liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 7, 2016 liviuleeeeee, arata-i coiu.....arata-i coiu...arata-i co"iubestiEi.....ii arat pula !! 3 7 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 17, 2016 Hello people. Maine s-ar putea sa ma duc prin Ploiesti. Pana atunci ma gasiti prin Dristor, sau va pot vizita eu. Va pup <3 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Te sunam noi 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 19, 2016 Pana atunci ma gasiti prin Dristor, Pã partea cu șaorma sau cu mecu'? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Pã partea cu șaorma sau cu mecu'?cre' ca cu Tzociu 3 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 19, 2016 cre' ca cu Tzociu Vine cu metrou? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Vine cu metrou? merge mai repede ca tramvaiu' 2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 19, 2016 merge mai repede ca tramvaiu' 1? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 19, 2016 cre' ca cu Tzociu Ce-ți mai place! 6 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 1? ievident 2 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 24, 2016 Buna ziua. M-am trezit cu o pofta nebuna. E ceva nou. Vreau sa domin. Hard. Cred ca alice (alice adore) e de vina pentru asta, caci de ceva timp vorbesc cu ea intr-una la tel si m-a cam inspirat... I woke up like this, nu m-a enervat/suparat nimeni, n-am boala pe nimeni. Cred ca ma reprofilez. Cred ca mi-as lua chiar si locatie special pt asta. Actually, deja imi caut locatie. Vreau CBT ! Va pup <3 P.S. - partea pasionala inca exista in mine, asa ca si acea latura va face programari.P.S.S. - asta s-ar putea sa fie cel mai interesant. Pentru diverse sume, cu oamenii cu care voi simti ca pot fuziona ok, voi accepta sa fiu submisa. Mi se pare interesant. Ma excita ideea. Aceasta oferta valabila DOAR pentru experti sau priceputi, care stiu sa faca arta din a domina, care se simt in stare de... mine . Cum ar fi spre exemplu animal trainer, de care probabil ati auzit cu totii, si cu care, evident m-am intalnit deja (din dorinta si pentru a ma auto-testa). See you. With love and all the respect, Tina. 3 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Stai cuminte ca te sunam noi Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 24, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 24, 2016 Cum ar fi spre exemplu animal trainer, de care probabil ati auzit cu totii, si cu care, evident m-am intalnit deja (din dorinta si pentru a ma auto-testa). Te-a flegmat? Ți-a plãcut? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Mai 24, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Mai 24, 2016 Buna ziua. M-am trezit cu o pofta nebuna. E ceva nou. Vreau sa domin. Hard. Cred ca alice (alice adore) e de vina pentru asta, caci de ceva timp vorbesc cu ea intr-una la tel si m-a cam inspirat... I woke up like this, nu m-a enervat/suparat nimeni, n-am boala pe nimeni. Cred ca ma reprofilez. Cred ca mi-as lua chiar si locatie special pt asta. Actually, deja imi caut locatie. Vreau CBT ! Va pup <3 P.S. - partea pasionala inca exista in mine, asa ca si acea latura va face programari.P.S.S. - asta s-ar putea sa fie cel mai interesant. Pentru diverse sume, cu oamenii cu care voi simti ca pot fuziona ok, voi accepta sa fiu submisa. Mi se pare interesant. Ma excita ideea. Aceasta oferta valabila DOAR pentru experti sau priceputi, care stiu sa faca arta din a domina, care se simt in stare de... mine . Cum ar fi spre exemplu animal trainer, de care probabil ati auzit cu totii, si cu care, evident m-am intalnit deja (din dorinta si pentru a ma auto-testa). See you. With love and all the respect, Tina. Awww, am dezlantuit animalul din tine Superb! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Mai 24, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Mai 24, 2016 Te-a flegmat? Ți-a plãcut? Las-o ma!Ce belesti? Si unde-i Jili?ailaviu Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 24, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 24, 2016 Las-o ma!Ce belesti? Si unde-i Jili?ailaviu Am intrebat-o serios, în poola mea Nu mai belesc nimic, m-am lãsat la mâna mea Jilicã e ok, umple boxele Jotem Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Mai 24, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Mai 24, 2016 Am intrebat-o serios, în poola mea Nu mai belesc nimic, m-am lãsat la mâna mea Jilicã e ok, umple boxele Jotem Tzoc! Link spre comentariu
iamwhoiam Reputație: 115 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 aoleu, you forgot limba ta native? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 24, 2016 Nemernicilor. Nu m-a flegmat. :-) Mi-a facut alte placute lucruri. Pup Alice. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Nemernicilor. Nu m-a flegmat. :-) Mi-a facut alte placute lucruri. Pup Alice.stie si ea sa bea ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Buna ziua. M-am trezit cu o pofta nebuna. E ceva nou. Vreau sa domin. Hard. Cred ca alice (alice adore) e de vina pentru asta, caci de ceva timp vorbesc cu ea intr-una la tel si m-a cam inspirat... I woke up like this, nu m-a enervat/suparat nimeni, n-am boala pe nimeni. Cred ca ma reprofilez. Cred ca mi-as lua chiar si locatie special pt asta. Actually, deja imi caut locatie. Vreau CBT ! Va pup <3 P.S.S. - asta s-ar putea sa fie cel mai interesant. Pentru diverse sume, cu oamenii cu care voi simti ca pot fuziona ok, voi accepta sa fiu submisa. Mi se pare interesant. Ma excita ideea. Aceasta oferta valabila DOAR pentru experti sau priceputi, care stiu sa faca arta din a domina, care se simt in stare de... mine . Cum ar fi spre exemplu animal trainer, de care probabil ati auzit cu totii, si cu care, evident m-am intalnit deja (din dorinta si pentru a ma auto-testa). See you. With love and all the respect, Tina. bine ca stiu , cand o sa am draci pa nevasta-mea ma programez la tine 2 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Mai 24, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Mai 24, 2016 stie si ea sa bea ? Alice nu bea. Nemernicilor. Nu m-a flegmat. :-) Mi-a facut alte placute lucruri. Pup Alice. Nebuna mica, ai uitat sa-mi povestesti de animal trainer. Stai ca te sun acum Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Mai 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Mai 26, 2016 Daca n-a mintit mesajul de stare de pe YM: La Multi Ani! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Mai 27, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Mai 27, 2016 Daca n-a mintit mesajul de stare de pe YM: La Multi Ani! N-a mintit. Sa ne traiasca, sa fie sanatoasa si iubita!La multi ani frumusete mica! Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 27, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 27, 2016 La multi ani!! 3 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum