Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Mă bucur că am fost anii ăștia alături de unii dintre voi ( procentul este foarte mic ) , dintre băieții si fetele care au numărul meu de telefon actual au însemnat ceva pentru mine , eu posibil sa mai vizitez anumite fete , la mine acasă povestea a luat sfârșit :) Mai las contul activ pana maxim vinerea viitoare, daca are cineva să-mi transmită ceva , ( nu va rețineți sa mă injurati :) ) astept mesaje ... Nici nu vă salut :) 11
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Noiembrie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Noiembrie 11, 2018 Mă bucur că am fost anii ăștia alături de unii dintre voi ( procentul este foarte mic ) , dintre băieții si fetele care au numărul meu de telefon actual au însemnat ceva pentru mine , eu posibil sa mai vizitez anumite fete , la mine acasă povestea a luat sfârșit :)Mai las contul activ pana maxim vinerea viitoare, daca are cineva să-mi transmită ceva , ( nu va rețineți sa mă injurati :) ) astept mesaje ... Nici nu vă salut :) pa tusica ai julit-o? :) 7
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Mă bucur că am fost anii ăștia alături de unii dintre voi ( procentul este foarte mic ) , dintre băieții si fetele care au numărul meu de telefon actual au însemnat ceva pentru mine , eu posibil sa mai vizitez anumite fete , la mine acasă povestea a luat sfârșit :)Mai las contul activ pana maxim vinerea viitoare, daca are cineva să-mi transmită ceva , ( nu va rețineți sa mă injurati :) ) astept mesaje ... Nici nu vă salut :) Te-ai trezit mah ? :laugh2 A fost vinul stricat ? :laugh2 Apropo, da-mi si mie numarul de telefon ! 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 11, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 11, 2018 Te-ai trezit mah ? :laugh2 A fost vinul stricat ? :laugh2 Apropo, da-mi si mie numarul de telefon !Parcă era deja cu circuit închis...Am uitat să-ți zic...vezi că numai până miercuri va mai bucurați de razele soarelui ⛅Apoi să... știi tu ce! 17 4
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Parcă era deja cu circuit închis...Am uitat să-ți zic...vezi că numai până miercuri va mai bucurați de razele soarelui ⛅Apoi să... știi tu ce! Hmmm, adica vrei sa facem dragoste...pana miercuri ? Spune cu cuvintele tale :laugh2 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 11, 2018 Pe curand primare si sa ai o viata frumoasa si numai bucurii in continuare. Numai bine si Doamne ajuta ! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Mă bucur că am fost anii ăștia alături de unii dintre voi ( procentul este foarte mic ) , dintre băieții si fetele care au numărul meu de telefon actual au însemnat ceva pentru mine , eu posibil sa mai vizitez anumite fete , la mine acasă povestea a luat sfârșit :) Mai las contul activ pana maxim vinerea viitoare, daca are cineva să-mi transmită ceva , ( nu va rețineți sa mă injurati :) ) astept mesaje ...Nici nu vă salut :) Schimba drojdierul =))))) 6
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Schimba drojdierul =))))) Lasa l. :) :) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Schimba drojdierul =)))))Ieși fey de aici 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Te-ai trezit mah ? :laugh2 A fost vinul stricat ? :laugh2 Apropo, da-mi si mie numarul de telefon !N-am avut onoarea să te cunosc :) 3
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 11, 2018 Mă bucur că am fost anii ăștia alături de unii dintre voi ( procentul este foarte mic ) , dintre băieții si fetele care au numărul meu de telefon actual au însemnat ceva pentru mine , eu posibil sa mai vizitez anumite fete , la mine acasă povestea a luat sfârșit :)Mai las contul activ pana maxim vinerea viitoare, daca are cineva să-mi transmită ceva , ( nu va rețineți sa mă injurati :) ) astept mesaje ... Nici nu vă salut :) 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Ieși fey de aici Stai asa......Ca eu acum am citit....Fără outcall????? Deci =)))) 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Stai asa......Ca eu acum am citit....Fără outcall????? Deci =))))Cam da =)) =)) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Diseară vin in outcall =))) Gata :)) 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 11, 2018 Evaluare topic: Orice început are si sfârșitInceput de marean no 1, Astazi, 04:03intotdeauna Edile, toti avem o datorie pe acest pamant. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Lasa l. :) :) il las :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 11, 2018 marean ce s-a intamplat?te-a prins batrana cu cont pe forum 4
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Mă bucur că am fost anii ăștia alături de unii dintre voi ( procentul este foarte mic ) , dintre băieții si fetele care au numărul meu de telefon actual au însemnat ceva pentru mine , eu posibil sa mai vizitez anumite fete , la mine acasă povestea a luat sfârșit :) Mai las contul activ pana maxim vinerea viitoare, daca are cineva să-mi transmită ceva , ( nu va rețineți sa mă injurati :) ) astept mesaje ...Nici nu vă salut :) Ceva nu este ok !!! Ce ai pațit cu ideeile astea . ;)
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 N-am avut onoarea să te cunosc :) Pai hai cat mai stai pe aici.Ia-o si pe Corina si hai la o ciocolata :) ( poate o punem de'un trio Grigoriu' ) :) Astept invitatie :)
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 11, 2018 Ceva nu este ok !!! Ce ai pațit cu ideeile astea . ;)Stai calma ca nu se spovedeste Marean la prostituatele de duzina. 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 11, 2018 Mă bucur că am fost anii ăștia alături de unii dintre voi ( procentul este foarte mic ) , dintre băieții si fetele care au numărul meu de telefon actual au însemnat ceva pentru mine , eu posibil sa mai vizitez anumite fete , la mine acasă povestea a luat sfârșit :) Mai las contul activ pana maxim vinerea viitoare, daca are cineva să-mi transmită ceva , ( nu va rețineți sa mă injurati :) ) astept mesaje ...Nici nu vă salut :)Ceai mă? 5 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 marean ce s-a intamplat?te-a prins batrana cu cont pe forum L.a prins sticla :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 L.a prins sticla :laugh2Păi nu pleci tu .... sa vezi cum vorbim pe oațap =)) =))
strong Reputație: 1138 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2018 Stai asa......Ca eu acum am citit....Fără outcall?????Deci =)))) Acum s-a reprofilat , face el outcall la voi , va sparge el paharele , nu le mai sparge-ti voi :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 marean ce s-a intamplat?te-a prins batrana cu cont pe forumIe tânără :)Si nu a are acces la telefon, laptop, tabletă :) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum