Sari la conținut

ALEXANDRA 0738622652

Postări Recomandate

• Oras:romaneasca
  • Oras:romaneasca

Nu am nimic de comentat în privința pestelui. Fiecare fata face ce poatee cum poate, cu ajutorul cui poate. Doar ca faza cu țăranul ala mojic de pretinde ca o cunoaște pe 'alinuta' mi se pare de kkt. Da fraiere cărțile pe fața, spune-i și fetei cine esti, ca ea nu iti face nimic, dar pariu ca știe pe cineva care o sa iti rupă fashu si moara. Un fraier ofuscat,care nu înțelege ca daca fata nu s-a futut cu el acum 15 ani, nici acum n-ar face-o.

uote name="beverlihils" post="338145" timestamp="1398329100"]

@doreen,oi fi avand eu bre 63 de ani ,insa auzul inca e fin

daca fata e independenta ,atunci sa explice ce-i cu vocea de mascul in timp ce lucreaza...asteptam

Link spre comentariu
  • Oras:Vancouver
  • Oras:Vancouver

@doreen ,eu nu am spus ca fata are peste ,e treaba ei ce tine in frigider/congelator,pardon sifonier,insa m-a deranjat ca s-a bagat ariciul ala in discutia noastra

chiar vroiam sa merg s-o fut pt ca arata bine in poze ,iar la telefon mi-a vorbit ok...mi-a spus ca-mi face si masaj :girly

din ce vad pe aici nu sunt singurul care a auzit pe acel amarat,sa-l fut :pepsi

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua tuturor. Vreau sa lamuresc un singur lucru odata pentru totdeauna.Nu am,nu am avut si nici nu voi avea vreodata ""pestisori" sunt o femeie matura si independenta,toti cei care ma cunosc stiu foarte bine cum sunt. Nimeni din cei care au fost la mine pana acum si asta se intampla de 1 an si ceva nu au fost vreodata deranjati  nici macar din partea colegei dar din alte motive, ce e drept a fost doar incidentul neplacut cu politia de cauta administratorul,inafara de asta alte incidente nu au avut loc.Iar treaba cu barbatul care sa auzit este un foarte vechi prieten/client al colegei care este mai zapacit de fel,el stia ca sunt singura nefiind ocupata a deschis usa si ma salutat neobsevand ca sunt la telefon. Eu am spus ce am avut de spus acum fiecare trage concluziile dorite si cu ocazia asta pe subiectul acesta cu "pestisori" nu voi mai comenta. O zi cat mai frumoasa va doresc tuturor !

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:BU
  • Oras:BU

intreb si eu, ca un ucenic ce ma aflu:

nu trebuia fata sa fie la top, cu mai mult de 10 recenzii pozitive anul acesta, si comentariile negative sunt "slabe"?

si nu, nu sunt acvaticul fetei , doar ca mie mi s-au parut super intalnirile cu ea.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest Romania
  • Oras:Bucharest Romania

Reale..reale RAU garantez si mai bag si mana in foc pentru ce face cum face si mai ales cum arata...felicitari fata draga pentru poze...au in ele tot din tine..pacat ca nu pot face ce faci tu...dar imaginatia ne poate duce departe  :bow  :snap

Link spre comentariu

Superbe pozele Alexandra, mi s-a facut dor de tine instantaneu !

Alo...Presedentia ? De ce nu e in top inca???? daca nici ea nu merita, atunci cine?

Subscriu celor spuse mai sus. Fata asta merita in top mai mult decat altele care sunt acolo.

Hai pisicule nu mai dormi si pune fata acolo unde merita.

Multumim

Link spre comentariu
Vizitator sexaddict
Reputație: 0

Superbe pozele Alexandra, mi s-a facut dor de tine instantaneu !

Alo...Presedentia  ?  De ce nu e in top inca???? daca nici ea nu merita, atunci cine?

frumoase poze! De acord si eu!Merita la Top!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...