ventrino Reputație: 955 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Iulie 8, 2013 randunico, as veni si eu.... daca se poate .... si bineinteles daca vine si sofisticatul
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2013 se poate!vointa sa existe! locatia se stieeee!!e mereu aceeasi!!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 randunico, as veni si eu.... daca se poate .... si bineinteles daca vine si sofisticatul yuuuuuuuuuuuuuuuuuup io si daca nu vin,va vad de pe balcon vrabio...am si io microfon si statie...in caz ca e ingramadeala acolosha,trimite caprioarele la mine....s-aude si mai bine de la altitudine
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2013 faci fata la 20 nebunule?! :laugh2
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 faci fata la 20 nebunule?! :laugh2 La karaoke??? ....cu siguranta DA era sa zic ``mai taie din ele,da-le dreacu` ``...noroc ca m-am abtinut
ventrino Reputație: 955 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Iulie 8, 2013 iete la el e sniper mai nou
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 iete la el e sniper mai nousunt orice frate....oricum si oriunde
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2013 Mi se pare interesant. 20 de fete cuminti si o Randunica cuminte.
ventrino Reputație: 955 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Iulie 8, 2013 may , eu sper ca cele 20 de amazoane sa nu fie doar maseuze , ca atunci s-a cam rupt filmul pentru mine
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2013 Se mai intampla si lucruri din dragoste si atractie reciproca, nu? Mie imi plac propunerile, film, cina, karaoke. Suna inedit. It gives a fighting chance as fi curios daca a fost si un caz in care cineva a ajuns la film fara a plati biletul este pe masa posibilitatea asta?
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2013 orice e posibil!! Niciodata s anu spui "niciodata!"
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 may , eu sper ca cele 20 de amazoane sa nu fie doar maseuze , ca atunci s-a cam rupt filmul pentru mine Nu e bre,care nu e maseuza e virgina asa ca mai bine nu mai veni...ma duc eu si-ti spun cum a fost iti povestesc cu lux de amanunte...jur!
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2013 In cazul asta sunt chiar intrigat. Sansa de a fi placut in mod natural. Asta e o placere intr-adevar!Asta mi se pare chiar o sansa pentru ceva interesant. Nu zic asta din zcarcenie, sa nu fiu inteles gresit.Chiar imi place ideea de film si as vrea sa onorez invitatia, dar ma gandeam eu ca in cadrul unei intalniri job-related cu siguranta sunt niste limite emotionale. Am tot citit pe aici ca nu ar fi, dar eu sunt o fire sceptica. Consider ca in mediul pregatit pt asta si in timpul programului, cu siguranta sunt niste limite. Ups. Nu vreau sa discut prea mult aici. Ok.Daca tu zici ca este pe masa posibilitatea asta, ma declar intrigat.
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iulie 8, 2013 Oras:b Oras:b Postat Iulie 8, 2013 Găsesc frapant, domnule SharkAttack, mulțimea de amatori de păsărica gratis de pe un forum de curve, precum și faptul ca aveți nevoie de un grup de peste 20 de pasarici ca sa luați în calcul posibilitatea de a fi "plăcut în mod natural".Cred ca mai multa încredere în forțele proprii v-ar face plăcut în mod natural și în alt fel de cercuri. Mult succes joi seara...
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2013 Eu sunt o fire combativa, dar pentru ca inteleg ca e posibil sa nu ma fi exprimat corect si de aici reiese atitudinea ta am sa incerc sa aduc niste informatie noua.Te asigur ca am incredere in mine.Mi s-a spus ca sunt o prezenta placuta de ceva persoane dar am fost si refuzat de alte persoane, asta e normal.Imi face placere sa freceventez cat mai multe cercuri sociale posibile, de aici reiese si prezenta mea aici.Te asigur ca nu duc lipsa de companie si nu am dus lipsa de companie.Nu sunt amator de asa cum te ai exprimat tu extrem de necizelat "pasarica gratis". Imi face placere sa fac cadouri, sa ofer tot ce pot persoanei cu care experimentez o senzatie placuta.Sunt un cautator de cercuri sociale, de experiente unice, de experiente placute si de experiente in general. Inteleg ca pot sa fiu inteles gresit, dar asta nu ar trebui sa fie o scuza sa fiu atacat.Eu nu o cunosc pe Randunica dar apreciez noutatea. Domnisoara manifesta o atitudine deschisa intr o lume deosebit de pecuniara. Eu pot sa respect si sa recompensez acest lucru. Ma intriga pentru ca pare o persoana deosebit de flexibila si care nu are o problema in a combina doua medii sociale atat de facil. Acest lucru este fascinant.Te rog sa nu intelegi acest raspuns drept atentie pentru tine ci mai curand o explicatie si continuare a postarii mele si din dorinta ca persoanele prezente aici sa nu ma inteleaga gresit. Asa sunt eu si nu imi pasa ce ai inteles tu, dar imi pasa de ce inteleg cei cu care dialoghez si de mesajul meu.
ventrino Reputație: 955 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Iulie 8, 2013 Nu e bre,care nu e maseuza e virgina asa ca mai bine nu mai veni...ma duc eu si-ti spun cum a fost iti povestesc cu lux de amanunte...jur! Ce? ... ce? ... ce?... sa te las singur cu toate virginele, cata lacomie pe capul tau ... eu sunt in regula si cu o singura domisoara si aia poate sa fie femeia tuturor, atat timp cat trece si pe la mine, intotdeauna va fi bienevenita in bratele mele. O voi primi lag deschis la ........ :350x ...... la fuflet, uite asa....
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 8, 2013 dragii mei, haideti sa lamurim cateva aspecte: va rog frumos sa lasati rautatile deoparte! nu doresc decat sa iesim si sa ne distram, nimeni nu se combina cu nimeni, doar se leaga niste sincere prietenii normale si de bun simt. nu se da pasarica, nici gratis, nici la promotie, nici pe bani nici pe cadouri. asa ca va rog frumos, luati aceasta invitatie ca pe o simpla iesire intr-un grup de oameni normali care vor sa se distreze si care, de ce nu, sa se cunoasca si altfel decat virtual. e un loc public, se canta, se danseaza, se distreaza la maxim si atat!!!nu mai faceti atatea insinuari. cine are chef sa vina e binevenit!pupici si lasati cearta si insinuarile ca iar imi dau demisia!!!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 dragii mei, haideti sa lamurim cateva aspecte: va rog frumos sa lasati rautatile deoparte! nu doresc decat sa iesim si sa ne distram, nimeni nu se combina cu nimeni, doar se leaga niste sincere prietenii normale si de bun simt. nu se da pasarica, nici gratis, nici la promotie, nici pe bani nici pe cadouri. asa ca va rog frumos, luati aceasta invitatie ca pe o simpla iesire intr-un grup de oameni normali care vor sa se distreze si care, de ce nu, sa se cunoasca si altfel decat virtual. e un loc public, se canta, se danseaza, se distreaza la maxim si atat!!!nu mai faceti atatea insinuari. cine are chef sa vina e binevenit!pupici si lasati cearta si insinuarile ca iar imi dau demisia!!!Asa e...pupa-te-as la cioculetz Joi sa-mi aduci o gajica `nalta,peste 1,70...asta ca sa nu mi smotocesc la pene,auzisi???
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2013 In continuare mi se pare o idee grozav de frumoasa, chiar si pentru cei ca mine, fara voce sau talent. )
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 In continuare mi se pare o idee grozav de frumoasa, chiar si pentru cei ca mine, fara voce sau talent. )Pai si ce te retine nene sa nu vii??? Nici Picon n-are voce,dar are talent....si tot canta
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 8, 2013 O data nu se pune bre...eram matol....
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 8, 2013 O data nu se pune bre...eram matol....Si io eram matol,dar n-am avut curajul matale Fie vorba intre noi....ai talent bre nu ca vrabia,dar pe-acolo....
ananda Reputație: -414 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 8, 2013 Hai ca vin si eu ... gasesc foarte inedite ideile randunicii ... te sarut pe aripioare cu ocazia asta Randunico si te rog sa imi spui la ureche(pe PM) locatia ca data trecuta nu stiu unde am fost(m-am suit intr-o masina ne-am apucat de glume si apoi a parcat Michelle masina) si nici sa rasfoiesc topicul nu am tragere.Abia astept sa va intalnesc si pe voi confratii de iubareala si legat de fete ... mie doar 2-3 ca mai multe nu pot sa fac fata ... asa ca ma astept si pe participarea confratilor
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 9, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 9, 2013 scumpilor, pana la urma cine vine joi seara la karaoke ?va rog sa ma contactati in privat pentru confirmare, e important sa stiu cate locuri rezerv!va multumesc mult!
boieru Reputație: -378 Postat Iulie 10, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 10, 2013 tot aici esti?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum