avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 11, 2018 Ieși ma , oi fi eu grasa dar pizda mea produce tu stai ca prostu in spatele pc-ului/telefonului si mori de foame !!!Nu esti fa grasa,esti obeza,plina ce celulita...........esti moartea pasiunii.Ti-a-le dracu' de rupte-n cur,va bagati in seama cu noi si va curge slobozul pe la coltul gurii.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Nu esti fa grasa,esti obeza,plina ce celulita...........esti moartea pasiunii.Ti-a-le dracu' de rupte-n cur,va bagati in seama cu noi si va curge slobozul pe la coltul gurii. bă muie tu te-ai bagat cu mine in seama nu eu ! Asa ca stai cuminte acolo lake flausat
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Carlo, da-i panica cu rosi :)))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Carlo, da-i panica cu rosi :))) Stric si painica si rosiile pe asta degeaba ca tot prost ramane !!!! imediat isi face cont nou sa posteze aberatiile lui !
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 11, 2018 skaramooshthunderboltsoflighning...Oare la ce i-a folosit ditamai skaramo...... că mă doare şi limba să zic şi degetele să dau copy/paste dacă ştia că-l aşteaptă expulzarea ??? A fost "cont de sacrificiu". O modalitate destul de des întâlnită pe aici, practicată de niște labe triste care vor să-și borască ranchiuna sub anonimat fotumistic, dar să-și păstreze contul principal "curat". 4 4
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 11, 2018 bă muie tu te-ai bagat cu mine in seama nu eu ! Asa ca stai cuminte acolo lake flausatScroafa,grohaie in alta parte.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 11, 2018 Să revenim la recenzii! 1 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Scroafa,grohaie in alta parte. Jet , de azi esti la igg fraiere
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Motane imi bag pula'n sarmale Nu face d-astea cu mine :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 A fost "cont de sacrificiu". O modalitate destul de des întâlnită pe aici, practicată de niște labe triste care vor să-și borască ranchiuna sub anonimat fotumistic, dar să-și păstreze contul principal "curat".Asta am realizat de prima oară,eu am spus : de ce draq nu a scris cu trei fonturi si gata dar el nu .ska...şi toată mizeria. Oricum apreciez şi f mulțumesc :) 2
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Stric si painica si rosiile pe asta degeaba ca tot prost ramane !!!! imediat isi face cont nou sa posteze aberatiile lui !Va împrieteniti voi , nu-mi fac griji.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Ce ti.a făcut.o motanu=)))))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 ce a facut?O suge cu tupeu
panoramic Reputație: -1920 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 11, 2018 Mă bucur că am fost anii ăștia alături de unii dintre voi ( procentul este foarte mic ) , dintre băieții si fetele care au numărul meu de telefon actual au însemnat ceva pentru mine , eu posibil sa mai vizitez anumite fete , la mine acasă povestea a luat sfârșit :) Mai las contul activ pana maxim vinerea viitoare, daca are cineva să-mi transmită ceva , ( nu va rețineți sa mă injurati :) ) astept mesaje ...Nici nu vă salut :)nici eu n-am avut onoarea...bai rosii cu painica si vin:)) 4
panoramic Reputație: -1920 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 11, 2018 Jet , de azi esti la igg fraierece e aia " igg"?? 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 nici eu n-am avut onoarea...bai rosii cu painica si vin:))N-avem cum sa stăm la aceeași masă :)))Tu umbli cu vedete coae =)) 3
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 O suge cu tupeu sa mi-o suga si mie in timp ce ma uit la insula iubirii si imi bat pula de ines =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 sa mi-o suga si mie in timp ce ma uit la insula iubirii si imi bat pula de ines =))Așa să-ți ajute Dumnezeu =)) =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Postat Noiembrie 12, 2018 ce e aia " igg"??igg derived from the word "ignore". 1. The act of placing someone on your ignore list, or blocking someone from joining in conversation with you online. Originally ment for instant messageconversations or certain chat rooms where an "ignore button" is an option. The term has recently been used for offline situations as well. 2. The act of ignoring someone. Not returning a them. 3. What one does after a one night stand if the other person is insanely ugly. "Girl, this guy was a real psycho... so I had to igg 'em". Deci...cu alte cuvinte:ignore !De ce ? ... A real psycho!!!Dacă mă înjuri ÅŸtii ce zic:parandărât!ÅŸi tăiat până te doare mâna!😂😂😂😂😂😂😂
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 12, 2018 Up.. A plecat ? Să-l bag la retrageri/reveniri definitive?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Postat Noiembrie 12, 2018 Să-l bag la retrageri/reveniri definitive?Troll =)))
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Noiembrie 12, 2018 Troll =))) S-a limpezit rozeul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum