Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna ziua. M-am trezit cu o pofta nebuna. E ceva nou. Vreau sa domin. Hard. Cred ca alice (alice adore) e de vina pentru asta, caci de ceva timp vorbesc cu ea intr-una la tel si m-a cam inspirat... I woke up like this, nu m-a enervat/suparat nimeni, n-am boala pe nimeni. 

Cred ca ma reprofilez. 

Cred ca mi-as lua chiar si locatie special pt asta.

Actually, deja imi caut locatie.

Vreau CBT !

Va pup <3

P.S. - partea pasionala inca exista in mine, asa ca si acea latura va face programari.

P.S.S. - asta s-ar putea sa fie cel mai interesant. Pentru diverse sume, cu oamenii cu care voi simti ca pot fuziona ok, voi accepta sa fiu submisa. Mi se pare interesant. Ma excita ideea. Aceasta oferta valabila DOAR pentru experti sau priceputi, care stiu sa faca arta din a domina, care se simt in stare de... mine ;). Cum ar fi spre exemplu animal trainer, de care probabil ati auzit cu totii, si cu care, evident m-am intalnit deja (din dorinta si pentru a ma auto-testa). 

See you. 

With love and all the respect, Tina.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.

Buna ziua. M-am trezit cu o pofta nebuna. E ceva nou. Vreau sa domin. Hard. Cred ca alice (alice adore) e de vina pentru asta, caci de ceva timp vorbesc cu ea intr-una la tel si m-a cam inspirat... I woke up like this, nu m-a enervat/suparat nimeni, n-am boala pe nimeni. 

Cred ca ma reprofilez. 

Vreau CBT !

Va pup <3

P.S. - partea pasionala inca exista in mine, asa ca si acea latura va face programari.

P.S.S. - asta s-ar putea sa fie cel mai interesant. Pentru diverse sume, cu oamenii cu care voi simti ca pot fuziona ok, voi accepta sa fiu submisa. Mi se pare interesant. Ma excita ideea. Aceasta oferta valabila DOAR pentru experti sau priceputi, care stiu sa faca arta din a domina, care se simt in stare de... mine ;). Cum ar fi spre exemplu animal trainer, de care probabil ati auzit cu totii, si cu care, evident m-am intalnit deja (din dorinta si pentru a ma auto-testa). 

See you. 

Awww, am dezlantuit animalul din tine :D Superb! :kiss3

Link spre comentariu

Am intrebat-o serios, în poola mea :)

Nu mai belesc nimic, m-am lãsat la mâna mea :)

Jilicã e ok, umple boxele ;)

Jotem :)

Tzoc!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Cred ca ma reprofilez. 

Vreau CBT !

Va pup <3

See you. 

bine ca stiu , cand o sa am draci pa nevasta-mea ma programez la tine  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

stie si ea sa bea ? :)

Alice nu bea.

Nemernicilor. 

Nu m-a flegmat. :-)  Mi-a facut alte placute lucruri. 

Pup Alice.

Nebuna mica, ai uitat sa-mi povestesti de animal trainer. Stai ca te sun acum :laugh2

Link spre comentariu

Daca n-a mintit mesajul de stare de pe YM: La Multi Ani!

N-a mintit. Sa ne traiasca, sa fie sanatoasa si iubita!

La multi ani frumusete mica! :kiss3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...