sexman410 Reputație: 9 Postat Februarie 11, 2019 Oras:mures Oras:mures Postat Februarie 11, 2019 Danado, poți să o descriere pe doamna fizic? Detaliază cum se desfășoară masajul? Mersi!
danadoo Reputație: 145 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Cum deja am specificat nu am detalii, eu personal nu am văzut colega doamnei iar pentru doamna cu numărul de telefon din titlu am făcut o descriere sau chiar mai multe
danadoo Reputație: 145 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Am fost la masaj și revin cu niște detalii legat de "prietena" doamnei. Fata nu spune nimic nu e urâtă nici frumoasă nu e ( cél puțin după gusturile). Are în jur de 168 cm și aproximez vreo 45 de ani.Insa la corp arata suspect de bine daca ne gândim și la vârsta ei.Piele fina,sini medii spre mari ferm că la o fată de 20 ani. Fund bombat fara pic de grăsime pe ea. Păcat că nu face decât masaj,cel puțin pe min m-a refuzat elegant. Altfel masajul nu e mare lucru nu este la nivelul doamnei nici pe departe. 1
tarzanu Reputație: 18 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Am fost la masaj și revin cu niște detalii legat de "prietena" doamnei. Fata nu spune nimic nu e urâtă nici frumoasă nu e ( cél puțin după gusturile). Are în jur de 168 cm și aproximez vreo 45 de ani.Insa la corp arata suspect de bine daca ne gândim și la vârsta ei.Piele fina,sini medii spre mari ferm că la o fată de 20 ani. Fund bombat fara pic de grăsime pe ea. Păcat că nu face decât masaj,cel puțin pe min m-a refuzat elegant. Altfel masajul nu e mare lucru nu este la nivelul doamnei nici pe departe.numarul de telefon e bun?
gicu69 Reputație: 78 Postat Februarie 12, 2019 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Februarie 12, 2019 Am fost la masaj și revin cu niște detalii legat de "prietena" doamnei. Fata nu spune nimic nu e urâtă nici frumoasă nu e ( cél puțin după gusturile). Are în jur de 168 cm și aproximez vreo 45 de ani.Insa la corp arata suspect de bine daca ne gândim și la vârsta ei.Piele fina,sini medii spre mari ferm că la o fată de 20 ani. Fund bombat fara pic de grăsime pe ea. Păcat că nu face decât masaj,cel puțin pe min m-a refuzat elegant. Altfel masajul nu e mare lucru nu este la nivelul doamnei nici pe departe.la doamna am fost si eu,m-ar tenta la prietena ei,tot asa face cu finalizare?nud?fac separat sau impreuna?
danadoo Reputație: 145 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Lucrează împreună nu știu dacă se poate doar cu prietena având în vedere că e locația doamnei.Trebuie întrebat. Prietena face masajul tot nud finalizare manuală
gicu69 Reputație: 78 Postat Februarie 13, 2019 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Februarie 13, 2019 Lucrează împreună nu știu dacă se poate doar cu prietena având în vedere că e locația doamnei.Trebuie întrebat. Prietena face masajul tot nud finalizare manualăam inteles,cat cer impreuna?
ionionel580 Reputație: 8 Postat August 7, 2019 Oras:La pisicuts in gura Oras:La pisicuts in gura Postat August 7, 2019 Buna,a mai fost cineva mai prestează?
rururu Reputație: 161 Postat August 7, 2019 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat August 7, 2019 Salut! Am sunat eu acu vreo 2-3 săptămâni sa o întreb dacă mai lucrează împreuna cu colega iar răspunsul a fost negativ. Lucrează doar singura iar colega vine in vizita din când in când dar fără un program anume. Nu am întrebat de prețuri pentru ca nu ma interesa doamna ci mai mult colega. Spor!
ionionel580 Reputație: 8 Postat August 7, 2019 Oras:La pisicuts in gura Oras:La pisicuts in gura Postat August 7, 2019 Mersi ,spor sa ai și tu
geo2020 Reputație: 10 Postat Decembrie 10, 2019 Postat Decembrie 10, 2019 Aveti idee mai lucreaza tipa?
ionionel580 Reputație: 8 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:La pisicuts in gura Oras:La pisicuts in gura Postat Decembrie 12, 2019 Da lucrează,masaj foarte bun,după masaj te întorci pe spate se dezbracă in limita bunului simt poți să pui mana, urmează finalizare manuală foarte buna,sex nu dar nu e cazul merita mers pentru masaj.
geo2020 Reputație: 10 Postat Decembrie 12, 2019 Postat Decembrie 12, 2019 Unde are locatia si ce program are?
ionionel580 Reputație: 8 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:La pisicuts in gura Oras:La pisicuts in gura Postat Decembrie 17, 2019 In dâmbu la un parte de bloc mai nou.Programul vezi cum o prinzi.Succes
anonimul531 Reputație: 47 Postat Decembrie 17, 2019 Postat Decembrie 17, 2019 In dâmbu la un parte de bloc mai nou.Programul vezi cum o prinzi.Succes Poti sa ne mai dai niste detalii fizice? E naspa sau cat de cat ok? Se dezbraca? Poti sa pui mana unde vrei? Prietena ei cand mai vine? Nu are nr de tel?
ionionel580 Reputație: 8 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:La pisicuts in gura Oras:La pisicuts in gura Postat Decembrie 17, 2019 50 ani acum asta e vârstă se vede corp frumos ,poți să pui mana fara sa introduci degete ,de colega nu știu nimic nu am prins sa fie și colega
ionionel580 Reputație: 8 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:La pisicuts in gura Oras:La pisicuts in gura Postat Decembrie 17, 2019 E ok daca vrei masaj bun și la terminarea masajului o finalizare e bine venita
mures112 Reputație: -23 Postat Decembrie 18, 2019 Postat Decembrie 18, 2019 O poza cu ea nu are nimeni?
ionionel580 Reputație: 8 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:La pisicuts in gura Oras:La pisicuts in gura Postat Decembrie 21, 2019 Nu are poze .mergi o vezi daca nu îți place nu stai
Vizitator micesteanu Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2019 Postat Decembrie 21, 2019 Nu are poze .mergi o vezi daca nu îți place nu staiCare este nr de mobil la care raspunde acum, adica cel pe care se poate face o programare. Este cel din titlul topicului?
mategabor201 Reputație: -3 Postat Decembrie 31, 2019 Postat Decembrie 31, 2019 Stiti ceva de colega ei?,nu arata rau femeia
geo2020 Reputație: 10 Postat Februarie 19, 2020 Postat Februarie 19, 2020 A mai fost cineva la damaeza,mai face masaj?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum