Sari la conținut

Bruneta sexy, noua in oras, 0729 487 859

Postări Recomandate

Postat

Salutare!

Astazi,  am fost la aceasta bruneta nou venita in Constanta. Mie sincer mi-a placut, foarte glumeata si draguta. M-a servit cu un pahar de vin.

Ea are un apartament dragut, ea e curata si draguta pe deasupra, vorbeste frumos. Prima data cand am sunat m-a repezit putin, dar si eu vroiam prea multe detalii.

Pentru locatie are un 9, igiena 10, aspect 9 , iar la prestatie oral 10+ deep, normal 9-10, . Daca va place ceva "frumos" va recomand! 

Are si o colega draguta.

post-277059-0-93929500-1541520119_thumb.jpg

post-277059-0-45318900-1541520126_thumb.jpg

post-277059-0-64440900-1541520132_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Constanta
Postat

Aşaaaa...din prima...ia daci cai di bini !!! :)

Auzi mah Sujeofraere...da tu şini lindicu mieu iejti...ca io nam auzit di tini !!! Recomanzi tu asa...pi barba ta !!! :))))

• Like 3
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Trebuie sa auzi de mine? :) Eu am fost la ea si am scris o recenzie. Sau este doar site-ul tau? 

pare ca si reclama,  cred ca la asta se referea  Amilica. Si nefiind de mult pe  forum nu esti credibil.Orcum ai contribuit la forum!! Vant din pupa!!

• Like 5
Postat

Trebuie sa auzi de mine? :) Eu am fost la ea si am scris o recenzie. Sau este doar site-ul tau?

Nuuu sora mia...nui saitu mieu...si sa dea Domnu ca ricenzia ta sa fii pi buni. Da cand apari cite unu/una tam nisam...di nicaierea...si o da tari pi forum cu ricomandarili...moi tati ridica o sprinceana...inclusiv io.

Da nui bai...ni lamurim noi repijor !!! ;)

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asa mah Mada...sa stim cu tăți dispri cie ie vorba aci...sa nu fim loati di fraeri !!!

:)

Auzi mah Sugeofraere...Dana...Maria...sau cum lindicu mieu oi dicis sati spui tu la Constanta...acilea tat 200 cu 400 ceri pi botu tau botoxat si titili tali flescaite ? Sau oi zis ca ie moi multi fraeri pi litoral si merji sa ti arunci la moi multi lovele...nebunooo !!!

Ia zi mah "glumeatooo" !

:))))))))))

• Like 2
Postat

Mah oamini buni...da cetiti topingurili cari leo postat Mada...moi alies alea cu Margeanului...mooooooaaaaammmaa...ci vrajeala dasta di ceoare jigoase ! Marketing ie minşuna...astai promovare daia fix pientru fraeri !!!

:))))))))

• Like 2
Postat

Bagameas lindicu...si nam aflat dila fraeru asta cari o suji cini iera coliega lu mindra asta di Margeanului. Macar sa se stii tat cuibu casa nu fii nisio surpriza !

;)

• Like 2
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

se potriveste la germani cuvantul "FREIER" este folosit pentru un barbat care vizita curve :D

Mah oamini buni...da cetiti topingurili cari leo postat Mada...moi alies alea cu Margeanului...mooooooaaaaammmaa...ci vrajeala dasta di ceoare jigoase ! Marketing ie minşuna...astai promovare daia fix pientru fraeri !!!

:))))))))

• Like 2

Postat

Smells like fish spirit

fish prost di tot.

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.