comunistuljr Reputație: 12 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2018 Salutare fratilor, As vrea sa dau si eu o recenzie. Am fost la personajul in cauza si nu prea am cuvinte de lauda. Nu pare cea mai curata si am fost reticent de la bun inceput, cand am ajuns spunea ca doar ce a facut dus insa cucul mirosea a branza grav de tot. Probabil nu prea stie sa se spele cum trebuie. In pat doar fite, ca nu face aia ca nu face ailalta, ca este obosita samd. Si toate aste fiind doar un baietel cu parul lung si fara pic de tate.Singurul aspect pozitiv este scula satisfacatore ca dimensiune insa pacat ca nu te poti apropria din cauza mirosului. Cere mult prea mult pentru un travestit si pentru nivelul de igiena. Mai bine mergeti la Mary in Titan care este tot tv dar este curat, nu miroase a branza si nu are fite. Altfel la trans aveti suficiente optiuni, nu trebuie eu sa le enumar. De evitat 1
norbert1976us Reputație: 1430 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 22, 2018 Salutare fratilor, As vrea sa dau si eu o recenzie. Am fost la personajul in cauza si nu prea am cuvinte de lauda. Nu pare cea mai curata si am fost reticent de la bun inceput, cand am ajuns spunea ca doar ce a facut dus insa cucul mirosea a branza grav de tot. Probabil nu prea stie sa se spele cum trebuie. In pat doar fite, ca nu face aia ca nu face ailalta, ca este obosita samd. Si toate aste fiind doar un baietel cu parul lung si fara pic de tate.Singurul aspect pozitiv este scula satisfacatore ca dimensiune insa pacat ca nu te poti apropria din cauza mirosului. Cere mult prea mult pentru un travestit si pentru nivelul de igiena. Mai bine mergeti la Mary in Titan care este tot tv dar este curat, nu miroase a branza si nu are fite. Altfel la trans aveti suficiente optiuni, nu trebuie eu sa le enumar. De evitat trebuia sa iei cu tine si un gel de dus...sa intri cu el in baie sa l inveti cum sa se spele la pula...daca spui ca i mirosea a branza.... Ce te ai fi asteptat sa fie altceva decat un baietel cu parul lung??? Nu se compara cu ariana...lori...andreea...etc.. 2
Vizitator mr_clei Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Poate e si ea la inceput de drum... astea se pot corectaZz si atitudinea la fel..Eu nu inteleg ce atata panica cu numar ascuns...se crizeaza toate daca nu suni cu numar. Si sunt patit cu mai multe care suna inapoi sau scriu pe whatsapp seara inimioare and shit.Sunt cateva mai experimentate si in top ts din tara care raspund fara pb .. deci o prostie
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Salutare fratilor, As vrea sa dau si eu o recenzie. Am fost la personajul in cauza si nu prea am cuvinte de lauda. Nu pare cea mai curata si am fost reticent de la bun inceput, cand am ajuns spunea ca doar ce a facut dus insa cucul mirosea a branza grav de tot. Probabil nu prea stie sa se spele cum trebuie. In pat doar fite, ca nu face aia ca nu face ailalta, ca este obosita samd. Si toate aste fiind doar un baietel cu parul lung si fara pic de tate.Singurul aspect pozitiv este scula satisfacatore ca dimensiune insa pacat ca nu te poti apropria din cauza mirosului. Cere mult prea mult pentru un travestit si pentru nivelul de igiena. Mai bine mergeti la Mary in Titan care este tot tv dar este curat, nu miroase a branza si nu are fite. Altfel la trans aveti suficiente optiuni, nu trebuie eu sa le enumar. De evitat. dragutul meu, in primul rand te voi ruga frumos sa nu mai faci altor persoane reclama pe topicul meu, in al doilea rand nu prea cred ca ai fost la mine pentru ca ai spus numai tampenii care nu sunt adevarate :)) , din potriva, sunt o persoana extrem de primitoare .. Cat despre prestatii dragul meu tin sa te dezamagesc dar nu ai nimerit-o bine, cine a fost la mine stie bine :)) Cat despre igiena si sanii mei dragutule voi incepe prin a iti spune urmatoarele:-daca nu ai citit sunt sub tratament hormonal ( sunt in a 3-a luna) - de spalat crede-ma dragul meu ca ma spal dupa fiecare contact sexual pe care il am, pot spune ca sunt chiar o persoana narcisista si disperata dupa igiena mea corporala asa ca nu m-ai nimerit. Cat despre preturi nu cred ca esti tu in masura sa imi comentezi preturile dragul meu, parerea mea este ca am niste preturi acceptabile pentru bugetul tuturor, cine ma cunoaste stie bine ca sunt o persoana primitoare si curata.
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Salutare fratilor, As vrea sa dau si eu o recenzie. Am fost la personajul in cauza si nu prea am cuvinte de lauda. Nu pare cea mai curata si am fost reticent de la bun inceput, cand am ajuns spunea ca doar ce a facut dus insa cucul mirosea a branza grav de tot. Probabil nu prea stie sa se spele cum trebuie. In pat doar fite, ca nu face aia ca nu face ailalta, ca este obosita samd. Si toate aste fiind doar un baietel cu parul lung si fara pic de tate.Singurul aspect pozitiv este scula satisfacatore ca dimensiune insa pacat ca nu te poti apropria din cauza mirosului. Cere mult prea mult pentru un travestit si pentru nivelul de igiena. Mai bine mergeti la Mary in Titan care este tot tv dar este curat, nu miroase a branza si nu are fite. Altfel la trans aveti suficiente optiuni, nu trebuie eu sa le enumar. De evitat. dragutul meu, in primul rand te voi ruga frumos sa nu mai faci altor persoane reclama pe topicul meu, in al doilea rand nu prea cred ca ai fost la mine pentru ca ai spus numai tampenii care nu sunt adevarate :)) , din potriva, sunt o persoana extrem de primitoare .. Cat despre prestatii dragul meu tin sa te dezamagesc dar nu ai nimerit-o bine, cine a fost la mine stie bine :)) Cat despre igiena si sanii mei dragutule voi incepe prin a iti spune urmatoarele:-daca nu ai citit sunt sub tratament hormonal ( sunt in a 3-a luna) - de spalat crede-ma dragul meu ca ma spal dupa fiecare contact sexual pe care il am, pot spune ca sunt chiar o persoana narcisista si disperata dupa igiena mea corporala asa ca nu m-ai nimerit. Cat despre preturi nu cred ca esti tu in masura sa imi comentezi preturile dragul meu, parerea mea este ca am niste preturi acceptabile pentru bugetul tuturor, cine ma cunoaste stie bine ca sunt o persoana primitoare si curata. 1
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Salutare fratilor, As vrea sa dau si eu o recenzie. Am fost la personajul in cauza si nu prea am cuvinte de lauda. Nu pare cea mai curata si am fost reticent de la bun inceput, cand am ajuns spunea ca doar ce a facut dus insa cucul mirosea a branza grav de tot. Probabil nu prea stie sa se spele cum trebuie. In pat doar fite, ca nu face aia ca nu face ailalta, ca este obosita samd. Si toate aste fiind doar un baietel cu parul lung si fara pic de tate.Singurul aspect pozitiv este scula satisfacatore ca dimensiune insa pacat ca nu te poti apropria din cauza mirosului. Cere mult prea mult pentru un travestit si pentru nivelul de igiena. Mai bine mergeti la Mary in Titan care este tot tv dar este curat, nu miroase a branza si nu are fite. Altfel la trans aveti suficiente optiuni, nu trebuie eu sa le enumar. De evitat. dragutul meu, in primul rand te voi ruga frumos sa nu mai faci altor persoane reclama pe topicul meu, in al doilea rand nu prea cred ca ai fost la mine pentru ca ai spus numai tampenii care nu sunt adevarate :)) , din potriva, sunt o persoana extrem de primitoare .. Cat despre prestatii dragul meu tin sa te dezamagesc dar nu ai nimerit-o bine, cine a fost la mine stie bine :)) Cat despre igiena si sanii mei dragutule voi incepe prin a iti spune urmatoarele:-daca nu ai citit sunt sub tratament hormonal ( sunt in a 3-a luna) - de spalat crede-ma dragul meu ca ma spal dupa fiecare contact sexual pe care il am, pot spune ca sunt chiar o persoana narcisista si disperata dupa igiena mea corporala asa ca nu m-ai nimerit. Cat despre preturi nu cred ca esti tu in masura sa imi comentezi preturile dragul meu, parerea mea este ca am niste preturi acceptabile pentru bugetul tuturor, cine ma cunoaste stie bine ca sunt o persoana primitoare si curata. 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Noiembrie 22, 2018 trebuia sa iei cu tine si un gel de dus...sa intri cu el in baie sa l inveti cum sa se spele la pula...daca spui ca i mirosea a branza.... Ce te ai fi asteptat sa fie altceva decat un baietel cu parul lung??? Nu se compara cu ariana...lori...andreea...etc.. norbert nu fi raut cu fata ... ce a scris domnul mai sus mi se pare o aberatie sincer eu o cunosc pe fata asta personal si imi pot da seama usor pe un om cu este , ies cu ea la party uri si etc si e îngrijită si tot ce trebuie .. este sub tratament , la început eu zic sa fim mai buni si sa nu aruncam repede cu pietre . Rautatile gratis nu merita nici macar un simplu raspuns . Va pup dragilor si o recomand pe aceasta fata este ok din punctul meu de vedere ðŸ’
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Dragilor, as vrea sa clarific ceea ce sa scris de catre norbert si celalalt individ la adresa mea.. In primul rand dupa cum am mai spus tin sa va spun ca sunt in primul rand o persoana cu respect fata de mine insumi si apoi fata de persoanele care imi calca pragul. Mi se par niste aberatii spusele comunistuluijr. In introducere daca va uitati scrie clar ca sunt sub tratament hormonal( a 3-a luna) si pana la urma care este problema daca nu am sani mari, cine ma place ma place asa ,, baietel cu par in cap” cine nu sa fie sanatosi. In incheiere as dori sa va spun ca nu ar trebui sa va faceti griji in privinta igienei mele personale.. :))
comunistuljr Reputație: 12 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2018 Nu te supara ca am scris experienta mea. Dar la pretul tau oricine poate merge lejer la Lory, Alexandra, Cristina sau Adina. Ele chiar sunt transexuale si nu baieti cu parul lung. Mai mult de atat nu fac mofturi gen: nu fai aia, nu fac ailalta samd. Aspectul pozitiv e ca o ai mare, dar e degeaba daca miroase a branza ... serios acum. Cine ar vrea sa atinga asa ceva ? 1
norbert1976us Reputație: 1430 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 23, 2018 Dragilor, as vrea sa clarific ceea ce sa scris de catre norbert si celalalt individ la adresa mea..In primul rand dupa cum am mai spus tin sa va spun ca sunt in primul rand o persoana cu respect fata de mine insumi si apoi fata de persoanele care imi calca pragul. Mi se par niste aberatii spusele comunistuluijr. In introducere daca va uitati scrie clar ca sunt sub tratament hormonal( a 3-a luna) si pana la urma care este problema daca nu am sani mari, cine ma place ma place asa ,, baietel cu par in cap” cine nu sa fie sanatosi. In incheiere as dori sa va spun ca nu ar trebui sa va faceti griji in privinta igienei mele personale.. :))eu nu am spus nimic rau despre tine...doar am comentat spusele comunistuluijr... Acum doar voi stiti daca intradevar a fost la tine....a fost cum spune el....samd....
norbert1976us Reputație: 1430 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 23, 2018 norbert nu fi raut cu fata ... ce a scris domnul mai sus mi se pare o aberatie sincer eu o cunosc pe fata asta personal si imi pot da seama usor pe un om cu este , ies cu ea la party uri si etc si e îngrijită si tot ce trebuie .. este sub tratament , la început eu zic sa fim mai buni si sa nu aruncam repede cu pietre . Rautatile gratis nu merita nici macar un simplu raspuns . Va pup dragilor si o recomand pe aceasta fata este ok din punctul meu de vedere nu sunt rau ariana.....doar ca daca vrea sa ajunga la un nivel acceptabil....ar trebui sa se scrie recenzii bune despre ea.... Ca sa ajunga la un nivel de top...precum esti tu....cea mai frumoasa din toate de aici...pentru ca esti naturala si clar cu trasaturi feminine pure....tine de natura...si de nimic altceva...
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Nu te supara ca am scris experienta mea. Dar la pretul tau oricine poate merge lejer la Lory, Alexandra, Cristina sau Adina. Ele chiar sunt transexuale si nu baieti cu parul lung. Mai mult de atat nu fac mofturi gen: nu fai aia, nu fac ailalta samd. Aspectul pozitiv e ca o ai mare, dar e degeaba daca miroase a branza ... serios acum. Cine ar vrea sa atinga asa ceva ? Dragutule, nu cred ca ar fi cazul sa ma jignesti pentru ca nici eu nu te am jignit pe tine, te as ruga frumos Sa iti vezi de treaba ta si sa ma lasi pe mine in pace asa baietel cum sunt.. :)) Iti spun de pe acum ca nu, nu mai atacat prin faptul ca ma faci ,, jegoasa†:)) Eu, prietenii cat si persoanele care imi calca pragul stiu adevarul asa ca te as ruga sa nu mai furi asa mult curent..😂😘 Cat despre prestatii singurele lucruri pe care nu le fac sunt SARUTURI SI ORAL NEPROTEJAT, la mine totul se face protejat dragutule asa ca eu zic sa iti vezi de treaba ta in continuare si sa ma lasi pe mine in pace asa cum sunt.. :)) Cine ma place ma place asa baietel cum sunt!!!😉😉 1
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 nu sunt rau ariana.....doar ca daca vrea sa ajunga la un nivel acceptabil....ar trebui sa se scrie recenzii bune despre ea.... Ca sa ajunga la un nivel de top...precum esti tu....cea mai frumoasa din toate de aici...pentru ca esti naturala si clar cu trasaturi feminine pure....tine de natura...si de nimic altceva... Norbert, vorbind la modul cel mai serios habar nu am ce doreste acest individ de la mine dar nu mi se pare in regula sa ma jigneasca si sa imi scrie vorbele acelea in contul in care nu este absolut nimic adevarat.. Cine a fost la mine cu adevarat stie foarte bine.. In fine eu chiar nu ma consum si sunt super relax :)) Sa se duca el la cine vrea si sa ma lase pe mine in pace asa ,baiat cu par lung’ cum sunt.. :)) Poate comenta cat vrea ca pe mine nu ma deranjeaza😂😂
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 nu sunt rau ariana.....doar ca daca vrea sa ajunga la un nivel acceptabil....ar trebui sa se scrie recenzii bune despre ea.... Ca sa ajunga la un nivel de top...precum esti tu....cea mai frumoasa din toate de aici...pentru ca esti naturala si clar cu trasaturi feminine pure....tine de natura...si de nimic altceva... se vor scrie dragul meu si recenzii bune despre mine in curand, trebuie sa am putina rabdare. Vezi tu, unde nu este si putin hate inseamna ca ceva chiar nu este bine asa ca nu ma supar ca vorbeste lumea prost la adresa mea, chiar deloc. Cat despre nivel am timp sa ma ridic, am abia 18 ani am tot timpul in fata.😊
ariannaari Reputație: 639 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat Noiembrie 23, 2018 Sa vina hateriiii :))) norbert ms ca ma apreciezi si eu zic sa ii dati timp fetei si sa fiti buni cu ea ... iar despre faza cu "baietel cu parul lung" bai frate .. nici eu nu am silicoane :) dar compensez cu altele 😋 si btw .. o pereche de "țâțe" nu te face femeie 🖖 ca atare ... reveniti-va .. ca nu veniti voi pt 2 bile hai sa fim seriosi... și eu la 18 ani nu arătăm ca si acum deci fiti buniiiii dragiii meiii cu fata astaaa e si ea mica 💗💗💗 pupici cu sclipici
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Sa vina hateriiii :))) norbert ms ca ma apreciezi si eu zic sa ii dati timp fetei si sa fiti buni cu ea ... iar despre faza cu "baietel cu parul lung" bai frate .. nici eu nu am silicoane :) dar compensez cu altele 😋 si btw .. o pereche de "țâțe" nu te face femeie 🖖 ca atare ... reveniti-va .. ca nu veniti voi pt 2 bile hai sa fim seriosi... și eu la 18 ani nu arătăm ca si acum deci fiti buniiiii dragiii meiii cu fata astaaa e si ea mica 💗💗💗 pupici cu sclipici Iti multumesc baby ca ma sustiinin tot ceea ce fac si ca imi esti o prietena atat de bunaâ¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ˜˜ 1
alessandra26 Reputație: 622 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2018 Nu te supara ca am scris experienta mea. Dar la pretul tau oricine poate merge lejer la Lory, Alexandra, Cristina sau Adina. Ele chiar sunt transexuale si nu baieti cu parul lung. Mai mult de atat nu fac mofturi gen: nu fai aia, nu fac ailalta samd. Aspectul pozitiv e ca o ai mare, dar e degeaba daca miroase a branza ... serios acum. Cine ar vrea sa atinga asa ceva ?Părerea ta este exagerata și frustrata o cunosc personal pe domnișoara arată f bine la vârsta iei se poate defini o transexuala chiar dacă nu are implant de Silicon iar ca miroase nu este adevarat o recenzie total fake 1
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Buna seara dragilor, in seara asta va astept pana in ora 1:00.😘😘â¤ï¸ 2
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2018 Postat Noiembrie 24, 2018 Buna seara..🙊â¤ï¸â¤ï¸ðŸ˜˜ 1
lucianskypealex Reputație: 11 Postat Noiembrie 25, 2018 Postat Noiembrie 25, 2018 Bana Rebe! Pe la Timisoara ai drum?
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2018 Postat Noiembrie 25, 2018 Bana Rebe! Pe la Timisoara ai drum?. Incepand din ianuarie bby voi veni😘😘
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2018 Postat Noiembrie 27, 2018 Dragilor de astazi va astept din nou in locatia de pe strada batistei😘😘
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2018 Postat Noiembrie 30, 2018 Buna ziua dragii mei, ma scuzati ca nu prea am mai fost prezenta saptamana asta dar de astazi revin in forta, va astept 😘😘 1
Vizitator renata_rebbeca Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 Buna ziua dragilor, revin cu o veste buna pentru cei din Brasov, voi sta pe aici vreo 2-3 saptamani asa ca nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe detalii!😘â¤ï¸ðŸ˜ 1
delapidare Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Wow, esti absolut superba! Dupa Brasov, revii in Bucuresti?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum