Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2018 Postat Octombrie 31, 2018 După capă şi spadă se ascunde ... cine ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2018 Postat Octombrie 31, 2018 Mă aştept la ... alte ... minuni ...
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Noiembrie 1, 2018 ce faci ma sclavule tot singur vorbesti ? ce draq ai bagat de ai luat-o asa pe aratura ?cauta-ma sa-ti dau niste monkey dust sa-ti revii de tot =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 Hai să îți fac pe plac,să te bag în seamă ... cum de altfel am făcut eu în trecut :) REPET ... nu am acest nărav , dacă bag , bag la alții mai precis ALTELE , nici acest obicei nu îl am poți răsufla uşurat , nu fut bulan ! cât de frumos ai fi tu , rujat , pudrat , pansat ... ai scăpat !Ieri bani azi prafuri , ce băiat bun eşti tu oare ce e cu tine de ai devenit aşa ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 ce faci ma sclavule tot singur vorbesti ? ce draq ai bagat de ai luat-o asa pe aratura ?cauta-ma sa-ti dau niste monkey dust sa-ti revii de tot =))Te-ai prins ? 1
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Noiembrie 1, 2018 nu inteleg ma du-te in pula mea de fraiervorbeste cu mai putine cuvinte si din astea mai uzuale 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 nu inteleg ma du-te in pula mea de fraiervorbeste cu mai putine cuvinte si din astea mai uzualeNu degeaba ai tu la titlu : monkey , recunoşti că eşti maimutzoi , nu ? ... mai ales că tu nu VREI să înțelegi , tu doar atât ştii ... banana , ba-na-na ... b-a-n-a-n-a !Hai ... suge-o în cur , văd că aşa îți place 1
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Noiembrie 1, 2018 ba tu ma iei pe mine de maimutoi ?? 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2018 ba tu ma iei pe mine de maimutoi ??Te cam ia. :laugh2 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 ba tu ma iei pe mine de maimutoi ??🤣🤣🤣🤣🤣🤣 MOOOORRRR!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣Cum pe asta ai înțeles-o !?!?!🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 1, 2018 Nu degeaba ai tu la titlu : monkey , recunoşti că eşti maimutzoi , nu ? ... mai ales că tu nu VREI să înțelegi , tu doar atât ştii ... banana , ba-na-na ... b-a-n-a-n-a !Hai ... suge-o în cur , văd că aşa îți placetrebuie sa ii desenezi, ca in editiile alea for dummies :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 Te cam ia. :laugh2Lasă-l , nu-l mai întăráta ...nu-i mai spune ... adevărul , poate în viitor după ce o să analizeze(greu ptr el,asta cu analizatu')o să vadă de ce nu are ... păr pe buci ÅŸi curul roÅŸu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 trebuie sa ii desenezi, ca in editiile alea for dummies :laugh2 :laugh2 :laugh2E altu' cu desenele pe aici : face pulhi înaripate :) ... dă-i lui tema asta :) 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 1, 2018 E altu' cu desenele pe aici : face pulhi înaripate :) ... dă-i lui tema asta :)Vezi ca xoxo se da la baietii de cand a fost la LoryTS si s-a jucat cu stromeleagul fetei, i-a placut maxim :x :X
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 Vezi ca xoxo se da la baietii de cand a fost la LoryTS si s-a jucat cu stromeleagul fetei, i-a placut maxim :x :XAM SPUS ! DEGEABA INSISTĂ ! NU FUT BULAN ! 1
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Noiembrie 1, 2018 =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 =))Cuminte , băiatu...Cuminte , băiatu...Cuminte...😂😂😂😂😂😂Vezi că se ... poate ?😜
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 2, 2018 Din foto ... cine-i respectivul ?Ai aflat cine e? Vezi ca ai ecranul spart, sa nu te prinda potopul
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Ai aflat cine e?Vezi ca ai ecranul spart, sa nu te prinda potopul1)Nu încă ... am răbdare ... 2)😄😄😄ecranul se schimbă în decembrie ÅŸi oricum l-am schimbat de tot * cu 9 *
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 2, 2018 :p
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 2, 2018
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Trei zile ... nik ! Pe cine trebuie să ... pescheşesc ? Scuze plata o fac în ... coroane(de carne)
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Şi uite aşa rămân în ... neştiință ...
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 3, 2018 Şi uite aşa rămân în ... neştiință ...Te-ai îngălbenit în sfârșit! Felicitări!Să revenim la recenzii! 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum