doreen Reputație: 40 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:romaneasca Oras:romaneasca Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Nu am nimic de comentat în privința pestelui. Fiecare fata face ce poatee cum poate, cu ajutorul cui poate. Doar ca faza cu țăranul ala mojic de pretinde ca o cunoaște pe 'alinuta' mi se pare de kkt. Da fraiere cărțile pe fața, spune-i și fetei cine esti, ca ea nu iti face nimic, dar pariu ca știe pe cineva care o sa iti rupă fashu si moara. Un fraier ofuscat,care nu înțelege ca daca fata nu s-a futut cu el acum 15 ani, nici acum n-ar face-o. uote name="beverlihils" post="338145" timestamp="1398329100"]@doreen,oi fi avand eu bre 63 de ani ,insa auzul inca e findaca fata e independenta ,atunci sa explice ce-i cu vocea de mascul in timp ce lucreaza...asteptam Link spre comentariu
moara Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 26, 2014 troll fara recenzii cu posturi inutile = ban permanent Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Aprilie 26, 2014 @doreen ,eu nu am spus ca fata are peste ,e treaba ei ce tine in frigider/congelator,pardon sifonier,insa m-a deranjat ca s-a bagat ariciul ala in discutia noastrachiar vroiam sa merg s-o fut pt ca arata bine in poze ,iar la telefon mi-a vorbit ok...mi-a spus ca-mi face si masaj din ce vad pe aici nu sunt singurul care a auzit pe acel amarat,sa-l fut Link spre comentariu
alexandra31 Reputație: 13350 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Buna ziua tuturor. Vreau sa lamuresc un singur lucru odata pentru totdeauna.Nu am,nu am avut si nici nu voi avea vreodata ""pestisori" sunt o femeie matura si independenta,toti cei care ma cunosc stiu foarte bine cum sunt. Nimeni din cei care au fost la mine pana acum si asta se intampla de 1 an si ceva nu au fost vreodata deranjati nici macar din partea colegei dar din alte motive, ce e drept a fost doar incidentul neplacut cu politia de cauta administratorul,inafara de asta alte incidente nu au avut loc.Iar treaba cu barbatul care sa auzit este un foarte vechi prieten/client al colegei care este mai zapacit de fel,el stia ca sunt singura nefiind ocupata a deschis usa si ma salutat neobsevand ca sunt la telefon. Eu am spus ce am avut de spus acum fiecare trage concluziile dorite si cu ocazia asta pe subiectul acesta cu "pestisori" nu voi mai comenta. O zi cat mai frumoasa va doresc tuturor ! 3 Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Ok,atunci te cred Alexandra...merci nu ma deranja sa-mi spui ,m-a suparat ca ai inchis telu si apoi cand am revenit mi-ai zis ca s-a inchis din cauza reteleioricum apreciez ca ai clarificat situatiate pup Link spre comentariu
alexandra31 Reputație: 13350 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Imi cer scuze pentru ce sa intamplat. Ma bucur ca am lamurit situatia ,te astept cand esti pregatit pentru masajul promis.Kiss you !!! 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114283 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 26, 2014 un troll a fost banat permentcontinuam cu recenziile:wave Link spre comentariu
ronny999 Reputație: 63 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:salajan Oras:salajan Partajează Postat Aprilie 28, 2014 alexandra in ce zona te gasim Link spre comentariu
alamicumare Reputație: 58 Postat Mai 6, 2014 Oras:BU Oras:BU Partajează Postat Mai 6, 2014 intreb si eu, ca un ucenic ce ma aflu:nu trebuia fata sa fie la top, cu mai mult de 10 recenzii pozitive anul acesta, si comentariile negative sunt "slabe"?si nu, nu sunt acvaticul fetei , doar ca mie mi s-au parut super intalnirile cu ea. 1 Link spre comentariu
alexandra31 Reputație: 13350 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 Buna tuturor,am facut un set nou de poze si m-am gandit sa le pun sa va mai incant privirea,sper sa va placa.kiss!P.S. Inca odata imi cer scuze dar nici acum nu stiu sa le micsorez. 54 Link spre comentariu
guy fawkes Reputație: 872 Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Nice photos ! Link spre comentariu
cain aus Reputație: 4 Postat Mai 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 cel mai indraznet topic, bravo Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 WOW!!! Am varsat cafeaua pe mine! 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 12, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Mai 12, 2014 Dintre cele mai reusite poze pe forum foarte frumoase 2 Link spre comentariu
pustiu80 Reputație: 68 Postat Mai 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 Wow. Superbe!!! Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Mai 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 DACA SUNT REALI P0ZELE TE VIZITEZ Link spre comentariu
ilgladiatore Reputație: 29 Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 la vara cand vin in vacanta la tine vin Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 12, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Mai 12, 2014 O sa-mi iau concediu alexandra sa te vizitezcel mai adevarat pictorialultima poza a surprins si puful de pe tine,iti era frig? Link spre comentariu
niros1234 Reputație: 321 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucharest Romania Oras:Bucharest Romania Partajează Postat Mai 12, 2014 Reale..reale RAU garantez si mai bag si mana in foc pentru ce face cum face si mai ales cum arata...felicitari fata draga pentru poze...au in ele tot din tine..pacat ca nu pot face ce faci tu...dar imaginatia ne poate duce departe Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Mai 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 Foarte frumoase pozele si un corp WOW! Link spre comentariu
adonis69 Reputație: 1066 Postat Mai 12, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Mai 12, 2014 Superbe pozele Alexandra, mi s-a facut dor de tine instantaneu ! Alo...Presedentia ? De ce nu e in top inca???? daca nici ea nu merita, atunci cine? Link spre comentariu
Hamerhead Reputație: 248 Postat Mai 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2014 Superbe pozele Alexandra, mi s-a facut dor de tine instantaneu ! Alo...Presedentia ? De ce nu e in top inca???? daca nici ea nu merita, atunci cine?Subscriu celor spuse mai sus. Fata asta merita in top mai mult decat altele care sunt acolo.Hai pisicule nu mai dormi si pune fata acolo unde merita.Multumim Link spre comentariu
Vizitator sexaddict Reputație: 0 Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Superbe pozele Alexandra, mi s-a facut dor de tine instantaneu ! Alo...Presedentia ? De ce nu e in top inca???? daca nici ea nu merita, atunci cine?frumoase poze! De acord si eu!Merita la Top! Link spre comentariu
guy fawkes Reputație: 872 Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Yes i agree she merits to be classified as TOP Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Mai 13, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2014 A ramas un loc liber la Top (s-a retras IKA) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum