no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Tocmai ce spuneam ca mi.am gasit o colega. Daca totul decurge cum trebuie si ne vom intelege, <sediul> va fi undeva pe la Unirii. O seara placuta.In pula mea, tocmai voiam eu sa-ti recomand ca colega o fata deosebita din Baicoi.Cica e greu la Baicoi sa platesti chirie de una singura, ca baicoienii nu prea se'nghesuie la pizda, chiar daca e ieftina sau chiar moka... da pizda zic. PS... Siana, ailaviu! 1 Link spre comentariu
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Am dat un punct minus din greseala cuiva... Scz. Da-l dracu sa-l manance de punct.Punctele ne fac pe noi? 2 Link spre comentariu
cazzo1987 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Nu gasesc nr de telefon Link spre comentariu
xmishu Reputație: 96 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Draga Tina, Violeta ta este minunata asa cum este. Ar fi pacat s-o tunzi. Acum gusturile noastre sunt diverse si nu poti multumi pe toata lumea.Tu esti pana la urma persoana pe care trebuie s-o multumesti dar ia in considerare si faptul ca, daca dupa operatie nu-ti place, la loc nu se mai pot pune buzicile alea carnoase. Si apoi ce-i natural e cel mai bun. Succes! 2 Link spre comentariu
wolverine Reputație: 22 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Superba "violeta" 😉 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 9, 2015 In pula mea, tocmai voiam eu sa-ti recomand ca colega o fata deosebita din Baicoi.Cica e greu la Baicoi sa platesti chirie de una singura, ca baicoienii nu prea se'nghesuie la pizda, chiar daca e ieftina sau chiar moka... da pizda zic. PS... Siana, ailaviu! Pai,daca asa stau lucrurile,te fac administrator la blocul meu. Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Pai,daca asa stau lucrurile,te fac administrator la blocul meu.Fa-ma si tu macar presedinte dă bloc si batem palma. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 E a treia oara cand spun STOP DISCUTIILOR, si a patra nu mai repet! N.am chef sa am iar o tona de pagini. va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Ce leai face tina la ăștia obraznici care nu asculta? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Ce leai face tina la ăștia obraznici care nu asculta?O labă ?!?! Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Una trista. Marian, te.am suparat cu ceva boss? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Una trista. Marian, te.am suparat cu ceva boss?Nu şefa Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Ma speriasem. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Ma speriasem. aşa urât sunt ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Da. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Da. saru' mana mult da tot peseu : un domn........... in pula ta Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Păi nu? ... în plm... 2 2 Link spre comentariu
razvanl Reputație: -2 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Bună, ești în seara asta ? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Dada, sunt... Exist adica! cum zice ardeleanu': mare ii gradina lui DumniezO. 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Bucuresti am sosit. 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Va doresc sarbatori fericite si sa aveti maine o zi cu adevarat speciala. Telefonul meu ramane deschis iar eu sunt la fel de deschisa in ceea ce priveste distractia acum pe final de an, asa ca daca stiti vreun party mare de tot, mi-ar prii niste prieteni noi, ca m-am plictisit de cei vechi ) Sanatate si Doamne ajuta! 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 30, 2015 La mulți ani Tinuța! Sănătate și bucurii! 3 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2015 La feeel ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Va doresc sarbatori fericite si sa aveti maine o zi cu adevarat speciala. Telefonul meu ramane deschis iar eu sunt la fel de deschisa in ceea ce priveste distractia acum pe final de an, asa ca daca stiti vreun party mare de tot, mi-ar prii niste prieteni noi, ca m-am plictisit de cei vechi ) Sanatate si Doamne ajuta!hai sa ne'mbatam amandoi Link spre comentariu
roamer Reputație: -441 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:... Oras:... Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Va doresc sarbatori fericite si sa aveti maine o zi cu adevarat speciala. Telefonul meu ramane deschis iar eu sunt la fel de deschisa in ceea ce priveste distractia acum pe final de an, asa ca daca stiti vreun party mare de tot, mi-ar prii niste prieteni noi, ca m-am plictisit de cei vechi ) Sanatate si Doamne ajuta!Openmind, ca totdeauna. Ia impinge-i o vizita lu' Marean si baga-l sub masa ))) Arata-i ce inseamna distractia fara numar, fara numar...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum