evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 6, 2019 Neața. fara Editări sau filtreðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ŽðŸ˜ŽðŸ˜ŽðŸ’œðŸ’šðŸ§¡ðŸ’› hai cu confirmarile 2
joco8282 Reputație: 9 Postat Februarie 6, 2019 Oras:m.ciuc Oras:m.ciuc Postat Februarie 6, 2019 Buna draga mea...Te ro cu niste informatii despre servicii si tarif?Esti superba...
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 6, 2019 Buna draga mea...Te ro cu niste informatii despre servicii si tarif?Esti superba...Bună sigur 😠Oral si anal ( activa sipasivă) 69 / diferite poziții. accept si incepători . ;; dominare soft ACTIVÄ‚ mai multe detalii telefonic. 0765919761 Kiss😘😘😘
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 6, 2019 Vă sărut dragilor😘 !! Program prelungit. 💛💛💛 2
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 7, 2019 Pâna duminică in brașov. o sa anunt urmatorul oraș in ultima zi💚💚 2 1
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 7, 2019 ❣❣❣❣
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 7, 2019 Adica la 9:55 te intreba care este codul la intrarea in bloc....si la 10:16 era deja plecat de la tine si iti multumea pentru "great time-ul" petrecut alaturi de tine???? Urcat....dezbracat...dus inainte...actiune...dus dupa....imbracat....socializat..... S a stricat masina timpului la tine?? Sau nu inteleg eu bine??? 2
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 7, 2019 In afara de cei de la delivery pizza nu avea cine sa fie....mi e clar....m am lamurit!!!
alenats Reputație: 466 Postat Februarie 7, 2019 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Februarie 7, 2019 In afara de cei de la delivery pizza nu avea cine sa fie....mi e clar....m am lamurit!!!sunt multi clienti care vin deja excitati si termine in 2 min vorbesc din propria experienta ! 2
ariannaari Reputație: 639 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Februarie 7, 2019 In afara de cei de la delivery pizza nu avea cine sa fie....mi e clar....m am lamurit!!! norbert lasa-mi fata in pace :))))) ce stim noi ce a fost acolo , se întâmplă să știi să stea un client si 5 Min jur :)) eu am făcut record 1 Min jumate deep and wiiii finish 💋💖 te pup fata mea 👑 2
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 7, 2019 norbert lasa-mi fata in pace :))))) ce stim noi ce a fost acolo , se întâmplă să știi să stea un client si 5 Min jur :)) eu am făcut record 1 Min jumate deep and wiiii finish 💋💖 te pup fata mea 👑😊💋 1
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 7, 2019 Adica la 9:55 te intreba care este codul la intrarea in bloc....si la 10:16 era deja plecat de la tine si iti multumea pentru "great time-ul" petrecut alaturi de tine???? Urcat....dezbracat...dus inainte...actiune...dus dupa....imbracat....socializat..... S a stricat masina timpului la tine?? Sau nu inteleg eu bine???năi norbert. nu toti sunt lafel...omul a finalizat repejor....nu toti fac 4 LÄ‚BI innainte de a pleca de acasa. ca sa poata lua ora si sa nu stea 10 min😂😂😂 ce sa spunn.. multumesc oricum te astept sa vezi de ce sunt instare😘😘 1
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 7, 2019 sunt multi clienti care vin deja excitati si termine in 2 min vorbesc din propria experienta !să ști 😻😻😘😘
creative89 Reputație: 26 Postat Februarie 9, 2019 Postat Februarie 9, 2019 Hey! TM ai in plan? Esti superba!!!
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 10, 2019 Hey! TM ai in plan? Esti superba!!! momentan nu..
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 13, 2019 Ma gasiți in bucurești dragilor🤤🤤â¤ðŸ˜‹ 2
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 14, 2019 Neața dragilor â¤ðŸ˜ 1 1
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 17, 2019 Eva - 0765929761 ❤
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 20, 2019 Neața dragilor Locatie nouă NERVA TRAIAN disponibila non stop astaziEva 0765919765 kiss 4
jokoker Reputație: 21 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Pe la arad sau timi nu vii ?
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 21, 2019 no Edit. *puțină ceață nu strică* Vădoresc o seara Frumoasă â¤â¤ðŸ¤¤ðŸ¤¤ 3
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Am trecut si eu pe la Eva, care chiar s-a plans ca nu are recenzii, deci hai sa-mi fac datoria fata de forum. Comunicare 9/10: am vb pe wtsapp si apoi am sunat cand eram in fata blocului. Am avut niste mici dificultati de comunicare (nu se auzea foarte bine), dar nimic grav, a decurs totul bine. Acum este undeva lângă Piața Romană. Ea 10/10: cu siguranta este cea din poze, desi as zice ca in poze pare mai inalta. Estimez ca are 165 mm și 50 kg, oricum genul slim si bine proportionata. Foarte atragatoare. Plus are pielea fina, placuta atingerii. Acțiune 6/10: nu prea a fost chimie intre noi. Nu a decurs excelent nici comunicarea, nici sincronizarea intentiilor. După um timp am inceput sa ne intelegem mai bine, dar prima impresie era deja formata. Oral: n/a am sarit peste in favoarea la mai mult preludiu, ceea ce nu regret. Nu face FK totusi. Anal 9/10: este stramta si are un funt misto, dar mi-a zis pana si mie ca sunt cam mare. Desigur, eu o iau ca pe un compliment, dar stiu ca in cel mai bun caz sunt mediu. Daca o aveti mare, s-au putea sa va refuze la anal. Am luat o ora dupa ce am aflat ca o finalizare inseamna 20 min.Are potential, dar ar trebui sa fie mai comunicativa si macar sa lase impresia ca vrea sa se implice mai mult. Pe de alta parte, in functie de chimie si ce vreti, ar putea fi si o experianta foarte placuta.
theking123456 Reputație: 5 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Buna.in cluj nu ajungi?❤
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 23, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 23, 2019 Am trecut si eu pe la Eva, care chiar s-a plans ca nu are recenzii, deci hai sa-mi fac datoria fata de forum. Comunicare 9/10: am vb pe wtsapp si apoi am sunat cand eram in fata blocului. Am avut niste mici dificultati de comunicare (nu se auzea foarte bine), dar nimic grav, a decurs totul bine. Acum este undeva lângă Piața Romană. Ea 10/10: cu siguranta este cea din poze, desi as zice ca in poze pare mai inalta. Estimez ca are 165 mm și 50 kg, oricum genul slim si bine proportionata. Foarte atragatoare. Plus are pielea fina, placuta atingerii. Acțiune 6/10: nu prea a fost chimie intre noi. Nu a decurs excelent nici comunicarea, nici sincronizarea intentiilor. După um timp am inceput sa ne intelegem mai bine, dar prima impresie era deja formata. Oral: n/a am sarit peste in favoarea la mai mult preludiu, ceea ce nu regret. Nu face FK totusi. Anal 9/10: este stramta si are un funt misto, dar mi-a zis pana si mie ca sunt cam mare. Desigur, eu o iau ca pe un compliment, dar stiu ca in cel mai bun caz sunt mediu. Daca o aveti mare, s-au putea sa va refuze la anal. Am luat o ora dupa ce am aflat ca o finalizare inseamna 20 min.Are potential, dar ar trebui sa fie mai comunicativa si macar sa lase impresia ca vrea sa se implice mai mult. Pe de alta parte, in functie de chimie si ce vreti, ar putea fi si o experianta foarte placuta.of dragutule imi pare rau ca m-ai prins asa.. te mai astept si data viitoare . multumesc â¤ðŸ˜˜ðŸ˜˜
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 24, 2019 Buna.in cluj nu ajungi?â¤nu stiu, momentan mi-e ok in București😋😋 dar cu siguranță o sa anunț.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum