wasdwasd Reputație: 43 Postat Octombrie 3, 2020 Postat Octombrie 3, 2020 Salut. Nu mai stiu faca am scris. Am ajuns si eu la ea. E reala dar din pacate e o papusica de plastic. Pentru mine care prefera carcasa cu zero interactiune tot a fost ciudat. Nu am ce note sa dau, dar merita vizitata macar o data 2
nicudinumbra Reputație: 55 Postat Octombrie 27, 2020 Postat Octombrie 27, 2020 Mai este activa acum? As vrea sa o vizitez si eu
x7r3m3 Reputație: 3 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2020 Mai este activa acum? As vrea sa o vizitez si euPai ai nr in anunt. Suna si spune-ne si noua 😂
nicudinumbra Reputație: 55 Postat Octombrie 28, 2020 Postat Octombrie 28, 2020 Pai ai nr in anunt. Suna si spune-ne si noua Pai am sunat si e 9nchis. Nici anuntul nu mai e activ. Dar am vazut ca Nikol, asa cum mai isi spune, tot schimba periodic anunturile si numerele de telefon. Totusi sunt destui care o viziteaza. Ma gandeam ca vede cineva care a vizitat-o recent. Mai are si alte topice deschise pe aici dar asta era mai nou.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum