 

Cred ca nici o fiinta constienta nu isi doreste sa fie "utila", adica sa fie o resursa, consumabil, pentru alta. Eventualele investitii facute in bunastarea altora, din altruism, isi pot gasi o explicatie in evolutie fara a cadea in teoria selectiei de grup.  :251x

...Dar nici sa exprime prin toti porii un exces de inutilitate!E absurd...
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...