Sari la conținut

Karina tv sub tratament hormonal

Vizitator renata_rebbeca

Postări Recomandate

Vizitator renata_rebbeca
Reputație: 0

Superba ca intotdeauna.Ne poti spune ce orase planuiesti sa vizitezi luna asta?Sper ca Timisoara e unul din ele.

buna dragule, In cateva zile voi ajunge in timisoara😘
Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca

Superba ca intotdeauna.Ne poti spune ce orase planuiesti sa vizitezi luna asta?Sper ca Timisoara e unul din ele.

buna dragule, In cateva zile voi ajunge in timisoara😘
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Am vizitato si eu acum cateva zile, dar din pacate nu prea am ce sa recenzez! La telefon vorbeste foarte frumos, te atrage, mi.a comunicat foarte direct unde sa ajung (batistei, langa inter). Din pacate m.a asteptat in prosop de baie.... (macar stiu ca facuse dus), arata foarte bine chiar si fara vreo costumatie, slim, inalta, un pic de tatisoare, piele un pic bronzata, hai sa zic creola.

Am facut si eu un dus, apoi s.a aruncat in pat pe burta si m.a invitat si pe mine; in pozitia aia nu am putut sa ii ating decat fundul foarte putin, si in rest doar spatele, stie cum sa stea sa evite anumite lucruri.

In fine, a montat prez direct pt oral, chiar daca nu se sculase in totalitate, zero atingeri sau preludiu, doar un supt in guma fara deep sau atins macar ouale.

Dupa un timp am rugato sa se intoarca, stiind ca e destul de dotata; intr.adevar, e foarte dotata, dar sta intr.o semierectie, nu cred ca ar putea penetra cu ea asa, eu i.am facut doar oral cu prez intr.un fel de 69 si am finalizat. Sa o penetrez nu a fost cazul, ea nici macar nu a adus in discutie, si sincer te miri ce tertip gaseste sa se fereasca de penetrat.

Cand am iesit de la dus bineinteles ca si.a facut o noua programare la telefon.

Locatie 7

Aspect 8 (daca o vedeam si costumata pe tocuri cred ca era de 10 pt un tv)

Oral P 5

Tarif 150 inainte

Concluzie: nu as mai revenii, atitudine rece, distanta, gandul doar la bani, nimic pro client (probabil tineretea si lipsa de experienta, dar daca isi schimba atitudinea, schimaba si tariful si tot degeaba)

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca

Am vizitato si eu acum cateva zile, dar din pacate nu prea am ce sa recenzez! La telefon vorbeste foarte frumos, te atrage, mi.a comunicat foarte direct unde sa ajung (batistei, langa inter). Din pacate m.a asteptat in prosop de baie.... (macar stiu ca facuse dus), arata foarte bine chiar si fara vreo costumatie, slim, inalta, un pic de tatisoare, piele un pic bronzata, hai sa zic creola.

Am facut si eu un dus, apoi s.a aruncat in pat pe burta si m.a invitat si pe mine; in pozitia aia nu am putut sa ii ating decat fundul foarte putin, si in rest doar spatele, stie cum sa stea sa evite anumite lucruri.

In fine, a montat prez direct pt oral, chiar daca nu se sculase in totalitate, zero atingeri sau preludiu, doar un supt in guma fara deep sau atins macar ouale.

Dupa un timp am rugato sa se intoarca, stiind ca e destul de dotata; intr.adevar, e foarte dotata, dar sta intr.o semierectie, nu cred ca ar putea penetra cu ea asa, eu i.am facut doar oral cu prez intr.un fel de 69 si am finalizat. Sa o penetrez nu a fost cazul, ea nici macar nu a adus in discutie, si sincer te miri ce tertip gaseste sa se fereasca de penetrat.

Cand am iesit de la dus bineinteles ca si.a facut o noua programare la telefon.

Locatie 7

Aspect 8 (daca o vedeam si costumata pe tocuri cred ca era de 10 pt un tv)

Oral P 5

Tarif 150 inainte

Concluzie: nu as mai revenii, atitudine rece, distanta, gandul doar la bani, nimic pro client (probabil tineretea si lipsa de experienta, dar daca isi schimba atitudinea, schimaba si tariful si tot degeaba)

buna dragutule, imi amintesc de tine si imi pare rau sa aud asta din partea ta, din cate am observat atunci te-ai simtit foarte bine.. Cat despre atitudinea mea nu stiu daca ar trebui sa schimb ceva sau nu dar voi incerca.☺️
Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca

Bun ziua dragilor, asa cum va spuneam acum cateva zile am ajuns si in timisoara, astept cu nerabdare sa va cunosc😘😘

post-275603-0-49296500-1546688852_thumb.jpeg

• Like 1
Link spre comentariu

Sa o penetrez nu a fost cazul, ea nici macar nu a adus in discutie, si sincer te miri ce tertip gaseste sa se fereasca de penetrat.

Acum de sărbători cu mâncarea asta grea si grasă m am constipat. Și ce să vezi mi a apărut un hemoroid pe care l am tratat  cu compresie rece de oțet. Deci cât de sensibilă e zona asta dacă o simplă constipatie poate provoca asa ceva. Da toată ziua să bagi si sa scoti carnatul nu cred ca e chiar bine. Sexul anal implica multe riscuri, dacă natura ne a dat inteligență ca sa intelegem firea, tine de o banală logică să alegem rațional bunul mers al fundului...
Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca

Esti si activa? Intreb deoarece, fiind sub tratament hormonal, erectia cred ca ii foarte scazuta

desigur ca sunt si activa bby😘
Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca

Buna dimineata dragilor sambata ajung la oradea dar inainte de asta ma veti gasi in buc maine pana pe la 5 dupa-amiaza, va pup si va astept😘😘

post-275603-0-50769400-1547105954_thumb.jpeg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...