picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 1, 2015 E între mine și el Tina, nu are absolut nicio legătură cu tine. Link spre comentariu
miss_er Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Am o nelamurire cat un pseudo-roman si nu stiu unde sa-ti scriu. Mai ai emailul cu [email protected]? Unde dau de tine cu siguranta? Scuza-mi comoditatea, dar nu-s in stare sa rasfoiesc forumul. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Dai de mine pe mail (da, acela), mess (acelasi) sau cel mai sigur si rapid pe nr meu de tel (cel din semnatura). Am reușit iata, sa ma descurc si pe tel Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Schimbare de planuri. Vin joi, si voi lucra cu drag si spor prin frumoasa capitala pana intr.un anumit punct din ianuarie in care voi stopa activitatea pentru o micuta perioada deoarece voi face doua operatii de remodelare corporala caut si o colega alaturi de care sa imi desfasor activitatea, poate aveti vreo sugestie sau idee. Va mulțumesc. O seara frumoasa! Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Schimbare de planuri. Vin joi, si voi lucra cu drag si spor prin frumoasa capitala pana intr.un anumit punct din ianuarie in care voi stopa activitatea pentru o micuta perioada deoarece voi face doua operatii de remodelare corporala caut si o colega alaturi de care sa imi desfasor activitatea, poate aveti vreo sugestie sau idee. Va mulțumesc. O seara frumoasa!Siana. 1 Link spre comentariu
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Siana.Siana sau Satana, ca nu am înțeles.? 1 5 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Buna ziua. :-) v-o prezint in premiera in aceasta viata pe Violeta. Am pus-o acum 5 minute si pe un topic despre labii mari si am zis ca nu poate lipsi de aici... Ideea e ca vreau sa o operez dar prin vreo doua topice oamenii au sarit in capul meu sa nu cumva sa fac asta ) voi ce ii recomandati Violetei, sa se tunda sau nu? :-) 2.Siana nu raspunde, o sun de 3 zile. Nu stiu ce a patit dar eu una nu dau de ea. 3.Luni la prima ora sunt in Buc. Va multumesc pentru pareri si critici. Namaste! 4 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Siana a raspuns, este incredibila, un om minunat... Dar care nu isi cauta colega si nu face decat outcall. Cel mai pbbil o sa raman si eu la varianta de outcall, oricum e mai placut asa. In continuare astept pareri: sa fac si labioplastia sau doar silicoanele? Ms. :-) Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Siana. Ia uite unde mi-era purtatorul de cuvant ! De unde ai aflat ca am un bloc intreg de apartamente de inchiriat fetelor? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Siana a raspuns, este incredibila, un om minunat... Dar care nu isi cauta colega si nu face decat outcall. Cel mai pbbil o sa raman si eu la varianta de outcall, oricum e mai placut asa. In continuare astept pareri: sa fac si labioplastia sau doar silicoanele? Ms. :-) Fata,sa nu ramai fara labii,ca barbatii le adora ! 2 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Gata iubire, daca mi.ai spus chiar si tu, dorinta de a o taia s.a micsorat si mai puternic Intre timp am gasit o colega, chiar acum 5 minute. Mai multe detalii vi le dau cand ajung! Pup! 1 Link spre comentariu
conthtc Reputație: 4 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 sa inteleg ca doar outcall ? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Tocmai ce spuneam ca mi.am gasit o colega. Daca totul decurge cum trebuie si ne vom intelege, <sediul> va fi undeva pe la Unirii. O seara placuta. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Tocmai ce spuneam ca mi.am gasit o colega. Daca totul decurge cum trebuie si ne vom intelege, <sediul> va fi undeva pe la Unirii. O seara placuta. Diana? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Te fute grija? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Despre o fata Diana e vorba intr-adevar. Cred ca e ok, sper sa ne intelegem :-) ; Link spre comentariu
leinaducs Reputație: 471 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Siana a raspuns, este incredibila, un om minunat... Dar care nu isi cauta colega si nu face decat outcall. Cel mai pbbil o sa raman si eu la varianta de outcall, oricum e mai placut asa. In continuare astept pareri: sa fac si labioplastia sau doar silicoanele? Ms. :-)Nu, nici vorba! Ce-ai?Pe la Galati cand mai vii? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Nu curand.. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 la urziceni ai vreun gand ??? Link spre comentariu
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Partajează Postat Decembrie 8, 2015 la urziceni ai vreun gand ???mai intai la Slobozia 1 1 Link spre comentariu
schlucken Reputație: 29 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Nu le tăia,lasă-le așa! 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Am dat un punct minus din greseala cuiva... Scz. Nu le mai tai, am decis! Raman asa si va multumesc pt parerile primite la tel si pe forum. Nu mai raspund pe topic pana ajung, stop chat. Va scriu luni, somn usor! 3 Link spre comentariu
schlucken Reputație: 29 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Las ca îți scriem noi nu îți face griji! 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Stop discutii. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Gata iubire, daca mi.ai spus chiar si tu, dorinta de a o taia s.a micsorat si mai puternic Intre timp am gasit o colega, chiar acum 5 minute. Mai multe detalii vi le dau cand ajung! Pup! M-a vizitat cineva care a auzit ca faci un oral bun si mi-a zis ca ar incerca un show cu mine si cu tine impreuna.Si lui ii plac labiile tale si a zis sa nu care cumva sa ramai fara ele. Imi pare bine ca ai rezolvat problema. 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum