Sari la conținut

Adunarile publice-interzise...ce parere aveti ???

Vizitator caproshu

Postări Recomandate

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

...Dar nici sa exprime prin toti porii un exces de inutilitate!E absurd...

Deja induci ideea de... "daunator"!? Nu-i frumos!  :refoz

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

De duzină esti tu...se pare!

...Si Nu stiu de ce fortezi omul sa te observe, vad cum te exprimi cu spume la gură, iar ceea ce spun eu întotdeauna e adevarat....indiscutabil.

Te supără adevarul, piccoane?!

In mod cert...

adica detii adevarul absolut??

Postat

Nu te-am înjurat, debilule. Marș la ospiciu, bolnavule!

http://diez.md/wp-content/uploads/2018/07/spitalul-658x369.jpg

Ia d'aci cretinule. Dacă nu minţi, nu simţi că trăieşti. Aşa că te mai bag o dată în pizdele mă-tii, caşalot mincinos.

picon

HIGHLANDER

• photo-thumb-18947.jpg?_r=1425487579
  • Platinum Member
  • leet.png
  • 44994 posts
    07 November 2011

Posted 14 October 2018 - 09:18 PM

ultravox, on 14 Oct 2018 - 8:28 PM, said:snapback.png

Incepi sa devii obraznica. Stai in mm in banca ta. Ati ajuns voi mah sa ne cenzurati comentariile ? E interzis sa am alta parere decat ceilalti ciomagari ? Cine ma-ta esti tu sa-mi spui mie cum sa scriu si ce sa scriu ? Pai daca nu esti dreak de 9 si 10 la chip, n-am voie sa spun ? Bai desteapto, 10 = foarte frumoasa, 9 = frumoasa. Da' chiar nu ti-e jena ? Lasa-ma dreak cu tantalaii tai, idiotii ne induc in eroare cu postarile lor mieroase. Cum indraznesti tu sa-mi dai replica doar pentru o parere exprimata cu privire la aspectul fizic ?

Inca o data, stai dreak la locul tau si vezi-ti de-ale tale in pm de hahalera

Dar de ce nu ne lași tu, în mm, băi Utraprost/Ceronne/Oligofrenone? Altceva decât să jignești și să înuri, inclusiv neprovocat, mai știi, mârlane?

Jet!

• rep_up.png
  •  
  • 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

De duzină esti tu...se pare!

...Si Nu stiu de ce fortezi omul sa te observe, vad cum te exprimi cu spume la gură, iar ceea ce spun eu întotdeauna e adevarat....indiscutabil.

Te supără adevarul, piccoane?!

In mod cert...

Fă, bășitură, eu doar fac mișto de tine!

Ia d'aci cretinule. Dacă nu minţi, nu simţi că trăieşti. Aşa că te mai bag o dată în pizdele mă-tii, caşalot mincinos.

picon

HIGHLANDER

• photo-thumb-18947.jpg?_r=1425487579
  • Platinum Member
  • leet.png
  • 44994 posts

Posted 14 October 2018 - 09:18 PM

ultravox, on 14 Oct 2018 - 8:28 PM, said:snapback.png

Dar de ce nu ne lași tu, în mm, băi Utraprost/Ceronne/Oligofrenone? Altceva decât să jignești și să înuri, inclusiv neprovocat, mai știi, mârlane?

Jet!

• rep_up.png
  •  
  • 1
Băi debilule, nu am făcut decâ să reiau formularea ta, cu care ai "gratulat-o" pe fata aia, care ți-a răspuns decent și civilizat! Pe principiul "ce ție nu-ți place, altuia nu-i face". Dar să invoci tocmai tu faptul că ești înjurat, tu care de la primele postări ai început să înjuri nefiind provocat și fără ca cineva să te fi înjurat înainte, este culmea tupeului, neobrăzării și nesimțirii. Ori ești complet sclerozat, ori total nesimțit.

Du-te totuși să consulți un psihiatru! Sau, asumă-ți faptele și consecințele!

Alles klar?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Fă, bășitură, eu doar fac mișto de tine!

Băi debilule, nu am făcut decâ să reiau formularea ta, cu care ai "gratulat-o" pe fata aia, care ți-a răspuns decent și civilizat! Pe principiul "ce ție nu-ți place, altuia nu-i face". Dar să invoci tocmai tu faptul că ești înjurat, tu care de la primele postări ai început să înjuri nefiind provocat și fără ca cineva să te fi înjurat înainte, este culmea tupeului, neobrăzării și nesimțirii. Ori ești complet sclerozat, ori total nesimțit.

Du-te totuși să consulți un psihiatru! Sau, asumă-ți faptele și consecințele!

Alles klar?

Bă băga-mi-aş pula-n capul tău de gibon constipat, cine pizda mă-tii eşti tu, sanchi, să reiei formularea ?  Băi idiotule, am gratulat-o pe deplin justificat, având în vedere atitudinea ei obraznică de a riposta doar pentru că am afirmat că nu arată de 9 sau 10. Din nou minţi ca un bolşevic, bă boule nu trebuia să răspundă nimic pentru că nu-i adusesem absolut nicio critică. Încerci să o dai la-ntors şi să prosteşti lumea pe-aici în stilu-ţi caracteristic de îmbârligător jegos care eşti.

N-am înjurat pe nimeni fără să fiu provocat sau fără să merite respectivul. Minţi din nou, bolşevic nenorocit. Dovedeşte cu o postare, scârba dreak care eşti. Cum ţi-am probat eu, jartea penală.

Tu să mă înjuri pe mine mă, fără să-ţi zic nimic ? Te rup, morţii mă-tii de janghină , te paradesc, cristelniţa mă-tii de mincinos congenital, îţi crăp capul, grijania mă-tii  de caşalot beţiv.

Mă, sper să dea peste tine rackeţii care o caută pe Tasha., să te căptuşescă bine între patru scânduri, să scăpăm de nenorocitul numărul 1 al forumului.

Marş la puşcărie !

• Minus 1
Postat

Bă băga-mi-aş pula-n capul tău de gibon constipat, cine pizda mă-tii eşti tu, sanchi, să reiei formularea ?  Băi idiotule, am gratulat-o pe deplin justificat, având în vedere atitudinea ei obraznică de a riposta doar pentru că am afirmat că nu arată de 9 sau 10. Din nou minţi ca un bolşevic, bă boule nu trebuia să răspundă nimic pentru că nu-i adusesem absolut nicio critică. Încerci să o dai la-ntors şi să prosteşti lumea pe-aici în stilu-ţi caracteristic de îmbârligător jegos care eşti.

N-am înjurat pe nimeni fără să fiu provocat sau fără să merite respectivul. Minţi din nou, bolşevic nenorocit. Dovedeşte cu o postare, scârba dreak care eşti. Cum ţi-am probat eu, jartea penală.

Tu să mă înjuri pe mine mă, fără să-ţi zic nimic ? Te rup, morţii mă-tii de janghină , te paradesc, cristelniţa mă-tii de mincinos congenital, îţi crăp capul, grijania mă-tii  de caşalot beţiv.

Mă, sper să dea peste tine rackeţii care o caută pe Tasha., să te căptuşescă bine între patru scânduri, să scăpăm de nenorocitul numărul 1 al forumului.

Marş la puşcărie !

Criză de isterie! Du-te bă, la balamuc!

'aidepulamea!

• Like 2
  • Minus 6
Postat

'aidepulamea!

Marş în pizda mă-tii de caşalot jegos, nu scapi aşa uşor. Dracii te ia, să mori în pulă de taur dacă nu !

Hai valea !

• Minus 1
Postat

Marş în pizda mă-tii de caşalot jegos, nu scapi aşa uşor. Dracii te ia, să mori în pulă de taur dacă nu !

Hai valea !

Dezvoltă! Mă ameninți, cumva? Eu zic să fiu mai prudent, demembratule!

P.S. "dracii te iau", boule!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

'aidepulamea!

e nebun, eu zic sa il lasi, face balamuc pe tot forumul. Mai rau ii agravezi boala.

• Like 1

Postat

e nebun, eu zic sa il lasi, face balamuc pe tot forumul. Mai rau ii agravezi boala.

Poate face dracu vreun AVC și scapă lumea de un dement.

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...