tina diamond Reputație: 974 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 M-am plictisit. Nu prea imi plac mie zilele astea de luni. Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 8, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 8, 2016 M-am plictisit. Nu prea imi plac mie zilele astea de luni.Da,aiurea cu zilele astea!Eh,deja e marți,alta stare de spirit Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 Imi place tare melodia din semnatura ta. Pup. O marti frumoasa. Link spre comentariu
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 9, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 9, 2016 Imi place tare melodia din semnatura ta. Pup. O marti frumoasa.Merci la fel..Te pup si eu drăgălașo Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 11, 2016 Maine plec din tara. Azi inca lucrez. Chef de pasiune? Suna-ma. <3 Pup. 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Februarie 11, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Februarie 11, 2016 Maine plec din tara. Azi inca lucrez. Chef de pasiune? Suna-ma. <3 Pup.Pleci cu iubi de Valantains Dei sau la produs? Link spre comentariu
piculina Reputație: 7 Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Ai plecat din tara? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Martie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 Am revenit in Romania! Disponibila pentru deplasari! 0724741901 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 Nu mai sunt in Bucuresti. Ma gasiti la Constanta. Pup 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Nu mai sunt in Bucuresti. Ma gasiti la Constanta. Pup Vorba lui Mihai : Pot ajunge oriundeIn doua secunde...atunci cand visezDar...esti mult prea departe...doar in vis pot sa te fut Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Martie 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 In drum spre Bucuresti. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Disponibila in capitala pentru deplasari :-) Link spre comentariu
laur788 Reputație: 1470 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Minunat disponibila si la fabrica....? mai tii minte oare Link spre comentariu
funtastic Reputație: 77 Postat Aprilie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Se stie, e vie :-) Va anunt ca m-am retras definitiv si fara nici o sansa de revenire. Va urez o viata minunata, curata, departe de lucruri ce pateaza sufletul. Multa iubire si liniste tuturor. Aveti grija de inimile voastre, va pup :-) Nu stiu de ce dar mereu ma fac sa rad mesajele de genul asta..Apoi ma fac sa rad la fel de mult cele in care fetele isi anunta revenirea.. 1 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 :clapp N-ai ce sa ceri unora. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 :clapp N-ai ce sa ceri unora.Tino, când faceam o băută? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Tino, când faceam o băută? pai hai sa ne hotaram 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Nu stiu de ce dar mereu ma fac sa rad mesajele de genul asta..Apoi ma fac sa rad la fel de mult cele in care fetele isi anunta revenirea.. bah esti nebun ? pa mine ma doare burta deja )) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 pai hai sa ne hotaram Pai cine ne opreste? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Pai cine ne opreste? asta mica duce ? )) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 asta mica duce ? ))UliiiuuuuuuMi-e cam aşa să mă apuc cu ea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 UliiiuuuuuuMi-e cam aşa să mă apuc cu ea m-ai pus pa ganduri 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Nu prea mai beau... Nu-mi plac femeile bete. Link spre comentariu
taurulcomunal2015 Reputație: 90 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Se stie, e vie :-) Va anunt ca m-am retras definitiv si fara nici o sansa de revenire. Va urez o viata minunata, curata, departe de lucruri ce pateaza sufletul. Multa iubire si liniste tuturor. Aveti grija de inimile voastre, va pup :-)Nu te-ai mai retras! ? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2016 Te incurc? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum