Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Obraznica mai esti  :ras

• Like 8
  • Minus 11
Postat

Da, nu?

Mi s-a mai spus...

Eu nu-s asa pretentios ca astia  si imi plac fetele Obraznice

PS: ia uita-te la mine la profil  :laugh2

Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

Da, nu?

Mi s-a mai spus...

Dar ca obraznicia ta bate deseori in prostie ti s-a mai spus ?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ia uite bai BicC, si tocmai ce ma mirasem de tine ca esti destept, cateva randuri mai sus... Cred ca te-am deochiat dracu' :)))...

Stai linistita ca nu aveai cum sa ma deochi . Vrei sa-ti caut niste postari "obraznice" de prin vizitele din afara Bucurestiului ?

Sincer , mie mi-esti simpatica (uneori) si parca te-as si fute (cateodata)

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

atunci despre episodiul ala am inteles eu grasit, sorry, my bad!

dar idea generala ramane valabila.

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stai linistita ca nu aveai cum sa ma deochi . Vrei sa-ti caut niste postari "obraznice" de prin vizitele din afara Bucurestiului ?

Sincer , mie mi-esti simpatica (uneori) si parca te-as si fute (cateodata)

Nemernicule!

Nemerrrniculeeee!

Ai heit iu

:)))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bicule ai grija mare. Tina e genu care te fute de toti banii. Si te si bate daca nu o futi bine. Ai grija in ce te bagi. Vezi,la mine nu ai vrut sa vii, la ea te ai duce. Eu zic sa o iei pe tina si sa veniti pe la mine. Poate facem ceva frumos...cu tine...

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mars la supt pula,nu la intins mana.

mă-ta este sigur foarte nemulțumita de faptul ca nu a supt pula in noaptea aia.

Asa nu te nășteai tu si nu mai comentai aici. Tu, ala cu cap de pula si selfie in oglinda de la sala.

Așa e că ai pula mică și îi spui "Vlădică"?

Postat

Bicule ai grija mare. Tina e genu care te fute de toti banii. Si te si bate daca nu o futi bine. Ai grija in ce te bagi. Vezi,la mine nu ai vrut sa vii, la ea te ai duce. Eu zic sa o iei pe tina si sa veniti pe la mine. Poate facem ceva frumos...cu tine...

La mine lucrurile trebuie sa fie clare , asa ca :

1 . Stiind ca Tina prefera cuplurile , cun o sa reactioneze cand o sa vada ca noi nu formam un cuplu ?

2 . De futut s-ar putea sa ma futa Tina, care este rolul tau ? .... ca de laba.sunt satul  :)

3 . De ce sa ma futa Tina de toti banii , din dragoste nu mai faceti nimic ? Stii ca sunt copil amarat

ai lav iu tu !

• Like 5
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

1 . Stiind ca Tina prefera cuplurile , cun o sa reactioneze cand o sa vada ca noi nu formam un cuplu ?

2 . De futut s-ar putea sa ma futa Tina, care este rolul tau ? .... ca de laba.sunt satul  :)

3 . De ce sa ma futa Tina de toti banii , din dragoste nu mai faceti nimic ? Stii ca sunt copil amarat

ai lav iu tu !

de cand te tot rog sa formam si noi un cuplu si ma refuzi

naiba te mai intelege...

:)))

• Like 3
Postat

de cand te tot rog sa formam si noi un cuplu si ma refuzi

naiba te mai intelege...

:)))

Ma las greu , sa nu spuna fetele ca sunt tarf

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Mars la supt pula,nu la intins mana.

Te vad....

Te vad....

Te vad intins din suflet pe jos incercand sa apuci lumina din intuneric, o bucatica macar, din tine, o bucatica macar din ea... Din ea lumina falsa in care pe "creator" gasisei, iar din ochii tai sar raze de gaz caci trupul ti-e legat de un scaun iar scaunul cimentat in pamant iar pamantul fiind cel la care simti c-ai vrea s-apuci dar n-apuci sa realizezi ca nu poti sau poti sa te-agati de-apucare.... 

Te vad tremurand, cu inima, cu ochii-n care-ai vrea sa minti ca-s lacrimi dar nu putem sti caci nu vedem decat chinul de care ai vrea macar sa te-agati ca sa ne-arati ca esti viu dar tu de fapt nu esti... E-n viata trupul tau plin de vargi vargute si urme de lame de la gandurile pline de patos dinspre Alice din Ploiesti...

Ai fi vrut o pula-n cur dar Randunica ti-a dat muie cu parul.... Cu par rupt din parul de langa marul care par n-are ca gutuie nu e si-atunci....

URLII...

Urli si tipi, si tipi, si 

ITI DORESTI SA MORI 

DAR NU.

In fata noastra nu fiindca noi vrem liniste.

Chinuie-te, chinuie-te, chinuie-te....

Noi liniste avem doar dupa,

FII LINISTIT.

• Like 2
Postat

3 . sunt copil amarat

S-ar putea sa te futa Tina direct in morti pe tine direct daca nu se intelege ca Tina nu se mai fute de un an.

Inapoiatii pulii mele.

• Minus 1
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Te vad....

Te vad....

Te vad intins din suflet pe jos incercand sa apuci lumina din intuneric, o bucatica macar, din tine, o bucatica macar din ea... Din ea lumina falsa in care pe "creator" gasisei, iar din ochii tai sar raze de gaz caci trupul ti-e legat de un scaun iar scaunul cimentat in pamant iar pamantul fiind cel la care simti c-ai vrea s-apuci dar n-apuci sa realizezi ca nu poti sau poti sa te-agati de-apucare.... 

Te vad tremurand, cu inima, cu ochii-n care-ai vrea sa minti ca-s lacrimi dar nu putem sti caci nu vedem decat chinul de care ai vrea macar sa te-agati ca sa ne-arati ca esti viu dar tu de fapt nu esti... E-n viata trupul tau plin de vargi vargute si urme de lame de la gandurile pline de patos dinspre Alice din Ploiesti...

Ai fi vrut o pula-n cur dar Randunica ti-a dat muie cu parul.... Cu par rupt din parul de langa marul care par n-are ca gutuie nu e si-atunci....

URLII...

ITI DORESTI SA MORI 

DAR NU.

FII LINISTIT.

Mars la munca fa otreapa,nu la intins mana pe site.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Vorba lui Dinica in Filantropica ..... orice mana intinsa care nu spune o poveste NU primeste pomana.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te vad....

Te vad....

URLII...

ITI DORESTI SA MORI 

DAR NU.

FII LINISTIT.

Băi, cum-necum, cu bunele și relele ei, așa cum am mai spus mai demult, Tina "are condei", nene!
  • Like 7
  • Minus 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...