Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 La sanii mari, inteleg ca gravitatia isi spune cuvantul, ca doar nu pot sta in sus ca niste bidoane.Dar la sanii mici, cum naiba sa fie lasati? Ce sa se lase de ei, sfarcul, pielea?Si totusi uite un exemplu mai sus de sani mici si lasati . JesusPs. Nu mai suge burta si ia mana de acolo sa vedem si noi colacul de salvare. 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 La sanii mari, inteleg ca gravitatia isi spune cuvantul, ca doar nu pot sta in sus ca niste bidoane.Dar la sanii mici, cum naiba sa fie lasati? Ce sa se lase de ei, sfarcul, pielea?Si totusi uite un exemplu mai sus de sani mici si lasati . JesusPs. Nu mai suge burta si ia mana de acolo sa vedem si noi colacul de salvare.Fight ! Fight ! Fight !😂 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 15, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Pff, sa mă lupt pentru ca are chef tanti aia sa fie chioară sau mincinoasă?Uite ce mumos stau tuguiati in sus, excelent! 10 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 15, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Telefonul e cam vechi. =))...Si ce, contează ce vreau eu să fac cu el! 16 1 Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Te-ai pozat mai de aproape sa para mai mari :laugh2 :laugh2 :laugh2Ps. Tot lasati sunt :laugh2Ps2 Nu mai imi da replica, ca nu ma intereseaza de tatele talePs3 Nu sunt mincinoasa, era o constatare in urma pozei de mai sus.Stiu ca nu te vei putea abtine sa nu dai vreun raspuns, vreo jinnire, aberatie, ceva, orice. In schimb eu pot. Asa ca asta va fi ultimul rand adresat tie. Haidi pa. 7 Link spre comentariu
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 mai cititi ceva carti de filosofie germana, mai mergeti prin biblioteca si poate aveti vreo sansa sa agatati vreo tocilara cu care puteti avea mai multe de discutat decat cu o curva analfabeta care va ia banii. Prostovane, tu ne sfatuiesti sa citim filosofie germana? Pai tu ai citit asa ceva? Ca la cum te exprimi pari de liceu, si nu de clasa a 12-a. Si in afara de cea germana ce alti filosofi ai mai citit popandaule? :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 ...Si ce, contează ce vreau eu să fac cu el!20181113_153105.jpgIeși fă, cu bubele alea lăsate! 1 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Prostovane, tu ne sfatuiesti sa citim filosofie germana? Pai tu ai citit asa ceva? Ca la cum te exprimi pari de liceu, si nu de clasa a 12-a. Si in afara de cea germana ce alti filosofi ai mai citit popandaule? :laugh2 :laugh2Pe Salam, se știieeeee! 1 4 Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 ...Si ce, contează ce vreau eu să fac cu el!20181113_153105.jpg nu-i baga in seama, vis, se stie (o stim toti) ca esti practic letala, iar noi victime sigure! intrezaresc si o aroganta, care vine, evident, din recunoasterea propriei valori, ceea ce, se stie, e apanajul elitelor veritabile! cat despre tzatisoarele tale, aceste smochine mitologice - dovada de naturalete si senzualitate intr-o lume de plastic - sunt sigur ca nu exista ochi barbatesc pe lumea asta care sa nu ramana paralizat de dorinta cand le vede... :) reusesti, ca nimeni alta, sa trezesti invidia in randul celorlalte curve, doborate si umilite fiindca trebuie sa concureze cu tine, in acelasi timp trecand ca tancul peste orice madular care iti iese in cale... :) doar norocosii se bucura de tine! 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 ...Si ce, contează ce vreau eu să fac cu el!20181113_153105.jpg ai vrut sa pui in evidenta sanii sau fatza? ;) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 nu-i baga in seama, vis, se stie (o stim toti) ca esti practic letala, iar noi victime sigure! intrezaresc si o aroganta, care vine, evident, din recunoasterea propriei valori, ceea ce, se stie, e apanajul elitelor veritabile! cat despre tzatisoarele tale, aceste smochine mitologice - dovada de naturalete si senzualitate intr-o lume de plastic - sunt sigur ca nu exista ochi barbatesc pe lumea asta care sa nu ramana paralizat de dorinta cand le vede... :) reusesti, ca nimeni alta, sa trezesti invidia in randul celorlalte curve, doborate si umilite fiindca trebuie sa concureze cu tine, in acelasi timp trecand ca tancul peste orice madular care iti iese in cale... :) doar norocosii se bucura de tine! am apasat din greseala pe butonul de reputatie nu il meriti ca e "letala" ramane de discutat dar clar este genul de care nu prea ai loc de vorba si nu ca ar excela in inteligenta ci prin faptul ca e genul care se crede atotstiutor si asta datorat faptului ca prea este "gadilata" la istetime :D cat despre "elite", hai tu =))) pe mine una ma apuca rasul hai sa nu ne ascundem dupa cuvinte ... ce ai vrut sa spui prin "norocosi" ? Link spre comentariu
peitho Reputație: 1046 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 am apasat din greseala pe butonul de reputatie nu il meriti ca e "letala" ramane de discutat dar clar este genul de care nu prea ai loc de vorba si nu ca ar excela in inteligenta ci prin faptul ca e genul care se crede atotstiutor si asta datorat faptului ca prea este "gadilata" la istetime :D cat despre "elite", hai tu =))) pe mine una ma apuca rasul hai sa nu ne ascundem dupa cuvinte ... ce ai vrut sa spui prin "norocosi" ? mi s-a sculat cand am vazut punct de reputatie de la tine...:)hmmm, tot norocosi as folosi daca m-as referi (si) la cei care se bucura de/cu tine :) 1 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 am apasat din greseala pe butonul de reputatie nu il meriti ca e "letala" ramane de discutat dar clar este genul de care nu prea ai loc de vorba si nu ca ar excela in inteligenta ci prin faptul ca e genul care se crede atotstiutor si asta datorat faptului ca prea este "gadilata" la istetime :D cat despre "elite", hai tu =))) pe mine una ma apuca rasul hai sa nu ne ascundem dupa cuvinte ... ce ai vrut sa spui prin "norocosi" ? Eu am luat-o drept ironie... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 mi s-a sculat cand am vazut punct de reputatie de la tine... :)hmmm, tot norocosi as folosi daca m-as referi (si) la cei care se bucura de/cu tine :) Ma bucur ca am un asemenea efect asupra ta Regret sa iti spun dar daca vrei sa te referi la strict cei ce ma viziteaza pe mine in mod constant, sunt niste priviliegiati nicidecum norocosi :P Spun asta pentru ca eu ofer servicii cu tarif :D...Sunt platita, primesc musafiri sau la fel de bine ma pot lipsi de acei musafiri fara bun simt :P Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Noiembrie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Pai...nu voia să îi aibă la treizeci si sase de ani asa de mici si tinerești.Poate pentru unele merită sacrificiul, eu n-as accepta niciodată silicoane...si daca in alta viață ii voi avea mai mari sper sa fie omenirea atât de evoluată incat să nu fie nimic necesar de acest gen...invaziv asupra corpului meu.Altfel tot nu-i las să crească! din ciclul , ochii, vad, inima cere, mi-a murit pula de durere =)) PS daca pui o compresa rece pana maine iti trece 5 Link spre comentariu
tudor07 Reputație: 900 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Mi-a murit pula instant când am vazut-o pe nebuna asta din coceni :slap2 :slap2 :slap2 nici cainii nu o fut :laugh2 :laugh2 :laugh2 4 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Sunteti rai, obraznici si ofticosi Pentru orice trup de femeie exista unul care doreste sa-si bage pula :D Tantrica este o femeie frumoasa, fierbinte ...daca as fii barbat, i-as impinge o vizita :D singura rugaminte la ea ar fi fost sa faca pe muta :D 4 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Sunteti rai, obraznici si ofticosi Pentru orice trup de femeie exista unul care doreste sa-si bage pula :D Tantrica este o femeie frumoasa, fierbinte ...daca as fii barbat, i-as impinge o vizita :D singura rugaminte la ea ar fi fost sa faca pe muta :D Si tu pe orbu '. ....dacă ai fi barbat 2 Link spre comentariu
vali640 Reputație: 788 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Mi-a murit pula instant când am vazut-o pe nebuna asta din coceni :slap2 :slap2 :slap2 nici cainii nu o fut :laugh2 :laugh2 :laugh2. Doar keyser ar fute-o la ce declaratii de Dragoste ii face. Poate o ia și de nevasta. Se potrivesc de minune 3 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Noiembrie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 . Doar keyser ar fute-o la ce declaratii de Dragoste ii face. Poate o ia și de nevasta. Se potrivesc de minune kaiser suge alias ciurelistu si trujillo =))Ia facut fraieru recenzie lu nemtoaica dincolo de frica sa nu-si ia din nou niste puli pe aici si sa-i umple lumea frigideru de craciun, si cum crezi, de pe contul trujillo.aide plm, 5 Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Pe cine plm vrea ea sa impresioneze cu sanii aia mici nu stiu. Ce hilar. :laugh2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Pe cine plm vrea ea sa impresioneze cu sanii aia mici nu stiu. Ce hilar. :laugh2Mai degrabă grotesc. 4 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 17, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 doi zece ? Roger that :) Salutari! ...sper sa mai urmeze si alte postari, sa nu ramana doar proba de microfon :hihat Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Roger that :) Salutari! ...sper sa mai urmeze si alte postari, sa nu ramana doar proba de microfon :hihat sa traiti , cu respect .. to be continued @pisicut ... ba ce plm ai facut ? ca nu mai sunt verde am inteles..da nici albastru cum era ? mai dau si eu un mesaj ? sau nu mai am voie ? :)) 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 17, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 @pisicut ... ba ce plm ai facut ? ca nu mai sunt verde am inteles..da nici albastru cum era ? mai dau si eu un mesaj ? sau nu mai am voie ? :)) E un bug, sau ceva de genu'... se intampla periodic, te trezesti deodata aparent retrogradat la "zero" / ucenic, cum ar fi. Ca workaround, tre' sa postezi de cateva ori; la fiecare postare urci o treapta in ce priveste "rangul". Altfel spus, in cazu' tau, fiind, as of now, la nivel "galben", mai trebuie sa postezi o data ca sa ajungi inapoi la nivelu' "albastru"... Altfel... tot respectul, in mod reciproc, si toate cele bune :) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum