johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 3, 2018 Jonglez intre doua orase.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 3, 2018 Da Constanta nui nisiunu dintri ieli ???
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 3, 2018 In constanta m-am nascut atat pot sa~ti spunn~~~ 1
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 In constanta m-am nascut atat pot sa~ti spunn~~~No, ni, ma, la, el! Asta stiam si noi!
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 3, 2018 No, ni, ma, la, el! Asta stiam si noi!vrei cnp~ul? sa-ti dau si masina? da catelu nul dau
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 vrei cnp~ul? sa-ti dau si masina? da catelu nul dauC.N.P. am si eu,la fel si masina! Catel nu am,dar javra pot fi!
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 3, 2018 C.N.P. am si eu,la fel si masina! Catel nu am,dar javra pot fi!poti sa fi cum vrei atat cat eu nu ti~am zis tie personal nici da-te mai incolo
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 3, 2018
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 3, 2018 vrei cnp~ul? sa-ti dau si masina? da catelu nul dau ...nu-i nevoie, ma magnificule, ma pulosule, ma casanova in pampersi, ma futariciul constantei, ca te stie deja tot judetzu din sat, cine esti si ce-ti poate pielea cu solzi, stalactitele de nutela imbarligate printre hemoroizii de la cur si branza de la pula, care daca nu scapi o luna la ceturiste sa ti-o curetze, faci din ea camembert. Na belea ionele, ca-ti dau io trafic, de-o sa te usture curul ala deja spart, tu crezi ca toti bosketarii avortzi prin stufurile si papura tarii, is automat nascuti in constanta ???...jonglezi pe pula mea medie os si fer beton, pe care ti-o bag in coliva si coaiele atanrdande prin ciorba, fute-te-ar cangurii ca pe strutz la vadu prin nisip si cainii in balamuc la palazu, da garcea muist, curist, sifonar si spagar care esti, de nespalat branzit si de ciorex traumatizat de apa si sapun care esti, pe care cu greu ti-o ling si centuristele de bordura, bariera, boschetzi sau mai nou top da lux bagate la garsoniere si aparatamente gen ale lu muistu drogat de lentila, pline de raie, sloboz, malahie, raie, pureci si paduchi. Sugeti-i-o cu cacat lu prea fericitu muist sau lu' ips teodosie **spam editat**-spagaru, sa nu dau in realitate de noapte de voi pe strada si prin viatza de noapte, si sa va identific unul cate unul, pe tine, ul-amelia, gabitzu pastile expirate, obiectiv, curistu impotent, proxenet imobiliar, dealer de droguri si **spam editat**, labarii curisti gen cenzurat si talibanu, plux handicapatu ala de bugu/si cate clone de acelasi retardat isi tot face din doo mii 13 incoace, ca asa cunosc vreo 3/4 din muistii constantei, din tot ceea ce misca noapte de noapte dupa miezul noptii prin oras. Aveti grija ce cacat mai mancatzi pe sectiunea asta amarata, pe care maxim 10 muisti multiclonatzi, rupti in cur de foame, ati inecat-o in handel, unde nu mai intra niciun om normal la cap care chiar fute real si pe bani cel putin o data pe saptamana, pe aici din cauza voastra, sa nu-mi iasa dixtratia din noaptea asta pa daracie de vreo 15 batoane pana la slujba de dimineatza si sa trag vreun muist in fusta neagra de barba, ca sa vedetzi voi, jihad, bucurestiul fiind micniciuna pe langa ce o sa fac aici, de muisti prapaditzi, care ati terorizat-o pe amarata aia de roxana, ca si pe amelia de fapt pana s-a retras, de ati ajuns sa o alergatzi prin toata tara, ca parca d-aia nu va mai futeti produce voi ciorile voastre prapadite, aurolace si sidoase, doar din cauza unei pizde zapacite si rele de gura din constanta. ...homofob fiind, totusi, virtual si metaforic, ti-o dau la muie...ca real, n-ai de unde sa stii ce nebun iti sare din bosketzi, doo coaste rupte, ca sa poti a ti-o suge singur, sigur dor mult mult mai rau decat o pula-n cur. ..cat despre prapaditul ala analfabet(la fel ca gabitzu), ca doar d-aia si scrie asa sa-si astupe prostia, hermafrodit de ul-amelia, tamam, indem si same-same, ca mai sus...si jos: ... ba muie cu pedale, perciuni de helvis, chelie de basescu si pantaloni evazatzi trasi pa coaie pana la buric si intratzi in cur, cand unii cu flocii abia iestitzi la pula futeam, moldovence, basarabence, ucrainience, turcoaice si restul tiaganiei aduse din judetz, ialomitza, calarasi, braila, galatzi si tulcea, balerine, dansatoare, stripteuse, fripteuse si alte maseuse, prin anii 90, 99% dintre voi inca va umpleati de sculament sifilis si latzei pe la caraiman, energia, poarta 1, varianta, pe la ovidiu si restul tiganiei din judetz, crezandu-va la casa verde/ori piatza ovidiu la copacabana, ma bosketari batrani, plin de hemoroizi, mitomani, impotenti, **spam editat**i si inutili, care mai purtazi doar aparat de pishat in chilotzi.
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 3, 2018 ...nu-i nevoie, ma magnificule, ma pulosule, ma casanova in pampersi, ma futariciul constantei, ca te stie deja tot judetzu din sat, cine esti si ce-ti poate pielea cu solzi, stalactitele de nutela imbarligate printre hemoroizii de la cur si branza de la pula, care daca nu scapi o luna la ceturiste sa ti-o curetze, faci din ea camembert. Na belea ionele, ca-ti dau io trafic, de-o sa te usture curul ala deja spart, tu crezi ca toti bosketarii avortzi prin stufurile si papura tarii, is automat nascuti in constanta ???...jonglezi pe pula mea medie os si fer beton, pe care ti-o bag in coliva si coaiele atanrdande prin ciorba, fute-te-ar cangurii ca pe strutz la vadu prin nisip si cainii in balamuc la palazu, da garcea muist, curist, sifonar si spagar care esti, de nespalat branzit si de ciorex traumatizat de apa si sapun care esti, pe care cu greu ti-o ling si centuristele de bordura, bariera, boschetzi sau mai nou top da lux bagate la garsoniere si aparatamente gen ale lu muistu drogat de lentila, pline de raie, sloboz, malahie, raie, pureci si paduchi. Sugeti-i-o cu cacat lu prea fericitu muist sau lu' ips teodosie **spam editat**-spagaru, sa nu dau in realitate de noapte de voi pe strada si prin viatza de noapte, si sa va identific unul cate unul, pe tine, ul-amelia, gabitzu pastile expirate, obiectiv, curistu impotent, proxenet imobiliar, dealer de droguri si **spam editat**, labarii curisti gen cenzurat si talibanu, plux handicapatu ala de bugu/si cate clone de acelasi retardat isi tot face din doo mii 13 incoace, ca asa cunosc vreo 3/4 din muistii constantei, din tot ceea ce misca noapte de noapte dupa miezul noptii prin oras. Aveti grija ce cacat mai mancatzi pe sectiunea asta amarata, pe care maxim 10 muisti multiclonatzi, rupti in cur de foame, ati inecat-o in handel, unde nu mai intra niciun om normal la cap care chiar fute real si pe bani cel putin o data pe saptamana, pe aici din cauza voastra, sa nu-mi iasa dixtratia din noaptea asta pa daracie de vreo 15 batoane pana la slujba de dimineatza si sa trag vreun muist in fusta neagra de barba, ca sa vedetzi voi, jihad, bucurestiul fiind micniciuna pe langa ce o sa fac aici, de muisti prapaditzi, care ati terorizat-o pe amarata aia de roxana, ca si pe amelia de fapt pana s-a retras, de ati ajuns sa o alergatzi prin toata tara, ca parca d-aia nu va mai futeti produce voi ciorile voastre prapadite, aurolace si sidoase, doar din cauza unei pizde zapacite si rele de gura din constanta. ...homofob fiind, totusi, virtual si metaforic, ti-o dau la muie...ca real, n-ai de unde sa stii ce nebun iti sare din bosketzi, doo coaste rupte, ca sa poti a ti-o suge singur, sigur dor mult mult mai rau decat o pula-n cur. ..cat despre prapaditul ala analfabet(la fel ca gabitzu), ca doar d-aia si scrie asa sa-si astupe prostia, hermafrodit de ul-amelia, tamam, indem si same-same, ca mai sus...si jos: ... ba muie cu pedale, perciuni de helvis, chelie de basescu si pantaloni evazatzi trasi pa coaie pana la buric si intratzi in cur, cand unii cu flocii abia iestitzi la pula futeam, moldovence, basarabence, ucrainience, turcoaice si restul tiaganiei aduse din judetz, ialomitza, calarasi, braila, galatzi si tulcea, balerine, dansatoare, stripteuse, fripteuse si alte maseuse, prin anii 90, 99% dintre voi inca va umpleati de sculament sifilis si latzei pe la caraiman, energia, poarta 1, varianta, pe la ovidiu si restul tiganiei din judetz, crezandu-va la casa verde/ori piatza ovidiu la copacabana, ma bosketari batrani, plin de hemoroizi, mitomani, impotenti, **spam editat**i si inutili, care mai purtazi doar aparat de pishat in chilotzi.
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 3, 2018 ba cocalarule copacabana a fost unde e birckul acum nu in piata ovidiu pisamas pe tine de nebrevetat sarac! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Ve-șips, cu simpatie, un du-te în pula mea fericit să ai :)) de la www.cartier.com .. cine știe de nicolae bălcescu .. nu am citit așa ceva :) Dacă tu ești Nico ... prieten drag, să ne sugi pula cu evlavie dureroasă să fie ! :)
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 3, 2018 ...nu-i nevoie, ma magnificule, ma pulosule, ma casanova in pampersi, ma futariciul constantei, ca te stie deja tot judetzu din sat, cine esti si ce-ti poate pielea cu solzi, stalactitele de nutela imbarligate printre hemoroizii de la cur si branza de la pula, care daca nu scapi o luna la ceturiste sa ti-o curetze, faci din ea camembert. Na belea ionele, ca-ti dau io trafic, de-o sa te usture curul ala deja spart, tu crezi ca toti bosketarii avortzi prin stufurile si papura tarii, is automat nascuti in constanta ???...jonglezi pe pula mea medie os si fer beton, pe care ti-o bag in coliva si coaiele atanrdande prin ciorba, fute-te-ar cangurii ca pe strutz la vadu prin nisip si cainii in balamuc la palazu, da garcea muist, curist, sifonar si spagar care esti, de nespalat branzit si de ciorex traumatizat de apa si sapun care esti, pe care cu greu ti-o ling si centuristele de bordura, bariera, boschetzi sau mai nou top da lux bagate la garsoniere si aparatamente gen ale lu muistu drogat de lentila, pline de raie, sloboz, malahie, raie, pureci si paduchi. Sugeti-i-o cu cacat lu prea fericitu muist sau lu' ips teodosie **spam editat**-spagaru, sa nu dau in realitate de noapte de voi pe strada si prin viatza de noapte, si sa va identific unul cate unul, pe tine, ul-amelia, gabitzu pastile expirate, obiectiv, curistu impotent, proxenet imobiliar, dealer de droguri si **spam editat**, labarii curisti gen cenzurat si talibanu, plux handicapatu ala de bugu/si cate clone de acelasi retardat isi tot face din doo mii 13 incoace, ca asa cunosc vreo 3/4 din muistii constantei, din tot ceea ce misca noapte de noapte dupa miezul noptii prin oras. Aveti grija ce cacat mai mancatzi pe sectiunea asta amarata, pe care maxim 10 muisti multiclonatzi, rupti in cur de foame, ati inecat-o in handel, unde nu mai intra niciun om normal la cap care chiar fute real si pe bani cel putin o data pe saptamana, pe aici din cauza voastra, sa nu-mi iasa dixtratia din noaptea asta pa daracie de vreo 15 batoane pana la slujba de dimineatza si sa trag vreun muist in fusta neagra de barba, ca sa vedetzi voi, jihad, bucurestiul fiind micniciuna pe langa ce o sa fac aici, de muisti prapaditzi, care ati terorizat-o pe amarata aia de roxana, ca si pe amelia de fapt pana s-a retras, de ati ajuns sa o alergatzi prin toata tara, ca parca d-aia nu va mai futeti produce voi ciorile voastre prapadite, aurolace si sidoase, doar din cauza unei pizde zapacite si rele de gura din constanta. ...homofob fiind, totusi, virtual si metaforic, ti-o dau la muie...ca real, n-ai de unde sa stii ce nebun iti sare din bosketzi, doo coaste rupte, ca sa poti a ti-o suge singur, sigur dor mult mult mai rau decat o pula-n cur. ..cat despre prapaditul ala analfabet(la fel ca gabitzu), ca doar d-aia si scrie asa sa-si astupe prostia, hermafrodit de ul-amelia, tamam, indem si same-same, ca mai sus...si jos: ... ba muie cu pedale, perciuni de helvis, chelie de basescu si pantaloni evazatzi trasi pa coaie pana la buric si intratzi in cur, cand unii cu flocii abia iestitzi la pula futeam, moldovence, basarabence, ucrainience, turcoaice si restul tiaganiei aduse din judetz, ialomitza, calarasi, braila, galatzi si tulcea, balerine, dansatoare, stripteuse, fripteuse si alte maseuse, prin anii 90, 99% dintre voi inca va umpleati de sculament sifilis si latzei pe la caraiman, energia, poarta 1, varianta, pe la ovidiu si restul tiganiei din judetz, crezandu-va la casa verde/ori piatza ovidiu la copacabana, ma bosketari batrani, plin de hemoroizi, mitomani, impotenti, **spam editat**i si inutili, care mai purtazi doar aparat de pishat in chilotzi. bagamias toata mana in ma-ta ba pe tine te-a batut ciocanul de martzagon cu 2-0 infometatule! 1
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 3, 2018 pai fratele e baiat tanar bai infometatule 1
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 3, 2018 Matusica bagatiai lindicu in gura lu v ships ne-au stricat astia vrajeala 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 4, 2018 Nipoateeeee...io banuiam ca tu iejti !!! :)))) Da cie zisi di Navrom asta al nostru ? Zi ca nui sinpatic la tastatura tembelu ??? 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 4, 2018 Auzi Nipoatee...da un lucru loi nimerit bini di tat...sami bag lindicu...forumu asta ari acu moi mult trafic tocma dila vriemea ceia cu anuntu ala co ramas Tampatina gestanta !!! Ai invrajbit pi tati ! Nişi nuse moi stii cini se ciarta cu cini...cini injura cini ii injurat...cini cum şipi uni se bat...cie moi...haos total ! Tati topingurili fetilor unpluti cu spam...niebunii totala si anala ! I luv it ! Just luv it !!! :))))))))))))))))) 1
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 4, 2018 Dezbină și stăpânește :)Bai timisoreano la pet ! Nu te ai prezentat la gala pisic mic
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 4, 2018 In constanta m-am nascut atat pot sa~ti spunn~~~la cnstanta dau ocoooool bine speeedy
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 poti sa fi cum vrei atat cat eu nu ti~am zis tie personal nici da-te mai incoloPersonal? Adica aici pe forum sau in alta parte? Nu am nevoie nici de catel pentru ca pot fi si eu javra. Asta am vrut sa spun. Si, nu, catelul este caine nu javra. Transmite-i te rog scuzele mele, daca m-a inteles gresit! P.S. _ Foloseste si tu cratimele cum trebuie, nu de alta dar o sa creada lumea ca esti agramata.
johnholmes68 Reputație: 159 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Retras Oras:Retras Postat Noiembrie 4, 2018 Personal? Adica aici pe forum sau in alta parte? Nu am nevoie nici de catel pentru ca pot fi si eu javra. Asta am vrut sa spun. Si, nu, catelul este caine nu javra. Transmite-i te rog scuzele mele, daca m-a inteles gresit! P.S. _ Foloseste si tu cratimele cum trebuie, nu de alta dar o sa creada lumea ca esti agramata.sunt un el amice! si eu vorbesc dezordonat pentru ca asa ma complac , in schimb tu maestre ai carente majore la capitolul semantica si gramatica, eu sunt un troll pe acest forum in schimb tu te iei in serios si iei acest forum in serios!hai sa lasam teatru pentru un moment , asta e doar un forum pentru si despre prostitutie si e cazul sa nu ne mai dam domni si doamne pe aici! nu te cunosc si nu ma cunosti.. eu injur un nickname daca as injura pe cineva... o luati prea personal sunteti razna pur si simplu va valideaza punctele de reputatie si statutul pe un forum AICI E DOAR entertainment de cea mai joasa spetza!!!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 6, 2018 Nipoateee..uni naiba tioi dus ? Mam chinuit sa fac topingu asta...mam straduit sal tin "UP"...şacuma tu ma abandonezi cind ieram cit pi aci sa dam lovitura ??? :( 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Noiembrie 6, 2018 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Noiembrie 6, 2018 Tu zisasi "same old times". Alta Marie, aceeași pălărie! Nepotu' e uragan ,taifun. ..În pahar cu apă! Minerală, adevărat, ca în rotirea -i involburata mai da și peste buza paharului! 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 22, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat August 22, 2019 :beex2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum