Sari la conținut

Doamna maghiara 0753532040

Postări Recomandate

Postat

Cum deja am specificat nu am detalii, eu personal nu am văzut colega doamnei iar pentru doamna cu numărul de telefon din titlu am făcut o descriere sau chiar mai multe

Postat

Am fost la masaj și revin cu niște detalii legat de "prietena" doamnei. Fata nu spune nimic nu e urâtă nici frumoasă nu e ( cél puțin după gusturile). Are în jur de 168 cm și aproximez vreo 45 de ani.Insa la corp arata suspect de bine daca ne gândim și la vârsta ei.Piele fina,sini medii spre mari ferm că la o fată de 20 ani. Fund bombat fara pic de grăsime pe ea. Păcat că nu face decât masaj,cel puțin pe min m-a refuzat elegant. Altfel masajul nu e mare lucru nu este la nivelul doamnei nici pe departe.

• Like 1
Postat

Am fost la masaj și revin cu niște detalii legat de "prietena" doamnei. Fata nu spune nimic nu e urâtă nici frumoasă nu e ( cél puțin după gusturile). Are în jur de 168 cm și aproximez vreo 45 de ani.Insa la corp arata suspect de bine daca ne gândim și la vârsta ei.Piele fina,sini medii spre mari ferm că la o fată de 20 ani. Fund bombat fara pic de grăsime pe ea. Păcat că nu face decât masaj,cel puțin pe min m-a refuzat elegant. Altfel masajul nu e mare lucru nu este la nivelul doamnei nici pe departe.

numarul de telefon e bun?

• Oras:cluj-mures
Postat

la doamna am fost si eu,m-ar tenta  la prietena ei,tot asa face cu finalizare?nud?fac separat sau impreuna?

Postat

Lucrează împreună nu știu dacă se poate doar cu prietena având în vedere că e locația doamnei.Trebuie întrebat. Prietena face masajul tot nud finalizare manuală

Postat

Lucrează împreună nu știu dacă se poate doar cu prietena având în vedere că e locația doamnei.Trebuie întrebat. Prietena face masajul tot nud finalizare manuală

am inteles,cat cer impreuna?

• Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat

Salut! Am sunat eu acu vreo 2-3 săptămâni sa o întreb dacă mai lucrează împreuna cu colega iar răspunsul a fost negativ. Lucrează doar singura iar colega vine in vizita din când in când dar fără un program anume. Nu am întrebat de prețuri pentru ca nu ma interesa doamna ci mai mult colega. Spor!

• Oras:La pisicuts in gura
Postat

Da lucrează,masaj foarte bun,după masaj te întorci pe spate se dezbracă in limita bunului simt poți să pui mana, urmează finalizare manuală foarte buna,sex nu dar nu e cazul merita mers pentru masaj.

Postat

In dâmbu la un parte de bloc mai nou.

Programul vezi cum o prinzi.

Succes

Postat

In dâmbu la un parte de bloc mai nou.

Programul vezi cum o prinzi.

Succes

Poti sa ne mai dai niste detalii fizice? E naspa sau cat de cat ok? Se dezbraca? Poti sa pui mana unde vrei? Prietena ei cand mai vine? Nu are nr de tel? 

Postat

50 ani acum asta e vârstă se vede corp frumos ,poți să pui mana fara sa introduci degete ,de colega nu știu nimic nu am prins sa fie și colega

Postat

E ok daca vrei masaj bun și la terminarea masajului o finalizare e bine venita

Vizitator micesteanu
Reputație: 0
Postat

Nu are poze .mergi o vezi daca nu îți place nu stai

Care este nr de mobil la care raspunde acum, adica cel pe care se poate face o programare. Este cel din titlul topicului?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...