tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 12, 2017 Deci pana la urma nu intereseaza pe nimeni problemele sau prezentul meu... Dar de disecat trecutul ah ce va mai intriga. De ce asa? 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 12, 2017 Obraznica mai esti 8 11
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 12, 2017 Obraznica mai esti Da, nu? Mi s-a mai spus... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 12, 2017 Da, nu? Mi s-a mai spus...Eu nu-s asa pretentios ca astia si imi plac fetele Obraznice PS: ia uita-te la mine la profil
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 12, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 12, 2017 Da, nu? Mi s-a mai spus... Dar ca obraznicia ta bate deseori in prostie ti s-a mai spus ? 2 2
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 12, 2017 Ia uite bai BicC, si tocmai ce ma mirasem de tine ca esti destept, cateva randuri mai sus... Cred ca te-am deochiat dracu' ))... 1 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 12, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 12, 2017 Ia uite bai BicC, si tocmai ce ma mirasem de tine ca esti destept, cateva randuri mai sus... Cred ca te-am deochiat dracu' ))... Stai linistita ca nu aveai cum sa ma deochi . Vrei sa-ti caut niste postari "obraznice" de prin vizitele din afara Bucurestiului ?Sincer , mie mi-esti simpatica (uneori) si parca te-as si fute (cateodata) 2 2
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 atunci despre episodiul ala am inteles eu grasit, sorry, my bad! dar idea generala ramane valabila.
randunica Reputație: 6345 Postat Iulie 13, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 13, 2017 Stai linistita ca nu aveai cum sa ma deochi . Vrei sa-ti caut niste postari "obraznice" de prin vizitele din afara Bucurestiului ?Sincer , mie mi-esti simpatica (uneori) si parca te-as si fute (cateodata)Nemernicule!Nemerrrniculeeee!Ai heit iu))))
randunica Reputație: 6345 Postat Iulie 13, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 13, 2017 Bicule ai grija mare. Tina e genu care te fute de toti banii. Si te si bate daca nu o futi bine. Ai grija in ce te bagi. Vezi,la mine nu ai vrut sa vii, la ea te ai duce. Eu zic sa o iei pe tina si sa veniti pe la mine. Poate facem ceva frumos...cu tine... 3
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 13, 2017 Ia uite bai BicC, si tocmai ce ma mirasem de tine ca esti destept, cateva randuri mai sus... Cred ca te-am deochiat dracu' ))...Mars la supt pula,nu la intins mana. 1 3
randunica Reputație: 6345 Postat Iulie 13, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 13, 2017 Mars la supt pula,nu la intins mana.mă-ta este sigur foarte nemulțumita de faptul ca nu a supt pula in noaptea aia. Asa nu te nășteai tu si nu mai comentai aici. Tu, ala cu cap de pula si selfie in oglinda de la sala. Așa e că ai pula mică și îi spui "Vlădică"?
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 14, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 14, 2017 Bicule ai grija mare. Tina e genu care te fute de toti banii. Si te si bate daca nu o futi bine. Ai grija in ce te bagi. Vezi,la mine nu ai vrut sa vii, la ea te ai duce. Eu zic sa o iei pe tina si sa veniti pe la mine. Poate facem ceva frumos...cu tine... La mine lucrurile trebuie sa fie clare , asa ca :1 . Stiind ca Tina prefera cuplurile , cun o sa reactioneze cand o sa vada ca noi nu formam un cuplu ?2 . De futut s-ar putea sa ma futa Tina, care este rolul tau ? .... ca de laba.sunt satul 3 . De ce sa ma futa Tina de toti banii , din dragoste nu mai faceti nimic ? Stii ca sunt copil amarat ai lav iu tu ! 5 2
randunica Reputație: 6345 Postat Iulie 14, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 14, 2017 La mine lucrurile trebuie sa fie clare , asa ca :1 . Stiind ca Tina prefera cuplurile , cun o sa reactioneze cand o sa vada ca noi nu formam un cuplu ?2 . De futut s-ar putea sa ma futa Tina, care este rolul tau ? .... ca de laba.sunt satul 3 . De ce sa ma futa Tina de toti banii , din dragoste nu mai faceti nimic ? Stii ca sunt copil amarat ai lav iu tu !de cand te tot rog sa formam si noi un cuplu si ma refuzinaiba te mai intelege...)) 3
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 14, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 14, 2017 de cand te tot rog sa formam si noi un cuplu si ma refuzinaiba te mai intelege... ))Ma las greu , sa nu spuna fetele ca sunt tarf 1 2
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 14, 2017 Mars la supt pula,nu la intins mana. Te vad.... Te vad.... Te vad intins din suflet pe jos incercand sa apuci lumina din intuneric, o bucatica macar, din tine, o bucatica macar din ea... Din ea lumina falsa in care pe "creator" gasisei, iar din ochii tai sar raze de gaz caci trupul ti-e legat de un scaun iar scaunul cimentat in pamant iar pamantul fiind cel la care simti c-ai vrea s-apuci dar n-apuci sa realizezi ca nu poti sau poti sa te-agati de-apucare.... Te vad tremurand, cu inima, cu ochii-n care-ai vrea sa minti ca-s lacrimi dar nu putem sti caci nu vedem decat chinul de care ai vrea macar sa te-agati ca sa ne-arati ca esti viu dar tu de fapt nu esti... E-n viata trupul tau plin de vargi vargute si urme de lame de la gandurile pline de patos dinspre Alice din Ploiesti... Ai fi vrut o pula-n cur dar Randunica ti-a dat muie cu parul.... Cu par rupt din parul de langa marul care par n-are ca gutuie nu e si-atunci.... URLII... Urli si tipi, si tipi, si ITI DORESTI SA MORI DAR NU. In fata noastra nu fiindca noi vrem liniste. Chinuie-te, chinuie-te, chinuie-te.... Noi liniste avem doar dupa, FII LINISTIT. 2
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 14, 2017 #amenti
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 14, 2017 La mine lucrurile trebuie sa fie clare , asa ca :1 . Stiind ca Tina prefera cuplurile , cun o sa reactioneze cand o sa vada ca noi nu formam un cuplu ?2 . De futut s-ar putea sa ma futa Tina, care este rolul tau ? .... ca de laba.sunt satul 3 . sunt copil amarat S-ar putea sa te futa Tina direct in morti pe tine direct daca nu se intelege ca Tina nu se mai fute de un an. Inapoiatii pulii mele. 1
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 14, 2017 Io le zic ca am nevoie de ajutor si pe ei ii fute sa-mi arate dezinteresul... asa ceva......... 1
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 14, 2017 Te vad.... Te vad.... Te vad intins din suflet pe jos incercand sa apuci lumina din intuneric, o bucatica macar, din tine, o bucatica macar din ea... Din ea lumina falsa in care pe "creator" gasisei, iar din ochii tai sar raze de gaz caci trupul ti-e legat de un scaun iar scaunul cimentat in pamant iar pamantul fiind cel la care simti c-ai vrea s-apuci dar n-apuci sa realizezi ca nu poti sau poti sa te-agati de-apucare.... Te vad tremurand, cu inima, cu ochii-n care-ai vrea sa minti ca-s lacrimi dar nu putem sti caci nu vedem decat chinul de care ai vrea macar sa te-agati ca sa ne-arati ca esti viu dar tu de fapt nu esti... E-n viata trupul tau plin de vargi vargute si urme de lame de la gandurile pline de patos dinspre Alice din Ploiesti... Ai fi vrut o pula-n cur dar Randunica ti-a dat muie cu parul.... Cu par rupt din parul de langa marul care par n-are ca gutuie nu e si-atunci.... URLII... Urli si tipi, si tipi, si ITI DORESTI SA MORI DAR NU. In fata noastra nu fiindca noi vrem liniste. Chinuie-te, chinuie-te, chinuie-te.... Noi liniste avem doar dupa, FII LINISTIT.Mars la munca fa otreapa,nu la intins mana pe site. 1 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Vorba lui Dinica in Filantropica ..... orice mana intinsa care nu spune o poveste NU primeste pomana.
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 14, 2017 De ce sloboz? M-ai vazut VREODATA sa cer ceva EU? 1
tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 14, 2017 Si nu e "pomana", ca atunci cand OFERI ceva, o faci din si pentru suflet, nu de dragu' mortilor tai. 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 14, 2017 Te vad.... Te vad.... Te vad intins din suflet pe jos incercand sa apuci lumina din intuneric, o bucatica macar, din tine, o bucatica macar din ea... Din ea lumina falsa in care pe "creator" gasisei, iar din ochii tai sar raze de gaz caci trupul ti-e legat de un scaun iar scaunul cimentat in pamant iar pamantul fiind cel la care simti c-ai vrea s-apuci dar n-apuci sa realizezi ca nu poti sau poti sa te-agati de-apucare.... Te vad tremurand, cu inima, cu ochii-n care-ai vrea sa minti ca-s lacrimi dar nu putem sti caci nu vedem decat chinul de care ai vrea macar sa te-agati ca sa ne-arati ca esti viu dar tu de fapt nu esti... E-n viata trupul tau plin de vargi vargute si urme de lame de la gandurile pline de patos dinspre Alice din Ploiesti... Ai fi vrut o pula-n cur dar Randunica ti-a dat muie cu parul.... Cu par rupt din parul de langa marul care par n-are ca gutuie nu e si-atunci.... URLII... Urli si tipi, si tipi, si ITI DORESTI SA MORI DAR NU. In fata noastra nu fiindca noi vrem liniste. Chinuie-te, chinuie-te, chinuie-te.... Noi liniste avem doar dupa, FII LINISTIT.Băi, cum-necum, cu bunele și relele ei, așa cum am mai spus mai demult, Tina "are condei", nene! 7 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum