Sari la conținut

Propunere vizita Diiana 0743978240‬

tomson

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Acum nu mai e blonda, poate de aia ti se pare, dar ea este fata din poze

Si eu confirm ca pozele apartin lui Diana. Si intradevar Diana acum este satena la par.
  • Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am fost azi din nou la Diana, cu această ocazie am tinut sa ii fac o surpriză plăcută daruindui un buchet de trandafiri foarte frumos,fapt care ia plăcut foarte mult, ne-am sarutat imediat după ce am ajuns la ea, am vorbit mult despre ce am vrut, chiar ai ce sa vorbesti cu ea, după care am stabilit sa raman o ora cu 2 finalizari, ON, NP, 69, FK, si CIM, pret 400 de lei. Am trecut la acțiune, începând cu FK pasional timp de câteva minute, după care i-am gustat piersicuta ei dulce timp de câteva minute, după care a făcut un ON de vis, de cea mai bună calitate, umed, cu deepthroat foarte adânc, mi-am satisfăcut cu ea si o fantezie care a ieșit foarte bine, am făcut si sex între sânii ei superbi, urmat de un 69 pasional la care ne-am satisfăcut reciproc, după care am trecut la NP la care am schimbat 3 poziții, lady on top, misionar si doggystyle, sa implicat foarte bine mișcări si contre foarte bune si geme foarte plăcut, la doggystyle am si finalizat foarte satisfăcut prin CIM. ÃŽntre cele două finalizari am vorbit multe lucruri interesante, poti sa vorbesti de toate cu ea despre orice, este foarte inteligentă, deci este o companie ideală. A două finalizare a constat din FK, ON iarăși bestial, după care am trecut la NP la care am schimbat tot aceleași 3 poziții, si am finalizat iarăși foarte satisfăcut prin finalizare de data acesta pe sânii ei mari si superbi. Este de revenit cu siguranta cat mai des la ea cand e la noi in oraș. Ca nota generală are 10+ din partea mea, a fost o experiență perfecta. Mulțumesc frumos Diana, si te sărut 😘😘😘

P.S. Am atasat la această recenzie si poza cu trandafiri ce i-am oferit. :D

post-223687-0-07063100-1557171270_thumb.jpg

• Like 10
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Am fost azi din nou la Diana, cu această ocazie am tinut sa ii fac o surpriză plăcută daruindui un buchet de trandafiri foarte frumos,fapt care ia plăcut foarte mult, ne-am sarutat imediat după ce am ajuns la ea, am vorbit mult despre ce am vrut, chiar ai ce sa vorbesti cu ea, după care am stabilit sa raman o ora cu 2 finalizari, ON, NP, 69, FK, si CIM, pret 400 de lei. Am trecut la acțiune, începând cu FK pasional timp de câteva minute, după care i-am gustat piersicuta ei dulce timp de câteva minute, după care a făcut un ON de vis, de cea mai bună calitate, umed, cu deepthroat foarte adânc, mi-am satisfăcut cu ea si o fantezie care a ieșit foarte bine, am făcut si sex între sânii ei superbi, urmat de un 69 pasional la care ne-am satisfăcut reciproc, după care am trecut la NP la care am schimbat 3 poziții, lady on top, misionar si doggystyle, sa implicat foarte bine mișcări si contre foarte bune si geme foarte plăcut, la doggystyle am si finalizat foarte satisfăcut prin CIM. Între cele două finalizari am vorbit multe lucruri interesante, poti sa vorbesti de toate cu ea despre orice, este foarte inteligentă, deci este o companie ideală. A două finalizare a constat din FK, ON iarăși bestial, după care am trecut la NP la care am schimbat tot aceleași 3 poziții, si am finalizat iarăși foarte satisfăcut prin finalizare de data acesta pe sânii ei mari si superbi. Este de revenit cu siguranta cat mai des la ea cand e la noi in oraș. Ca nota generală are 10+ din partea mea, a fost o experiență perfecta. Mulțumesc frumos Diana, si te sărut

P.S. Am atasat la această recenzie si poza cu trandafiri ce i-am oferit. :D

N-am răbdare să număr firele ;)  :laugh2

Vizitator cozonacq
Postat

25? :) 

Reputație: 3085
  • Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat

N-am răbdare să număr firele ;)  :laugh2

Nici eu.

Ar fi frumos sa nu ne mai tina in suspans si sa ne zica el cate fire is acolo.  :laugh2

Oare avem o noua campioana? :)

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

Nici eu.

Ar fi frumos sa nu ne mai tina in suspans si sa ne zica el cate fire is acolo.  :laugh2

Oare avem o noua campioana? :)

E evident :) Am reușit să le număr pe cele non roșii, sunt 8, da' după aia mi s-a încețoșat privirea și am renunțat  :laugh2

Vizitator gvbolovan
Postat

Da, 25 cum le place la fete :D

Sunt curios când ajungi la 69, cum îmi place mie :giggle:

Reputație: 2730
  • Telefon: 0743978240
  • Oras:Ardeal ❤️
Postat

Disponibilă de la Ora 16

Ultima zi

• Like 2
Postat

Joi și vineri sunt la voi .

Postat

Grigore t popa ....

Vizitator alexlakers0
Postat

Grigore t popa ....

Pacat ca stai numai 2 zile..............

Postat

Am ajuns . Disponibilă .

Postat

Pacat ca stai numai 2 zile..............

Da știu îmi pare rău ... e perioada de sesiune .

Vizitator cozonacq
Postat

Baftă! :) 

• Like 1
Postat

Baftă! :)

Mulțumesc mult de tot

Postat

Din locație

post-271012-0-88080700-1559222413_thumb.jpeg

• Like 7
Vizitator orpheus
Postat

Din locație

Te mânânc :)

• Like 1
Vizitator alexlakers0
Postat

Atunci iti urez success!

Postat

Te mânânc :)

Ce veste buna . Te sărut tot

• Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

Din locație

O dulceata de fata. Parca tot mai frumoasa se face.

• Like 3
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
Postat

Multa bafta Diana !! Te asteptam si pe la Cluj ...

• Like 3

Vizitator gentlemanscorner
Postat

Multa bafta Diana !! Te asteptam si pe la Cluj ...

Mai ales eu... nu am mai ajuns la Mureș :)))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...