Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:outside
Postat

Tocmai ce spuneam ca mi.am gasit o colega. Daca totul decurge cum trebuie si ne vom intelege, <sediul> va fi undeva pe la Unirii. O seara placuta.

In pula mea, tocmai voiam eu sa-ti recomand ca colega o fata deosebita din Baicoi.

Cica e greu la Baicoi sa platesti chirie de una singura, ca baicoienii nu prea se'nghesuie la pizda, chiar daca e ieftina sau chiar moka... da pizda zic.

PS... Siana, ailaviu!

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Draga Tina,

Violeta ta este minunata asa cum este. Ar fi pacat s-o tunzi. Acum gusturile noastre sunt diverse si nu poti multumi pe toata lumea.

Tu esti pana la urma persoana pe care trebuie s-o multumesti dar ia in considerare si faptul ca, daca dupa operatie nu-ti place, la loc nu se mai pot pune buzicile alea carnoase.

Si apoi ce-i natural e cel mai bun.

Succes!

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

In pula mea, tocmai voiam eu sa-ti recomand ca colega o fata deosebita din Baicoi.

Cica e greu la Baicoi sa platesti chirie de una singura, ca baicoienii nu prea se'nghesuie la pizda, chiar daca e ieftina sau chiar moka... da pizda zic.

PS... Siana, ailaviu!

Pai,daca asa stau lucrurile,te fac administrator la blocul meu.

Postat

Pai,daca asa stau lucrurile,te fac administrator la blocul meu.

Fa-ma si tu macar presedinte dă bloc si batem palma. :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ce leai face tina la ăștia obraznici care nu asculta?

• Minus 1
Vizitator
Postat

Ce leai face tina la ăștia obraznici care nu asculta?

O labă ?!?!

Vizitator
Postat

Una trista.

Marian, te.am suparat cu ceva boss?

Nu şefa :)
Vizitator
Postat

Ma speriasem. :)

aşa urât sunt ? :(

Vizitator
Postat

Da.  :laugh2

saru' mana mult da tot  :laugh2

peseu : un domn........... in pula ta  :laugh2

Postat

Va doresc sarbatori fericite si sa aveti maine o zi cu adevarat speciala. Telefonul meu ramane deschis iar eu sunt la fel de deschisa in ceea ce priveste distractia acum pe final de an, asa ca daca stiti vreun party mare de tot, mi-ar prii niste prieteni noi, ca m-am plictisit de cei vechi :)) Sanatate si Doamne ajuta!

• Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

La mulți ani Tinuța! Sănătate și bucurii!

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Va doresc sarbatori fericite si sa aveti maine o zi cu adevarat speciala. Telefonul meu ramane deschis iar eu sunt la fel de deschisa in ceea ce priveste distractia acum pe final de an, asa ca daca stiti vreun party mare de tot, mi-ar prii niste prieteni noi, ca m-am plictisit de cei vechi :)) Sanatate si Doamne ajuta!

hai sa ne'mbatam amandoi :)

• Oras:...
  • Oras:...
Postat

Openmind, ca totdeauna. Ia impinge-i o vizita lu' Marean si baga-l sub masa ))) Arata-i ce inseamna distractia fara numar, fara numar......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...