Sari la conținut

Diana Masaj 0721765906

coolman33a

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

cum este foxy ? am mai fost roscata , bruneta , blond argintiu dar cel mai mult imi place asa blonda mai deschis

va astept astazi sunt disponibila si la treaba

Foxy = roscata  ca  o...vulpita.... :blushing2 :icecream :flowers2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

va astept astazi sunt disponibila si la treaba

sunt la birou 

baieti cand vineti spuneti mi si ca sunteti de pe forum si ce nume aveti aici ca sa va invat si eu aici habar nu am cu cine vb numai pe 1 sau 2 v am invatat

va astept la masaj

De  obicei  se pastreaza  discretia de ambele  parti....

Este mai bine asa..... :hihat

• Like 3
  • Minus 3
Postat

dianatouch, c o fi bruneta, roscata, acum blonda (cel mai bine in opinia mea,)stim cu toti cei care am vizitat o cin3 se afla in spatele acestui username...deci este vorba ca ea sa pastreze discretia in ceea ce ne priveste, deci dintr o parte doar...hai nu cred ca trebuie sa ne panicam, o fi ea vorbareata dar nu "turnatoare"

Sambata lucrezi?

Postat

Foxy = roscata  ca  o...vulpita.... :blushing2 :icecream :flowers2

aoleu uuuuu am o poza roscata si am avut o data un client care mi a spus ca nu ramane ca nu sunt eu in poza ca nu sunt roscata

hmmm tocmai m am facut blonda si o sa raman asa o luna doua nu cred ca ma fac prea curand roscata

Postat

dianatouch, c o fi bruneta, roscata, acum blonda (cel mai bine in opinia mea,)stim cu toti cei care am vizitat o cin3 se afla in spatele acestui username...deci este vorba ca ea sa pastreze discretia in ceea ce ne priveste, deci dintr o parte doar...hai nu cred ca trebuie sa ne panicam, o fi ea vorbareata dar nu "turnatoare"

Sambata lucrezi?

shhhhhhhhhhhhhhh he he he

cred ca lucrez dar va anunt de vineri seara nu stiu ce ora mi pica exact programarile sambata la salon 

dar va anunt de vineri seara

cred ca da

Postat

baieti de astazi ma gasiti iar blonda ca n poza va astept sunt disponibila si la treaba

O poza din cap pana in picioare?

Postat

sigur o sa pun una

O astept si eu poza din cap pana in picioare, si o mai astept si pe aia cu tatuaj, să-mi fac mai mult curaj sa vin.

Te pup

Postat

a suparat o careva, pe Diana? ea, care era asa de vorbareata, nu mai spune nimic?

Postat

a suparat o careva, pe Diana? ea, care era asa de vorbareata, nu mai spune nimic?

hey buna sunt ok ! dar m am mutat si am fost tacuta shhhh cateva zile 

ne auzim de marti cred nu sunt sigura sau

va anunt eu cand sunt disponibila

v a fost dor de mine ? 

Postat

Diana, parca ne ai promis niște poze. Poate le faci după ce termini cu mutatul :) PS : sper ca te ai mutat într o zona mai accesibila :)

Postat

hey buna sunt ok ! dar m am mutat si am fost tacuta shhhh cateva zile 

ne auzim de marti cred nu sunt sigura sau

va anunt eu cand sunt disponibila

v a fost dor de mine ?

Normal ca mi a fost....cand dai startul? Cred ca o sa ai atatea sa ne povestesti....nici 2 ore nu sunt de ajuns..
Postat

Normal ca mi a fost....cand dai startul? Cred ca o sa ai atatea sa ne povestesti....nici 2 ore nu sunt de ajuns..

am revenit dar astazi nu mai am nici un loc liber pana diseara maine dupa 14 00 te astept 

Postat

Diana, parca ne ai promis niște poze. Poate le faci după ce termini cu mutatul :) PS : sper ca te ai mutat într o zona mai accesibila :)

lucrez si la niste poze noi in cateva zile abea m am mutat eeeh stiti cum imi place mie pe langa universitate si calea victoriei cum gasesc si eu 

Postat

va astept am revenit la treaba dar nu cred ca mai prindeti astazi am full pana diseara maine dupa 14 00 cand vin de la sala daca vreti va astept ma gasiti maine dupa pranz va scriu cand incep maine

Eu astept pozele alea, si vedem după

Zi buna sa ai.

Postat

Totul a decurs ca si ""uns"".....de la programare, pana la masaj....a revenit in forta cu mare dispozitie de masaj, dar si de conversatie......intretine atmosfera cu naturaletea ei, nimic fals sau deranjant, foarte joviala si deschisa, Totul pana la masajul erotic, a decurs intr un cuntinuu dialog, despre sala, despre dieta, despre activitati de relaxare........la erotic a fost liniste, si chiar erotic . Nu sunt influecer, dar pentru mine ora de masaj in compania Dianei este cea mai buna optiune de relaxare. (noua locatie la fel de aproape de unde locuiesc, pretul corect, masajul relaxant si apasat, iar finalizarea, nota maxima pe care o pot oferi, pentru o ""laba""( demna de faraon).....cred ca nu afost efectul cafelei pe care mi facut o?

""Masturbarea era considerată un act divin în Egiptul antic, urmare a convingerii că lumea a fost creată de zeul Atum care și-a slobozit sămânța pe Pământ. Faraonii obișnuiau să practice un ritual care simboliza creația, masturbându-se în timpul unor ceremonii publice, apoi ejaculau în Nil pentru a se asigura că nivelul fluviului nu va fi afectat de secetă. De asemenea, în timpul sărbătorii închinate lui Min, zeul fertilității masculine, egiptenii se masturbau în public pentru a-i aduce astfel mulțumire pentru potență."" sursa wiki :sweatingbullets:

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Totul a decurs ca si ""uns"".....de la programare, pana la masaj....a revenit in forta cu mare dispozitie de masaj, dar si de conversatie......intretine atmosfera cu naturaletea ei, nimic fals sau deranjant, foarte joviala si deschisa, Totul pana la masajul erotic, a decurs intr un cuntinuu dialog, despre sala, despre dieta, despre activitati de relaxare........la erotic a fost liniste, si chiar erotic . Nu sunt influecer, dar pentru mine ora de masaj in compania Dianei este cea mai buna optiune de relaxare. (noua locatie la fel de aproape de unde locuiesc, pretul corect, masajul relaxant si apasat, iar finalizarea, nota maxima pe care o pot oferi, pentru o ""laba""( demna de faraon).....cred ca nu afost efectul cafelei pe care mi facut o?

""Masturbarea era considerată un act divin în Egiptul antic, urmare a convingerii că lumea a fost creată de zeul Atum care și-a slobozit sămânța pe Pământ. Faraonii obișnuiau să practice un ritual care simboliza creația, masturbându-se în timpul unor ceremonii publice, apoi ejaculau în Nil pentru a se asigura că nivelul fluviului nu va fi afectat de secetă. De asemenea, în timpul sărbătorii închinate lui Min, zeul fertilității masculine, egiptenii se masturbau în public pentru a-i aduce astfel mulțumire pentru potență."" sursa wiki :sweatingbullets:

oricand esti invitatul meu - invitatul meu special 

multumeeeesc noi doi deja suntem prieteni 

Postat

pentru cine astepta poze noi de la mine

cam asa sunt acum dupa ultima vizita la salon - culoarea noua la par 

post-287749-0-67843700-1554909706_thumb.jpeg

post-287749-0-58775900-1554909711_thumb.jpeg

post-287749-0-60655700-1554909718_thumb.jpeg

post-287749-0-11057300-1554909723_thumb.jpeg

• Like 4
Postat

lucrezi sin week-end ?

daca da , in ce interval de timp 

multumesc

doar sambata si de obicei dupa pranz dimineata-pranz sunt la gym de obicei 

Postat

Buna, deci noua locatie unde este mai exact? Merci.

acum sunt zona rond kogalniceanu

intotdeauna incerc sa fiu pe langa universitate - calea victoriei

acum cateva zile voi fi rond kogalniceanu

va astept la masaj

Postat

Baieti tocmai ce am ajuns de la gym sunt disponibila si la treaba va astept la masaj 

0721765906

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...