Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 Aoleo, a inceput shi maimutza asta sa ne tzina la curent cu totzi clientzii super mega extra minunatzi la care le suge pula si intre ce ore. Parca era forum de recenziiaici, nu instagram? mai sex in grup ca nu stiu cum sa iti zic altfel😅😅 eu zic sa iti vezi de trb ta si sa iesi dupa topicul meu, pup😘 Link spre comentariu
jura ioan Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 18, 2019 Si La Resita esti asteptata Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 Dragilor astazi voi avea program non-stop!!Va astept pe toti😘😘😘 Link spre comentariu
serginio87 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 18, 2019 La oradea pe cand? Link spre comentariu
baiatscorpion Reputație: 10 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 18, 2019 Buna,ești la timisoara? Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 La oradea pe cand? in curand bby😘😘 Link spre comentariu
serginio87 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 18, 2019 Te astept 😘 Link spre comentariu
lucianskypealex Reputație: 11 Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 Heey! Cand revii la Timisoara? Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 Heey! Cand revii la Timisoara? sapt viitoare cred bby💋 Link spre comentariu
theking123456 Reputație: 5 Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Buna.in cluj nu vii?⤠ai facebook sau insta?😊⤠Link spre comentariu
nesquik Reputație: 24 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Februarie 24, 2019 Si La Resita esti asteptataSi la Negrești in Vaslui și la unde pui degetul pe harta și zici un oraș... Sunteți săriți cu schiurile... Chemați fetele in toată țara dar nu băgați nimic când vin... Nu mă dau cocos că am alte chestii acum... Dar voi reveni cu recenzii... Am câteva ținte... Fetele merita apreciate și cum și cine.... Muntele la Mahomed sau Mohamed la munte ,voi toți vreți și în gură și la colțul blocului,nu se poate. 1 Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Februarie 25, 2019 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Februarie 25, 2019 sweet lady esti in Buc? Sau cand revii? Link spre comentariu
jokoker Reputație: 21 Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Esti la timisoara ? Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Va pup🤩💋💋 1 Link spre comentariu
dacia1310 Reputație: 20 Postat Martie 2, 2019 Oras:Turda Oras:Turda Partajează Postat Martie 2, 2019 Esti superba. La anal conteaza grosimea? Sau o fsci si cu mai groase? Ms te pup. Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Esti superba. La anal conteaza grosimea? Sau o fsci si cu mai groase? Ms te pup. nu conteaza marimea😘 Link spre comentariu
theking123456 Reputație: 5 Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Ai insta sau facebook? Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 Buna ziua Bucuresti! Tin sa va anunt ca am aterizat in tara si astazi va astept cu drag!! Program non-stop😘😘 2 Link spre comentariu
jokoker Reputație: 21 Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 Pe la arad sau timi nu ajungi ? Link spre comentariu
patchouli Reputație: 293 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 O sa fac o recenzie scurta. Nu am prea mult timp, dar trebuie neaparat sa spun ca am fost la karina, locatia este centrala, intr-o zona foarte buna. Ma bucur ca pune poze reale pe forum, fara filtre, fluturasi si inimioare. Arata in realitate exact ca-n fotografii. Este calma, placuta. 150 finalizarea. Garsoniera de lux.Are un stil de a suge pula foarte tare. Per total, foarte ok. Recomand. Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 O sa fac o recenzie scurta. Nu am prea mult timp, dar trebuie neaparat sa spun ca am fost la karina, locatia este centrala, intr-o zona foarte buna. Ma bucur ca pune poze reale pe forum, fara filtre, fluturasi si inimioare. Arata in realitate exact ca-n fotografii. Este calma, placuta. 150 finalizarea. Garsoniera de lux.Are un stil de a suge pula foarte tare. Per total, foarte ok. Recomand. multumesc frumos bby, te pup😘😘😘 Link spre comentariu
sexingrup2 Reputație: 8 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 E bine ca a mai scazut un pic pretul, eu i-am dat 200 si nu am primit mare lucru in schimb, doar senzatie de fast fuck si mega bashini in capsorul ala mic si odihnit. Plus o garsoniera absolut infecta, in blocul Ferrari pe Calea Victoriei. Nu mai calc ever. 2 Link spre comentariu
paradise92 Reputație: 22 Postat Martie 9, 2019 Oras:Catanzaro, Italia Oras:Catanzaro, Italia Partajează Postat Martie 9, 2019 Pe la arad sau timi nu ajungi ?🔠Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 xoxo ai fost ? stiu ca iti plac stromeleagurile groase si tari ! Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Inca odata, persoanele care nu imi accepta conditiile sunt rugate sa mearga in alta parte unde este ok. Nu cred ca trebuie sa suport toate ifosele anumitor indivizii de aici. Prea multe pretentii aveti, vreti sa sugeti fara prez, ei bine la mine nu se va gasi asa ceva. Cu asta cred ca am spus tot. Va pup si va urez o seara placuta!😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum