Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Dar tu in ce calitate il poftesti sa iasa ? Si de unde acest limbaj de mahala ? S-a mai deconspirat o proxeneta !

Bai cacatel, io prostalai ca tine vad zilnic. Nu te indemn sa te duci sa te impusti ca la cat de prost pari mi e ca te duci. Dar mars inapoi la spalat de ghene si ciocu mic in fata mea.

• Like 2
Link spre comentariu

Bai cacatel, io prostalai ca tine vad zilnic. Nu te indemn sa te duci sa te impusti ca la cat de prost pari mi e ca te duci. Dar mars inapoi la spalat de ghene si ciocu mic in fata mea.

Fututi mortii matii de proxeneta jegoasa ! Cu cine mortii matii vorbesti tu asa fa, wc-u public ? Mars la cacat si la lins sperma!Panarama sifilitica ! Vezi ca te-a pedepsit Dumnezeu, jegoaso !

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Fututi mortii matii ( mă-tii) de proxeneta jegoasa ! Cu cine mortii (mă-tii) vorbesti tu asa fa, wc-u public ? Mars la cacat si la lins sperma!Panarama sifilitica ! Vezi ca te-a pedepsit Dumnezeu, jegoaso !

Link spre comentariu

Doamne ce japitza de forum a ajuns nimfomane.com .

:|

RANDUNICA NU E PESTE.

CAZUL ASTA E INCHIS DEJA DE ANI.

Unii n-au somn noaptea de-amoru' ce-l poarta stresului provocat de femeile inteligente.

Moare sufletu' in unii ba. De oftica ba. Ca-s prosti. Saracii.  PUP DULCE @RANDUNICA !

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Si pentru cultura ta generala am fost cu ea, prostalaule. Si de aceea vorbesc aici poate nu iau si altii teapa ca mine...Asa ca ti doresc sa ai parte numai de @piese@ ca ea.

Ai fost pe dracu!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

dc vin la tine si vb asa, mi s-apleaca, mie imi plac fetele docile.

daca vii la mine sezi bland sub pat cu botu afara, timp in care imi bei pisulica cu spor si te scuip intre ochi

Link spre comentariu

daca vii la mine sezi bland sub pat cu botu afara, timp in care imi bei pisulica cu spor si te scuip intre ochi

Ce panarama jegoasa ! Futu-ti mortii matii de lepadatura ! Nu ti-e rusine fa nemernico sa vorbesti asa cu cei care te finanteaza ? Te-a batut Dumnezeu odata, mai vrei ? Mars in hazna, ca acolo ti-e locul, curva dracului.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Ce panarama jegoasa ! Futu-ti mortii matii de lepadatura ! Nu ti-e rusine fa nemernico sa vorbesti asa cu cei care te finanteaza ? Te-a batut Dumnezeu odata, mai vrei ? Mars in hazna, ca acolo ti-e locul, curva dracului.

Nu te mai enerva degeaba,toate curvele pensionate care au ajuns epave umane au aceasta atitudine.

Vezi Anonna,Tina,Amanda,Siana......

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...